-
@terryp117 said in Toyota Corolla Cross:
@groover1972 said in Toyota Corolla Cross:
@vdx said in Toyota Corolla Cross:
@stefan147 said in Toyota Corolla Cross:
A καλά με παίρνει μία φορά τη βδομάδα τηλ. Τις προάλλες με πήρε γιατί ήταν για καφέ με φίλο του και δεν είχε φώτο του αυτοκινήτου στο κινητό και μου ζήτησε να του στείλω φώτο για να το δείξει.
60αρης Αλβανός που δουλεύει στα πορτοκάλια. Το διασκεδάζω και εάν μπορώ να το σηκώσω, το σηκώνω. Του χω ζητήσει κι ένα καφάσι πορτοκάλια για τη μικρή. Αν δω εάν θα στείλει.
Ο σωστός ο Αλβανός, ο γνήσιος αγοράζει μόνο Mercedes..
Μπορείτε να μαντέψετε την 1η σε πωλήσεις μάρκα αυτοκινήτων στην Αλβανία;
Μερσεντέ...???!!!
Όχι, δεν εννοώ κλεμμένα, από αντιπροσωπεία

-
A καλά με παίρνει μία φορά τη βδομάδα τηλ. Τις προάλλες με πήρε γιατί ήταν για καφέ με φίλο του και δεν είχε φώτο του αυτοκινήτου στο κινητό και μου ζήτησε να του στείλω φώτο για να το δείξει.
60αρης Αλβανός που δουλεύει στα πορτοκάλια. Το διασκεδάζω και εάν μπορώ να το σηκώσω, το σηκώνω. Του χω ζητήσει κι ένα καφάσι πορτοκάλια για τη μικρή. Αν δω εάν θα στείλει.
Mercedes-Benz ?
-
Mercedes-Benz ?
Όχι, είναι η BYD
-
Mercedes-Benz ?
Όχι, είναι η BYD
Η φτήνια τρώει τον παρά...!!!
Το 60 και το 70 κοροιδεύαμε τους Ιάπωνες, το 2030 έρχονται οι Κινέζοι να μας καταλάβουν..!!
Ο κόσμος διψάει για φθηνό αυτοκίνητο και σήμερα με τις εγγυήσεις που δίνουν τα εργοστάσια, θα ξεπεραστεί πολύ πιο γρήγορα η καχυποψία για την αμφίβολη ποιότητα των κινέζικων αυτοκινήτων.
Βέβαια, άλλο Κίνα , άλλο Τζαπάν, αλλά το νερό δε γυρίζει πίσω , το ποτάμι κυλάει.. -
@groover1972 said in Toyota Corolla Cross
Mercedes-Benz ?
Όχι, είναι η BYD
Παραεισαγωγη; https://www.reddit.com/r/BYD/comments/1n9c57h/cheap_byd_prices_in_albania/
-
-
@katafractos17 said in Toyota Corolla Cross:
Πρέπει να είναι η δική μας Style με 2λιτρο κινητήρα.
Οριακά βρίσκουν τα πόδια του στο μπροστινό κάθισμα όταν κάθεται πίσω. Νομίζω είναι 1.90 ύψος.
Κεφάλι έχει περιθώριο αρκετό. Πολύ μεγάλο ταμπλό μπροστά χωρίς λόγο κατ' εμέ, θα μπορούσε να είναι λίγο μαζεμένο και θα κέρδιζε πολύ σε χώρους. -
@nikonino said in Toyota Corolla Cross:
Οριακά βρίσκουν τα πόδια του στο μπροστινό κάθισμα όταν κάθεται πίσω. Νομίζω είναι 1.90 ύψος.
Κεφάλι έχει περιθώριο αρκετό. Πολύ μεγάλο ταμπλό μπροστά χωρίς λόγο κατ' εμέ, θα μπορούσε να είναι λίγο μαζεμένο και θα κέρδιζε πολύ σε χώρους.Αν και είναι λάθος ο σχεδιασμός, για ενήλικες είναι μια χαρά. Μεγαλύτερο είναι το πρόβλημα όταν βάζεις παιδικά καθίσματα. Τα πόδια των παιδιών είναι οριακά. Μεγάλο φάουλ τους, που θα μπορούσαν να το έχουν αποφύγει εύκολα.
ΕΔΙΤ
Επίσης μια παρατήρηση - σύγκριση με το Sportage που παρέλαβε φίλος προχθές.
Ο χώρος αποσκευών αν και στα χαρτιά έχει τεράστια διαφορά, 150+L, πρακτικά είναι ο ίδιος.
Δεν ξέρω πως μετράει κάθε εταιρεία, αλλά μου έκανε τρομερή εντύπωση, περίμενα να δω καμία αποθήκη ανοίγοντας το sportage.
Στα πίσω καθίσματα η διαφορά είναι αισθητή. -
Να θυμίσουμε ότι βρεφικό κάθισμα οπίσθιας φοράς χωράει μόνο καταργώντας τη θέση του συνοδηγού.
Γενικά βρήκα πολλές ανακρίβειες στο βίντεο. Δε μας έχει συνηθίσει σε τέτοια ο Τόμας. Επίσης περνάει πολύ επιφανειακά την άθλια ποιότητα...λέει εκεί ένα "basic quality" και ακόμα πιο εντυπωσιακό ότι βρίσκει οκ το κλείσιμο της πόρτας (καφενειακό κριτήριο μεν αλλά αφού το κάνει σε όλα είναι συγκριτικό) και τις επενδύσεις στις πόρτες.
-
@nikonino said in Toyota Corolla Cross:
Κεφάλι έχει περιθώριο αρκετό. Πολύ μεγάλο ταμπλό μπροστά χωρίς λόγο κατ' εμέ, θα μπορούσε να είναι λίγο μαζεμένο και θα κέρδιζε πολύ σε χώρους.Αν κατάλαβα καλά, 41.000€ κοστίζει το συγκεκριμένο στη Γερμανία, ενώ το νέο bigster G-150 κάπου στα 31000€, για να καταλάβετε πόσο ακριβότερα είναι τα Dacia στη χώρα μας.
Για αυτοκίνητο με μήκος 4,46 δεν με ενθουσίασε, αλλά την κάνει τη δουλειά, άλλωστε σπάνια θα καθίσει ένας ψηλός 1,90+ πίσω από έναν οδηγό 1,90+.
Ο χώρος αποσκευών έχει καλό μήκος και ύψος, 85 και 80 εκατοστά αντίστοιχα.Ο Thomas συνεχίζει να το συγκρίνει με το νέο T-Roc

-
Οσοι ειστε στο 190+ καλως ή κακως δεν ειστε στο μ.ο οποτε πρπεει να ψαχτειτε παραπανω. Βεβαια καποιος που εχει παιδια και 1.90 να ειναι παλι τα παιδια θα χωρανε πισω με ή χωρις καθισμα.
Τωρα αν θελεις να μεταφερεις ενηλικους απο πισω ανω του 175-180 θα υπαρχει θεμα. Τωρα για ποιοτητες, εμφανιση κλπ κλπ ο καθενας κρινει και αποφασιζει.Το καινουριο Τ-Ροκ μπορω να πω μου αρεσει εμφανισιακα.
Αν δεν ηταν και VW..
-
Να ρωτήσω κάτι άσχετο-σχετικό. Τελικά οι φόροι πολυτελείας θα μειωθούν όντως ή θα τον πιούμε;
Δεν βρήκα να έχει ψηφιστεί με μια αναζήτηση που έκανα στο νετ. -
Εγώ βλέπω το εικονίδιο για σίγαση των μπιπ λόγου ορίου ταχύτητας στην Ευρώπη και αναρωτιέμαι, δεν θα το κάνουν OTA update σε όλα τα αυτοκίνητα;
Το άλλο update ανάκλησης που λέγαμε, το έκανε κάποιος;
-
Να θυμίσουμε ότι βρεφικό κάθισμα οπίσθιας φοράς χωράει μόνο καταργώντας τη θέση του συνοδηγού.
Γενικά βρήκα πολλές ανακρίβειες στο βίντεο. Δε μας έχει συνηθίσει σε τέτοια ο Τόμας. Επίσης περνάει πολύ επιφανειακά την άθλια ποιότητα...λέει εκεί ένα "basic quality" και ακόμα πιο εντυπωσιακό ότι βρίσκει οκ το κλείσιμο της πόρτας (καφενειακό κριτήριο μεν αλλά αφού το κάνει σε όλα είναι συγκριτικό) και τις επενδύσεις στις πόρτες.
Τι εννοείς ότι χωράει το βρεφικό κάθισμα οπίσθιας μόνο καταργοντας την θέση συνοδηγού?

Αυτό???
-
Αυτο συγκεκριμένα.

Αν το γυρίσεις απ την άλλη τοτε για να χωρέσει οριακά πρέπει να πας τη θέση του συνοδηγού τέρμα μπροστα και άρα να την καταργήσεις. Αυτο ειναι πρόβλημα για κανα χρονο βεβαια αλλα δεν παύει να είναι ψιλοτραγικο για τέτοιων διαστάσεων αμαξι.
-
Αυτο συγκεκριμένα.
Αν το γυρίσεις απ την άλλη τοτε για να χωρέσει οριακά πρέπει να πας τη θέση του συνοδηγού τέρμα μπροστα και άρα να την καταργήσεις. Αυτο ειναι πρόβλημα για κανα χρονο βεβαια αλλα δεν παύει να είναι ψιλοτραγικο για τέτοιων διαστάσεων αμαξι.
Καταλάβα...αυτό που έδειξα εγώ είναι από 0-12 περίπου μηνών περίπου (75εκ). Αυτό που έδειξες είναι για πιο μεγάλα παιδιά.
Μλκια όντως.
Θα ρωτήσω τον κουμπάρο με την Χ2 -
Παιρνει αυγο μεσα το καθισμα αυτο οποτε ειναι απο 0 εως 5-6. Δε θυμάμαι ακριβως το ανω όριο.
-
@kger said in Toyota Corolla Cross:
Να ρωτήσω κάτι άσχετο-σχετικό. Τελικά οι φόροι πολυτελείας θα μειωθούν όντως ή θα τον πιούμε;
Δεν βρήκα να έχει ψηφιστεί με μια αναζήτηση που έκανα στο νετ.Ψήφισαν τη μείωση των τεκμηριων διαβίωσης. Ο φόρος πολυτελείας είναι το 5% του τεκμηρίου.
Εφόσον δεν άλλαξε κάτι μέχρι τώρα στο ποσοστό αυτό, ο φόρος θα είναι 100€.
Βέβαια κανένας δεν μπορεί να είναι σίγουρος μέχρι να βγει το Εκκαθαριστικό, και τελευταία στιγμή μπορεί να αλλάξουν κάτι. -
Τι έγινε ρε παιδιά με αυτήν την αναβάθμιση και όχι ΑΝΑΚΛΗΣΗ, που θα μας ενημέρωναν μέχρι τέλος Νοεμβρίου..??!!
Στο τελωνείο είναι ακόμα κι αυτή, όπως οι παραγγελίες..??!! -
Παιρνει αυγο μεσα το καθισμα αυτο οποτε ειναι απο 0 εως 5-6. Δε θυμάμαι ακριβως το ανω όριο.
Στο X2 με το Copernicus της aptica ο χώρος μπροστά είναι για μικρόσωμους. Δεν καταργήτε.
Toyota Corolla Cross