-
Πρώτο σημερινό ζωαδι, model Y στην αριστερή με 130, κάθομαι πίσω του και περιμένω να φύγει, δεν φεύγει και ανάβω φώτα, τσαρουχωνει μια τα φρένα, τον ξαναφτανω, τσαρουχωνει πάλι φρένα και μετά πατάει και φεύγει. Ίσως να νομίζε ότι ένιωσε κάποιος, εγώ και αύριο θα τον μνημονεύω. Θέλω να πιστεύω ότι θα του γ......ει πατοκορφα το τριήμερο του Πάσχα.
Δεύτερο ζωαδι με παλιό toyota κλουβακι. Κάθεται ανάμεσα σε μεσαία και δεξιά λωρίδα σε δρόμο με τρεις λωρίδες. Ο μπροστινός περιμένει λίγο και τελικά περνάει από τέρμα αριστερή. Κάνω το ίδιο και τον βλέπω να τρώει, στα @@ του για τη θέση που βρισκοταν...
-
Να σημειώσω ότι στο Υ, ακόμα και να ελαττώσεις λίγο την πίεση στο γκάζι, ενεργοποιούνται τα φώτα των φρένων. Το λέω γενικά, όχι για την περίπτωση του τσαρουχώματος που λες εσύ.
-
Να ευχηθώ καλή δύναμη σε όσους οδηγήσουν στους ελληνικούς δρόμους αυτές τις ημέρες.
Θα συναντήσουν πολλά πολλά ζώα.
Με δύο πόδια, με τέσσερα πόδια, με φτερά και έρποντα. -
@eltonjohn said in Ζώα,ζώα,ζώα....... [#5]:
Να ευχηθώ καλή δύναμη σε όσους οδηγήσουν στους ελληνικούς δρόμους αυτές τις ημέρες.
Με δύο πόδια, με τέσσερα πόδια, με φτερά και έρποντα.Εμεις τι φταιμε στην επαρχια που εκτος απο τα δικα μας ζωα θα μας ερθουν μιλιουνια κοπαδια απο το κλεινον αστυ με νοοτροπια παριζιανων του περασμενου αιωνα μπροστα στα εκθεματα ανθρωπων ιθαγενων απο κατωτερους βαρβαρους πολιτισμους.
Ευελπιστω να φερουν τουλαχιστον την δικη τους τροφη ωστε να μην λιμοκτονήσουμε .
Κανονικα θα επρεπε να μπει και φορος απορριματων στις εισοδους των δημων . -
Πήγαινε διακοπές στην Αθήνα, να τους κάνεις τα ίδια. Θα σε φιλοξενήσει ο Λαπ.
-
@otso said in Ζώα,ζώα,ζώα....... [#5]:
Με δύο πόδια, με τέσσερα πόδια, με φτερά και έρποντα.Εμεις τι φταιμε στην επαρχια που εκτος απο τα δικα μας ζωα θα μας ερθουν μιλιουνια κοπαδια απο το κλεινον αστυ με νοοτροπια παριζιανων του περασμενου αιωνα μπροστα στα εκθεματα ανθρωπων ιθαγενων απο κατωτερους βαρβαρους πολιτισμους.
Ευελπιστω να φερουν τουλαχιστον την δικη τους τροφη ωστε να μην λιμοκτονήσουμε .
Κανονικα θα επρεπε να μπει και φορος απορριματων στις εισοδους των δημων .Ως επί το πλείστον είναι αδέρφια γιοι κόρες . Πολλοί από αυτούς θα ξεκλειδώσουν σπίτια που είναι κλειστά μήνες. Δεν είναι απαραίτητα επέλαση αυτό αλλά επιστροφή στην ιδιαίτερη πατρίδα μας φίλε Otso.
-
Έχετε μια ευκαιρία να σας ξεβλαχέψουν και την κλωτσάτε….αχάριστοι…..
-
@spi_duster said in Ζώα,ζώα,ζώα....... [#5]:
Κανονικα θα επρεπε να μπει και φορος απορριματων στις εισοδους των δημων .Ως επί το πλείστον είναι αδέρφια γιοι κόρες . Πολλοί από αυτούς θα ξεκλειδώσουν σπίτια που είναι κλειστά μήνες. Δεν είναι απαραίτητα επέλαση αυτό αλλά επιστροφή στην ιδιαίτερη πατρίδα μας φίλε Otso.
Αι να δεχτω τους γιους οταν δεν κουβαλουν και το σοι της γυναικας τους . Αλλα αυτο που εχει φοβηθει το ματι μου ειναι οι γαμπροι , εκμεταλευομενοι την μαλακια της επαρχιας για τον γαμπρο γενναει κι κοκορας , οι αδηφαγες μασελες τους ροκανιζουν τα παντα κτηματα ελιες με τα κουκουτσια ζωντανα . πχ μονος γερος γειτονας 90 χρ ημιτυφλος τον εχουν πεισει να διατηρει μικρο κοπαδι για την τροφη τους , περα απο το οτι οδηγει το αγροτικο να πηγαινοερχεται στη στανη 10 φορες την μερα , δημοσιος κινδυνος , αφου τους βολεψε ολους στο δημοσιο οντας ο τοπικος μπραβος μαχαιροβγαλτης του πασοκ (εχω παραστει μαρτυρας σε δικαστηριο) οι προωροι συνταξιουχοι δημοσιοι υπαλληλοι εχουν θρονιαστει απο προχθες εδω , υπολογιζω οτι θα περασουν γυρω στα 60 ατομα για μασα , συγγενεις και πολιτικοι φιλοι των γαμπρων , ολοι προωροι συνταξιουχοι με τα αυτοκινητα να κλεινουν ακομη και την δικη μας αυλοπορτα (μιας και πλην αυτων οι υπολοιποι ειναι ζωα χωρις αναγκη μετακινησης ) μακαριζοντας την τυχη τους με δημοτικα στην διαπασων αδιαφορωντας αν υπαρχουν γειτονικα σπιτια με πενθος και μη σεβομενοι τιποτα .
Θεια μου παλι μονη με προβληματα υγειας , εχουν αρχισει και ερχονται και η πλακα ειναι οτι δινουν και παραγγελιες (χωρις χρηματα φυσικα ) τι φαγητο θελουν καθε μερα (υπαρχουν και βηγκαν και αλλοι που θελουν διαφορετικο φαγητο , ειναι απιστευτο
μου τα λεει κλαιγοντας , λες και μπορω να κανω κατι , και εχουν παρει και μεζονετες προικα οι γαμπροι .
Θα μπορουσα να συνεχισω επ απειρον , μπορει εσεις να ειστε αλλιωτικοι γαμπροι , στο χωριο μου ομως ετσι εχουν τα πραγματα .
Α και προσεχτε ειναι εποχη σπορας ολα τα τρακτερ ειναι στους δρομους . -
@dimsabas said in Ζώα,ζώα,ζώα....... [#5]:
Πήγαινε διακοπές στην Αθήνα, να τους κάνεις τα ίδια. Θα σε φιλοξενήσει ο Λαπ.
Ο λαπ ειναι κληρονομος εχει εξοχικο εχει παει να ακουσει τα πουλακια τσιου.
Στην Αθηνα εχουν απομεινει οι φτωχοι που δεν βαζουν βενζινα για να πληρωσουν το νοικι . Αυτο ελλειψε να τους κουβαληθεις κιολας . -
Κανονικα θα επρεπε να μπει και φορος απορριματων στις εισοδους των δημων . -
μπορει εσεις να ειστε αλλιωτικοι γαμπροι ...
Ειμαι αλλιώτικος μόνο τα τσουρέκια που τους παω ξεπέρασαν το 100ρικο
Α και προσεχτε ειναι εποχη σπορας ολα τα τρακτερ ειναι στους δρομους .
Αυτόματο φρενάρισμα και ACC και να ξέρετε αν πάτε πρός παραλία Λάρισας - Αγιά τα μπλόκα για ταχύτητα είναι συνεχή και γράφουν ακόμη για +10 .
Είναι έτσι απο τότε με το δυστύχημα με τους 3 νεκρούς που ο βιαστικός έπεσε πάνω σε τρακτερ όταν είδε ότι δεν προλαβαίνει να το προσπεράσει ... -
Συμπάσχουμε με τον πόνο του γνήσιου εκπρόσωπου της πατροπαράδοτης ελληνικής φιλοξενίας που βάλλεται πανταχόθεν.
Καλό Πάσχα otso! -
@panos2171 said in Ζώα,ζώα,ζώα....... [#5]:
Πρώτο σημερινό ζωαδι, model Y στην αριστερή με 130, κάθομαι πίσω του και περιμένω να φύγει, δεν φεύγει και ανάβω φώτα, τσαρουχωνει μια τα φρένα, τον ξαναφτανω, τσαρουχωνει πάλι φρένα και μετά πατάει και φεύγει. Ίσως να νομίζε ότι ένιωσε κάποιος, εγώ και αύριο θα τον μνημονεύω. Θέλω να πιστεύω ότι θα του γ......ει πατοκορφα το τριήμερο του Πάσχα.
Αρχικά το όριο είναι 130 οπότε για πιο λόγο έπρεπε να πάει στην άκρη για να περάσεις εσύ; Δεύτερον μπορείς να προσπεράσεις από δεξιά εάν υπάρχει δυνατότητα αλλά μόνο εάν δεν είσαι πάνω από το όριο. Πραγματικά δεν καταλαβαίνω για ποιο λόγο έπρεπε να γίνει αυτή η αυξομείωση ταχύτητας ενώ και οι δύο είχατε σκοπό να φτάσετε κάπου χωρίς προβλήματα.
-
@monman2 said in Ζώα,ζώα,ζώα....... [#5]:
Ειμαι αλλιώτικος μόνο τα τσουρέκια που τους παω ξεπέρασαν το 100ρικο
Θα τους ξεκανεις με 40 τσουρεκια απο το λιντλ ;
Η πλακα ειναι οτι και τα φθηνοτερα τσουρεκια απ το λιντλ ειναι καλυτερα απ τα ονομαστα της Θεσσαλονικης . -
@elvet said in Ζώα,ζώα,ζώα....... [#5]:
Συμπάσχουμε με τον πόνο του γνήσιου εκπρόσωπου της πατροπαράδοτης ελληνικής φιλοξενίας που βάλλεται πανταχόθεν.
Καλό Πάσχα otso!Και εγω με τους ωραιους τυπους που εχουν πεθερικα φτωχους απλους ανθρωπους και τα επισκεπτονται για να νοιωσουν οικογενειακα τις γιορτες και οχι να τους ξεπαραδιασουν .
Καλο πασχα Μανωλη . -
@george-0 said in Ζώα,ζώα,ζώα....... [#5]:
Αρχικά το όριο είναι 130 οπότε για πιο λόγο έπρεπε να πάει στην άκρη για να περάσεις εσύ; Δεύτερον μπορείς να προσπεράσεις από δεξιά εάν υπάρχει δυνατότητα αλλά μόνο εάν δεν είσαι πάνω από το όριο. Πραγματικά δεν καταλαβαίνω για ποιο λόγο έπρεπε να γίνει αυτή η αυξομείωση ταχύτητας ενώ και οι δύο είχατε σκοπό να φτάσετε κάπου χωρίς προβλήματα.
Κατ αρχήν πάμε από τα βασικά. Η αριστερή λωρίδα στην ΕΟ είναι λωρίδα προσπερασματος. Κατά δεύτερον εγώ μπορώ να πάω με 139 και να είμαι στο χαριστικο όριο άρα θα δεν παρανομω . Από δεξιά βάση ΚΟΚ περνάς αν ο άλλος θέλει να στρίψει αριστερά (που δεν ίσχυε στην περίπτωση μου).
Γενικά από τη μια μου λες ότι ήμουν παράνομος στο όριο ταχύτητας και δεν είχε κανέναν λόγο να κάνει στην άκρη και από την άλλη μου λες να παρανομουσα προσπερνώντας από δεξιά. Κάτι δεν κολλάει. -
και τι ηταν ο μπροστινος? χωροφυλακας?
προσπεραση απο αριστερα παντα, δεξια ειναι το λιγοτερο αντικοινωνικο να το κανεις και φυσικα επικινδυνο
βγαζεις φλας και περιμενεις να κανει ο αλλος δεξια
εαν ειναι ελευθερη η δεξια λωριδα και δεν το κανει υπαρχει προβλημα στο χαρακτηρα του και μονο
οποτε δεν νομιζω ζωρζ μηδενικε -
Κατ αρχήν πάμε από τα βασικά. Η αριστερή λωρίδα στην ΕΟ είναι λωρίδα προσπερασματος. Κατά δεύτερον εγώ μπορώ να πάω με 139 και να είμαι στο χαριστικο όριο άρα θα δεν παρανομω . Από δεξιά βάση ΚΟΚ περνάς αν ο άλλος θέλει να στρίψει αριστερά (που δεν ίσχυε στην περίπτωση μου).
Γενικά από τη μια μου λες ότι ήμουν παράνομος στο όριο ταχύτητας και δεν είχε κανέναν λόγο να κάνει στην άκρη και από την άλλη μου λες να παρανομουσα προσπερνώντας από δεξιά. Κάτι δεν κολλάει.Με 139 παρανομεις αλλα ειναι δικαιωμα σου, ξερεις τις συνεπειες και κανεις την επιλογη σου.
Ο κομπλεξικος θα παραμεινει στην αριστερη λογο βλακειας. -
Δεν υπάρχει επίσημα χαριστικό όριο και με 131 μπορεί να σου βεβαιωθεί παράβαση, πρακτικά δεν εφαρμόζεται, συνήθως πάνω από 140 φωτογραφίζουν
Επίσης μπορούμε να χαρακτηρίσουμε το Tesla Y βραδυπορούν όχημα
ΑΡΘΡΟ 17 : Προσπέρασμα - Κυκλοφορία σε στοίχους.
10. Στις περιπτώσεις κίνησης των οχημάτων σε παράλληλες σειρές (στοίχους), οι οδηγοί των βραδυπορούντων οχημάτων υποχρεούνται να κινούν αυτό στη δεξιά λωρίδα του οδοστρώματος.
(source: www.glavopoulos.gr)
Το brake checking απαγορεύεται
Άρθρο 24 - Κώδικας Οδικής Κυκλοφορίας - Επιβράδυνση- Απαγορεύεται η απότομη τροχοπέδηση, εκτός αν την επιβάλλουν λόγοι ασφάλειας.
- Με εξαίρεση την περίπτωση που η μείωση της ταχύτητας γίνεται για την αποτροπή επικείμενου κινδύνου, ο οδηγός μπορεί να επιβραδύνει σε σημαντικό βαθμό την κίνηση του οχήματος του, μόνο αν αυτό δεν δημιουργεί κίνδυνο ή δεν προκαλεί δυσχέρεια στους άλλους οδηγούς και μετά προηγούμενη πάντοτε σαφή και έγκαιρη προειδοποίηση. Η προειδοποίηση δίνεται με τα φώτα πέδησης ή φωτεινού συναγερμού του οχήματος ή με το χέρι (έκταση του βραχίονα και συνεχής κίνηση αυτού προς τα πάνω και κάτω).
https://www.lawspot.gr/nomikes-plirofories/nomothesia/k-odikis-kykloforias/arthro-24-kodikas-odikis-kykloforias-epivradynsi
-
@gatoz said in Ζώα,ζώα,ζώα....... [#5]:
και τι ηταν ο μπροστινος? χωροφυλακας?
οποτε
Οι χωροφύλακες τρέχουν
, αυτοί και οι περιοδεύοντες πωλητές είναι οι καλύτεροι «πελάτες» μας
Ζώα,ζώα,ζώα....... [#5]