-
@dettol said in Τρέξιμο, παπούτσια κτλ:
@otso said in Τρέξιμο, παπούτσια κτλ:
@red_monster said in Τρέξιμο, παπούτσια κτλ:
Hoka Bondi 9
κατι ανετο σε ορειβατικο ,τρεκιν , περπατημα μποτακι ; δερματινο αδιαβροχο πληζ ;
χωρις να δωσω νεφροτα hoka ειναι φοβερα ανετα, αλλα δεν νομιζω οτι ειναι αδιαβροχα. Εξαιρετικα παντως για ορθοστασια και τρεξιμο, δεν καταλαβαινεις τιποτα. Τα clifton εχω εγω.
Μονο αρνητικο των clifton που εχω βρει (για εμενα τουλαχιστον) ειναι οτι ειναι σχετικα ογκωδη παπουτσια και προσωπικα δεν θελω να οδηγω με τετοια.Για αδιαβροχα και πολυ οικονομικοτερα απο τα clifton, εχω μεινει ευχαριστημενος απο τα fila
Σκοπος τους ηταν οι πολλες ωρες ορθοστασιες (10-12 την ημερα) και οχι το τρεξιμο
Η ορθοστασία είναι σκότωμα, χίλιες φορες περπάτημα.
By the way υπάρχουν και σπρέι αδιαβροχοποίησης αν δεν μιλάμε για εξτριμ καταστάσεις.
-
@dettol said in Τρέξιμο, παπούτσια κτλ:
Hoka Bondi 9
κατι ανετο σε ορειβατικο ,τρεκιν , περπατημα μποτακι ; δερματινο αδιαβροχο πληζ ;
χωρις να δωσω νεφροτα hoka ειναι φοβερα ανετα, αλλα δεν νομιζω οτι ειναι αδιαβροχα. Εξαιρετικα παντως για ορθοστασια και τρεξιμο, δεν καταλαβαινεις τιποτα. Τα clifton εχω εγω.
Μονο αρνητικο των clifton που εχω βρει (για εμενα τουλαχιστον) ειναι οτι ειναι σχετικα ογκωδη παπουτσια και προσωπικα δεν θελω να οδηγω με τετοια.Για αδιαβροχα και πολυ οικονομικοτερα απο τα clifton, εχω μεινει ευχαριστημενος απο τα fila
Σκοπος τους ηταν οι πολλες ωρες ορθοστασιες (10-12 την ημερα) και οχι το τρεξιμο
Η ορθοστασία είναι σκότωμα, χίλιες φορες περπάτημα.
By the way υπάρχουν και σπρέι αδιαβροχοποίησης αν δεν μιλάμε για εξτριμ καταστάσεις.
Πιστεψε με, δεν ειναι επιλογη μου
καθε δουλεια εχει τα δικα της προβληματα δυστυχωςΚαλη ιδεα με το σπρει αδιαβροχοποιησης παντως! θα το εχω υποψιν μου
-
Hoka Bondi 9
χωρις να δωσω νεφροAdidas terrex gore tex
-
Εγώ δεν ξέρω να σας βοηθήσω, τα παπούτσια μου τα αγοράζει η σύζυγος 🤭
-
Για ορθοστασια το καλυτερο ειναι αυτα, αν το επιτρεπει η φυση της εργασιας βεβαια.
https://sofianos-orthopedika.gr/σαμπό/?srsltid=AfmBOorPNxpkDls0sW8OwmX9QN5TBhcCW_lnuOPmRMx5TSkvA_Fya61E -
@a-d-p said in Τρέξιμο, παπούτσια κτλ:
Και εμένα και πάντοτε τα φθηνότερα που υπάρχουν.
-
@lap said in Τρέξιμο, παπούτσια κτλ:
@a-d-p said in Τρέξιμο, παπούτσια κτλ:
Και εμένα και πάντοτε τα φθηνότερα που υπάρχουν.
Επενδυστε σε ενα καλο ζευγαρι παπουτσια η διαφορα στην κοπωση των κατω ακρων ειναι τεραστια σε οσους τα φορουν αρκετες ωρες, επισης ακομα σημαντικοτερο η φορμα του παπουτσιου να ταιριαζει με το σχημα του ποδιου, δεν κανουν ολα τα παπουτσια για ολους.
-
Χίλιες φορές να δώσεις πολλά λεφτά σε ένα παπούτσι που το φοράς κάθε μέρα και σε ανακουφίζει παρά "στα καλά" που τα φοράς για ένα 6ωρο 3 φορές το χρόνο
-
Οσα φθηνα εχω δοκιμασει δεν ηταν ανετα, βρηκα μια μαρκα που ηταν οντως ανετα αλλα δεν ηταν ανθεκτικα μετα απο 11-12 ζευγαρια αλλαξα σε αλλη μαρκα που ενω ηταν ανετα ηταν και ανθεκτικα στον χρονο. Γενικα για παπουτσι το πληρωνεις.
Δοκιμασα κατι αθλητικα σε 50-60 ευρω δεν ηταν ανετα, τελικα βρηκα στα 120 καποια που ηταν ανετα και δεν εχω προβλημα μετα απο χρονια με αυτα.
Για παπουτσια οντως πρεπει να ξοδεψεις.
-
Η adidas πχ βγάζει στα στοκαδικα την περίοδο της μελανής παρασκευής πάμπολλα ultra boost που είναι άνετα και όμορφα.
-
Πολυ καλο παπουτσι, απο τα καλυτερα για ευπαθη γονατα.
-
Σε στρώμα και παπούτσια δίνεις άνετα τα χρήματα. Σε τελική ανάλυση στο στρώμα περνάμε το ένα τρίτο της ζωής μας και είμαστε και όλη μέρα με τα παπούτσια στα πόδια. Πρέπει να είμαστε άνετα.
-
@kkostask said in Τρέξιμο, παπούτσια κτλ:
Σε στρώμα και παπούτσια δίνεις άνετα τα χρήματα. Σε τελική ανάλυση στο στρώμα περνάμε το ένα τρίτο της ζωής μας και είμαστε και όλη μέρα με τα παπούτσια στα πόδια. Πρέπει να είμαστε άνετα.
Στρώμα....... Δεν φαντάζεστε διαφορά.... Ήμουν σαν ζόμπι όσο και να κοιμόμουν και τώρα είμαι φουλ ενερτζυ.
Παπούτσια λόγω ορθοστασίας παίρνω τρεξίματος Adidas .....
Τα terrex είναι καλό παπούτσι και το μποτάκι ακόμη καλύτερο αλλά όχι ορθοστασία περπάτημα.
Τα τρεξίματος 50-80-90€ που έχει είναι λαχείο..... Των 50€ πολύ καλύτερα από κάποια που πήρα σε έκπτωση τώρα και καλά πολύ ακριβότερα.....τα χαλάω σε ψιλό χαζομάρες και τσιγκουνευονται πιο ακριβό.
Λάβετε υπόψη ότι τα παπούτσια μετά από κάποιες ώρες χρήσης είναι για πέταμα....... -
Το τωρινό στρώμα είναι ιδιαιτέρως μαλακό με αποτέλεσμα να πιέζεται ιδιαίτερα η οσφυϊκή μου μοίρα. Παρότι σε οικονομικά δυσμενή θέση τελευταία, θα διατεθει γερό κονδύλι για αναβάθμιση το συντομότερο...
-
Υπάρχει ένα στρώμα που μοιάζει με πλαστελίνη! Καλό είναι;;;
-
Αφρού εννοείς? (Memory foam)
Εμένα δεν.μου αρέσουν γιατί αγκαλιάζει υπερβολικά το σώμα και ζεστενομαι.
-
Μήπως λέει τα λατεξ
-
Εαν ειναι Tempur εξαιρετικό!!! Το έχω 15 χρόνια. Τα υπόλοιπα όχι. Αλλιώς Duxiana.
-
@panos2171 said in Τρέξιμο, παπούτσια κτλ:
Ακούω προτάσεις για παπούτσι περπάτηματος και ορθοστασίας. Ιδανικά και αδιάβροχο ή τουλάχιστον να μην είναι με δίχτυ μπροστά και περνει νερά/σκόνες. Ενδεχόμενος να χρησιμοποιείται και σε πεζοπορία. Από budget αν γίνεται να μην ξεπεράσει τα 80€
Καλημέρα, επειδή δεν έχω παρακολουθήσει όλη την συζήτηση. Με όλο το θάρρος , το παπούτσι που αναζητάς θα το χρησιμοποιήσεις και για πεζοπορία σε άσφαλτο;
-
Πολύ καλό παπούτσι όχι μόνο για περπάτημα - πεζοπορία αλλά και για τρέξιμο είναι το nike pegasus 41.
Ξεφεύγει λίγο από το budget αλλά αξίζει. Η τιμή του είναι στα 120 -140 αλλά ανάλογα με το νούμερο και το χρώμα μπορεί να το βρεις και γύρω στα 95 -100.
Σε σχέση με τα asics pulse 15 που είχα, κατέβασα τον χρόνο μου στα 6,5km που τρέχω καθημερινά, γύρω στο 1μιση λεπτό.
Μετά από καιρό η nike έβγαλε καλό και ποιοτικό παπούτσι στη σειρά pegasus.
Την Κυριακή που θα τρέξω τον ημιμαραθώνιο στην Ελευσίνα μπορεί να γράψω περισσότερες εντυπώσεις.
Τρέξιμο, παπούτσια κτλ