-
@ilias-a said in Κ.Ο.Κ.-Παραβασεις και προστιμα.:
@gatoz said in Κ.Ο.Κ.-Παραβασεις και προστιμα.:
Η κακη ποιοτητα της ασφαλτου φταιει, ευτυχως εδω ο οδηγος μηχανης τη γλυτωσε.
https://www.protothema.gr/greece/article/1737033/palaio-faliro-i-stigmi-pou-o-odigos-tou-autokinitou-egataleipei-to-simeio-afou-paresure-ton-22hrono-motosikletisti/ομως σε ολα υπαρχει ενα πλαισιο λογικης
τωρα τραβιεται μια λαθος γραμμη για λογους ασχετους με την ασφαλεια των μεταφορωνΧρειαζονται οι σωστοι δρομοι, τα συντηρημενα αυτοκινητα και γενικα ολα οσα μπορουν να βοηθησουν τη ασφαλη μετακινηση, αλλα το βασικοτερο που μπορει ολα τα μετρα να τα μηδενισει ή να τα απογειωσει ειναι ο οδηγος.
Οταν αυτος δε θελει να ακολουθησει τοτε πρεπει να πεφτει η ραβδος κατακεφαλα, ως γνωστον για τους λιγους την πληρωνουν ολοι.
Επισης οποιος θελει να βρει γωνια στο δεκαρικο ας συνεχιζει να το ψαχουλευει.μα ποιος εκπαιδευει και πιστοποιει τους οδηγους?
δοθηκε η παραμικρη σημασια σε τοσους παραγοντες ατυχηματων?
πως πιστοποιουνται τα ορια ταχυτητας?
ακομη και πολλες πινακιδες?
σε ποσους επαρχιακους το οριο ειναι 90 και δεν στριβει ουτε μακλαρεν με τοσα?
η αυστηροτητα δεν ειναι μονοδρομος, η λογικη και η υπευθυνη πολιτεια ειναι -
@criuser said in Κ.Ο.Κ.-Παραβασεις και προστιμα.:
Σύγκριση παραβατικότητας μεταξύ Ελλάδας και Γερμανίας είναι ανόητη.
Στην Ελλάδα έχουμε την λογική του Αντίσταση και Πάλη και η παραβατικότητα είναι από μαγκιά έως ανεκτή και εμείς δεν είμαστε καρφιά και ρουφιάνοι, ενώ στην Γερμανία αν παρκάρεις παράνομα θα πάρει την αστυνομία ο γείτονας σου και θα σου το πει κιόλας.
Οπότε εκεί επειδή η παρανομία δεν είναι καθεστώς, τα πρόστιμα είναι μικρότερα. Εδώ που είναι καθεστώς και μαγκιά είναι μεγαλύτερα.
Αφού δίνεις τη δική σου εξήγηση, δεν θα κάτσω να το αναλύσω αυτό ,δεν έχει νόημα , για πες μας σε ποια Ευρωπαική χώρα η μη χρήση ζώνης έχει 350 ευρώ πρόστιμο και αφαίρεση διπλώματος για ένα μήνα..??!! Είναι πολλές αυτές..??!!
Μέχρι και στις ΗΠΑ ,το πρόστιμο είναι από 10 έως 200 δολλάρια ανάλογα με την πολιτεία...!!!
ΑΝΟΗΤΗ η σύγκριση με την Γερμανία, ανέλυσες και το γιατί...!!!
Στη Βουλγαρία είναι 50 λέβα, δηλαδή 25 ευρώ...!!
Στη Σερβία 10000 δηνάρια, περίπου 85 ευρώ..!!!
Ιταλία 80 ευρώ...!!!
Σλοβενία 40 ευρώ...!!!
Αλβανία 150 ευρώ...!!!
Αγγλία 100 λίρες...!!!
Γαλλία 135 ευρώ....!!!
Αυστρία 35 ευρώ...!!!
Βέλγιο 75 ευρώ...!!!
Τσεχία 100 ευρώ....!!!
Σλοβακία 100 ευρώ...!!
Ουγγαρία 150 ευρώ...!!!
Δε συνεχίζω ,δε χρειάζεται, όσο για το δίπλωμα δεν ξέρω σε ποιες από αυτές το παίρνουν, από ότι διάβασα σε πολύ λίγες Ευρωπαικές χώρες παίρνουν το δίπλωμα για ένα μήνα , αν δεν φοράς ζώνη...!!!
350 ευρώ πρόστιμο για ζώνη, έχει σε κάποιες χώρες όπως η Ρουμανία και η Τουρκία, που μάλλον αγαπάνε υπερβολικά τους πολίτες τους και επειδή φοβούνται μη τους χάσουν, τους βάζουν αυτά τα πρόστιμα για να τους προστατέψουν...!!
Όπως έλεγε και ο Μηλιώκας, για το καλό μου, ώσπου δεν άντεξε στο τέλος το μυαλό μου, κ.λπ.........κ.λπ.......
Το 350 φίλε, δεν είναι απλά ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ, είναι 12 φορές επάνω από το 30...!!!
Και το ένα μήνα το δίπλωμα, οδηγεί στην παρανομία...!!! -
https://www.protothema.gr/greece/article/1737033/palaio-faliro-i-stigmi-pou-o-odigos-tou-autokinitou-egataleipei-to-simeio-afou-paresure-ton-22hrono-motosikletisti/ομως σε ολα υπαρχει ενα πλαισιο λογικης
τωρα τραβιεται μια λαθος γραμμη για λογους ασχετους με την ασφαλεια των μεταφορωνΧρειαζονται οι σωστοι δρομοι, τα συντηρημενα αυτοκινητα και γενικα ολα οσα μπορουν να βοηθησουν τη ασφαλη μετακινηση, αλλα το βασικοτερο που μπορει ολα τα μετρα να τα μηδενισει ή να τα απογειωσει ειναι ο οδηγος.
Οταν αυτος δε θελει να ακολουθησει τοτε πρεπει να πεφτει η ραβδος κατακεφαλα, ως γνωστον για τους λιγους την πληρωνουν ολοι.
Επισης οποιος θελει να βρει γωνια στο δεκαρικο ας συνεχιζει να το ψαχουλευει.μα ποιος εκπαιδευει και πιστοποιει τους οδηγους?
δοθηκε η παραμικρη σημασια σε τοσους παραγοντες ατυχηματων?
πως πιστοποιουνται τα ορια ταχυτητας?
ακομη και πολλες πινακιδες?
σε ποσους επαρχιακους το οριο ειναι 90 και δεν στριβει ουτε μακλαρεν με τοσα?
η αυστηροτητα δεν ειναι μονοδρομος, η λογικη και η υπευθυνη πολιτεια ειναιΓατε πριν λιγες μερες εδειξα διαδρομη που με 60 που εχει οριο δεν τη στριβεις τη ρημαδα, Αττικη οχι επαρχια.
πες μου σε παρακαλω πολυ ποσοι γονεις οταν ηρθε η ωρα να βγαλει διπλωμα το βλασταρι τους διαλεξαν σχολη βαση της ποιοτητας εκπαιδευσης της και οχι της τιμης? -
@terryp117 said in Κ.Ο.Κ.-Παραβασεις και προστιμα.:
Στην Ελλάδα έχουμε την λογική του Αντίσταση και Πάλη και η παραβατικότητα είναι από μαγκιά έως ανεκτή και εμείς δεν είμαστε καρφιά και ρουφιάνοι, ενώ στην Γερμανία αν παρκάρεις παράνομα θα πάρει την αστυνομία ο γείτονας σου και θα σου το πει κιόλας.
Οπότε εκεί επειδή η παρανομία δεν είναι καθεστώς, τα πρόστιμα είναι μικρότερα. Εδώ που είναι καθεστώς και μαγκιά είναι μεγαλύτερα.
Αφού δίνεις τη δική σου εξήγηση, δεν θα κάτσω να το αναλύσω αυτό ,δεν έχει νόημα , για πες μας σε ποια Ευρωπαική χώρα η μη χρήση ζώνης έχει 350 ευρώ πρόστιμο και αφαίρεση διπλώματος για ένα μήνα..??!! Είναι πολλές αυτές..??!!
Μέχρι και στις ΗΠΑ ,το πρόστιμο είναι από 10 έως 200 δολλάρια ανάλογα με την πολιτεία...!!!
Ιταλία 80 ευρώ...!!!
Σλοβενία 40 ευρώ...!!!
Αλβανία 150 ευρώ...!!!
Αγγλία 100 λίρες...!!!
Γαλλία 135 ευρώ....!!!
Αυστρία 35 ευρώ...!!!
Βέλγιο 75 ευρώ...!!!
Τσεχία 100 ευρώ....!!!
Σλοβακία 100 ευρώ...!!
Ουγγαρία 150 ευρώ...!!!
Δε συνεχίζω ,δε χρειάζεται, όσο για το δίπλωμα δεν ξέρω σε ποιες από αυτές το παίρνουν, από ότι διάβασα σε πολύ λίγες Ευρωπαικές χώρες παίρνουν το δίπλωμα για ένα μήνα , αν δεν φοράς ζώνη...!!!
350 ευρώ πρόστιμο για ζώνη, έχει σε κάποιες χώρες όπως η Ρουμανία και η Τουρκία, που μάλλον αγαπάνε υπερβολικά τους πολίτες τους και επειδή φοβούνται μη τους χάσουν, τους βάζουν αυτά τα πρόστιμα για να τους προστατέψουν...!!
Όπως έλεγε και ο Μηλιώκας, για το καλό μου, ώσπου δεν άντεξε στο τέλος το μυαλό μου, κ.λπ.........κ.λπ.......
Και το ένα μήνα το δίπλωμα, οδηγεί στην παρανομία...!!!Το να φορέσεις απλά ζώνη για να μην φας πρόστιμο περνάει από το μυαλό σου φαντάζομαι....ας είναι όσο θέλει, όταν δεν τηρούμε το νόμο καλά θα μας κάνουν αφού είμαστε ούγκανοι. Με αυτά που βλέπω κάθε μέρα στο δρόμο τα πρόστιμα είναι και χαμηλά, ο νεοέλληνας δεν καταλαβαίνει αλλιώς....μόνο με τον βούρδουλα....
-
https://www.protothema.gr/greece/article/1737033/palaio-faliro-i-stigmi-pou-o-odigos-tou-autokinitou-egataleipei-to-simeio-afou-paresure-ton-22hrono-motosikletisti/Προφανώς τα περισσότερα θα είχαν αποφευχθεί με καλή ποιότητα ασφάλτου. Στο συγκεκριμένο προφανώς φταίει ο καραγκιόζης δολοφόνος. Τι ώρα έγινε το συμβάν? Ξημερώματα. Πόσα περιπολικά και μηχανές κυκλοφορούν αυτές τις ώρες για να τσεκάρουν αυτούς τους πραγματικούς δολοφόνους που λήγουν κόκκινα και στοπ? Όσα και τα πρωταθλήματα του Ηρακλή (χωρίς παρεξήγηση προς τους Ηρακληδείς
)Περιορίζονται στα αλκοτέστ στη Σταδίου και στην Ομόνοια (εννοείται καλώς αλλά δεν αρκούν όσο βολικά και αν είναι). Κυκλοφορούν κάτι άκυροι Ζητάδες μόνοι τους και γράφουν κάτι χαζούληδες που κυκλοφορούν χωρίς κράνος τα πρωϊνά και τα απογεύματα. Γράφουν και κάτι γέρους με παπάκια του 70 και καφάσι πίσω. Και τις πρωϊνές ώρες Σαββατοκύριακα σε άδειους δρόμους τη στήνουν σε άδειους δρόμους για να μαζεύουν εύκολο χρήμα σε σημεία με χαμηλά όρια ταχύτητας. Για τα πραγματικά προβλήματα όπως του συμβάντος αυτού πρέπει να ζοριστούν και να κυκλοφορούν τα βράδια. Και αυτό δεν το θέλει κανείς τους γιατί είναι χωσέ και γκρινιάζουν.
-
@kkostask said in Κ.Ο.Κ.-Παραβασεις και προστιμα.:
@terryp117 said in Κ.Ο.Κ.-Παραβασεις και προστιμα.:
Ιταλία 80 ευρώ...!!!
Σλοβενία 40 ευρώ...!!!
Αλβανία 150 ευρώ...!!!
Αγγλία 100 λίρες...!!!
Γαλλία 135 ευρώ....!!!
Αυστρία 35 ευρώ...!!!
Βέλγιο 75 ευρώ...!!!
Τσεχία 100 ευρώ....!!!
Σλοβακία 100 ευρώ...!!
Ουγγαρία 150 ευρώ...!!!
Και το ένα μήνα το δίπλωμα, οδηγεί στην παρανομία...!!!Το να φορέσεις απλά ζώνη για να μην φας πρόστιμο περνάει από το μυαλό σου φαντάζομαι....ας είναι όσο θέλει, όταν δεν τηρούμε το νόμο καλά θα μας κάνουν αφού είμαστε ούγκανοι. Με αυτά που βλέπω κάθε μέρα στο δρόμο τα πρόστιμα είναι και χαμηλά, ο νεοέλληνας δεν καταλαβαίνει αλλιώς....μόνο με τον βούρδουλα....
Φοράω ζώνη γιατί έχω συνειδητοποιήσει ότι 5 έως 10 χλμ. ταχύτητα, είναι αρκετή για να φύγεις έξω από το παρμπρίζ αν τρακάρεις...!!!
Με χτύπησαν από πίσω με ελάχιστα, σταματημένος σχεδόν κι εγώ κι αυτός και αν δεν είχα το προστατευτικό στο κεφάλι, θα είχε σπάσει το σβέρκο μου...!!!
Τώρα το 2025 να επικαλείστε το βούρδουλα, κι εσύ και κάποιοι άλλοι, εμένα με παραπέμπει σε εποχές που δεν τις ζήσατε, σε εποχές με φοίνικες, τέφρες κ.λπ......!!! -
@billy84 said in [Κ.Ο.Κ.-.
Μηδέν θάνατοι στην άσφαλτο? Θα σε απογοητεύσω δυστυχώς, τα πρόστιμα δεν έχουν φέρει το παραμικρό αποτέλεσμα μέχρι σήμερα.
ευχολογιο, ουτοπικος μπακαλιάρος ήταν.
τα πρόστιμα δεν λύνουν κανένα πρόβλημα, τραβάνε λίγο τα χαλινάρια στους θεριακληδες ψευτομαγκες.
κι αυτό αν εφαρμόζονται που δεν. απλα ξυπνάνε και γράφουν 1 φορά τον χρόνο. σε 1 μηνα παλι πιωμενοι θα κυκλοφορούν μετά από ρεβεγιόν.αλλά εγώ δεν είπα ότι χρειάζεται αστυνομία στις πόλεις μόνιμα για να λυθεί το προβλημα.
ισα ισα. υπάρχει και άλλη λύση, απλή.
γεμίζουμε τις πόλεις με πεζοδρόμια και δρόμους ηπιας κυκλοφορίας που όταν πας με 30 νομίζεις ότι είσαι διαστημόπλοιο.δίνουμε πάλι τις πόλεις στους πεζούς και στα ΜΜΜ.
-
@billy84 said in Κ.Ο.Κ.-Παραβασεις και προστιμα.:
@terryp117 Οι δουλειές καλά πάνε, έγραψαν γνωστή μου στην Ποσειδώνος το πρωϊ της Κυριακής. Όριο 70, ταχύτητα 105. Δρόμος με 3 λωρίδες και διάζωμα, σε σημείο που δεν είναι κατοικημένη περιοχή. Μεταξύ Γλυφάδας και Ελληνικού περίπου. Ο δρόμος αυτός θα έπρεπε να έχει όριο 90 (τουλάχιστον) όπως έχει η Συγγρού που είναι πολύ πιο πυκνοκατοικημένη και με πολλές εταιρείες και μαγαζιά. Βέβαια μετά θα χρειαζόταν να τραβιούνται πιο μακριά για να γράψουν και δεν εξυπηρετεί.

Υ.Γ: @terryp117 μήπως έγραφες κάποτε στο moto.gr με άλλο nickname? Ο τρόπος γραφής σου κάτι μου θυμίζει.
Ίσως και να έγραφα παλαιότερα, BLACKBIRD, ZZR , χαγιαμπούζες....
Με όριο 70 και 105 σε κατοικημένη που είναι ΑΚΑΤΟΙΚΗΤΗ,, πάει 2 μήνες το δίπλωμα..??
Στο τέλος θα σταματήσουν να τα παίρνουν, γιατί θα καταλάβουν ότι δεν συμφέρει, όλη η οικονομία κινείται μαζί με τα τροχοφόρα...!!!
Εκτός αν καταφέρουν να κυκλοφοράμε όλοι χωρίς δίπλωμα, υπάρχει βέβαια κρίση ,τα κελιά είναι γεμάτα, που θα μας βάλουν..??!!!
Για το πρόστιμο ποιος γα........??!! Άλλωστε λεφτά υπάρχουν...!!!
Ξέρεις, υποψιάζομαι ότι, αν ψηφίσεις κάπου για τους Χ Ψ λόγους, άστους αυτούς μη τους ψάχνουμε, τότε μάλλον θεωρείς ότι πρέπει να λες γιες σερ, όλη την τετραετία, όσο και να πονάει...!!! -
@jousis said in Κ.Ο.Κ.-Παραβασεις και προστιμα.:
@billy84 said in [Κ.Ο.Κ.-.
Μηδέν θάνατοι στην άσφαλτο? Θα σε απογοητεύσω δυστυχώς, τα πρόστιμα δεν έχουν φέρει το παραμικρό αποτέλεσμα μέχρι σήμερα.
ευχολογιο, ουτοπικος μπακαλιάρος ήταν.
τα πρόστιμα δεν λύνουν κανένα πρόβλημα, τραβάνε λίγο τα χαλινάρια στους θεριακληδες ψευτομαγκες.
κι αυτό αν εφαρμόζονται που δεν. απλα ξυπνάνε και γράφουν 1 φορά τον χρόνο. σε 1 μηνα παλι πιωμενοι θα κυκλοφορούν μετά από ρεβεγιόν.αλλά εγώ δεν είπα ότι χρειάζεται αστυνομία στις πόλεις μόνιμα για να λυθεί το προβλημα.
ισα ισα. υπάρχει και άλλη λύση, απλή.
γεμίζουμε τις πόλεις με πεζοδρόμια και δρόμους ηπιας κυκλοφορίας που όταν πας με 30 νομίζεις ότι είσαι διαστημόπλοιο.δίνουμε πάλι τις πόλεις στους πεζούς και στα ΜΜΜ.
Βρε αδερφέ, πες τόση ώρα ότι δε μένεις Αθήνα ή ότι αν μένεις, απλώς δεν κυκλοφορείς ποτέ να μη συζητάμε τσάμπα. Άκου βγαίνουν μια φορά το χρόνο και γράφουν

-
Πάντως στον Βόλο, στην Λαρίσης, μετά από κάτι κόντρες, μπήκε όριο 30... Αν πας με 30 έχεις να φας φάσκελο από φορτηγά, κτελ, μηχανάκια...
-
Ξεκίνησαν να πέφτουν οι κλήσεις στα supermarket -Ποια παράβαση μπαίνει στο στόχαστρο της Τροχαίας |
carandmotor.gr -
@a-d-p said in Κ.Ο.Κ.-Παραβασεις και προστιμα.:
Ξεκίνησαν να πέφτουν οι κλήσεις στα supermarket -Ποια παράβαση μπαίνει στο στόχαστρο της Τροχαίας |
carandmotor.grΤις θεσεις των αναπηρων χεσμενες τις εχουν ομως.
-
carandmotor.grΘα πηγαινω και θα αφηνω τα καροτσακια του σουπερ μαρκετ

-
@alexandros-k said in Κ.Ο.Κ.-Παραβασεις και προστιμα.:
carandmotor.grΘα πηγαινω και θα αφηνω τα καροτσακια του σουπερ μαρκετ

-
adpμπορεις να υπολογισεις τα προστιμα που θα μας βαλουν για την καταληψη της εθν οδου λογω μπλοκων ;
Εγω εχω βαλει αλλη πινακιδα απο παλαια πλατφορμα που εχει παει σκραπ ενος θειου μου που εχει πεθανει . -
@otso said in Κ.Ο.Κ.-Παραβασεις και προστιμα.:
adpμπορεις να υπολογισεις τα προστιμα που θα μας βαλουν για την καταληψη της εθν οδου λογω μπλοκων ;
Εγω εχω βαλει αλλη πινακιδα απο παλαια πλατφορμα που εχει παει σκραπ ενος θειου μου που εχει πεθανει .Αν καταφερεις να αποδειξεις οτι την εβαλε ο θειος σου , δεν πληρωνεις τιποτα

-
@alexandros-k said in Κ.Ο.Κ.-Παραβασεις και προστιμα.:
@otso said in Κ.Ο.Κ.-Παραβασεις και προστιμα.:
Εγω εχω βαλει αλλη πινακιδα απο παλαια πλατφορμα που εχει παει σκραπ ενος θειου μου που εχει πεθανει .Αν καταφερεις να αποδειξεις οτι την εβαλε ο θειος σου , δεν πληρωνεις τιποτα

Βρε λες?

-
carandmotor.grΆντε να μαζέψουμε κανένα φράγκο, μπας και το δώσουμε στους αγρότες, να κάνουμε όλοι Χριστούγεννα...!!!
Γερά παιδιά, όπου αναπνέει αυτοκίνητο στο κεφάλι..!!!
Πόσο ανόητος πρέπει να είσαι όμως, για να πας να βάλεις το συμβατικό σου αυτοκίνητο, εκεί που έχει πρίζα για ηλεκτρικό..!!
Ακόμα χειρότερα ,όταν δεν σέβεσαι τις θέσεις για ΑΜΕΑ, τις οποίες βλέπω να καταπατούν στα σούπερ μάρκετ, επειδή είναι κοντά στις εισόδους..!!!
Εκεί βλέπω συχνά να πηγαίνουν κάτι γαιδούρια κυριολεκτικά, επειδή βαριούνται να πάνε 20-30 μέτρα παραπέρα, ντροπή τους..!!!
Αυτούς ας τους κόψουν τον κώλο και τα έσοδα στα ιδρύματα, όχι στο δήμο...!!! Ουτοπικά πράγματα, σε μία πολιτεία που δεν νοιάζεται για τον πολίτη...!!! -
Όταν ο πολίτης δεν νοιάζεται για τον συμπολίτη του, περιμένεις από το κράτος? Αυτό είναι απλά μια ακόμα απόδειξη ότι ο νεοέλληνας καταλαβαίνει μόνο με βούρδουλα και πάλι μυαλό δεν βάζει.
-
@kkostask said in Κ.Ο.Κ.-Παραβασεις και προστιμα.:
Όταν ο πολίτης δεν νοιάζεται για τον συμπολίτη του, περιμένεις από το κράτος? Αυτό είναι απλά μια ακόμα απόδειξη ότι ο νεοέλληνας καταλαβαίνει μόνο με βούρδουλα και πάλι μυαλό δεν βάζει.
Εγώ πιστεύω ότι το κράτος είμαστε εμείς, κι όχι κάτι απρόσωπο.
Η πολιτεία, το κράτος, θεωρώ ότι ευθύνεται πολύ για την εκπαίδευση μας και την παιδεία μας.
ΔΙΑΦΩΝΩ πλήρως με την καταστολή, είναι καταδικασμένη να αποτύχει και αποτελεί δείγμα πολύ χαμηλής παιδείας, αλλά και τριτοκοσμικών χωρών...!!!
Η θεωρία όπου δεν πίπτει λόγος πίπτει ράβδος, παραπέμπει σε ολοκληρωτικά καθεστώτα νοσταλγών του παρελθόντος..!!
Ο πολίτης πρέπει να μάθει να ενεργεί κάθε φορά, σαν να τον βλέπει όλη η κοινωνία και όχι επειδή από πάνω του επικρέμαται η ΤΙΜΩΡΙΑ σαν λαιμητόμος..!!
Όσο πλησιάζουμε προς αυτό το μοντέλο ,τόσο καλύτερα θα ζούμε...
Το έγκλημα και τιμωρία θα πρέπει να το αφήσουμε πίσω μας.
Ο βούρδουλας όμως δεν βοηθάει ,ούτε καν να το οραματιστούμε αυτό, πόσο μάλλον να το αγγίξουμε κάποια στιγμή......
Γιαυτό ο άνθρωπος σηκώθηκε κάποια στιγμή στα δύο πόδια και ξεχώρισε από τα άλλα ζώα, επειδή έχει μυαλό, η λογική που επικαλείσαι μας ξαναρίχνει στα 4...!!!
Και σταματείστε να λέτε συνέχεια, ο Έλληνας θέλει αυτό, ο Έλληνας θέλει το άλλο...!!!
Αξία έχουν οι πράξεις ,όταν γίνονται από σεβασμό και κουλτούρα για τον συνάνθρωπο, έχω πάει σε πολλές χώρες της Ευρώπης, είναι καλύτεροι από μας απλά από ΦΟΒΟ, όταν νοιώσουν ελεύθεροι είναι ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ...!!!
Όταν αισθανθούν ότι υπάρχει ατιμωρησία, ο σεβασμός πάει περίπατο, τους έχουμε δει πως συμπεριφέρονται εδώ όλους όσους μας θεωρούν μπανανία ...!!!
Κ.Ο.Κ.-Παραβασεις και προστιμα.