Navigation

• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
    • ΑΓΩΝΕΣ
    • ΔΟΚΙΜΕΣ
    • CLASSIC
    • ΤΙΜΕΣ
    • VIDEO
    • 4ΤΡΟΧΟΙ
    • Register
    • Login
    • Search
    • Unread
    • Recent
    • Popular
    ΤΡΟΧΑΙΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ #4#
    1. Home
    2. Περί αυτοκίνησης
    3. ΤΡΟΧΑΙΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ #4#
    • 1
    • 2
    • 5
    • 6
    • 7
    • 8
    • 9
    • 7 / 9
    Περί αυτοκίνησης
    30
    168
    7450
    Loading More Posts
    • Oldest to Newest
    • Newest to Oldest
    • Most Votes
    Reply
    • Reply as topic
    Log in to reply
    This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
    • E
      EltonJohn last edited by

@alexandros-k said in ΤΡΟΧΑΙΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ #4#:

@eltonjohn said in ΤΡΟΧΑΙΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ #4#:

Κοντά στα διόδια Τύριας έγινε αυτό;

Οχι , πολυ πιο πριν . Μετα το τουνελ Δωδωνης (προς Ηγουμενιτσα) , μολις τελειωνει η μεγαλη κατηφορα και εχει δεξια στροφη

Πέρασα από εκεί τη Δευτέρα, αλλά με κανονική ταχύτητα και λαμπρό καιρό δε σου φαίνεται επικίνδυνος ο δρόμος.

alexandros-k 1 Reply Last reply Reply Quote 0
      • alexandros-k
        alexandros-k @EltonJohn last edited by alexandros-k

@alexandros-k said in ΤΡΟΧΑΙΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ #4#:

Κοντά στα διόδια Τύριας έγινε αυτό;

Οχι , πολυ πιο πριν . Μετα το τουνελ Δωδωνης (προς Ηγουμενιτσα) , μολις τελειωνει η μεγαλη κατηφορα και εχει δεξια στροφη

Πέρασα από εκεί τη Δευτέρα, αλλά με κανονική ταχύτητα και λαμπρό καιρό δε σου φαίνεται επικίνδυνος ο δρόμος.

Mε κατω απο 110-120χλμ/ω ειναι οκ . Με παραπανω , αρχιζει και γινεται επικινδυνο αναλογα το αμαξι και τις συνθηκες . Εχει και μια λωριδα πλεον , αντι για 2

1 Reply Last reply Reply Quote 2
        • K
          kapelis last edited by

Επίσης, το ατύχημα έγινε μετά τις 1500, όπου παρά την αυξημένη συννεφιά ο ήλιος πέρναγε από τα σύννεφα και στο σημείο επειδή κατευθύνεται δυτικά, σου πέφτει μέσα στα μάτια. Δείτε μερικές φώτο την ώρα του συμβάντος πως φωτίζει ο ήλιος.

https://www.newsit.gr/ellada/egnatia-odos-pos-egine-to-diplo-troxaio-pou-kostise-ti-zoi-se-dyo-anthropous-i-anakoinosi-tis-elas/4637599/

Chrisk6 1 Reply Last reply Reply Quote 1
          • Chrisk6
            Chrisk6 @kapelis last edited by

@kapelis said in ΤΡΟΧΑΙΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ #4#:

Επίσης, το ατύχημα έγινε μετά τις 1500, όπου παρά την αυξημένη συννεφιά ο ήλιος πέρναγε από τα σύννεφα και στο σημείο επειδή κατευθύνεται δυτικά, σου πέφτει μέσα στα μάτια. Δείτε μερικές φώτο την ώρα του συμβάντος πως φωτίζει ο ήλιος.

https://www.newsit.gr/ellada/egnatia-odos-pos-egine-to-diplo-troxaio-pou-kostise-ti-zoi-se-dyo-anthropous-i-anakoinosi-tis-elas/4637599/

Δεν παιζει να ειχε ηλιο. Οι φωτο ειναι τραβηγμενες αργοτερα που ειχε καθαρισει. Δεν θελει και πολυ...
            Ξεκαθαρα λογω βροχης το εχασε ο 78χρονος και εσκασε πανω στον ανθρωπο και στην νταλικα με αποτελεσμα να υπαρχουν 2 νεκροι.

• sarantism
              sarantism last edited by

Κρίμα...Μακάρι το παιδί να γίνει καλά και κουράγιο στην οικογένειά του....
              Τι να ερευνηθεί χωρίς κάμερες; Να κάνουμε τα όρια ταχύτητας 20χλμ; Να τα κάνουμε 10χλμ;
              Αν πάρω μια πάπια και την πηγαίνω με τα πόδια και πεταχτεί κάποιος μπροστά μου αν δεν προλάβω να πατήσω φρένο θα τον χτυπήσω αυτόν που θα πεταχτεί.
              Μήπως, έχει πέσει πολύ βάρος στις παραβάσεις των οχημάτων και καθόλου των πεζών;
              Σε αυτήν την ηλικία είναι σύνηθες να πετάγονται τα παιδιά. Το καταλαβαίνω. Εδώ έγινε το χειρότερο. Σακατεύτηκε το παιδί. Θα μπορούσε να σακατευτεί ο οδηγός της μηχανής.
              Αυτό το κράτος που είναι αυστηρό με τον οδηγό, δεν έχει πλέον άλλα περιθώρια αυστηρότητας. Εκτός αν μας δολοφονούν για τις παραβάσεις του ΚΟΚ.
              Με τους πεζούς τι θα γίνει;

Σοβαρό τροχαίο στην Καλλιθέα: Διανομέας παρέσυρε και τραυμάτισε ανήλικο παιδί (Εικόνες)
              Το παιδί ηλικίας 11-12 ετών φέρεται να διέσχισε τον δρόμο χωρίς να ελέγξει την κυκλοφορία.

Ένα σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε στην Καλλιθέα, όταν διανομέας παρέσυρε και τραυμάτισε σοβαρά ένα ανήλικο παιδί, το οποίο εμφανίστηκε αιφνιδιαστικά στον δρόμο.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, το περιστατικό συνέβη στην συμβολή των οδών Λυκούργου και Σπάρτης, όταν ο έφηβος ηλικίας περίπου 11-12 ετών εμφανίστηκε ξαφνικά στον δρόμο, χωρίς να ελέγξει την κυκλοφορία.

Ο διανομέας που κινούνταν επί της οδού Λυκούργου δεν πρόλαβε να αντιδράσει, με αποτέλεσμα να ακολουθήσει σύγκρουση και το παιδί να καταλήξει τραυματισμένο στο οδόστρωμα.

Στο σημείο επικράτησε μεγάλη αναστάτωση, ενώ ο ανήλικος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο. Σύμφωνα με μαρτυρίες, το παιδί είχε τις αισθήσεις του. Τα ακριβή αίτια διερευνώνται από τις αρμόδιες αρχές.
              Πηγή: kalitheapress.gr
              https://www.huffingtonpost.gr/kinonia/sovaro-trochaio-stin-kallithea-dianomeas-paresyre-kai-travmatise-aniliko-paidi-eikones/

Έχω χρόνια να ασχοληθώ με τον χώρο του αυτοκίνητου.

antonakis 1 Reply Last reply Reply Quote 0
              • antonakis
                antonakis @sarantism last edited by

@sarantism said in ΤΡΟΧΑΙΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ #4#:

Μήπως, έχει πέσει πολύ βάρος στις παραβάσεις των οχημάτων και καθόλου των πεζών;

Φαντάζομαι ότι αυτά τα κρίνει τελικά το δικαστήριο στις αποζημιώσεις.

Στο αμάξι του παίρνεις ένα δίπλωμα, μια άδεια, μια πινακίδα στην παράβαση. Στον πεζό, τι να πάρεις?
                Και κακά τα ψέμματα, με την πλειονότητα των οδηγών να μην σταματάνε για πεζούς στις διαβάσεις, από που να περάσει ο πεζός? Γενικά από θαύμα ζούμε.

"If an argument lasts more than five minutes then both sides are wrong." - ND Tyson

1 Reply Last reply Reply Quote 0
                • C
                  criuser last edited by

Πιτσιρίκος ίδιας ηλικίας με ακουστικά στο αυτί, πέρασε διασταύρωση στενών, χωρίς να κουνήσει καν το κεφάλι του..

Αλλος με ακουστικά φοιτητής πήγε να περάσει τις γραμμές του τρένου στην Κων/λεως από διάβαση πεζών χωρίς να ακούσει το τρένο λόγω των ακουστικών.

Αυτά πρέπει να απαγορευτούν στον δρόμο.

Αριστερά στην Ελλάδα 1917 - 2023
                  πόσο κάνει βρε παιδιά ένας φορτιστής τελικά...
                  Εμαθα...

• T
                    tgd last edited by tgd

@antonakis said in ΤΡΟΧΑΙΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ #4#:

Και κακά τα ψέμματα, με την πλειονότητα των οδηγών να μην σταματάνε για πεζούς στις διαβάσεις, από που να περάσει ο πεζός? Γενικά από θαύμα ζούμε.

Και με τα παρκαρισμένα πάνω ή κολλητά στις διαβάσεις δεν βλέπεις αν περιμένει πεζός. Στη γειτονιά έχω φτάσει σχεδόν να σταματάω πάντα πριν μια πολυσύχναστη διάβαση, ακριβώς για αυτό τον λόγο. Σε άλλο σημείο ο Δήμος έχει βάλει διαβάσεις σε σημεία που η νησίδα έχει θάμνους. Πώς θα δεις τον πεζό πίσω από τους θάμνους και μέσα στο σκοτάδι;

antonakis sarantism 2 Replies Last reply Reply Quote 1
                    • antonakis
                      antonakis @tgd last edited by

@tgd said in ΤΡΟΧΑΙΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ #4#:

Σε άλλο σημείο ο Δήμος έχει βάλει διαβάσεις σε σημεία που η νησίδα έχει θάμνους.

Αγία Παρασκευή και Χολαργό οι δήμαρχοι θεωρούν ωραία ιδέα η διάβαση πεζών να είναι πάνω στη στάση λεωφορείου. Εκεί να δεις γέλιο.

"If an argument lasts more than five minutes then both sides are wrong." - ND Tyson

• sarantism
                        sarantism @tgd last edited by

@tgd said in ΤΡΟΧΑΙΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ #4#:

@antonakis said in ΤΡΟΧΑΙΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ #4#:

Και με τα παρκαρισμένα πάνω ή κολλητά στις διαβάσεις δεν βλέπεις αν περιμένει πεζός. Στη γειτονιά έχω φτάσει σχεδόν να σταματάω πάντα πριν μια πολυσύχναστη διάβαση, ακριβώς για αυτό τον λόγο. Σε άλλο σημείο ο Δήμος έχει βάλει διαβάσεις σε σημεία που η νησίδα έχει θάμνους. Πώς θα δεις τον πεζό πίσω από τους θάμνους και μέσα στο σκοτάδι;

Moυ θύμησε τον δάσκαλο της αυτοκίνησης τον Άρη Σταθάκη. Σήματα μέσα σε δέντρα κρυμμένοι.
                        Πάω στη Δράμα για βραδυνή διασκέδαση. Νορμάλ εγώ. Όχι μεθυσμένος. Είχα και έναν φίλο. Στρίβω να μπω στο δρόμο κάνω 3 μέτρα φάρος απέναντί μου. Μπατσικό.
                        Έρχεται στη μούρη μου. Βγαίνουν. Έρχεται μου λέει: Κύριε πάτε ανάποδα σε μονόδρομο.
                        Συγνώμη; Ποιον μονόδρομο; Το σήμα δεν το είδατε; Όχι. Πάμε να μου το δείξετε...Πάμε, είχε όντως το σίδερο. Κακώς μες τη νύχτα δε μπόρεσα με τα γατίσια μου μάτια που βλέπουν τη νύχτα μέρα να δω το σίδερο.
                        Το απαγορευτικό ήταν ντροπαλό και είχε κρυφτεί πίσω από κλαδιά.
                        Με γράψανε. Βρε δεν είμαι από εδώ, που να ξέρω πως το σιδερένιο παλούκι έπρεπε να το δω μες τη νύχτα; Τπτ είδαν και Καβαλιώτικες πινακίδες....
                        Εγώ σε αστικά όταν σταματάνε περνάω σαν χελώνα από δίπλα τους, σε στενά πάω αργά έχει δεν έχει παιδιά και έχω τον μλ.....α πίσω μου να κορνάρει, σε κεντρικούς δρόμους το ίδιο.
                        Αλλά τώρα με μηχανή.....Και πάπια να είναι....Αθώος να βγεις έχει τύψεις που έκανες σε ένα παιδί ζημιά...
                        Όμως είναι θέμα και ασυλίας των πεζών ως προς την τήρηση του ΚΟΚ. Μεγάλωσα με το "ο πεζός έχει πάντα δίκιο".
                        Είναι όμως και η ηλικία. Και εγώ έχω κάνει βλακίες σαν πιτσιρικάς. Τότε όμως, εδώ στην επαρχία πόσα αυτοκίνητα να είχε; Σήμερα πρέπει να κάνεις πλύση εγκεφάλου τα παιδιά γιατί και τα αυτοκίνητα και τα μηχανάκια είναι πολλά.
                        Αν είναι και Κούριερ ή Ντελίβερι που τα πατάνε....

• A d P
                          A d P moderator last edited by

Όλοι συμπεριφερόμαστε όταν είμαστε πεζοί με τον ίδιο τρόπο που οδηγούμε. Παρατηρώ ότι οι περισσότεροι πεζοί δεν χρησιμοποιούν τις διαβάσεις, όπου υπάρχουν, όπου του καπνίσει του καθενός κόβει το δρόμο, ανάμεσα στα αυτοκίνητα και περνάει. Αμέσως μετά μπαίνει στο αυτοκίνητο του και βρίζει τους πεζούς που πετάγονται μπροστά του....

I EAT MILF AND COOKIES (and don't forget to upvote! -τα κούκιζ δεν είναι δωρεάν!)

sarantism 1 Reply Last reply Reply Quote 5
                          • sarantism
                            sarantism @A d P last edited by

@a-d-p said in ΤΡΟΧΑΙΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ #4#:

Όλοι συμπεριφερόμαστε όταν είμαστε πεζοί με τον ίδιο τρόπο που οδηγούμε. Παρατηρώ ότι οι περισσότεροι πεζοί δεν χρησιμοποιούν τις διαβάσεις, όπου υπάρχουν, όπου του καπνίσει του καθενός κόβει το δρόμο, ανάμεσα στα αυτοκίνητα και περνάει. Αμέσως μετά μπαίνει στο αυτοκίνητο του και βρίζει τους πεζούς που πετάγονται μπροστά του....

Eisaι αντικοινωνικός. Αχ βρε Adp.....Βάλτο λίγο να δουλέψει lol το πάνω και θα ανοίξεις έτσι το δρόμο και για το......
                            Τα κορτσούδια, δε θέλουν να κάνουν πειράματα. Πάνε όμορφα μοσχοβολιστά, κάθονται στις διαβάσεις. Πας και εσείς, ομορφάντρας, κάθεσαι και εσύ, αν δεις πως τραβάει η δουλειά, με λίγο χιούμορ και περνάμε όλοι μια παρέα απέναντι.
                            Άσε τώρα να περάσεις από το δρόμο. Σαν μοναχικός καβαλάρης. Στη διαβάση είναι το ζουμί. Πάνε εκεί. Άσε που μπορεί να γίνεις και ήρωας. Κανένας αν τις πει τπτ, αν κανένα αμάξι πάει να περάσει παράνομα. Θα βάλεις το κορμί σου.

A d P 1 Reply Last reply Reply Quote 0
                            • A d P
                              A d P moderator @sarantism last edited by

Eisaι αντικοινωνικός. Αχ βρε Adp.....Βάλτο λίγο να δουλέψει lol το πάνω και θα ανοίξεις έτσι το δρόμο και για το......
                              Τα κορτσούδια, δε θέλουν να κάνουν πειράματα. Πάνε όμορφα μοσχοβολιστά, κάθονται στις διαβάσεις. Πας και εσείς, ομορφάντρας, κάθεσαι και εσύ, αν δεις πως τραβάει η δουλειά, με λίγο χιούμορ και περνάμε όλοι μια παρέα απέναντι.
                              Άσε τώρα να περάσεις από το δρόμο. Σαν μοναχικός καβαλάρης. Στη διαβάση είναι το ζουμί. Πάνε εκεί. Άσε που μπορεί να γίνεις και ήρωας. Κανένας αν τις πει τπτ, αν κανένα αμάξι πάει να περάσει παράνομα. Θα βάλεις το κορμί σου.

Σε βλέπω μέσα για παρενόχληση εσένα 😁😁
                              Κόκα κολες έχουν στην Ασφάλεια Καβάλας;🤔😁

I EAT MILF AND COOKIES (and don't forget to upvote! -τα κούκιζ δεν είναι δωρεάν!)

sarantism 1 Reply Last reply Reply Quote 2
                              • sarantism
                                sarantism @A d P last edited by sarantism

Σε βλέπω μέσα για παρενόχληση εσένα 😁😁
                                Κόκα κολες έχουν στην Ασφάλεια Καβάλας;🤔😁

Ναι!! Στην ανοίγουν κι όλας. Έχουν και παγάκια αν χρειαστεί για την coca colla. Έχω χρόνια να πιάσω κουβεντούλα και αυτοί με εμένα.
                                Ενημερώνομαι όμως. Οι παλιές αγάπες....
                                Δεν πιάνεις κουβέντα. Ψυχολογείς την κατάσταση. Δε θα πας καρφωτός, λιγούρης. Η γυναίκα σε διαβάζει πριν σκεφθείς.
                                Τι θέλει όμως; Ευγένεια. Να είσαι κύριος. Χιούμορ, όχι όμως πρόστιχο. Καλό (όχι απαραίτητα ακριβό) ντύσιμο. Εντάξει δε θα είσαι κουστουμάτος για να περνάς διαβάσεις Lol. Απλώς αντί να περάσεις από όπου να είναι το δρόμο και να τσατίσεις κανέναν και να σε τσατίσει και αυτός, πας από τις διαβάσεις που έχει ποιο όμορφο κλίμα, ατμόσφαιρα.
                                Δεν πας να πιάσεις γκόμενα. Αν ήταν θα είμασταν όλοι κατσικωμένοι στις διαβάσεις. Και με εσείς μια μπύρα στο χέρι. Εγώ με την coca colla μου και το τσιγαράκι μου.
                                Εντάξει για μια παγωμένη Amstel (πάντα) έτσι ένα ποτήρι δε θα έλεγα όχι. Αλλά ένα ποτήρι.
                                Πας από εκεί πες το σαν πασαρέλα. Να δεις κόσμο ρε παιδί μου.
                                Λέμε.
                                Το όπλο σου που πάντα έχει πιάσει. Το βασικό είναι οι αισθήσεις. Εκεί χτυπάς. Δλδ; Μάτια, όσφρηση, γεύση, αφή και ακόμη μία.
                                Από το γυμνάσιο το κάνω και πιάνει κατά πολύ. Μία πολύ καλή κολώνια. Όσφρυση. Θα μιλήσει μια χαρά για εσένα η κολώνια. Είναι το κοινό που αρέσει σε γυναίκες και άντρες. Όχι όλους.
                                Στέλνει η καλή κολώνια τα μηνύματά της. Πρόσεξε όμως.
                                Η γυναίκα η κοπέλα σου, αν σε πιάσει κακομοίρη να βάζεις κολώνια τι σου λέει; για ποια ετοιμάζεσαι μωρό μου;;;;;;
                                Ε; Έτσι δεν κάνουν;
                                Γιατί;
                                Γιατί είναι το σήμα που πιάνουν όταν είσαι ο άνθρωπός τους. Έχω τύχει αρκετές φορές να μου λένε: Αμάν ρε Σαράντη τι κολώνια είναι αυτή;;; Εννοούν καλή. Τις φτιάχνει!!! Γυναίκες το λένε. Εντάξει και.....τεσπα. Αλλά είμαστε γνωστοί και το πάμε στην πλάκα.
                                Ποτέ δεν φοράς καλή κολώνια αν είναι να δεις την κοπέλα σου. Ποτέ μέσα στο σπίτι αν είσαι παντρεμένος και είναι να βγεις μόνος.
                                Έξω από το σπίτι τη βάζεις (όχι με το κιλό lol) και όταν μπεις, βολίδα στο μπάνιο να κάνει ντουζ να φύγει η μυρωδιά.
                                Αλλιώς; Ξόφλησες.
                                Η ακοή είναι η 5η αίσθηση.
                                Εδώ έχει μια κοπελιά Β.Τ. (δραστήρια) από πρόσφατη ενημέρωση που είχα. Ψάξε το γιατί είπα. Ψέματα από εμένα να το ξεχάσει όποιος το σκέφτεται. Τέλος.

• sarantism
                                  sarantism last edited by sarantism

Ήτανε 1992 και είχε ένα παλικάρι μία Alfa Romeo 75 Trofeo. Πολύ όμορφο αμάξι, ασημί το είχε και πισωκίνητο, θαυμάσιο. Με την πρώτη ευκαιρία, κολιά. Νόμος για τον Α. Παντρεμένος με ένα μικρό παιδάκι. Είχε μία καφετέρια. Εξαιρετικός χαρακτήρας.
                                  Ήταν βράδυ (το αγαπημένο για να βγαίνω, η μέρα δεν..) και σε ένα σημείο βλέπω 3 αυτοκίνητα δεξιά σταματημένα και μαζεμένο κόσμο.
                                  Σταματώ πάω το αυτοκίνητό του, ήταν σκαρφαλωμένο σε δέντρο με τη μούρη κάτω στο χώμα. Το καβάλησε το δέντρο.
                                  Απέναντι είχαμε την στρατολογία και είχε σκοπιά. Τα είδε όλα όσα έγιναν ο σκοπός. Τον είχε βγάλει τον Α. ο μηχανικός μου που παιρνούσε από εκεί λεπτό μετά. Μου είπε πως το παλικάρι επιτόπου. Πήγα με προσοχή και κοίταξα το κοντέρ ήταν 165κάτι.
                                  Ήταν και ένας άλλος με μια BMW τον "καρχαρία" το δίπορτο το στρογγυλοφάναρο και καλά 1,6lt και γιατί ξέραμε τον Α. ξέραμε και αυτόν τον μ.....α που ήταν βρώμικος σε ακόμη και άτυπες κόντρες και είπε πως τα δώσανε ενώ βρέθηκαν τυχαία και όχι από στάση. Κόλλημα στο κόλλημα μετά από μία στροφή τα πλακώσανε σε μια ευθεία και σε ανοιχτή αριστερή, έφυγε η μπέμπα που ήταν αριστερά, προς την Alfa την ακούμπησε λίγο και έχασε τον έλεγχο το παλικάρι και....
                                  Ο σκοπός που τα είδε, είπε πως δεν γλύστρησε η μπέμπα.
                                  Στην ψύχρα έκοψε δεξιά το τιμόνι και τον πέταξε από τον δρόμο.
                                  Όταν κατέβασαν το αυτοκίνητο, καλοκαίρι ήτανε, άνοιξε το πορτ παγκάζ και είχε τα παιχνίδια του μικρού για να παίζει στη θάλασσα.
                                  Όταν πήρα το Golf τον πέτυχα στο δρόμο τον μάγκα με την μπέμπα, το πήρε το χάπι του για να θυμάται.
                                  Δλδ από τη μία στιγμή στην άλλη, παν όλα. Τον βλέπεις το μεσημέρι όρθιο και το βράδυ με σεντόνι σκεπασμένο.
                                  Μέχρι να νοικιαστεί η καφετέρια σε άλλον, το μαγαζί, έγινε μετά με παγωτά μου φαίνεται, έβλεπες το μαγαζί κλειστό....Κρίμα...

O 1 Reply Last reply Reply Quote 0
                                  • V
                                    vagkirk last edited by

Κλασσικοί κότες οδηγοί BMW , κλείνουν τέρμα τις στροφές να μην γλιστρήσει το πισωκίνητο εργαλείο τους , έχω περάσει ακόμη και σε δρόμους με διπλή κατεύθυνση σε αριστερές στροφές από δεξιά δύο τρεις φορές κάτι τέτοιους καραγκιοζηδες.

Ειδικά τότε εκείνη η παλιά BMW πρέπει να ήταν η απόλυτη σκοτωστρα, η Alfa 75 ήταν πολύ ανώτερο αυτοκίνητο, και πισωκίνητη και απόλυτα ελεγχόμενη στο όριο.

sarantism 1 Reply Last reply Reply Quote 1
                                    • panos2171
                                      panos2171 last edited by

Δε νομίζω ότι φταίει το αυτοκίνητο αλλά η υπεροψία του εκάστοτε οδηγού.
                                      Ένας οδηγός alfa ξέρει τι μπορεί να κάνει με το αυτοκίνητο του, ένας οδηγός bmw νομίζει γιατί πολύ απλά δε το σέβεται, θεωρεί ότι αγόρασε την τελειότητα της αυτοκίνησης και μπορεί να κάνει τα πάντα. Φυσικά μιλάμε για τους βλαχοκαγκουρες που αγοράζουν σήμα για να νιώσουν κάπως, οι γνώστες μια χαρά τα πάνε και είναι εξαιρετικά αυτοκινητα για σπορ οδήγηση (όταν δουλεύουν 😄)

Youtube Video

Youtube Video

1 Reply Last reply Reply Quote 1
                                      • O
                                        otso @sarantism last edited by

Ήτανε 1992 και είχε ένα παλικάρι μία Alfa Romeo 75 Trofeo. Πολύ όμορφο αμάξι, ασημί το είχε και πισωκίνητο, θαυμάσιο. Με την πρώτη ευκαιρία, κολιά. Νόμος για τον Α. Παντρεμένος με ένα μικρό παιδάκι. Είχε μία καφετέρια. Εξαιρετικός χαρακτήρας.
                                        Ήταν βράδυ (το αγαπημένο για να βγαίνω, η μέρα δεν..) και σε ένα σημείο βλέπω 3 αυτοκίνητα δεξιά σταματημένα και μαζεμένο κόσμο.
                                        Σταματώ πάω το αυτοκίνητό του, ήταν σκαρφαλωμένο σε δέντρο με τη μούρη κάτω στο χώμα. Το καβάλησε το δέντρο.
                                        Απέναντι είχαμε την στρατολογία και είχε σκοπιά. Τα είδε όλα όσα έγιναν ο σκοπός. Τον είχε βγάλει τον Α. ο μηχανικός μου που παιρνούσε από εκεί λεπτό μετά. Μου είπε πως το παλικάρι επιτόπου. Πήγα με προσοχή και κοίταξα το κοντέρ ήταν 165κάτι.
                                        Ήταν και ένας άλλος με μια BMW τον "καρχαρία" το δίπορτο το στρογγυλοφάναρο και καλά 1,6lt και γιατί ξέραμε τον Α. ξέραμε και αυτόν τον μ.....α που ήταν βρώμικος σε ακόμη και άτυπες κόντρες και είπε πως τα δώσανε ενώ βρέθηκαν τυχαία και όχι από στάση. Κόλλημα στο κόλλημα μετά από μία στροφή τα πλακώσανε σε μια ευθεία και σε ανοιχτή αριστερή, έφυγε η μπέμπα που ήταν αριστερά, προς την Alfa την ακούμπησε λίγο και έχασε τον έλεγχο το παλικάρι και....
                                        Ο σκοπός που τα είδε, είπε πως δεν γλύστρησε η μπέμπα.
                                        Στην ψύχρα έκοψε δεξιά το τιμόνι και τον πέταξε από τον δρόμο.
                                        Όταν κατέβασαν το αυτοκίνητο, καλοκαίρι ήτανε, άνοιξε το πορτ παγκάζ και είχε τα παιχνίδια του μικρού για να παίζει στη θάλασσα.
                                        Όταν πήρα το Golf τον πέτυχα στο δρόμο τον μάγκα με την μπέμπα, το πήρε το χάπι του για να θυμάται.
                                        Δλδ από τη μία στιγμή στην άλλη, παν όλα. Τον βλέπεις το μεσημέρι όρθιο και το βράδυ με σεντόνι σκεπασμένο.
                                        Μέχρι να νοικιαστεί η καφετέρια σε άλλον, το μαγαζί, έγινε μετά με παγωτά μου φαίνεται, έβλεπες το μαγαζί κλειστό....Κρίμα...

Σαραντη δεν το περιμενα αυτο απο σενα , οφθαλμον αντι οφθαλμου , δεν ειναι της ελλ ορθοδοξου εκκλησιας αυτα .

alexandros-k 1 Reply Last reply Reply Quote 1
                                        • V
                                          vagkirk last edited by

Ακριβώς αυτό!!!!
                                          Μην σου τύχει, και μην πιέζεις ποτέ οδηγό BMW γιατί δεν σου φταίνε σε τίποτα οι απέναντι!

Το φοβερό για μένα είναι πως ακόμη και οι σύγχρονες BMW (και αναφέρομαι σε μοντέλα μετά το 2005 που έχω εμπειρία) παρά τα ηλεκτρονικά συστήματα και όλο το νερό στο αυλάκι που μπήκε ως προς το να είναι ευκολοδηγητα για τον μέσο οδηγό, έχουν μέσα στο DNA τους κρυμμένη την αλητεία, μπορούν να σε προδώσουν εκεί που δεν το περιμένεις!

Παλιοί petrolheads που είχαν και τα φράγκα και ένιωθαν λίγο από οδήγηση έφυγαν τρέχοντας από τα BMW για τα χειρότερα αλλά πολύ ασφαλέστερα Mercedes, με βροχή έτρεμαν τα πόδια τους κάθε φορά που έμπαιναν σε BMW.

Και τα Γαλλικά ήταν επικίνδυνα στο όριο αλλά τα καημένα ήταν περισσότερο καθημερινά οχήματα με αναιμικες εκδόσεις και δεν είχαν ποτέ το όνομα για να τα επιλέξουν ματαιόδοξοι γκαζιαριδες.

Safe επιλογές για όσους ήθελαν να διαιωνίσουν το DNA τους και σε επόμενες γενιές τα VW Audi,ακόμη και σε , Gti , S, RS εκδόσεις.

panos2171 1 Reply Last reply Reply Quote 0
                                          • alexandros-k
                                            alexandros-k @otso last edited by

@otso said in [ΤΡΟΧΑΙΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ #4#]

Σαραντη δεν το περιμενα αυτο απο σενα , οφθαλμον αντι οφθαλμου , δεν ειναι της ελλ ορθοδοξου εκκλησιας αυτα .

Μην προκαλεις κυρ Οτσο . Ξερουμε οτι εισαι αθεος
                                            Στο αλλο φορουμ αυτα , με τους υπολοιπους αθεους 😉

1 Reply Last reply Reply Quote 3
                                            • First post
                                              Last post
                                            • 1
                                            • 2
                                            • 5
                                            • 6
                                            • 7
                                            • 8
                                            • 9
                                            • 7 / 9
                                            • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ