-
@kger said in Αγορά SUV για οικογένεια:
Η αλλαγή γίνεται για να έχουμε δεύτερο αμάξι πουλώντας το sirion της γυναίκας. Η γυναίκα επίσης θα χρηματοδοτήσει το εγχείρημα οπότε SUV ολοταχώς! Για τους λόγους άνεσης λόγω μωρού και λόγω επιλογής αυτού που πληρώνει
.
Δεν χρειάζεται καμία γνώμη κανενός από εμάς.
Ασε την σύζυγό να αποφασίσει ότι της αρέσει, αφού και αυτή θα το χρησιμοποιεί αλλά έχει και τον πρώτο λόγο.
-
@a-d-p said in Αγορά SUV για οικογένεια:
@nickthetrib said in Αγορά SUV για οικογένεια:
Καλησπέρα, αρκετές απαντήσεις και ευχαριστώ τον καθένα που μου δίνει μια γνώμη.
Να πω ξανά γιατί το θέμα είναι και παλιό, ότι δεν κατοικώ σε μεγάλο αστικό κέντρο, ζω Αλεξανδρούπολη (τουλάχιστον προς το παρόν) και κάνω γύρω στα 65-70 χιλιόμετρα για να πηγαίνω στη δουλειά.
Η αλλαγή γίνεται για να έχουμε δεύτερο αμάξι πουλώντας το sirion της γυναίκας. Η γυναίκα επίσης θα χρηματοδοτήσει το εγχείρημα οπότε SUV ολοταχώς! Για τους λόγους άνεσης λόγω μωρού και λόγω επιλογής αυτού που πληρώνει
.
Για να το δούμε και λίγο οικονομικά, το CC για να έχει τον ίδιο ή καλύτερο εξοπλισμό από την dream του troc πόσο κάνει;
Το αντίστοιχο Qashqai κοστίζει 34 χιλιάρικα, και έχει παρόμοιο όχι ίδιο εξοπλισμό, με καποια συν και καποια πλην.
Το λέω γιατί και το troc μέχρι να βγάλει αυτές τις εκπτώσεις ήταν εκτός συζήτησης, τώρα μπήκε στο τραπέζι.Για το qashqai η εδώ αντιπροσωπεία δεν είχε test drive πρόσφατα που είχε ρωτήσει ο κουμπάρος μου, ο οποίος ψάχνεται και αυτός αλλά με άλλες ανάγκες.
Επίσης μια από τα ίδια για το CC, όπου η αντιπροσωπεία έχει το ύφος χιλίων καρδιναλίων, αφού πουλάμε βρε ή αγόρασε ή άδειασε μας την γωνία να μπει ο επόμενος. Για το symbioz νομίζω υπάρχει εδώ. Το κακό είναι ότι η γυναίκα βαριέται την όλη φάση και δεν τρέχει πολύ η διαδικασίας οχννα πάμε στην Κομοτηνή που μπορεί να έχει test drive μοντέλο.# ΤίτλοςΓια το troc έχω και εγώ πολλά ερωτηματικά, δεν θα πω ψέματα, δεν μου είναι εύκολο να ανοίξω την τσέπη και να δώσω 30 χιλιάρικα σε κανέναν. Στην γυναίκα άρεσε κυρίως γιατί είναι μαζεμένο σε διαστάσεις, θέλει το SUV της αλλά από τη μια την πάει και λίγο να... Γιατί αυτός είναι ο προβληματισμός της για το αγαπημένο της Αρκανα. Εγώ το Αρκανα το έχω ψιλοαπορηψει γιατί δεν μου φάνηκε πολύ πρακτικό το σχήμα του Πορτ παγκαζ και θεωρώ με αυτά που διάβασα ότι καιει αρκετά. Επίσης παρά το μέγεθός του μέσα δεν είναι πολύ άνετο, νομίζω πατάει σε μικρή πλατφόρμα.
Ουσιαστικά εμείς θέλουμε ένα αμάξι να βγαίνει κυρίως Εγνατία για δουλειά, και ταξίδια. Στην πόλη θα κάνει διαδρομές κάτω από 5 χιλιόμετρα για να κατέβουμε κάπου πέριξ του κέντρου ή να πάμε σούπερ μάρκετ (όπου πάει από πλευρικούς δρόμους και όχι μποτιλιαρίσματα κτλ). Πού και πάλι καινούργιο αμάξι κέντρο δεν θα πάω να το παρκάρω να πω την αλήθεια.
Σε αυτή την περίπτωση χρειάζεται ένα c suv diesel.
Ψάξε να κάνεις test drive ένα qqΗ σύζυγος του θέλει μαζεμένες διαστάσεις, άρα δεν υπάρχει καλύτερη επιλογή από το T-Roc, έχει από τα πιο άνετα σαλόνια στα 4,25.
Ακριβώς!
Είναι Αλεξανδρούπολη με μικρές αμιγώς αστικές διαδρομές, αφορά γυναίκα κυρίως, suv και με λογικές διαστάσεις.
Προχώρα άνετα στο troc. Δεν θα το μετανιώσεις
Ισως να σας εξυπηρετούσε και το tcross αλλά με τέτοια τιμή τώρα παίρνεις καλύτερο αμάξι.
Εχω παρόμοιο case με τη δική μου γυναίκα που ήθελε suv ποιοτικό και μαζεμένο και πήρε το tcross.
Εγώ κράζω γιατί το θεωρώ πίσω τεχνολογικά και ότι καίει πολύ αστικά αλλά έχει χώρους και ποιότητα και κάνει ταξίδι σαν μίνι Χ1.
Ειδικά αν βγεις ταξίδι θα το ευχαριστηθείς το vw.
Ηχομόνωση και ποιότητα και δύναμη.
Η δε διαφορά στην κατανάλωση με το υβριδικό σε ταξίδι απλά δεν υφίσταται.
Α και μην σκέφτεσαι καθόλου οποιαδήποτε σύγκριση με το κασκαι. Και ποιοτικά και στο χαρακτήρα του αυτοκινήτου.
Και ειδικά για τη γυναίκα θα έλεγα να δείτε και το tcross -
@iceman7 said in Αγορά SUV για οικογένεια:
@nickthetrib said in Αγορά SUV για οικογένεια:
Καλησπέρα, αρκετές απαντήσεις και ευχαριστώ τον καθένα που μου δίνει μια γνώμη.
Να πω ξανά γιατί το θέμα είναι και παλιό, ότι δεν κατοικώ σε μεγάλο αστικό κέντρο, ζω Αλεξανδρούπολη (τουλάχιστον προς το παρόν) και κάνω γύρω στα 65-70 χιλιόμετρα για να πηγαίνω στη δουλειά.
.
Για να το δούμε και λίγο οικονομικά, το CC για να έχει τον ίδιο ή καλύτερο εξοπλισμό από την dream του troc πόσο κάνει;
Το αντίστοιχο Qashqai κοστίζει 34 χιλιάρικα, και έχει παρόμοιο όχι ίδιο εξοπλισμό, με καποια συν και καποια πλην.
Το λέω γιατί και το troc μέχρι να βγάλει αυτές τις εκπτώσεις ήταν εκτός συζήτησης, τώρα μπήκε στο τραπέζι.Για το qashqai η εδώ αντιπροσωπεία δεν είχε test drive πρόσφατα που είχε ρωτήσει ο κουμπάρος μου, ο οποίος ψάχνεται και αυτός αλλά με άλλες ανάγκες.
Επίσης μια από τα ίδια για το CC, όπου η αντιπροσωπεία έχει το ύφος χιλίων καρδιναλίων, αφού πουλάμε βρε ή αγόρασε ή άδειασε μας την γωνία να μπει ο επόμενος. Για το symbioz νομίζω υπάρχει εδώ. Το κακό είναι ότι η γυναίκα βαριέται την όλη φάση και δεν τρέχει πολύ η διαδικασίας οχννα πάμε στην Κομοτηνή που μπορεί να έχει test drive μοντέλο.# ΤίτλοςΓια το troc έχω και εγώ πολλά ερωτηματικά, δεν θα πω ψέματα, δεν μου είναι εύκολο να ανοίξω την τσέπη και να δώσω 30 χιλιάρικα σε κανέναν. Στην γυναίκα άρεσε κυρίως γιατί είναι μαζεμένο σε διαστάσεις, θέλει το SUV της αλλά από τη μια την πάει και λίγο να... Γιατί αυτός είναι ο προβληματισμός της για το αγαπημένο της Αρκανα. Εγώ το Αρκανα το έχω ψιλοαπορηψει γιατί δεν μου φάνηκε πολύ πρακτικό το σχήμα του Πορτ παγκαζ και θεωρώ με αυτά που διάβασα ότι καιει αρκετά. Επίσης παρά το μέγεθός του μέσα δεν είναι πολύ άνετο, νομίζω πατάει σε μικρή πλατφόρμα.
Ουσιαστικά εμείς θέλουμε ένα αμάξι να βγαίνει κυρίως Εγνατία για δουλειά, και ταξίδια. Στην πόλη θα κάνει διαδρομές κάτω από 5 χιλιόμετρα για να κατέβουμε κάπου πέριξ του κέντρου ή να πάμε σούπερ μάρκετ (όπου πάει από πλευρικούς δρόμους και όχι μποτιλιαρίσματα κτλ). Πού και πάλι καινούργιο αμάξι κέντρο δεν θα πάω να το παρκάρω να πω την αλήθεια.
Σε αυτή την περίπτωση χρειάζεται ένα c suv diesel.
Ψάξε να κάνεις test drive ένα qqΗ σύζυγος του θέλει μαζεμένες διαστάσεις, άρα δεν υπάρχει καλύτερη επιλογή από το T-Roc, έχει από τα πιο άνετα σαλόνια στα 4,25.
Ακριβώς!
Είναι Αλεξανδρούπολη με μικρές αμιγώς αστικές διαδρομές, αφορά γυναίκα κυρίως, suv και με λογικές διαστάσεις.
Προχώρα άνετα στο troc. Δεν θα το μετανιώσεις
Ισως να σας εξυπηρετούσε και το tcross αλλά με τέτοια τιμή τώρα παίρνεις καλύτερο αμάξι.
Εχω παρόμοιο case με τη δική μου γυναίκα που ήθελε suv ποιοτικό και μαζεμένο και πήρε το tcross.
Εγώ κράζω γιατί το θεωρώ πίσω τεχνολογικά και ότι καίει πολύ αστικά αλλά έχει χώρους και ποιότητα και κάνει ταξίδι σαν μίνι Χ1.
Ειδικά αν βγεις ταξίδι θα το ευχαριστηθείς το vw.
Ηχομόνωση και ποιότητα και δύναμη.
Η δε διαφορά στην κατανάλωση με το υβριδικό σε ταξίδι απλά δεν υφίσταται.
Α και μην σκέφτεσαι καθόλου οποιαδήποτε σύγκριση με το κασκαι. Και ποιοτικά και στο χαρακτήρα του αυτοκινήτου.
Και ειδικά για τη γυναίκα θα έλεγα να δείτε και το tcrossΤο C5 aircross diesel το οποίο αναφέρθηκε, το εχει κόψει ο βασικός χρηματοδότης του project. Δεν της αρέσει.
Γενικά ένα diesel θα ταίριαζε ψέματα δεν θα πω για αυτό που θέλουμε να κάνουμε, αλλά οι επιλογές ειδικά σε αυτά τα μπάτζετ είναι περιορισμένες.Το tcross το είδαμε και μας φάνηκε πιο στενό σε χώρους. Υπάρχει στην αντιπροσωπεία και ένα Tiguan το προηγούμενο μοντέλο στα 31000 με 9000 χιλιόμετρα αλλά δεν μου άρεσε η έκδοση. Και νομίζω και το καινούργιο μοντέλο είναι εμφανώς πιο όμορφο από το προηγούμενο και σκαλωνω να δώσω τόσα λεφτά έστω και για ελάχιστα μεταχειρισμένο. Θα ρωτήσω πάντως τη έκδοση είναι.
Το CC για να έχει καλό εξοπλισμό δεν πρέπει να πας στην style που αγγίζει τα 34.000;
Επίσης πρέπει να έχουν βγάλει και κάποια προσφορά στα Tucson αλλά και αυτό σε χειροκίνητη έκδοση.
Για να μικρύνουμε τις επιλογές, έχουμε καταλήξει σε αυτόματο μοντέλα πάντως.
-
Υπάρχει στην αντιπροσωπεία και ένα Tiguan το προηγούμενο μοντέλο στα 31000 με 9000 χιλιόμετρα αλλά δεν μου άρεσε η έκδοση. Και νομίζω και το καινούργιο μοντέλο είναι εμφανώς πιο όμορφο από το προηγούμενο και σκαλωνω να δώσω τόσα λεφτά έστω και για ελάχιστα μεταχειρισμένο. Θα ρωτήσω πάντως τη έκδοση είναι.https://www.car.gr/classifieds/cars/view/48872832-volkswagen-tiguan
-
Ή Αλεξανδρούπολη και η Εγνατία αλλάζουν τα κοζια. Αν της αρέσει το t roc ας το πάρει. Πάντως από κατανάλωση σε τέτοιες συνθήκες τόσο ο 1.0 όσο και ο 1.5 του γκρουπ είναι εξαιρετικά οικονομικοί κινητήρες.
-
Να προσθέσω και την μαλακια μου όμως
Αν το όχημα θα το χρησιμοποιείς εσύ, δηλαδή εσύ που οδηγείς τα 70χλμ κάθε μέρα, υπάρχει περίπτωση να ενδιαφέρεστε για αμιγώς ηλεκτρικό; Αν βεβαίως, μπορείτε να φορτίζετε σπίτι σας. Byd atto 3 και geely ex5 είναι στα χρήματα που ετοιμάζεστε να δώσετε, έχουν καλύτερο εξοπλισμό από όλα όσα βλέπετε και είναι suv.
-
@georgekn said in Αγορά SUV για οικογένεια:
Υπάρχει στην αντιπροσωπεία και ένα Tiguan το προηγούμενο μοντέλο στα 31000 με 9000 χιλιόμετρα αλλά δεν μου άρεσε η έκδοση. Και νομίζω και το καινούργιο μοντέλο είναι εμφανώς πιο όμορφο από το προηγούμενο και σκαλωνω να δώσω τόσα λεφτά έστω και για ελάχιστα μεταχειρισμένο. Θα ρωτήσω πάντως τη έκδοση είναι.https://www.car.gr/classifieds/cars/view/48872832-volkswagen-tiguan
Ναι αυτό, ωραίος, δεν σκέφτηκα να το δω. Φτωχή έκδοση μου κάνει έτσι όπως βλέπω και το εσωτερικό.
@dettol το έχω σκεφτεί πολύ σοβαρά το ηλεκτρικό αλλά νοικιάζουμε σπίτι. Να κατεβάζω μπαλαντεζα από το μπαλκόνι μου φαίνεται λίγο μ@λ@κια.
Επίσης στην δουλειά έχουμε φορτιστές, μόνο για τα εταιρικά δυστυχώς... Μια-δυο φορές την εβδομάδα έχω σκεφτεί ότι μπορώ να το φορτίζω στο σουπερμάρκετ, αλλά διαβάζω ότι δεν συμφέρει να φορτίζεις μόνιμα σε ταχυφορτιστες τρίτων. -
@georgekn said in Αγορά SUV για οικογένεια:
Ναι αυτό, ωραίος, δεν σκέφτηκα να το δω. Φτωχή έκδοση μου κάνει έτσι όπως βλέπω και το εσωτερικό.
@dettol το έχω σκεφτεί πολύ σοβαρά το ηλεκτρικό αλλά νοικιάζουμε σπίτι. Να κατεβάζω μπαλαντεζα από το μπαλκόνι μου φαίνεται λίγο μ@λ@κια.
Επίσης στην δουλειά έχουμε φορτιστές, μόνο για τα εταιρικά δυστυχώς... Μια-δυο φορές την εβδομάδα έχω σκεφτεί ότι μπορώ να το φορτίζω στο σουπερμάρκετ, αλλά διαβάζω ότι δεν συμφέρει να φορτίζεις μόνιμα σε ταχυφορτιστες τρίτων.Οχι, υπό αυτές τις συνθήκες ξέχνα το. Αν δεν μπορείς να φορτίζεις σπίτι ή έστω στην δουλειά, δεν αξίζει την ταλαιπωρία.
-
https://www.car.gr/s/flnz5izt/
Είναι έκδοση Life, το οποίο το πουλούσαν καινούργιο 32000€ όταν πήρα το T-Roc (01/2024). Ωραίοςο Καραλελεκης, έκανε και 9000 χλμ και το δίνει 1100€ κάτω
-
@red_monster said in Αγορά SUV για οικογένεια:
Ολα αυτά που λες τα κάνεις και με ένα γκολφ αλλά όχι κύριε εκεί !
Συμφωνώ απόλυτα , πολύ καλό το Troc αλλά το Golf στο οποίο βασίζεται είναι σε όλα καλύτερο αυτοκίνητο.
Και αφού το σκέφτηκα αυτό είπα να δω πόσο έχει το Golf...
Μέχρι 30.000€ έχει μόνο χειροκίνητα 1.5 Tsi 116 ή 2.0 Tdi 116 άλογα.Η έκδοση more 1.5 150 DSG έχει 34.000€!!!
Μιλάμε για μαλάκες!
Στο θέμα του ανθρώπου που ψάχνει για αυτοκίνητο, σε σχέση με όλα αυτά που θέλει τελικά το Troc και με την κορυφαία αυτή ευκαιρία της έκδοσης στα 31.000€ είναι ακριβώς ότι χρειάζεται.
Αφήνω μια πόρτα ανοιχτή για το Renault Symbioz.
Toyota που λέτε στον άνθρωπο, είναι πανάκριβα, το CC θέλει 35.000.
-
Είναι έκδοση Life, το οποίο το πουλούσαν καινούργιο 32000€ όταν πήρα το T-Roc (01/2024). Ωραίοςο Καραλελεκης, έκανε και 9000 χλμ και το δίνει 1100€ κάτω
Ναι άστα και εγώ τώρα που το έψαξα λίγο λέω τι φάση.
Πάντως καλά όλα αυτά, θέλει κανείς κάνα sirion να φεύγει
-
@vagkirk said in Αγορά SUV για οικογένεια:
Συμφωνώ απόλυτα , πολύ καλό το Troc αλλά το Golf στο οποίο βασίζεται είναι σε όλα καλύτερο αυτοκίνητο.
Μέχρι 30.000€ έχει μόνο χειροκίνητα 1.5 Tsi 116 ή 2.0 Tdi 116 άλογα.Η έκδοση more 1.5 150 DSG έχει 34.000€!!!
Μιλάμε για μαλάκες!
Στο θέμα του ανθρώπου που ψάχνει για αυτοκίνητο, σε σχέση με όλα αυτά που θέλει τελικά το Troc και με την κορυφαία αυτή ευκαιρία της έκδοσης στα 31.000€ είναι ακριβώς ότι χρειάζεται.
Ναι, γιατί δεν κυκλοφορούν πλέον μικρομεσαία, ο κόσμος αγοράζει μόνο σουβ! Αν όμως κάποια ψάχνει ελαφρώς μεταχειρισμένο, και επειδή τα μικρομεσαία δεν έχουν πέραση, μπορεί να βρει μερικά σε πολύ ανταγωνιστικές τιμές
-
Γιατί δεν παίρνει το sirion ο Καραλελεκης;
Το έχεις αγγελία στο car?Το Tiguan θα ήταν καλή περίπτωση στα 28000€ και μόνο αν θέλατε μεγάλους χώρους. Φοράει το ίδιο κινητήριο σύνολο με το T-Roc, ίδιο πάτωμα, αλλά έχει πίσω ανάρτηση πολλαπλών συνδέσμων. Λίγο πιο προσεγμένη κατασκευή και ξεχωριστή ρύθμιση θερμοκρασίας για τους πίσω
(φετίχ της συζύγου) σας και απλετους χώρους, αλλά είναι 25 εκατοστά μακρύτερο από το T-Roc και εκεί χαλάει το γλυκό.
Έχετε 5 λεπτά να σας πω για την ακύρωση της παραγγελίας του Tiguan ; -
Μιλάμε για μαλάκες!
Είπαμε με την σύζυγό να πάμε να δούμε symbioz και το zs hybrid να μας φύγει κυρίως η περιέργεια για το κινέζικο.
Εγώ γκολφ έπαιρνα εύκολα, αλλά είπαμε ο λαός θέλει SUV or something like that. -
Γιατί δεν παίρνει το sirion ο Καραλελεκης;
Το έχεις αγγελία στο car?Το Tiguan θα ήταν καλή περίπτωση στα 28000€ και μόνο αν θέλατε μεγάλους χώρους. Φοράει το ίδιο κινητήριο σύνολο με το T-Roc, ίδιο πάτωμα, αλλά έχει πίσω ανάρτηση πολλαπλών συνδέσμων. Λίγο πιο προσεγμένη κατασκευή και ξεχωριστή ρύθμιση θερμοκρασίας για τους πίσω
(φετίχ της συζύγου) σας και απλετους χώρους, αλλά είναι 25 εκατοστά μακρύτερο από το T-Roc και εκεί χαλάει το γλυκό.
Έχετε 5 λεπτά να σας πω για την ακύρωση της παραγγελίας του Tiguan ;Και από τις φωτό δεν με εψησε. Φαίνεται πολύ απλή έκδοση, το άλλο τουλάχιστον είναι και λίγο κιμπαρικο στην dream.
Το έχω αγγελία περίπου 20-25 μέρες στο car οκ δεν περίμενα να είχε φύγει. Αλλά αν πάμε σε κάτι σχετικά ετοιμοπαραδοτονθα πρέπει να φύγει στα κοντά.
Το είχε φέρει γνωστός μας από εξωτερικό και πιστεύω αυτό σκαλωνει κόσμο συν ότι άντε να βρεις ανταλλακτικά άμα πάθει κάτι. Πάντως ωραίο αμαξάκι πόλης. -
Μιλάμε για μαλάκες!
Ναι, γιατί δεν κυκλοφορούν πλέον μικρομεσαία, ο κόσμος αγοράζει μόνο σουβ! Αν όμως κάποια ψάχνει ελαφρώς μεταχειρισμένο, και επειδή τα μικρομεσαία δεν έχουν πέραση, μπορεί να βρει μερικά σε πολύ ανταγωνιστικές τιμές
Δεν υπάρχει αυτή τη στιγμή κάποιο golf μτχ ελαφρώς κάτω από 34900€. Δλδ καλύτερα να πάρεις καινούριο BMW 120
Το καινούριο είναι ακριβότερο από το Audi A3.
Πιο οικονομική επιλογή σε hatchback είναι το Hyundai i30. Από 25000€ μεσαία έκδοση, καινούριο με 140 ίππους .
Μτχ 2024 μοντέλο από 23300€ -
Μιλάμε για μαλάκες!
Δεν υπάρχει αυτή τη στιγμή κάποιο golf μτχ ελαφρώς κάτω από 34900€. Δλδ καλύτερα να πάρεις καινούριο BMW 120
Πιο οικονομική επιλογή σε hatchback είναι το Hyundai i30. Από 25000€ μεσαία έκδοση, καινούριο με 140 ίππους .
Μτχ 2024 μοντέλο από 23300€Η σειρά 1 είναι σαφώς καλύτερη επιλογή αλλά πάσχει σε πορτμπαγκάζ !
Εγώ βλέπω μερικά γκολφακια ‘23 ‘24 σε λογικές τιμές !
Τα λέω αυτά γιατί βρέθηκα σε παρόμοια θέση προ μερικών μηνών και βρήκα μερικά αξιόλογα μικρομεσαια ‘23 ‘24 με πολύ λογικό κόστος ! -
@mariolas said in Αγορά SUV για οικογένεια:
Τα Suv ειναι πιο πρακτικά και εύκολα ειδικά για οικογένειες
Και πιο ακριβά επίσης! 40000 θες για ενα κανονικό suv με εξοπλισμό κλπ που βασίζεται απλά σε ενα μικρομεσαίο που το αποκτάς με λιγότερα. Τα b-suv πλην εξαιρέσεων όπως το T-ROC που είναι ενα μικρότερο Tiguan βασίζονται απλά σε supermini ελάχιστη πρακτικότητα για οικογένειες στην πλειοψηφία τους.
Και παλιότερα υπήρχαν suv που τα λέγαμε τζιπ δεν υπήρχε η τρέλα του σήμερα.
Maverick, CRV, RAV-4, Cherokee, Santa Fe μου έρχονται πρόχειρα στο μυαλό από εκείνη την εποχή.
-
Εμένα έφυγε μέσα σε δύο μέρες όταν ενεργοποίησα τη διαφήμιση του car,είχε ~15€ για εφτά μέρες κάτι τέτοιο.Το χα και εγώ πολύ καιρό.Παντως προσωπικής μου άποψη που από hatchback πέρασα σε suv κ τώρα πάλι hatchback το suv είναι μόνο για κάνα χωματόδρομο ή κάνα νερόλακκο. Αν έχετε στο πλάνο εκδρομές με λίγο εκτός δρόμου ναι αλλιώς μήπως να το ξαναδείτε;
-
Μιλάμε για μαλάκες!
Μτχ 2024 μοντέλο από 23300€Η σειρά 1 είναι σαφώς καλύτερη επιλογή αλλά πάσχει σε πορτμπαγκάζ !
Εγώ βλέπω μερικά γκολφακια ‘23 ‘24 σε λογικές τιμές !
Τα λέω αυτά γιατί βρέθηκα σε παρόμοια θέση προ μερικών μηνών και βρήκα μερικά αξιόλογα μικρομεσαια ‘23 ‘24 με πολύ λογικό κόστος !Τώρα δεν έχει κάτι φθηνότερο με τον κινητήρα των 150 ίππων, μόνο 1000αρια ή 1.5 με 116 ίππους.
Αγορά SUV για οικογένεια