-
@tgd said in Κ.Ο.Κ.-Παραβασεις και προστιμα.:
Αφού τηρείτε τόσο σχολαστικά τα όρια στις εθνικές οδούς, να σας πω ότι φύτρωσε πινακίδα 80 στο ρεύμα προς Αθήνα πριν την τελευταία ανισόπεδη της "Αιγαίου" Ράχες/Αχλάδι.
Να δεις που θα "φυτρώσει" και φωτογραφικό ραντάρ σε λίγο

-
@a-d-p said in Κ.Ο.Κ.-Παραβασεις και προστιμα.:
Αφού τηρείτε τόσο σχολαστικά τα όρια στις εθνικές οδούς, να σας πω ότι φύτρωσε πινακίδα 80 στο ρεύμα προς Αθήνα πριν την τελευταία ανισόπεδη της "Αιγαίου" Ράχες/Αχλάδι.
Να δεις που θα "φυτρώσει" και φωτογραφικό ραντάρ σε λίγο

Αν είναι να κόψεις στα 80 ευκαιρία να βγεις απο την εθνική στον παράδρομο και απο τον Γκλετσόδρομο να κατεβείς για ψαράκι στο Λιμανάκι Πελασγίας
... -
Απίστευτο αλλά… ελληνικό: Αστυνομικός προέτρεψε οδηγό Mclaren σε γκαζιές – «Πάτα το!» (βίντεο)
-
Απίστευτο αλλά… ελληνικό: Αστυνομικός προέτρεψε οδηγό Mclaren σε γκαζιές – «Πάτα το!» (βίντεο)
Μου έχει συμβει πολλές φορές στο παρελθόν με διαφορα εξωτικά....
-
Εντο με τα ταξί, ο οδηγός είναι αυτός που καβαλούσε με τον άλλο το XR και το ΚΤΜ με τις 250αρες…

(Αν δεν κάνω λάθος) -
@jousis said in Κ.Ο.Κ.-Παραβασεις και προστιμα.:
Αυτό με τις εθνικές και τα 130-110-80-110-130-110-80-90 είναι όντως μια παθογένεια, μου σπάει τα νεύρα και εμένα.
Αλλά ξέρεις ρε συ; Δεν γράφω σεντόνια, βάζω το cruise ή το limiter όπως κι εσύ και πάω με ότι λέει, γουατέβερ. Ηλίθιο ξε-ηλίθιο δεν με νοιάζει. Το κάνω, μιλάω με την γυναίκα μου, φτάνω στον προορισμό μου κ τέλος.Το ίδιο κι αυτό με τα μπαγκάζια. Δεν θα σου πάρουν το δίπλωμα για την γλάστρα, ηρεμία.
Ειδικά σε πόλη με όριο 30 πλέον.Πάντως θα περίμενα την αφαίρεση διπλώματος να την προτιμα΄ς γιατί είναι το λιγότερο ταξικό μέτρο. Ενώ τα λεφτά τα πληρώνουν όσοι έχουν και δεν τους νοιάζει. Ένας συνεχόμενα παραβατικός να μείνει χωρίς δίπλωμα δεν είναι δίκαιο;
Και τί πάει να πει "δημιουργούμε παράνομους" ; Για να τους πάρουν το δίπλωμα ΗΤΑΝ παράνομοι απο πριν.Δεν πιστεύω ότι υπάρχει οδηγός που αν προσπαθούσε να ακολουθήσει τις πινακίδες σήμανσης των ορίων ταχύτητας επακριβώς , δεν θα σκοτωνόταν κάποια στιγμή, ή δεν θα σκότωνε κάποιον άλλον , αν δεν πήγαινε ήδη στο τρελοκομείο...!!!
Αν θα θέλαμε λιγότερα ταξικά μέτρα στις παραβάσεις , θα έπρεπε να λειτουργήσουμε όπως η Ελβετία, να στέλνει η πολιτεία τα πρόστιμα ,ανάλογα με τη φορολογική μας δήλωση...!!! ΠΟΛΥ ΜΠΡΟΣΤΑ ΛΕΜΕ...!!!
Και όχι να λέει σε αυτόν που ξέχασε να φορέσει ζώνη, άνθρωποι είμαστε ξεχνάμε κιόλας ,είμαστε στεναχωρημένοι, αγχωμένοι , κάτι μας συνέβη ,δώσε μου ένα μηνιάτικο ,κι εσύ πήγαινε και κλέψε για να ζήσεις...!!!
Μη μπερδεύεσαι άλλο ΠΑΡΑΒΑΣΗ, άλλο ΠΑΡΑΝΟΜΟΣ...!!!
Όταν δημιουργείς παρανόμους καταλύεις και την πολιτεία.
Όταν κάνω μία παράβαση δεν είμαι παράνομος, όταν όμως κυκλοφορώ χωρίς δίπλωμα ,είμαι παράνομος..!!!
Αλλιώς με αυτή τη λογική είμαστε ένα κράτος παρανόμων, διότι ποιος από μας δεν έκανε έστω και μία παράβαση...!!!
Όταν λοιπόν η πολιτεία δημιουργεί εμμέσως παράνομους, τότε αυτοκαταλύεται, αυτό όμως δείχνει και το ανεφάρμοστο ενός νόμου, που ενώ εφαρμόστηκε για να βελτιώσει την ποιότητα της ζωής όλης της κοινωνίας, ΚΑΤΑΝΤΑΕΙ να την χειροτερεύει, μη το αναλύσουμε πως, απλά σκέψου τι πιθανότητες έχει να σταματήσει κάποιος σε ένα μπλόκο χωρίς να έχει δίπλωμα και τις συνέπειες όλων αυτών φυσικά, εάν όλως τυχαίως βρεθείς εσύ εκεί στην όποια συμπλοκή, επειδή ακριβώς το επόμενο βήμα είναι η καταστολή...!!!
Εκτός αν υπάρχει κάποιος αφελής που νομίζει ότι δεν θα ξαναοδηγήσει κάποιος που βγαίνουν και του παίρνουν το δίπλωμα για ένα χρόνο, ειδικά ένα νέο παιδί ,επειδή πάρκαρε για τρίτη φορά στο πεζοδρόμιο και όχι γιατί ήταν σουρωμένος ,ή πήγαινε με 250, όταν οι Γερμανοί π.χ. πάνε ΝΟΜΙΜΟΤΑΤΑ και με 300...!!!
Όπου θέλουμε επικαλούμαστε την Ευρώπη, όπου δε μας βολεύει, αβαβάου.......απαπαου...!!!
Είναι κάτι σαν αυτό που μας είπε το αστέρι μας ο υπουργός, που αφού μας ανακοίνωσε ότι το Εθνικό σύστημα υγείας είναι άψογο,
τι πειράζει κι αν περιμένεις π.χ. 5 -6 μήνες για να κάνεις επέμβαση για καρκίνο, παρεμπιπτόντως μία φορά το χρειάστηκα, το πλήρωνα βέβαια 35 χρόνια ανελλιπώς και δυστυχώς όταν με πήγαν σε εφημερεύον νοσοκομείο για τα καρδιολογικά, τι άλλο, ήταν χαλασμένος από καιρό ο μοναδικός στεφανιογράφος και είπαν έτσι απλά στους συγγενείς με άλλα λόγια ότι, ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΗΣΥΧΙΑ ΤΟΥ, όμως στο ιδιωτικό κάπου προς το Πανόραμα, ΔΟΥΛΕΥΑΝ ΤΡΕΙΣ ΣΤΕΦΑΝΙΟΓΡΑΦΟΙ όλο το 24ωρο ΠΑΡΑΚΑΛΩ, εννοείται με το αζημίωτο, ότι αν οπλοφορούμε ιδιωτικά ο καθένας, η εγκληματικότητα θα λιγοστέψει....!!!
Όπως λιγόστεψε στην Άγρια Δύση για παράδειγμα, που σκοτώνονται για πλάκα κάθε μέρα, που μπαίνουν με τα αυτόματα μέσα στα σχολεία και στέλνουν καμμιά εικοσαριά...!!!
Έχεις λεφτά ζεις, δεν έχεις πεθαίνεις, παρότι τους πλήρωνες 35 χρόνια, ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ...!!!
Θα το έχω υπ'όψιν κύριε υπουργέ, θα πάρω μία καραμπίνα νόμιμα και θα την έχω στο χωλ για να λιγοστέψω την εγκληματικότητα στη χώρα...!!!
Καμμιά 25αριά χρόνια πριν, ξαφνικά άρχισαν να κυνηγάνε ανεξήγητα τους μοτοσυκλετιστές για κράνος με λύσσα, από εκεί που παραήταν χαλαρά..!!!
Σε λίγο καιρό έσκασε το μυστικό ,κυκλοφόρησε ότι κάποιο ΠΡΟΣΩΠΟ αξιοσέβαστο, είχε πάρει μεγάλη αντιπροσωπεία εισαγωγής κρανών....!!! Μπορεί να ήταν και παραμύθι, ποιος ξέρει..??!!
Στην Ελλάδα των ΟΠΟΚΕΠΕ, όλα γίνονται...!!!
Κάπως έτσι δημιουργούμε τα Μπέβερλυ Χιλς ,τα οποία φυλάγουν όλο το 24ωρο, αλλά και τα γκέτο, όπου αν τυχαία μπεις μέσα , πάει σε έσφαξαν...!!!
Πλανήτης δύο ταχυτήτων, και τριών..??!!
Το ότι στην Ελλάδα πριν 50-60 χρόνια τα κλειδιά ήταν επάνω στις πόρτες των σπιτιών και σήμερα σφάζονται τα δεκαπεντάχρονα και σε σκοτώνουν για ένα δεκάρικο, είναι απόρροια αυτών των τακτικών όλων αυτών, που αφελώς, ή και εσκεμμένως πιστεύουν ότι μπορούν να ζούνε, αυτοί στον δικό τους κόσμο, κι εμείς σε κάποιον άλλον, αλλά πολλές φορές το πληρώνουν πολύ χειρότερα από εμάς τους απλούς πολίτες...!!!
Η ματαιοδοξία πλέον χτυπάει κόκκινο, αλλά τι περιμένεις, όταν κάποιοι πάνε και αγοράζουν ατομικά πυρηνικά καταφύγια και πιστεύουν ότι μετά από έναν πυρηνικό όλεθρο αυτοί θα επιζήσουν, έστω και σαν τα ποντίκια κάτω από τη γη..??!!!
Η ανακοπή είναι ο πιο ωραίος θάνατος, δεν πονάς, δεν νοιώθεις τίποτε, ούτε ότι σβήνει το φως δεν παίρνεις είδηση...!!! -
Μην ωραιοποιείς το παρελθόν
απο οτι μάθαμε πρόσφατα τότε πέταγαν χειροβομβίδες στις κηδείες
μοίραζαν κόλλυβα με παραθείο στα μνημόσυνα για να εκδικηθούν την γειτονιά
https://www.mixanitouxronou.gr/serviran-kollyva-me-paratheio-kai-xekliristike-ena-olokliro-chorio-stin-naypaktia/
και αν θυμάσαι σιδέρωναν τις υπηρέτριες
https://www.mixanitouxronou.gr/sideroma-tis-spiridoulas/
μέχρι που βίαζαν τα παιδιά τους
https://www.mixanitouxronou.gr/manolis-douris-o-viastis-ke-pedoktonos-tou-6chronou-giou-tou-aftoktonise-afou-kakopiithike-epanillimenos-sti-filaki/ζώα και κτήνη πάντα υπήρχαν υπάρχουν και θα υπάρχουν
και πάντα αυτοί που είχαν όμορφες γυναίκες /κόρες (και λίρες
) κλείδωναν -
Πήγαινε με όπισθεν στην ΛΕΑ επι 1,5 χιλιόμετρο ... και του είχαν πάρει το δίπλωμα πριν 20 μέρες !
μείνε τώρα χωρίς δίπλωμα για 395 μέρες !
-
@monman2 said in Κ.Ο.Κ.-Παραβασεις και προστιμα.:
Πήγαινε με όπισθεν στην ΛΕΑ επι 1,5 χιλιόμετρο ... και του είχαν πάρει το δίπλωμα πριν 20 μέρες !
μείνε τώρα χωρίς δίπλωμα για 395 μέρες !
Εν τω μεταξύ οι βλάκες πηγαίνουν και τα κάνουν σε δρόμο που παρακολουθείται και αστυνομεύεται 24/7 , τον είδαν αμέσως από τις κάμερες ελέγχου κυκλοφορίας και ειδοποίησαν την τροχαία....
-
Άρα λόγω βλακείας και μόνο θα έπρεπε να του πάρουν το δίπλωμα για ακόμα περισσότερο.
-
Αφού παρακολουθείτε ο δρόμος 24/7 γιατί είδα πάλι σήμερα τα φορτηγά να προσπερνάνε μέσα στη σήραγγα και καμιά δεκαριά να μην έχουν αναμμένα φώτα;
-
Πριν από λίγο μιλούσα με δικηγόρο πελάτισσα που προσπαθούσε να βγάλει από το κρατητήριο πελάτη της κυριακάτικα....δεν φτάνει που πήγαινε με 200+ με Πόρσε στα Μουδανιά, δεν σταμάτησε καν στο μπλόκο και αφού τον σταμάτησαν είδαν ότι δεν έχει καν δίπλωμα...και σαν να μην φτάνουν όλα αυτά άρχισε και τα "ξέρεις ποιος είμαι εγώ". Θα περάσει μια χαρά απόψε μέχρι να δικαστεί αύριο...αναγκάστηκαν οι αστυνομικοί να ζητήσουν από την δικηγόρο να τον μαζέψει γιατί θα φόρτωναν και άλλο το κατηγορητήριο...
-
Αφού παρακολουθείτε ο δρόμος 24/7 γιατί είδα πάλι σήμερα τα φορτηγά να προσπερνάνε μέσα στη σήραγγα και καμιά δεκαριά να μην έχουν αναμμένα φώτα;
Δεν γνωρίζω επακριβώς πως δουλεύει το σύστημα στην Αττική οδό, γνωρίζω κάποια πράγματα για το κομμάτι της Εγνατίας οδού και της περιφερειακής Θεσσαλονίκης, γιατί έχω δικό μου άτομο στις κάμερες, αλλά αυτά που αναφέρεις είναι εντελώς διαφορετικά και λιγότερο επικίνδυνα από το να κάνει όπισθεν κάποιος για 1,5 χλμ.
Προφανώς δεν ειδοποιείται η τροχαία για όλες τις παραβάσεις, μόνο τις εξαιρετικά επικίνδυνες.
Στο δικό μας τμήμα, αν τηλεφωνήσει κάποιος στο τετραψήφιο ή δούνε από τις κάμερες ή τα βανακια ή οι μηχανές της ΓΕΚ-ΤΕΡΝΑ-intrakat κάτι αντίστοιχο ενημερώνουν την τροχαία. Στη συγκεκριμένη περίπτωση μπορεί να υπήρχε σταθμός Τροχαίας κοντά στο σημείο ή απλώς να έτυχε να περνάει εκείνη τη στιγμή. -
Το ότι παρακολουθείτε ο δρόμος, δεν σημαίνει ότι υπάρχουν στο κέντρο παρακολούθησης οι αρμόδιοι για να βεβαιωθούν οι οποίες παρανομίες!!!
Αυτοί που είναι στο κέντρο παρακολούθησης, λογικά προωθούν τα χοντρά περιστατικά στην τροχαία για να βεβαιωθούν οι παρανομίες!
Οπότε αυτά περνάνε στα ψιλά και δεν στέλνουν κάτι τέτοια προς την Τροχαία -
@nickthetrib said in Κ.Ο.Κ.-Παραβασεις και προστιμα.:
Το ότι παρακολουθείτε ο δρόμος, δεν σημαίνει ότι υπάρχουν στο κέντρο παρακολούθησης οι αρμόδιοι για να βεβαιωθούν οι οποίες παρανομίες!!!
Αυτοί που είναι στο κέντρο παρακολούθησης, λογικά προωθούν τα χοντρά περιστατικά στην τροχαία για να βεβαιωθούν οι παρανομίες!
Οπότε αυτά περνάνε στα ψιλά και δεν στέλνουν κάτι τέτοια προς την ΤροχαίαΑκριβώς και επιπλέον δεν τους απασχολεί να βεβαιωθούν παραβάσεις, αλλά να αποτραπούν ατυχήματα.
Τις προάλλες σταμάτησα δεξιά στην περιφερειακή, στον κόμβο του 424 για να κάνω αναρρόφηση την μικρή και σε 3 λεπτά είχε σταματήσει ένα κίτρινο βαν ασφαλείας, κατέβηκε ο ένας και με ρώτησε αν έπαθα κάτι και χρειάζομαι βοήθεια. Έμεινε 2 λεπτά πίσω μου με τους φάρους, μέχρι να τελειώσω και φύγω. -
@terryp117 said in Κ.Ο.Κ.-Παραβασεις και προστιμα.:.
Δεν πιστεύω ότι υπάρχει οδηγός που αν προσπαθούσε να ακολουθήσει τις πινακίδες σήμανσης των ορίων ταχύτητας επακριβώς , δεν θα σκοτωνόταν κάποια στιγμή, ή δεν θα σκότωνε κάποιον άλλον , αν δεν πήγαινε ήδη στο τρελοκομείο...!!!
Αν θα θέλαμε λιγότερα ταξικά μέτρα στις παραβάσεις , θα έπρεπε να λειτουργήσουμε όπως η Ελβετία, να στέλνει η πολιτεία τα πρόστιμα ,ανάλογα με τη φορολογική μας δήλωση...!!! ΠΟΛΥ ΜΠΡΟΣΤΑ ΛΕΜΕ...!!!
Και όχι να λέει σε αυτόν που ξέχασε να φορέσει ζώνη, άνθρωποι είμαστε ξεχνάμε κιόλας ,είμαστε στεναχωρημένοι, αγχωμένοι , κάτι μας συνέβη ,δώσε μου ένα μηνιάτικο,κι εσύ πήγαινε και κλέψε για να ζήσεις...!!!
Μη μπερδεύεσαι άλλο ΠΑΡΑΒΑΣΗ, άλλο ΠΑΡΑΝΟΜΟΣ...!!!
Όταν δημιουργείς παρανόμους καταλύεις και την πολιτεία.
Όταν κάνω μία παράβαση δεν είμαι παράνομος, όταν όμως κυκλοφορώ χωρίς δίπλωμα ,είμαι παράνομος..!!!
Αλλιώς με αυτή τη λογική είμαστε ένα κράτος παρανόμων, διότι ποιος από μας δεν έκανε έστω και μία παράβαση...!!!Λοιπόν Τερρυπ, Καλά τά λές... Ε καί; σχεδόν κανείς δεν αγοράζει, το κοινόν έχει αλλάξει καταναλωτικές συνήθειες, πρέπει να βγούνε καί τά λεφτά των ινφλουένσερζ, το προμόσιον χειραγώγησης ξέρεις έχει ένα κάποιο κόστος το οποίο ώς γνωστόν μετακυλίεται στο ράφι.
Καλά τά λές, αλλά δεν κερδίζεις...
η μπάλα είναι στρογγυλή είναι καί ελαφρών ηθών , έχει καί τσιπάκι εντός, παίρνει εντολές μακρόθεν, στίς ραφές της ενσωματωμένες έχει κάτι νανοτουρμπίνες αόρατες διά γυμνού οφθαλμού, είσαι Κούδας είσαι Χατζηπαναγής σουτάρεις σημαδεύοντας το γάμα οι νανοτουρμπίνες ενεργοποιούνται αθόρυβα, η θεά επηρεάζεται αλλάζει γνώμη καί τροχιά, στρίβει ελαφρώς, αντί να σκίσεις δίχτυα σκοτώνεις το περιστέρι τής "ειρήνης" (λέμε τώρα) αυτό που υψιπετούσε είς τό υπεράνω γαλάζιο, το κοινόν καταπίνει τα χέρια του, άουτ! είσαι άουτ, έχει και μια δυσανεξία η εξέδρα στα σεντόνια , γάμα τα, βέβαια είναι καί ψυχοθεραπεία οπότε συνεχίζεις να τα λές, στο διηνεκές τού αποξηραμένου μέλλοντος, όπως προείπε ο νεκρός ποιητής, (όχι ρε σείς, αυτό δεν είναι του "Νιόνιου")
καλά τα λές, όμως χάνεις, είναι καί η οικολογία τού φόβου, καί ξαναχάνεις...
αλλά πάλι... καί ποιός κερδίζει;
(το επιμύθιον εμπνευσμένο από το Μπλέιντ Ράννερ)
Χαιρετισμούς στην (δέν ξέρω γιατί αλλά την αγαπάμε) Θεσσαλονίκη φίλτατε Τερρυπ... καί πάντοτε με ACC σε σπιντ λιμιτ μοουντ, δεκάρα τσακιστή "δε πρόκεται" λέμε να μάς αποσπάσει αυτός ο ευρωκτόνος ΚΟΚ. Αμ πώς...
Η ανακοπή είναι ο πιο ωραίος θάνατος, δεν πονάς, δεν νοιώθεις τίποτε, ούτε ότι σβήνει το φως δεν παίρνεις είδηση...
Αυτό τώρα, ολίγο ξεκάρφωτο αλλά Οκ
μια απαισιοδοξία δέν έχει...
ΥΓ. μια καλή ιδέα θα ήτο να μαζευτούμε οι νομοταγείς χριστιανοί οδηγοί καί νά αρχίσουμε τίς μηνύσεις (κατά "αγνώστων"),
για παραπλανητική καί καταχρηστική διασπορά πινακίδων με αλλοπρόσαλλες αυξομειώσεις ταχύτητας, κάθε 500/1000 μέτρα τού οδικού δικτύου. Διότι εκτός από βάναυση προσβολή τής ανθρώπινης νοημοσύνης καί της ψυχικής υγείας των οδηγών, αποτελούν κίνδυνο πρόκλησης τροχαίων ατυχημάτων καθώς είναι αδύνατον να τίς τηρήσει κανείς, όπως πολύ σωστά το θέτεις.
Ή μήπως όχι; -
@metoikos said in Κ.Ο.Κ.-Παραβασεις και προστιμα.:
ΥΓ. μια καλή ιδέα θα ήτο να μαζευτούμε οι νομοταγείς χριστιανοί οδηγοί καί νά αρχίσουμε τίς μηνύσεις (κατά "αγνώστων"),
για παραπλανητική καί καταχρηστική διασπορά πινακίδων με αλλοπρόσαλλες αυξομειώσεις ταχύτητας, κάθε 500/1000 μέτρα τού οδικού δικτύου. Διότι εκτός από βάναυση προσβολή τής ανθρώπινης νοημοσύνης καί της ψυχικής υγείας των οδηγών, αποτελούν κίνδυνο πρόκλησης τροχαίων ατυχημάτων καθώς είναι αδύνατον να τίς τηρήσει κανείς, όπως πολύ σωστά το θέτεις.
Ή μήπως όχι;Καλλιστα μπορεις να διαφωνεις με τις αποψεις του και να του παραθετεις τις δικες σου.
Το να ειρωνευσαι ομως εναν ανθρωπο της ηλικιας του δε σε τιμα. -
@ilias-a said in Κ.Ο.Κ.-Παραβασεις και προστιμα.:
@metoikos said in Κ.Ο.Κ.-Παραβασεις και προστιμα.:
Ή μήπως όχι;Καλλιστα μπορεις να διαφωνεις με τις αποψεις του και να του παραθετεις τις δικες σου.
Το να ειρωνευσαι ομως εναν ανθρωπο της ηλικιας του δε σε τιμα.Παράξενο και απρόκλητα επιτιμητικό σχόλιο.
Θα μπορούσε να θεωρηθεί καί προσβλητικό άν ήταν βάσιμο αλλά δέν είναι αφού περιέχει περισσότερα λάθη από όσα μπορούν να χωρέσουν σε δύο προτάσεις. (Παρέχεται βέβαια δυνατότητα edit).
Αυτό όμως πού πολύ ενοχλεί, φίλε ιλιας-α, είναι ο ηλικιακός ρατσισμός που αποπνέει η δεύτερη φράση σου, ότι δήθεν ειρωνεύτηκα «έναν άνθρωπο τής ηλικίας του».(απ' αυτού ίσως επανέλθω αύριο, τώρα πάω για ύπνο ώς «άθρωπος τής ηλικίας μου»).
(είμαι σχεδόν σίγουρος ότι δεν κατάλαβες αυτά που έγραψα.)
-
Εκανα μια εκδρομούλα το ΠΣΚ σε Μεσσηνία και Αρκαδία, σχεδόν 1000 χλμ.
Αποφάσισα να πηγαίνω με τα όρια, ήταν και φορτωμένο το αμάξι 4 άτομα και αποσκευές, το πολύ +10 χαω και να τα προσέχω.
Ετσι είδα ότι ελάχιστοι πήγαιναν με τα όρια, κάποιοι αέρα πατέρα, αλλά το χειρότερο ότι πολλοί δεν ανάβουν φώτα στα τούνελ, ακόμα και προσπερνάνε χωρίς φωτά και με ταχύτητες στα 110-120.
Νομίζω ότι από αυτούς θα έπρεπε να ξεκινήσει ο ΚΟΚ.
Το ότι δεν ανάβουν τα φώτα, προφανώς είναι γιατί είναι παλιά χωρίς αυτόματα φώτα, άρα ένας συνδυασμός τούνελ + όρια+ σβηστά φώτα, με πρόστιμο 1000 + 6 μήνες χωρίς δίπλωμα θα έπρεπε να ξεκινήσει για να μαζευτούν.
-
@criuser said in Κ.Ο.Κ.-Παραβασεις και προστιμα.:
Ετσι είδα ότι ελάχιστοι πήγαιναν με τα όρια, κάποιοι αέρα πατέρα, αλλά το χειρότερο ότι πολλοί δεν ανάβουν φώτα στα τούνελ, ακόμα και προσπερνάνε χωρίς φωτά και με ταχύτητες στα 110-120.
Νομίζω ότι από αυτούς θα έπρεπε να ξεκινήσει ο ΚΟΚ.
Λάρισα Θεσσαλονίκη, πήγαινε -έλα, με cc στα 99 χαω εγώ κι οι νταλίκες στο δεξί ρεύμα στα τούνελ.
Κ.Ο.Κ.-Παραβασεις και προστιμα.