-
Βγήκε ο κάθε πονεμένος να τα βάλει με τον ΠΑΟΚ.
Λες και οι οπαδοί των ομάδων τους είναι αγγελούδια.
Λες και οι πρόεδροί τους είναι λευκές περιστέρες.
Λες και δε φτιάξαν τσάμπα γήπεδα.
ΩΩω τι υποκρισία

Είστε άκυροι κύριοι που τους συνδέετε με την ομάδα μας, άσχετα αν σκοτώθηκαν σε ταξίδι γι αυτή. Οι συγκεκριμένοι θα μπορούσαν να το είχαν πάθει οπουδήποτε αλλού. Θα μπορούσαν να είναι ανόητοι οπαδοι οποιασδήποτε ομάδας. Και όχι μόνο αυτοί. Κυκλοφορούν αμέτρητοι ανεύθυνοι εκει έξω, όλων των ομάδων, χρωμάτων, πολιτικών πεποιθήσεων.
Δε παίρνω το μέρος τους και δε τους θρηνώ μόνο και μόνο επειδή ήταν ΠΑΟΚτσήδες, πήραν το ρίσκο της ανευθυνότητάς τους και ευτυχώς δε βρέθηκε κάποια οικογένεια στον δρόμο τους. -
Και όσο πάει μπερδεύει και άλλο το θέμα
https://car-recalls.eu/recall/peugeot-traveller-2015-2018-2/
-
Σε μια χώρα που τους τελευταίους μήνες άπαντες μας έχουν γανώσει το κεφάλι για τα περί οδηγικής ανευθυνότητας και που κάθε μέρα γίνονται πρωτοσέλιδα οι κλήσεις από τις νέες κάμερες και τα αλκοτέστ σε ένα τέτοιας υφής ατύχημα αποσιωπάται απολύτως από το σύνολο των mainstream media όλου του πολιτικού φάσματος η επιβεβαιωμένη εδώ και σχεδόν 24 ωρες από πολλαπλά έγκυρα ρουμάνικα σάιτ είδηση ότι το αδικοχαμένο αετόπουλο-φονιάς οδηγούσε υπό την επήρεια κοκτέιλ ουσιών - άρα μιλάμε αβλεπι είτε για συντρεχουσα επιβαρυντική συνθήκη είτε για το πρωταρχικό αίτιο της στούκας.
Το με ποιο μηχανισμό το αδικοχαμένο αετοπουλο-φονιάς έστειλε στον τάφο τα υπόλοιπα έξη αετόπουλα και το κατά πόσο οι 3 επιζήσαντες πρέπει να ελεγχθούν άμεσα για συνέργια στο συμβάν καθώς και για εμπλοκή σε διακίνηση και χρήση ουσιών μικρή σημασία έχει για μένα.
Η επικοινωνιακή διαχείριση, ο αποπροσανατολισμός της κοινής γνώμης και η μπετόν αρμέ διαπλοκή και σκοπιμότητα είναι αυτή που με προβληματίζει.
-
Όλα αυτά που διαβάζω εδώ, τις τελευταίες ώρες, με πολύ ηθικολογία, μου θυμίζουν μία "εκπαιδευτική" ταινία που είχα δει πιτσιρικάς με τίτλο: "Από εμπρός παρθένα κι από πίσω μπαίνουν τρένα"
-
ο λαός νίκησε!!!! επειδή βλέπω ότι έχει μεγάλο ενδιαφέρον η συζήτηση, δημιούργησα μια διάσπαση αποκλειστικά γι' αυτό. Εδώ έχουν μεταφερθεί και όσα σχόλια είχαν σβηστεί στο προηγούμενο, για να μην λέτε ότι σας φιμωνουμε. Διαβάστε τα και έχετε προθεσμία μέχρι αύριο το πρωί να διορθώσετε τυχόν παρεκτροπές ή παραβιάσεις του κανονισμού. Καλό βράδυ
-
Καλά έκανες νομίζω. Διόρθωσα ένα δυο δικά μου που μου βγήκανε ποιο χοντρά σε δεύτερη ανάγνωση από όσο θα ήθελα. Προσωπικά δεν ενοχλούμαι από τις ψιλό-βρισιές, τις κόντρες και τον χαβαλέ - ας μην ξεχνάμε ότι στην τελική δεν βρισκόμαστε παρά σε ένα ηλεκτρονικό καφενέ με ολα τα καλά και τα κακά του, οπότε τα τζαρτζαρίσματα είναι αναπόσπαστο μέρος της εμπειρίας.
-
Η σεξουαλική παρενόχληση (άρθρο 337 ΠΚ) στην Ελλάδα τιμωρείται κυρίως ως πλημμέλημα, με ποινή φυλάκισης, αλλά μπορεί να μετατραπεί σε κακούργημα ανάλογα με τη σοβαρότητα (π.χ. αν ο δράστης είναι κατά επάγγελμα ή ανήλικο θύμα). Πράξεις όπως ο βιασμός αποτελούν κακούργημα, ενώ η κατάχρηση σε γενετήσια πράξη λόγω εργασιακής εξάρτησης είναι πλημμέλημα. Πλημμέλημα (Άρθρο 337 ΠΚ): Ανεπιθύμητη συμπεριφορά σεξουαλικού χαρακτήρα (λεκτική, μη λεκτική ή σωματική) που προσβάλλει την αξιοπρέπεια. Κακούργημα (Άρθρο 337 §4 ΠΚ): Αν η πράξη τελείται από πρόσωπο που εκμεταλλεύεται την εργασιακή εξάρτηση ή αν ο δράστης είναι κατά επάγγελμα ή κατά συνήθεια, η ποινή μπορεί να είναι κακουργηματικού χαρακτήρα (κάθειρξη). Για την άσκηση ποινικής δίωξης απαιτείται έγκληση (καταγγελία) από το θύμα εντός 3 μηνών.
Οπότε δεν είμαστε αρμόδια όργανα, οι moderators, μην κάνετε σε εμάς την καταγγελία.
ΕΠΙΣΗΣ!!! ΜΗΝ κάνετε flag στον χρήστη γενικά, αλλά στο post που σας θίγει ή παραβιάζει τους κανόνες, δεν μπορούμε να ψάχνουμε όλες τις δημοσιεύσεις του χρήστη. -
Λοιπόν, υπάρχει ενα ποντίκι που διέσωσε κάπως την τιμή της ελληνικής δημοσιογραφίας έχοντας δημοσιεύσει από χτες όσα άλλοι απέκρυπταν ή αποσιωπούσαν συστηματικά https://www.topontiki.gr/2026/01/28/roumanika-mme-narkotikes-ousies-sto-ema-tou-odigou-tou-mini-van-pou-metefere-tous-opadous-tou-paok/
-
@sarantism said in Τροχαίο δυστύχημα στη Ρουμανία:
@billy84 said in ΤΡΟΧΑΙΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ #4#:
Και κόκα και αλκοόλ και κάνναβη μαζί? Και όλα αυτά πριν ή κατά τη διάρκεια μεγάλου και απαιτητικού ταξιδιού? Προδιαγεγραμμένο αυτό που συνέβη. Με όλα αυτά μαζί δε βλέπω πως θα μπορούσε να είχε ολοκληρωθεί χωρίς κάποιο δράμα αυτό το ταξίδι.
Στους Ελληνικούς δρόμους δε συμβαίνει αυτό; Απλώς δε μας λένε τις αιτίες θανάτου. Λένε λόγω αλκοόλ. Όταν γίνονται οι τοξικολογικές βγαίνουν όχι πάντα, σε κάποιες περιπτώσεις και άλλες αιτίες.
Επειδή το έχουν ξανακάνει νομίζουν πως μπορούν να οδηγούν με αυτά τα κοκτέιλ μέχρι που έρχεται η ώρα τους.
Δεν είναι λίγοι που οδηγούν υπό την επήρρεια ναρκωτικών. Λίγοι είναι οι έλεγχοι. Για αυτό γράφω πως πρέπει να υπάρχουν συνεχώς μπλόκα και να ψάχνουν τα πάντα.
Οι κάμερες θα δείξουν τίποτα παραπάνω από την παράβαση;Δυστυχώς φίλε μου επειδή γνωρίζω καλά τι γίνεται, ένα τεράστιο ποσοστό συγκριτικά με παλιότερα κάνει ναρκωτικά και όχι μπάφους που είναι για γέλια συγκριτικά με την κόκα. Περισσότερο από ποτέ. Και εννοείται δε μιλάμε μόνο για οπαδούς. Ο Θεός να μας φυλάει εκεί έξω στους δρόμους, αν υπάρχει...
-
@georgemit said in Τροχαίο δυστύχημα στη Ρουμανία:
Βγήκε ο κάθε πονεμένος να τα βάλει με τον ΠΑΟΚ.
Λες και οι οπαδοί των ομάδων τους είναι αγγελούδια.
Λες και οι πρόεδροί τους είναι λευκές περιστέρες.
Λες και δε φτιάξαν τσάμπα γήπεδα.
ΩΩω τι υποκρισία

Είστε άκυροι κύριοι που τους συνδέετε με την ομάδα μας, άσχετα αν σκοτώθηκαν σε ταξίδι γι αυτή. Οι συγκεκριμένοι θα μπορούσαν να το είχαν πάθει οπουδήποτε αλλού. Θα μπορούσαν να είναι ανόητοι οπαδοι οποιασδήποτε ομάδας. Και όχι μόνο αυτοί. Κυκλοφορούν αμέτρητοι ανεύθυνοι εκει έξω, όλων των ομάδων, χρωμάτων, πολιτικών πεποιθήσεων.
Δε παίρνω το μέρος τους και δε τους θρηνώ μόνο και μόνο επειδή ήταν ΠΑΟΚτσήδες, πήραν το ρίσκο της ανευθυνότητάς τους και ευτυχώς δε βρέθηκε κάποια οικογένεια στον δρόμο τους.Δεν σου εχει περασει απ το μυαλο οτι υπαρχουν ανθρωποι που δεν ειναι οπαδοι ομαδων ;
Απιστευτο
Αν ηταν οπαδος παιδι μου θα το ειχα αποκυρηξει μετα την αγωγη που τους εδωσα . -
Εγώ τους ζηλεύει τους παθιασμένους ποδοσφαιρόφιλους, δεν είναι λίγο να έχεις απαγκιστρωθεί από τη μέγγενη του εγκεφάλου !
-
Το τηλεοπτικό συνεργείο του STAR δέχθηκε επίθεση από χούλιγκανς έξω από το νοσοκομείο Παπαγεωργίου, ενώ η δημοσιογράφος κάλυπτε ζωντανά το ρεπορτάζ.
Ομάδα νεαρών, με καλυμμένα πρόσωπα, επιτέθηκε στον οπερατέρ κλωτσώντας τον και σπρώχνοντάς τον, ενώ άλλος οπερατέρ δέχθηκε επίσης χτύπημα.
Η ζωντανή σύνδεση διακόπηκε μετά την επίθεση, με τον τραυματισμένο οπερατέρ να εισέρχεται αιμόφυρτος στο νοσοκομείο.
Άλλοι οπαδοί ηρέμησαν την κατάσταση, ενώ δυνάμεις της ΕΛ.ΑΣ. έφτασαν στο σημείο μετά την αποχώρηση των δραστών.
Ένας οπερατέρ της ΕΡΤ, που βρισκόταν δίπλα στο συνεργείο του STAR, δέχθηκε χτυπήματα στο κεφάλι και παραμένει στο νοσοκομείο για εξετάσεις.Μορφωμενα παιδια απο καλες οικογενειες με ανατροφη καλη και πιανο .
Λογικο να νοιωθουν αδικημενοι απο την καλυψη των ΜΜΕ και την ανιση μεταχειριση του κρατους σε σχεση με αυτες τις χαζες που πηγαν για δουλεια και σκοτωθηκαν -
@panos2171 said in Τροχαίο δυστύχημα στη Ρουμανία:
Και όσο πάει μπερδεύει και άλλο το θέμα
https://car-recalls.eu/recall/peugeot-traveller-2015-2018-2/
Συγνώμη αλλά δεν αντέχω και ας είναι άκυρο...... Οι ανακλήσεις τέτοιου τύπου είναι σαν να καταστρατηγούν κάθε γνώση στο σχεδιασμό και υλοποίηση των αυτοκινητοβιομηχανιών που μετρούν αιώνα+ ζωής.... Να δεχθώ ανάκληση για γύρω γύρω ζητήματα αλλά για τιμόνια, βίδες καθισμάτων, σκουριά σε πλαίσια, βίδες και συνδέσμους που κόβονται εν έτη 2025-2026 είναι γελοίο.....
Αν δεν είναι ικανοί ας χρησιμοποιουν προγενέστερα τμήματα και λύσεις.
Byd κόπηκαν οι βίδες του καθίσματος..... παράνοια.Πάντα υπήρχε το facelift καλύτερο από prefacelift αλλά τώρα όλοι βγάζουν testcars για ολόκληρες γενιές...
-
Άκρως ενδιαφέροντας ο τρόπος της παρουσίασης της πλήρως και επίσημα επιβεβαιωμένης εδώ και περισσότερο από 1 ημέρα είδησης της μαστουρας του κατά συρροή δολοφόνου οδηγού - με απενεργοποιημένα τα σχόλια και το άρθρο εξορισμένο στις παρυφές της πρώτης σελίδας του ΠρωτουΘεματος…
Αναμένουμε αναδημοσίευσή και σχολιασμό από τους 4τροχους στο ίδιο ακριβώς ύφος και με την ίδια επιμέλεια που επέδειξαν για την άκριτη αποδοχή της καμπάνιας παρακολούθησης των πολιτών με αφορμή την οδική ασφάλεια χωρίς να ασκηθεί η παραμικρή κριτική ακόμα και για τα προφανή.
-
Η ασφαλιστική δεν θα καλύψει τίποτε, μιας και ήταν υπεράριθμοι εντός του βαν.
Τώρα που βγήκε και το αποτέλεσμα των αιματολογικών ότι ο οδηγός είχε καταναλώσει κάνναβη, κοκαΐνη και αλκοόλ σίγουρα την γλίτωσε η ασφαλιστική. Η οποία θα κινηθεί λογικά εναντίον του οδηγού για να καλύψει τις ζημιές που έχουν προκληθεί.
Κρίμα για τους ανθρώπους αλλά πήγαιναν σαν τα πρόβατα στην σφαγή με τέτοιο οδηγό. Θα είχε ενδιαφέρον να έκαναν τοξικολογικές και στους υπόλοιπους που οδηγούσαν, φαντάζομαι δεν το πήγε ένας σερί, αλλά κάνανε rotation.
Κρίμα κυρίως για τον οδηγό της νταλίκας γιατί θα πέρασε μία δύσκολη νύχτα και μία δύσκολη επόμενη περίοδο μέχρι να εργαστεί ξανά.ΥΓ.Αυτά περί lane assist, κόλλησε το τιμόνι κλπ μόνο αστεία μου φάνηκαν.
-
Χθες βράδυ ήμουν με μια Ρουμάνα και της είπα να δει τι λενε τα μεσα στην χώρα της .
Ανάλογα το μεσο παίζουν ανάμεσα στα 44 εως 50 ... "πακέτα"
Σήμερα θα πιω καφέ 200 μετρα απο τον ναό
θα προσέχω μη μου ξεφύγει τίποτα και δεν με ξαναδείτε εδω μέσα
-
@babisstinson said in Τροχαίο δυστύχημα στη Ρουμανία:
Τώρα που βγήκε και το αποτέλεσμα των αιματολογικών ότι ο οδηγός είχε καταναλώσει κάνναβη, κοκαΐνη και αλκοόλ σίγουρα την γλίτωσε η ασφαλιστική. Η οποία θα κινηθεί λογικά εναντίον του οδηγού για να καλύψει τις ζημιές που έχουν προκληθεί.
Κρίμα για τους ανθρώπους αλλά πήγαιναν σαν τα πρόβατα στην σφαγή με τέτοιο οδηγό. Θα είχε ενδιαφέρον να έκαναν τοξικολογικές και στους υπόλοιπους που οδηγούσαν, φαντάζομαι δεν το πήγε ένας σερί, αλλά κάνανε rotation.
Κρίμα κυρίως για τον οδηγό της νταλίκας γιατί θα πέρασε μία δύσκολη νύχτα και μία δύσκολη επόμενη περίοδο μέχρι να εργαστεί ξανά.ΥΓ.Αυτά περί lane assist, κόλλησε το τιμόνι κλπ μόνο αστεία μου φάνηκαν.
Η ασφαλιστική τουλάχιστον την νταλίκα πρέπει να την πληρώσει κανονικά και στη συνέχεια να τα διεκδικήσει από τον οδηγό του βαν που δεν είναι εν ζωή άρα δεν θα πάρε τίποτα η ασφαλιστική. Νομίζω έτσι λειτουργεί η κατάσταση.
-
@w202-amg said in Τροχαίο δυστύχημα στη Ρουμανία:
@babisstinson said in Τροχαίο δυστύχημα στη Ρουμανία:
Η ασφαλιστική τουλάχιστον την νταλίκα πρέπει να την πληρώσει κανονικά και στη συνέχεια να τα διεκδικήσει από τον οδηγό του βαν που δεν είναι εν ζωή άρα δεν θα πάρε τίποτα η ασφαλιστική. Νομίζω έτσι λειτουργεί η κατάσταση.
Η νταλικα θα πληρωθει κανονικοτατα απο την ασφαλιστικη, ολα τα υπολοιπα αναλογα τους νομους της χωρας που εγινε το ατυχημα.
Εκτος των ανθρωπων που εχασαν τη ζωη τους και των τραυματιων, ο μονος που θα εχει πιθανη οικονομικη χασουρα ειναι η εταιρεια στην οποια ανηκει το βαν. -
@monman2 said in Τροχαίο δυστύχημα στη Ρουμανία:
θα προσέχω μη μου ξεφύγει τίποτα και δεν με ξαναδείτε εδω μέσαΟ Ναός είναι ένας και βρίσκεται στη Ν. Φιλαδέλφεια.

-
@katafractos17 said in Τροχαίο δυστύχημα στη Ρουμανία:
@monman2 said in Τροχαίο δυστύχημα στη Ρουμανία:
θα προσέχω μη μου ξεφύγει τίποτα και δεν με ξαναδείτε εδω μέσαΟ Ναός είναι ένας και βρίσκεται στη Ν. Φιλαδέλφεια.

Σωστος.
Τροχαίο δυστύχημα στη Ρουμανία