-
@antonakis said in Τρέξιμο, παπούτσια κτλ:
Κάποια στιγμή θα τα δοκιμάσω όταν επανέλθω στα προ εγκυμοσύνης κιλά.
Συγνωμη αλλα την εγκυμοσυνη πως την καταφερες?
-
@ilias-a said in Τρέξιμο, παπούτσια κτλ:
Συμπάσχεις με το έταιρο ήμισυ.
-
@red_monster said in Τρέξιμο, παπούτσια κτλ:
Πρώτη φορά σε παπούτσι με πλάκα ανθρακουφασματων και πρώτη φορά σε γρήγορο NB. Γνώμες μετά από μερικές καλές γυροβολιές. Τα έχει δοκιμάσει κανένας σύντροφος ;
Γενικά βοηθούν "κοινό" κόσμο να τρέχει γρηγορότερα.
Κάποια στιγμή θα τα δοκιμάσω όταν επανέλθω στα προ εγκυμοσύνης κιλά.Το βοηθάν ή είναι πιο επιζήμια για βαριά και αγύμναστα κορμιά ?
-
Πρώτη φορά σε παπούτσι με πλάκα ανθρακουφασματων και πρώτη φορά σε γρήγορο NB. Γνώμες μετά από μερικές καλές γυροβολιές. Τα έχει δοκιμάσει κανένας σύντροφος ;
Γενικά βοηθούν "κοινό" κόσμο να τρέχει γρηγορότερα.
Κάποια στιγμή θα τα δοκιμάσω όταν επανέλθω στα προ εγκυμοσύνης κιλά.Το βοηθάν ή είναι πιο επιζήμια για βαριά και αγύμναστα κορμιά ?
Θα παρέθετα αυτό
The increased stiffness may also contribute to injuries, particularly in runners lacking proper foot and ankle stability. While those not used to such thick, bouncy soles can suffer from higher instability while running, potentially increasing the risk of injury.
-
@ilias-a said in Τρέξιμο, παπούτσια κτλ:
Συμπάσχεις με το έταιρο ήμισυ.
Μόνο που το έγκυο ήμισυ γεννάει και τα χάνει (τα κιλά), ενώ το αρσενικό ήμισυ "χτίζει κορμί"
-
Ακούω προτάσεις για παπούτσι περπάτηματος και ορθοστασίας. Ιδανικά και αδιάβροχο ή τουλάχιστον να μην είναι με δίχτυ μπροστά και περνει νερά/σκόνες. Ενδεχόμενος να χρησιμοποιείται και σε πεζοπορία. Από budget αν γίνεται να μην ξεπεράσει τα 80€
-
Δοκιμασε Columbia. Εξαιρετική σχεση τιμης αποδοσης. Σταθερά εχω 4 ζευγάρια ετησιως. Ενα διωχνω και ενα παιρνω καθε χρονια.
-
Θα συνηγορήσω απόλυτα για τα Columbia. Φοράω μόνο τέτοια εδώ και 15 χρόνια, απίστευτα άνετα, εξαιρετικά ποιοτικά και ελαφριά. Σκέψου ότι έχω ζευγάρι από το 2011, από κάτω έχει γίνει φλατ αλλά το υπόλοιπο είναι σε πολύ καλή κατάσταση.
-
@panos2171 said in Τρέξιμο, παπούτσια κτλ:
Ακούω προτάσεις για παπούτσι περπάτηματος και ορθοστασίας. Ιδανικά και αδιάβροχο ή τουλάχιστον να μην είναι με δίχτυ μπροστά και περνει νερά/σκόνες. Ενδεχόμενος να χρησιμοποιείται και σε πεζοπορία. Από budget αν γίνεται να μην ξεπεράσει τα 80€
σκετσερς
αυτα με τον ελαφρυ και παχυ πατο -
Σε αυτή την τιμή sketchers. Απλά δεν ειναι αδιάβροχα. Είναι πιο μαλακά από τα Columbia αλλά για χρήση σε πολη , όχι για βουνό.
-
@panos2171 said in Τρέξιμο, παπούτσια κτλ:
Εγω αγορασα πριν 2 χρονια απο το εκπτωτικο χωριο τα pegasus trail gtx (παιζει να τα βρεις στο 80αρι με προσφορες απο 100) και την βγαζω τον χειμωνα.
Απο πεζοπορια μεχρι καθημερινο περπατημα και δεν σε απασχολει η βροχη ή το βρεγμενο εδαφος.
Δε λεμε να δωσεις κατι 150αρια που ζητανε...
Απλα ελυσα το προβλημα με τον χειμωνα και χρηση αθλητικου ωστε να μην γινεται μουσκεμα το ποδι. -
Δεν ασχολούμαι καθόλου με τρέξιμο. Πρέπει να με κυνηγήσουν λυσσασμένα σκυλιά για να τρέξω, αλλά αν θέλετε ΤΡΟΜΕΡΑ ανετο παπούτσι για περπάτημα και χρηση όλη μέρα δοκιμάστε τα Hoka Bondi 9. Δεν φοράω άλλο παπουτσι απο τότε που τα δοκίμασα και τα εχω πάρει σε 2 χρώματα. Ενα μαύρο για να φαίνεται πιό "σοβαρό" στο γραφείο, και ενα μπλέ για τις βόλτες μου.
Μοναδικό μειονέκτημα οτι είναι ακριβα, αλλά μην τα παρετε απο φυσικό καταστημα αθλητικών που βάζουν τεράστια καπέλα. Απλά δοκιμάστε τα στο μαγαζί για να σιγουρευτείτε για το νούμερο και μετά τα παραγγελνετε απο eshop με 120 κάτι ευρώ. Και γενικά αυτό να κάνετε για όλα τα προιοντα που θελετε. Καταλαβαινω οτι εχουν νοικια, μισθους κλπ, αλλα ρε φίλε οχι δεν θα σου δώσω 190 για να βγάλεις το νοίκι. Σορρυ.
-
Α ρε ΑΙ που χρειάζεται και μετά με ψηφιακό κουπόνι μαρατα γάλα ,μακαρόνια και κονσέρβα στην πόρτα σαν σε μοντέρνα Σοβιετια.
-
@azmo said in Τρέξιμο, παπούτσια κτλ:
Δεν ασχολούμαι καθόλου με τρέξιμο. Πρέπει να με κυνηγήσουν λυσσασμένα σκυλιά για να τρέξω, αλλά αν θέλετε ΤΡΟΜΕΡΑ ανετο παπούτσι για περπάτημα και χρηση όλη μέρα δοκιμάστε τα Hoka Bondi 9. Δεν φοράω άλλο παπουτσι απο τότε που τα δοκίμασα και τα εχω πάρει σε 2 χρώματα. Ενα μαύρο για να φαίνεται πιό "σοβαρό" στο γραφείο, και ενα μπλέ για τις βόλτες μου.
Μοναδικό μειονέκτημα οτι είναι ακριβα, αλλά μην τα παρετε απο φυσικό καταστημα αθλητικών που βάζουν τεράστια καπέλα. Απλά δοκιμάστε τα στο μαγαζί για να σιγουρευτείτε για το νούμερο και μετά τα παραγγελνετε απο eshop με 120 κάτι ευρώ. Και γενικά αυτό να κάνετε για όλα τα προιοντα που θελετε. Καταλαβαινω οτι εχουν νοικια, μισθους κλπ, αλλα ρε φίλε οχι δεν θα σου δώσω 190 για να βγάλεις το νοίκι. Σορρυ.
Μου έχουν μεταφέρει και εμένα τα καλύτερα για τα hoka, θα δοκιμάσω σε επόμενη γύρα
-
@azmo said in Τρέξιμο, παπούτσια κτλ:
Μου έχουν μεταφέρει και εμένα τα καλύτερα για τα hoka, θα δοκιμάσω σε επόμενη γύρα
Δεν υπάρχει κατι καλυτερο για το πόδι. Τα συνιστούν ορθοπεδικοί σε ανθρωπους με προβλήματα. Εγω εχω μια ελαφριά φλεβίτιδα και ειναι τα μόνα παπούτσια που μπορω να φοράω ολη μερα χωρίς να νιωσω καμία ενόχληση.
-
Hoka Bondi 9
κατι ανετο σε ορειβατικο ,τρεκιν , περπατημα μποτακι ; δερματινο αδιαβροχο πληζ ;
χωρις να δωσω νεφρο -
@otso said in Τρέξιμο, παπούτσια κτλ:
Hoka Bondi 9
κατι ανετο σε ορειβατικο ,τρεκιν , περπατημα μποτακι ; δερματινο αδιαβροχο πληζ ;
χωρις να δωσω νεφροΦοράω 10-12 ώρες τη μέρα 6/7 ή 7/7 άρβυλα, θες να βάλω μετά ορειβατικά ? Τι με πέρασες, για λοβοτομημένο ?
Μόνο για εργοταξιακά και άνετα αθλητικά τρεξίματος ξέρω να σου απαντήσω.
-
Hoka Bondi 9
χωρις να δωσω νεφροτα hoka ειναι φοβερα ανετα, αλλα δεν νομιζω οτι ειναι αδιαβροχα. Εξαιρετικα παντως για ορθοστασια και τρεξιμο, δεν καταλαβαινεις τιποτα. Τα clifton εχω εγω.
Μονο αρνητικο των clifton που εχω βρει (για εμενα τουλαχιστον) ειναι οτι ειναι σχετικα ογκωδη παπουτσια και προσωπικα δεν θελω να οδηγω με τετοια.Για αδιαβροχα και πολυ οικονομικοτερα απο τα clifton, εχω μεινει ευχαριστημενος απο τα fila
Σκοπος τους ηταν οι πολλες ωρες ορθοστασιες (10-12 την ημερα) και οχι το τρεξιμο
-
Hoka Bondi 9
χωρις να δωσω νεφροSalomon X Braze Mid GTX
αλλα ειναι τσιμπημενα...
αν θυμαμαι καλα καπου πανω απο 100 αλλα οχι και μακρυαετυχε να εχω βγαλει τη κουτα που εχω τα ορειβατικα στον καναπε του γραφειου για την αρχη εποχης....
-
εγω μετα το ατυχημα φοράω μονο αθλητικα και σε εργασιας airtox
σε καλό παπουτσι για κανα γαμο ή κάτι παρόμοιο κανα boxer ή παρομοιο που βρισκω με αεροσολα μετα από ψάξιμο
γενικα πληρώνω πάρα πολλα χρήματα σε παπουτσι αλλιως εχω προβλημα
Εχω δυο εγχειρισμενους αστραγαλους, ο ενας με βιδες για πάντα και ο αλλος εχει χάσει ενα μερος κίνησης και ειναι μεγαλύτερος σε μέγεθος μετα την εγχειριση οποτε δεν μπαινουν ολα τα παπουτσια χωρις να ενοχλουν. Αυτό που εχει χασει κινηση εχει και στο πελμα εγχειρησεις.
Τρέξιμο, παπούτσια κτλ