-
Αν θελεις μπορεις να μοιραστεις σε ποιο σαιτ το πουλησες;
-
Δεν το πούλησα σε σάιτ. Ενδιαφέρθηκε κάποιος και το αγόρασε. Είχε κουτί, χαρτιά τα πάντα.
-
This post is deleted! -
Εγώ φοράω ένα Samsung Gear S3.
Ενθύμιο απ το Mall life in Bahrain πριν λίγα χρόνια, κι έχω μετανοιώσει που αντί για το σμαρτγουωτσ δεν πήρα τότε απ το διπλανό Casio μαγαζί ένα υπεργαμάτο Edifice με Bluetooth, που ήταν ένα πραγματικό πρακτικό κόσμημα για καθημερινή χρήση...
Κι αφού μιλάτε για δώρο απ ότι κατάλαβα, δύσκολα θα βρεις κάτι πιο όμορφο που να αξίζει και τα λεφτά του σαν ρολόι απ τα Edifice. -
@w202-amg said in Ρολόγια. Τι φοράμε και... τι θα ΘΕΛΑΜΕ να φοράμε.:
Είναι κομπλέ παιδιά δεν υπάρχουν τέτοια ζητήματα!
Επαρχία..... Κουλούρα επ ουδενί δεν θα κάναμε, αλλά από τις αυτόπροσκλήσεις καταλήγουμε να κάνουμε . Θέλουν να με αλεβρωσουν κιόλας.......
Κολλήματα επαρχίας.... ενώ σαν οικογένεια δεν θέλουμε τέτοια είναι λες και σου το επιβάλλει το κοινωνικό κατεστημένοΌποιος δεν θέλει δεν κάνει, μην λέμε τα αυτονόητα τώρα ! Μικραίνεις τη ζωή σου αν αναλώνεσθε μονίμως στο τι θέλουν οι άλλοι.
-
@red_monster said in Ρολόγια. Τι φοράμε και... τι θα ΘΕΛΑΜΕ να φοράμε.:
Επαρχία..... Κουλούρα επ ουδενί δεν θα κάναμε, αλλά από τις αυτόπροσκλήσεις καταλήγουμε να κάνουμε . Θέλουν να με αλεβρωσουν κιόλας.......
Κολλήματα επαρχίας.... ενώ σαν οικογένεια δεν θέλουμε τέτοια είναι λες και σου το επιβάλλει το κοινωνικό κατεστημένοΌποιος δεν θέλει δεν κάνει, μην λέμε τα αυτονόητα τώρα ! Μικραίνεις τη ζωή σου αν αναλώνεσθε μονίμως στο τι θέλουν οι άλλοι.
Δίκιο έχεις , αλλά..... Πας να βγάλεις υποχρεώσεις και την πατάς.
-
φανταζομαι θα πας με αλογο και η νυφη θαρθει με αμαξα
-
@otso said in Ρολόγια. Τι φοράμε και... τι θα ΘΕΛΑΜΕ να φοράμε.:
φανταζομαι θα πας με αλογο και η νυφη θαρθει με αμαξα
Η νύφη με αρκαδικό όνο και ο γαμπρός με φρεσκοβαμμένη ζουνταμπ !
-
@wantone said in Ρολόγια. Τι φοράμε και... τι θα ΘΕΛΑΜΕ να φοράμε.:
Δεν ζητησα τιποτα απο εσενα και σε παρακαλω να μην ασχολεισαι μαζι μου. Κρυψινος ειναι οι ιστοριες που πλαθεις στο μυαλο σου. Ειμαι στο φορουμ απο το 2002 (οταν εγραφαν 10 ατομα μονο) και εχω παει σε πολλες συναντησεις και ξερω πανω απο 50 ατομα προσωπικα και με ξερουν και αυτοι.
Ολα τα αλλα που γραφεις ειναι ιστοριες που πλαθεις στο μυαλο σου, οπως οτι μιλας εκμερους αλλων κλπ.
Η μπάλα στην εξέδρα, ε; ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ
-
Στολισμό είπαμε να πληρώσουμε εμείς ,οι κουμπάροι στέφανα και λαμπάδες κτλ, ενα σετ νομίζω είναι.
Περιμένω την απάντηση λοιπόν.νομιζω παιρνουν και δωρο , τιζητησατε ; air fryer ;
Σκούπα ρομπότ χαχαχα, όχι δεν το έχουμε εμείς να μας πάρουν δώρο
ε τοτε απο ενα
και πολυ τους ειναιSARB 033 ή κανένα Grand Seiko. Για φθηνά, Seiko 5.
-
Με το w202 παλεύω να πάω αλλά δεν λέει να έρθει το σασμάν , αλλιώς ή w203sc ή το allroad. Για να δούμε
-
Τι είσαι ρε ταρίφας ?
-
Τι είσαι ρε ταρίφας ?
Πιο vintage το μπλε
-
@fanis75 said in Ρολόγια. Τι φοράμε και... τι θα ΘΕΛΑΜΕ να φοράμε.:
@panos2171 said in Ρολόγια. Τι φοράμε και... τι θα ΘΕΛΑΜΕ να φοράμε.:
Έχω ένα αυτόματο με miyota μηχανισμό το οποίο μετά το κούρδισμα γυρνάει 30-40 sec και σταματαει. Αν γυρίσω τουε δείκτες κάνει ακριβώς το ίδιο. Μπορώ να κάνω κάτι ή θέλει ωρολογοποιο;
Λογικά θέλει σέρβις, μάλλον έχει "κολλήσει" το λάδι ή έχει στεγνώσει. Θέλει καθάρισμα και νέο λάδι.
Από πότε έχεις να το κάνεις σέρβις?
ΥΓ: Για τα άλλα θέματα, έχω και ένα smarwatch, αλλά δεν μου αρέσουν (ήταν δώρο) - προτιμώ μηχανικά ρολόγια, είμαι κλασσικός άνθρωπος. Κάποτε είχα αρκετά, γιατι ήταν το ψώνιο μου, τώρα έχω κρατήσει ένα.
Από το 17-18 που το έχω ποτέ. Βέβαια δε το φοράω καθημερινά στη δουλειά. Τι να περιμένω από κόστος γιατί δεν έχω ιδέα και μιλάμε για ρολόι 130€
-
@panos2171 said in Ρολόγια. Τι φοράμε και... τι θα ΘΕΛΑΜΕ να φοράμε.:
Από το 17-18 που το έχω ποτέ. Βέβαια δε το φοράω καθημερινά στη δουλειά. Τι να περιμένω από κόστος γιατί δεν έχω ιδέα και μιλάμε για ρολόι 130€
Σίγουρα θέλει τότε. Το σύνηθες ειναι στην 5ετία. Σε 7 χρόνια ειναι λογικό να έχει κολλήσει, ειδικά εαν δεν το φοράς συχνά οπότε δεν λειτουργει συνέχεια να λιπαίνονται όλα τα κινούμενα μέρη.
Κόστος δεν ξέρω, υποθέτω €40-50, αλλά ένα ωρολογοποιός θα σου πει, έχει πολλούς που αναλαμβάνουν σέρβις σε μηχανικά ρολόγια και ο μηχανισμός της Μιγιότα ειναι αρκετά απλός αλλά και κοινός, αφού τον φοράνε πάρα πολλές μάρκες ρολογιών.
-
@super-t said in Ρολόγια. Τι φοράμε και... τι θα ΘΕΛΑΜΕ να φοράμε.:
Casio G-Shock titanium
αυτο ;
...
καλο ειναι για τα χωραφια , η αν ειναι ποιμενας ο κουμπαρος .
Έχεις μείνει πίσω.
Αυτό π.χ.
ή την σειρά Edifice που αναφέρθηκε.
π.χ.
και επειδή προφανώς συγκρίνω βούρτσες με λούτσους, για αστείο είπα να δώσει π.χ. 1000 € για Casio όσο καλό και να είναι.
ή μπορεί και να του αρέσει ποιος ξέρει. -
Τελευταία έβλεπα αρκετά τα ρολόγια de tomaso! Κυρίως στο Facebook.η αλήθεια είναι ότι μου άρεσε αρκετά το design τους και είχαν σχετικά καλή τιμή! Αφού έψαξα και είδα ότι δεν υπήρχε φυσικό κατάστημα στην Ελλαδα, και μόνο από το site τους μπορούσε να παραγγείλει! Παραγγείλω ένα ρολόι αξίας 150 ευρώ έλεγε διαθέσιμο. Η παραγγελία έγινε 23/8 και παράδοση έλεγε σε τρεις ημέρες! Πέρασε πάνω από εβδομάδα ρολόι φυσικά δεν ήρθε και ούτε κάποιο mail! Σε επικοινωνία που είχα μαζί τους μου είπαν ότι η καθυστέρηση οφείλεται στο γεγονός ότι η διεύθυνση αποστολής που έγραψα,ήταν στα ελληνικά ενώ έπρεπε στα λατινικά! Δεκτό! Τους στέλνω ξανά την διεύθυνση, στα λατινικά! Ξαναπέρασε άλλη μια βδομάδα καμία ειδοποίηση! Μετά από έντονες πιέσεις δικές μου, να μου δώσουν σαφή ημερομηνία παραλαβής, μου απάντησαν ότι το ρολόι είναι προ παραγγελία, και αναμένεται τον Οκτώβριο! Φυσικά ακύρωσα την παραγγελία, και ζήτησα την επιστροφή χρημάτων! Εταιρεία της πλάκας που μετά από αξιολόγησης που διάβασα και στο εξωτερικό,είδα ότι οι περισσότεροι έλεγαν για μεγάλες αναμονές,και παραλαβή μετά από πολλά mail
Προσοχή λοιπόν! -
Τι μπάτζετ έχεις ?
Όσο είναι απαραίτητο ,δεν ξέρω πώς πάνε αυτά. Επίσης νομίζω εξαρτάται τι θέλει και ο άλλος ο κουμπάρος,δεν γίνεται να πάρω στον ένα κάτι πολύ διαφορετικής αξίας από τον άλλον.
Είναι 200 €, 600 € ή 2500 € ?
Ρε με σερμεντες amg στην επαρχια εχει χτυπησει την πιο πλουσια νυφη στην περιφερεια τι 200 600 του λες ; μην σου πω οτι τουλαχιστον ο ενας κουμπαρος ειναι πολιτευτης του κυβερνωντος κομματος .
Μιλαμε για γαμο γεγονος της χρονιας στην περιφερεια , ολοι το περιμενουν πως και πως .
Ολοι οι πολιτικαντηδες της Θεσσαλιας θα ειναι εκει να αυτοπροβληθουν .
Προτεινω απο ενακαι τελος
ερχομαι κουμπαρος και εγω
-
23 χρονια το omega μου seemaster co - axial. Το σχεδιο του δεν αλλαξε ποτέ και με τον ομοαξονικο μηχανισμο του δε χανει δευτερολεπτο.Απο χρονιά σε χρονιά αλλαζει μονο το καντραν. Αγεραστο!
-
Δεν ξερω τι κανετε στην επαρχία με τα καγιεν
αλλα εδω στον κουμπαρο βγαίνει πακετο βαπτησης με σταυρο κανα 1000 και τοσο κανει περιπου και 2 ρολογια για κουμπαρο κουμπαρα.
αυτα, απλα και πολιτισμένα
Αυτα απο εμπειρία 3 γαμων και 4αρων βαπτίσεων ως κουπαρος (θα βαλω για εκλογες στις επομενες)
-
@k-m said in Ρολόγια. Τι φοράμε και... τι θα ΘΕΛΑΜΕ να φοράμε.:
Δεν ξερω τι κανετε στην επαρχία με τα καγιεν
αλλα εδω στον κουμπαρο βγαίνει πακετο βαπτησης με σταυρο κανα 1000 και τοσο κανει περιπου και 2 ρολογια για κουμπαρο κουμπαρα.
αυτα, απλα και πολιτισμένα
Αυτα απο εμπειρία 3 γαμων και 4αρων βαπτίσεων ως κουπαρος (θα βαλω για εκλογες στις επομενες)
Το nick βγαινει απο το koumbaros and more ;
Ρολόγια. Τι φοράμε και... τι θα ΘΕΛΑΜΕ να φοράμε.