-
Ναι ρε, δεν είναι έτσι το 6.
-
Mazda 3 Sedan.
168/6=28 k
Αποκλείεται να είναι 6.
-
Βλέπει κανείς τη σειρά της cosmote Ριφιφί;
Πολύ ενδιαφέρουσα και καλογυρισμένη, μας θυμίζει και τα νιάτα μας με εικόνες από την Αθήνα, αντικείμενα και αυτοκίνητα των αρχών της δεκαετίας του 90.
Ως γνήσιος βενζινοκέφαλος δε θα μπορούσα να μην επισημάνω το παρακάτω λαθάκι.
Η αστυνομία είχε astra f GSi και όχι astra GT

-
Ο σκηνοθέτης ειναι τρελαμεος alfisti ...Αν προσεξεις και τα υπολοιπα αυτοκίητα ειναι ψαγμένα.Ακόμα και τευχος εποχής με την F40 εμφάνισε...
Τωρα για το Astra ομίζω ειχαν και μερικά τετοια GT.Σιγουρα τα περισσοτερα ήταν GSi αλλα μπορεί να μη βρήκε. -
Όντως πολύ ψαγμένος. Είναι πολύ ωραίο να βλέπεις αντικείμενα και κυρίως αυτοκίνητα της εποχής των νιάτων σου. Δεν έχω δει ποτέ GT στην εα, αν θυμάται κάποιος σίγουρα ας μας διαφωτίσει κι εμάς τους αυτιστικούς.
Από το άρθρο των 4Τ 10ος/1995

Θυμάμαι τεστ εκείνης της εποχής του astra 1.4 GT, σε κάποιο περιοδικό, δεν είμαι σίγουρος σε ποιο γιατί τα διάβαζα όλα, μου έχουν μείνει 2 πράγματα:
- Ότι τους είχαν φανεί υπερβολικές οι 15άρες ζάντες
(πού να ήξεραν που θα φτάναμε σήμερα) - Είχαν γράψει ότι ένα από τα μειονεκτήματα του αυτοκινήτου είναι ότι το εσωτερικό φως ανάβει μόνο με το άνοιγμα των θυρών, προφανώς ο δοκιμαστής δε γνώριζε ότι στα opel της εποχής εκείνης αλλα και αργότερα, η πλαφονιέρα ανάβει από τον διακόπτη των φώτων.
- Ότι τους είχαν φανεί υπερβολικές οι 15άρες ζάντες
-
Ωραία εκείνη η γενιά των Astra , πολύ μοντέρνα για την εποχή τους.
-
@kostis20 said in Αυτοκίνητα Αστυνομίας:
Ο σκηνοθέτης ειναι τρελαμεος alfisti ...Αν προσεξεις και τα υπολοιπα αυτοκίητα ειναι ψαγμένα.Ακόμα και τευχος εποχής με την F40 εμφάνισε...
Τωρα για το Astra ομίζω ειχαν και μερικά τετοια GT.Σιγουρα τα περισσοτερα ήταν GSi αλλα μπορεί να μη βρήκε.Το μυαλό μου πήγε κατευθείαν στον Τσαφουλια και ψάχνοντας αυτός είναι. Όντως alfisti είναι, στο εταιρος εγώ η giulia που έπαιζε ήταν δική του. Αν θυμάμαι καλά έχει πει πως έχει και την τελευταίας γενιάς σε qv
-
@chrisk6 said in Αυτοκίνητα Αστυνομίας:
Είδα περίπου C-HR στα Ιωάννινα.

Δεν είχα ξαναδεί αυτό το μοντέλο σε περιπολικό!!
Δεν πρόλαβα φωτό…Να το

-
Ιδανικό για να βάζουν τους κρατούμενους στο πίσω μέρος.
Ετσι θα συνηθίζουν αμέσως την φυλακή.
Θα τους φαίνεται πιο άνετη από το πίσω κάθισμα...

-
@criuser said in Αυτοκίνητα Αστυνομίας:
Ιδανικό για να βάζουν τους κρατούμενους στο πίσω μέρος.
Ετσι θα συνηθίζουν αμέσως την φυλακή.
Θα τους φαίνεται πιο άνετη από το πίσω κάθισμα...

Βασικα τα πηραν για να μπορουν οι κρατούμενοι να φτανουν στην φυλακη. Γιατι με τα Γαλλοχρεπα εμεναν στον δρομο συνεχεια και δραπετευαν!
-
….κούραση…..
-
Panda 2ης γενιάς,συγκρατώντας την κίνηση με 65 χλμ/ω

-
Θυμάται κανείς πότε ξεκίνησε να εφαρμόζεται ο νέος χρωματισμός στα περιπολικά; Εγώ νόμιζα ότι από το 1997 και μετά, με τα πρώτα Xsara άρχισαν οι ρίγες. Μέχρι τότε θυμάμαι βάψιμο που θύμιζε ταξί Θεσσαλονίκης

-
@eltonjohn said in Αυτοκίνητα Αστυνομίας:
Θυμάται κανείς πότε ξεκίνησε να εφαρμόζεται ο νέος χρωματισμός στα περιπολικά; Εγώ νόμιζα ότι από το 1997 και μετά, με τα πρώτα Xsara άρχισαν οι ρίγες. Μέχρι τότε θυμάμαι βάψιμο που θύμιζε ταξί Θεσσαλονίκης

Το 1995 με τα Opel Astra

Τα τελευταία βαμμένα σαν taxi ήταν τα nissan sunny

-
Ώπα! Αν ο νέος χρωματισμός ξεκίνησε το 1995, τότε οι παραγωγοί του "Ριφιφί" που εκτυλίσσεται το 1992, έχουν κάνει λάθος!
Επίσης, κι εσείς κάνετε λάθος κύριε admin μου.
Τελευταία νέας παραλαβής οχήματα που κυκλοφορούσαν με το "σπαστό" μπλε-λευκό ήταν τα Nissan Primera!
Θυμάμαι σε κυκλοφορία σίγουρα ως το 2006! -
Αυτά τα Astra πρέπει να είχαν 200 άλογα! Θυμάμαι τα ρεπορτάζ της εποχής να τα δείχνουν πως ξεκινούν κάποια καταδίωξη και να τραβούν χειροφρενιες!
Νομίζω ήταν με δίλιτρα turbo ή τα μπερδεύω με τα Nissan ;

-
@eltonjohn said in Αυτοκίνητα Αστυνομίας:
Ώπα! Αν ο νέος χρωματισμός ξεκίνησε το 1995, τότε οι παραγωγοί του "Ριφιφί" που εκτυλίσσεται το 1992, έχουν κάνει λάθος!
Επίσης, κι εσείς κάνετε λάθος κύριε admin μου.
Τελευταία νέας παραλαβής οχήματα που κυκλοφορούσαν με το "σπαστό" μπλε-λευκό ήταν τα Nissan Primera!
Θυμάμαι σε κυκλοφορία σίγουρα ως το 2006!Έχεις δίκιο
18 Απριλίου 1997 παραδόθηκαν 90 Nissan Primera GThttps://share.google/rHf8nK03UB1ky7JJJ

-
@lap said in Αυτοκίνητα Αστυνομίας:
Αυτά τα Astra πρέπει να είχαν 200 άλογα! Θυμάμαι τα ρεπορτάζ της εποχής να τα δείχνουν πως ξεκινούν κάποια καταδίωξη και να τραβούν χειροφρενιες!

Δεν ήταν διλιτρα ecotec με 150;
-
@lap said in Αυτοκίνητα Αστυνομίας:

Διλιτρα ατμοσφαιρικά αμφότερα, νομίζω
-
https://www.4troxoi.gr/4tlibrary/article.php?year=1995&month=10&issue=75&cat=Διάφορα&number=1678
Ντροπή μας... Υπάρχει σχετικό άρθρο στο περιοδικό...
Είναι των 150 ίππων, τροποποιημένα πεντάπορτα GSi...
Αυτοκίνητα Αστυνομίας