-
@red_monster said in Lynk & Co:
@red_monster said in Lynk & Co:
Οι τιμές είναι εξωφρενικές για λάδια και μερικά φίλτρα!
Οι τιμές είναι μια χαρά για επίσημη αντιπροσωπεία και μεγάλο σέρβις. Φαντάζομαι δεν θα είναι μόνο λάδια φίλτρα που έγραψες
Προφανώς αν δεν ήταν επίσημη αντιπροσωπεία δεν θα έλεγα το ίδιο.
Δεν ξέρω πόσα χρόνια έχεις να πας σε επίσημη αντιπροσωπεία αλλά πίστεψέ με οι περισσότερες είναι πιο ακριβές από αυτό . Έχουν ακριβυνει πολύ τα τελευταία χρόνια όπως τα πάντα γύρω μας
Οι τιμές για λάδια και φίλτρα (λαδιού, πετρελαίου αέρα και καμπίνας είναι εξωφρενικές) τέλεια και παύλα. Ξέρω πόσο στοιχίζουν και τα αναλώσιμα και η εργασία. Ήμαρτον δηλαδή
Και γω ξέρω πόσο κοστίζουν και έχεις δίκιο. Αλλά ξέρω και πόσο τα χρεώνουν και άλλες αντιπροσωπείες και είναι χειροτερα
Επίσης θεωρώ ότι δεν θα ήταν μόνο αυτά αλλά θα είχε και τίποτα άλλο το σερβιςΡε συ πρώτο σερβις λέει, τι άλλο να άλλαξαν ;
-
Προς κατόχους Lynk & Co 01: ξάδερφός μου το αγόρασε με πρώτη άδεια κυκλοφορίας τον Μάιο του 2024. Γνωρίζοντας ότι το πρώτο σέρβις έρχεται στα δύο χρόνια ή στα 40.000 χλμ.
Έχοντας περάσει μόλις 13 μήνες (και κάπου 19.000 χλμ.), παραξενεύτηκε που άναψε η ένδειξη για σέρβις. Πήγε στην αντιπροσωπεία για να του τη σβήσουν και εκείνοι προχώρησαν στο σέρβις.
Σε απορία του γιατί το έκαναν αυτό, του τα μάσαγαν. Επιφυλασσόμενοι για κάποιο "μελλοντικό δώρο σε αντάλλαγμα". Κόστος 380κάτι €.
Τελικά επιστρέφοντας στο σπίτι του, βρήκε το δελτίο παραγγελίας, όπου αναγράφεται ότι το αυτοκίνητο είναι κατασκευής 2023. Προφανώς Μάιο ή Ιούνιο, οπότε και ορθώς θεωρεί το λογισμικό του ότι ολοκληρώθηκε η διετία.
Σε κάθε περίπτωση παραμένει ένα εξαιρετικό μοντέλο, αλλά θα έπρεπε οι αγοραστές να έχουν ενημερωθεί ότι κατασκευάστηκε μία χρόνια πριν.
δεν βλεπω καποιο θεμα, και στην BMW ετσι ειναι 2 χρονια απο τον μηνα κατασκευης ειναι το 1ο σερβις και μετα ανα χρονο. τωρα αν καποιος αγορασε αμαξι που καθονταν 1 χρονο λογικο αφου νομιζω το εδωσαν 35κ που ειναι παμφθηνο, και τα ΒΥΔ που πουλανε εχουν φτιαχτει χρονια πριν..
απλα ο ξαδελφος δεν ηξερε τα μοντερνα αυτοκινητα τωρα ξερει
-
Προς κατόχους Lynk & Co 01: ξάδερφός μου το αγόρασε με πρώτη άδεια κυκλοφορίας τον Μάιο του 2024. Γνωρίζοντας ότι το πρώτο σέρβις έρχεται στα δύο χρόνια ή στα 40.000 χλμ.
Έχοντας περάσει μόλις 13 μήνες (και κάπου 19.000 χλμ.), παραξενεύτηκε που άναψε η ένδειξη για σέρβις. Πήγε στην αντιπροσωπεία για να του τη σβήσουν και εκείνοι προχώρησαν στο σέρβις.
Σε απορία του γιατί το έκαναν αυτό, του τα μάσαγαν. Επιφυλασσόμενοι για κάποιο "μελλοντικό δώρο σε αντάλλαγμα". Κόστος 380κάτι €.
Τελικά επιστρέφοντας στο σπίτι του, βρήκε το δελτίο παραγγελίας, όπου αναγράφεται ότι το αυτοκίνητο είναι κατασκευής 2023. Προφανώς Μάιο ή Ιούνιο, οπότε και ορθώς θεωρεί το λογισμικό του ότι ολοκληρώθηκε η διετία.
Σε κάθε περίπτωση παραμένει ένα εξαιρετικό μοντέλο, αλλά θα έπρεπε οι αγοραστές να έχουν ενημερωθεί ότι κατασκευάστηκε μία χρόνια πριν.
για το σερβις τι μετραει ομως, η ημερομηνια κατασκευης ή η ημερομηνια κυκλοφοριας; Δεν μου φαινεται λογικο να επιμενει ειτε το οχημα (με λυχνια) ειτε η αντιπροσωπεια να γινει σερβις παντως.
ημερομηνια κατασκευης, για την εγγυηση μετραει η 1η αδεια
-
ορθώς θεωρεί το λογισμικό του ότι ολοκληρώθηκε η διετία.
Συμφωνώ. Το τυπικό γεγονός της αγοράς ενός αυτοκινήτου σε Χ ημερομηνία δεν αναιρεί το πραγματικό γεγονός οτι το αυτοκίνητο, ανεξαρτήτως χιλιομέτρων, είχε λαδια διετίας, τα οποία και έπρεπε να αλλαχθούν λογω παλαιότητας.
Θα είχε ενδιαφέρον να σου στείλει την απόδειξη να δούμε τι και πόσο χρεώνουν στο 1ο service. -
υπάρχει περίπτωση να μηδένισαν τα χλμ
και να τα πούλησαν για καινούρια,
ή μόνο στα tesla γίνεται αυτό;;απλώς ξέχασαν να μηδενίσουν και το σέρβις
-
-
Κάνεις ένα ταξιδακι όλο με όπισθεν και είναι σαν να μη το έκανες.
Δεν θέλει κόπο, θέλει τρόπο!
-
-
Τι είναι αυτό;
-
-
-
Lynk & Co