-
Μου θύμισε το τέστ τα παλιά τέστ του 80 και του 90 και κατάλαβα ότι θα πήρε άριστα στην σχολή αγιογραφίας του Μαγδεμβούργου...
Ετσι θα είχε και υποτροφία στα δίδακτρα...
-
Ωραίο αυτοκίνητο το golf σε μια έκδοση σαν της δοκιμής με τον 1.5 αλλά η τιμή του είναι απλά για γέλια.
-
@georgemit said in VW Golf MK 8:
Ωραίο αυτοκίνητο το golf σε μια έκδοση σαν της δοκιμής με τον 1.5 αλλά η τιμή του είναι απλά για γέλια.
Και το δικό σου το n-line μια χαρά είναι στα 28000€
δεν νομίζω ότι αξίζει το GOLF τα επιπλέον 9000€
-
Για γέλια η τιμή, άκου 37 χιλιάδες!
Με τόσα οι Καναδοί και Αμερικανοί συνάνθρωποι μας παίρνουν φουλ εξοπλισμένο GTi ή την πρώτη έκδοση του R , πραγματικά λαϊκό αυτοκινητάκι αν συνυπολογίσουμε και τα επίπεδα μισθών τους.
-
@vagkirk said in VW Golf MK 8:
Για γέλια η τιμή, άκου 37 χιλιάδες!
Με τόσα οι Καναδοί και Αμερικανοί συνάνθρωποι μας παίρνουν φουλ εξοπλισμένο GTi ή την πρώτη έκδοση του R , πραγματικά λαϊκό αυτοκινητάκι αν συνυπολογίσουμε και τα επίπεδα μισθών τους.
Aνεβηκε και εκει η τιμη του R 53181 για το αυτοματο *13% φορους δια 1.48 να το κανεις ευρω 40601 ευρω, πανακριβο και αλλα 700 ευρω για ηλιοροφη αν θελεις.
-
Αυτή η τιμή είναι για το επετειακό. Το κανονικό στοιχίζει λιγότερο.
-
@sabas_thess said in VW Golf MK 8:
Το είχα διαβάσει το πρωί, επιβεβαιώνει και τη δική μου περιγραφή και το μεγαλύτερο πλεονέκτημα του golf είναι οτι είναι καλό σε όλα με μεγαλύτερο μειονέκτημα την τιμή του πλέον.
Αν έπρεπε να αγοράσω αυτοκίνητο αύριο, θα ήταν ένα tesla model 3 ακόμη και χωρίς επιδότηση. -
@a-d-p said in VW Golf MK 8:
Εγώ το πρόλαβα στα 23.750€
και ένα χρόνο πριν το πάρω είχε 22k. Και με 160 άλογα όχι 140 που το δίνουν τώρα.
-
@a-d-p said in VW Golf MK 8:
Εγώ το πρόλαβα στα 23.750€
και ένα χρόνο πριν το πάρω είχε 22k. Και με 160 άλογα όχι 140 που το δίνουν τώρα.
Τότε που έπαιρνες i30 N με 280+ άλογα με 30.000€ 🥹🥹
-
Και i30N με τα 250 στα 27k.
Άσε κάθε χρόνο και χειρότερα. -
Πρέπει να έχουν κάποια deals για τα ετοιμοπαράδοτα, δεν ξέρω τι έκπτωση έχουν ή λεπτομερειες
-
-
Χθές βράδυ πήρα την μικρή μου για μπαλέτο και πήρα το Golf. Τι το ήθελα? Βγαίνοντας από το σπίτι βρέθηκα πάνω σε παρκαρισμένο αυτοκίνητο (pick up) και έφαγα πίσω πόρτα και φτερό.
Θέλει φανοποιεία και μετά βαφή. Τα νεύρα μου..... -
@limited_one said in VW Golf MK 8:
Χθές βράδυ πήρα την μικρή μου για μπαλέτο και πήρα το Golf. Τι το ήθελα? Βγαίνοντας από το σπίτι βρέθηκα πάνω σε παρκαρισμένο αυτοκίνητο (pick up) και έφαγα πίσω πόρτα και φτερό.
Θέλει φανοποιεία και μετά βαφή. Τα νεύρα μου.....Τουλάχιστον το έκανες εσύ και όχι άλλος και να σηκωθεί να φύγει χωρίς να σου το πει.
Είναι πάντως ενοχλητικό και πάλι να νιώθεις ότι το ζουληξες κάπου...
Και εγώ όταν είχα κάνει το AUDI A4 αλλά φαντάσου ήταν και μεταχειρισμένο, ένιωθα ενοχλημένος και λίγο "χαζός" που δεν πρόσεξα γύρω μου. -
Θέλει φανοποιεία και μετά βαφή. Τα νεύρα μου.....Κρίμα ρε Μιχάλη, αλλά τουλάχιστον ειναι σίδερα μόνο - αυτά φτιάχονται!
-
Θέλει φανοποιεία και μετά βαφή. Τα νεύρα μου.....Πωωωω...
Ψύχραιμο σε βρίσκω πάντως. Αν θες στείλε φωτό και προσωπικά θα ήθελα να μάθω εκ του αποτελέσματος αν έχεις θέματα τριγμων συναρμογής καθώς προφανώς θα λυθεί τουλάχιστον η πόρτα.
Στο 308 που άλλαξα πόρτα οδηγού γιατί ένα χτύπημα πήρε νεύρα νομίζω ότι "χάλασε" η ηχομόνωση. Έβαλα μεταχειρισμένη ίσως είναι παλιά τα λάστιχα της. Τριγμούς δεν έβγαλε μέχρι στιγμής.
-
Μες στο πρόγραμμα...Σάββατο πρωί 9 πάρα στο δρομο για να αφήσω το Φορντ για πλύσιμο και να πάρω το Κεϋμαν να πάω για μπάλα. Όλα αυτά 400μ απ το σπίτι μου. Ο μαν με το Α3 λάσπη (συμφωνα με δικη του παραδοχη), αχαμπαρος, είχε περάσει μισό αμαξι απο δίπλα του κι αυτος άνοιξε πόρτα να μπει στο δικό του. Ευτυχώς του μάζεψα μόνο την πόρτα και όχι και τον ιδιο. Καλή ζημιά και στα δύο αυτοκίνητα.
-
@polioan αυτο που με ενοχλεί είναι οτι πήρα πολύ κλειστά την στροφή και βρέθηκα πάνω στο NAVARA. Δεν μου έχει τύχει ξανά..
@fanis75 φτιάχνονται μεν αλλά σίγουρα θα φαίνεται κάπου η επισκευή και αυτό με ενοχλεί ακόμη περισσότερο.
@sabas_thess δεν ξέρω πως είμαι τόσο ήρεμος πραγματικά!! Θα βγάλω φωτό αλλά ίσως να μην φαίνεται η ζημιά. Και θα βρεθεί κάποιος να πει τότε μην το φτιάξεις, αλλά εγώ δεν μπορώ να βλέπω την ζημιά.
@stefan147 εσένα έχει πολύ μεγαλύτερη ζημιά από εμένα.. κάπως έτσι περίμενα να δω το δικό μου οταν σταμάτησα...
-
@polioan αυτο που με ενοχλεί είναι οτι πήρα πολύ κλειστά την στροφή και βρέθηκα πάνω στο NAVARA. Δεν μου έχει τύχει ξανά..
@fanis75 φτιάχνονται μεν αλλά σίγουρα θα φαίνεται κάπου η επισκευή και αυτό με ενοχλεί ακόμη περισσότερο.
@sabas_thess δεν ξέρω πως είμαι τόσο ήρεμος πραγματικά!! Θα βγάλω φωτό αλλά ίσως να μην φαίνεται η ζημιά. Και θα βρεθεί κάποιος να πει τότε μην το φτιάξεις, αλλά εγώ δεν μπορώ να βλέπω την ζημιά.
@stefan147 εσένα έχει πολύ μεγαλύτερη ζημιά από εμένα.. κάπως έτσι περίμενα να δω το δικό μου οταν σταμάτησα...
Για τα πάντα υπάρχει η πρώτη φορά...
-
Αυτό που με προβληματίζει είναι ότι λόγω της 48v μπαταρίας ίσως θα πρέπει να επισκευαστεί στην αντιπροσωπεία. Δεν έμεινα ευχαριστημένος με την επισκευή του προφυλακτήρα όταν μου το έφαγαν..
VW Golf MK 8