-
@criuser said in ΕΛΛΑΔΑ ΤΡΟΧΑΙΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ #3#:
Και κληρονόμος και ιδιωτικό σχολείο...
Δεν το έκρυψα ποτέ το ιδιωτικό. Κληρονόμος δεν είμαι, γιατι δεν είχαμε κληρονομία, τα έφαγε όλα ο θείος Κωστής με μια Γαλλίδα 20χρονη, φυτίλια τα πάντα!
-
Μπράβο στον μερακλή θειο τα έφαγε με το σωστό Γάλλοχρεπο,από το να του τα τρώει ο Ρεμούνδος!
-
@fanis75 said in ΕΛΛΑΔΑ ΤΡΟΧΑΙΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ #3#:
Και κληρονόμος και ιδιωτικό σχολείο...
Δεν το έκρυψα ποτέ το ιδιωτικό. Κληρονόμος δεν είμαι, γιατι δεν είχαμε κληρονομία, τα έφαγε όλα ο θείος Κωστής με μια Γαλλίδα 20χρονη, φυτίλια τα πάντα!
Και εσύ κατέληξες να τα τρώς με την κορόλα και τα άλλα γεροντάμαξα εξ ανατολής...
Ο μοντιέ, τρε μπανάλ....
@antonmone said in ΕΛΛΑΔΑ ΤΡΟΧΑΙΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ #3#:
Μπράβο στον μερακλή θειο τα έφαγε με το σωστό Γάλλοχρεπο,από το να του τα τρώει ο Ρεμούνδος!
Μόνο στον Γάτο συμβαίνει αυτό...
Ασε που μου θυμίζει το ανέκδοτο για μία που έλλειπε τρεις μέρες από το σπίτι της γιατί την βίαζαν κάτι τύποι σε ένα βουνό...
Και ξαναπήγαινε μόνη της την άλλη μέρα.
-
Τότε δεν υπήρχε Ρεμούνδος....δεν ξέρω καν εαν υπήρχαν Γαλλόχρεπα....χαχα! Μιλάμε για πολλά πολλά χρόνια πίσω.
-
@fanis75 said in ΕΛΛΑΔΑ ΤΡΟΧΑΙΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ #3#:
Τότε δεν υπήρχε Ρεμούνδος....δεν ξέρω καν εαν υπήρχαν Γαλλόχρεπα....χαχα! Μιλάμε για πολλά πολλά χρόνια πίσω.
Γαλλόχρεπα δεν υπάρχουν γενικώς μόνο στο θολωμένο μυαλό κάποιων ...
-
@george-0 said in ΕΛΛΑΔΑ ΤΡΟΧΑΙΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ #3#:
Ενω τωρα ειναι γρηγορη και εστω οτι φταινε οι οδηγοι αλλα δεν φαινονται τα απαγορευτικα με τοσες πινακιδες που υπαρχουν.
-
@antonakis said in ΕΛΛΑΔΑ ΤΡΟΧΑΙΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ #3#:
@george-0 said in ΕΛΛΑΔΑ ΤΡΟΧΑΙΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ #3#:
Ενω τωρα ειναι γρηγορη και εστω οτι φταινε οι οδηγοι αλλα δεν φαινονται τα απαγορευτικα με τοσες πινακιδες που υπαρχουν.
Ευχαριστω antonakis γιατι θα με εβγαζαν και τρελο σε λιγο.
-
Στο ζήτημα της Κρήτης με εντολή ΠΘ λέει ξηλώθηκε όλη η Αστυνομική Διεύθυνση Χανίων. Πολύ αργά για δάκρυα μάγκα μου...
Όταν τα ίδια άτομα σηκώνουν το τηλέφωνο και κάνουν τους μάγκες όταν γίνει η μαλακία δεν είχαν ιδέα και δεν ήξεραν. Το παιδί το νεκρό πίσω δε γυρνάει.
Να φροντίσετε να μην ξαναχάσουμε άνθρωπο, πόσο μάλλον νιάτο σε μια χώρα που γερνάει. Αυτά τα πούστηκ@ τα σιχαίνομαι γιατί ξέρω ότι είναι για τα μάτια του κόσμου.
Αν θέλετε αξιότιμε Κύριε ΠΘ να κάνετε κάτι ουσιαστικό να απολλαξετε ΑΜΕΣΑ το σώμα (και εσείς και όλοι οι υπόλοιποι) από την δουλοπρεπή εξάρτηση εκ της "πολιτικής ηγεσίας" (ανάθεμα), όπως αυτή εφαρμόζεται μεταπολιτευτικά.....
-
Γαλλόχρεπα δεν υπάρχουν γενικώς μόνο στο θολωμένο μυαλό κάποιων ...
Βασικά μόνο Γαλλόχρεπα υπάρχουν, έχουν να βγάλουν καλό αμάξι από την εποχή του 405 και της ΧΜ.
-
@sabas_thess said in ΕΛΛΑΔΑ ΤΡΟΧΑΙΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ #3#:
Στο ζήτημα της Κρήτης με εντολή ΠΘ λέει ξηλώθηκε όλη η Αστυνομική Διεύθυνση Χανίων. Πολύ αργά για δάκρυα μάγκα μου...
Όταν τα ίδια άτομα σηκώνουν το τηλέφωνο και κάνουν τους μάγκες όταν γίνει η μαλακία δεν είχαν ιδέα και δεν ήξεραν. Το παιδί το νεκρό πίσω δε γυρνάει.
Να φροντίσετε να μην ξαναχάσουμε άνθρωπο, πόσο μάλλον νιάτο σε μια χώρα που γερνάει. Αυτά τα πούστηκ@ τα σιχαίνομαι γιατί ξέρω ότι είναι για τα μάτια του κόσμου.
Αν θέλετε αξιότιμε Κύριε ΠΘ να κάνετε κάτι ουσιαστικό να απολλαξετε ΑΜΕΣΑ το σώμα (και εσείς και όλοι οι υπόλοιποι) από την δουλοπρεπή εξάρτηση εκ της "πολιτικής ηγεσίας" (ανάθεμα), όπως αυτή εφαρμόζεται μεταπολιτευτικά.....
Κάτσε τωρα έχουμε το φλέγον ζήτημα του προέδρου της δημοκρατίας...
Έχουν χαθεί χιλιάδες άνθρωποι στη χώρα από αναρίθμητα περιστατικά ολιγωρίας του κράτους. Δε βλέπω να έχει αλλάξει κάτι, ούτε τώρα πρόκειται. -
Η εκλογή ΠτΔ είναι άλλο μεταπολιτευτικό πολιτικό παιχνίδι επιπέδου "νάχαμε να λέγαμε", ειδικά από την στιγμή που ο ακατανόμαστος αφαίρεσε, μέσω της τότε αναθεώρησης, ότι δικαιοδοσία μπορούσε γιατί δεν ήθελε να μοιράζεται καθόλου εξουσία με τον γέρο Καραμανλή...
-
-
@piliourits said in ΕΛΛΑΔΑ ΤΡΟΧΑΙΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ #3#:
Ψηνόμουν να ξανά πάω διακοπές στην Κρήτη να ξανά περάσουμε το φαράγγι της Σαμαριάς. Μάλλον θα το αναβάλουμε μερικά χρόνια μέχρι να γίνουν άνθρωποι. Ισως…
-
Και το φαραγγι της Σαμαριας δε ξέρω ποσο ασφαλές είναι πλεόν...
Γενικά και εγω Κρητη εχω να πάω 20 χρόνια. Υποσυνείδητα την εχω διαγραψει. -
Για περίπου τους ίδιους λόγους που υποσυνείδητα έχω διαγράψει την Αθήνα...
-
@dettol said in ΕΛΛΑΔΑ ΤΡΟΧΑΙΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ #3#:
Ψηνόμουν να ξανά πάω διακοπές στην Κρήτη να ξανά περάσουμε το φαράγγι της Σαμαριάς. Μάλλον θα το αναβάλουμε μερικά χρόνια μέχρι να γίνουν άνθρωποι. Ισως…
Μια χαρά είναι η Κρήτη, έζησα εκεί από 2020 έως 2022, οδηγούν χαλια όπως όλοι οι ελληναρες άλλωστε, σίγουρα όχι χειρότερα από την υπόλοιπη Ελλάδα.
Να πάτε φαράγγι, ήταν πολύ ωραία εμπειρία. -
@kostis20 said in ΕΛΛΑΔΑ ΤΡΟΧΑΙΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ #3#:
@sabas_thess said in ΕΛΛΑΔΑ ΤΡΟΧΑΙΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ #3#:
Κάτσε τωρα έχουμε το φλέγον ζήτημα του προέδρου της δημοκρατίας...
Έχουν χαθεί χιλιάδες άνθρωποι στη χώρα από αναρίθμητα περιστατικά ολιγωρίας του κράτους. Δε βλέπω να έχει αλλάξει κάτι, ούτε τώρα πρόκειται.το κρατος βεβαια ειναι ενα συνοθυλευμα συμπολιτων μας που το κυριο μελημα τους ειναι να βολευτουν οχι να δουλεψουν. γιατι η αστυνομια η προνοια τα νοσοκομεια θα επρεπε να δουλευουν στις δουλειες που τους εχουν ανατεθει αυτοματα. Αυτοι με διαφορες προφασεις αλλες φορες δουλευουν και αλλες φορες δεν κανουν τιποτα αναλογα την περιπτωση πως ξυπνησαν εκεινη την μερα αν τους εκοψαν τους μισθους κλπ Οταν δουλευουν βεβαια ειναι αποτελεσματικοι.
-
@georgemit said in ΕΛΛΑΔΑ ΤΡΟΧΑΙΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ #3#:
Μια χαρά είναι η Κρήτη, έζησα εκεί από 2020 έως 2022, οδηγούν χαλια όπως όλοι οι ελληναρες άλλωστε, σίγουρα όχι χειρότερα από την υπόλοιπη Ελλάδα.
Να πάτε φαράγγι, ήταν πολύ ωραία εμπειρία.Υπαρχουν καποιες περιοχες που ο κοσμος ειναι επιθετικος. Οι κρητικοι εχουν αυτη την φημη. Παντως ατυχηματα γινοντε πολλα και στην Πελεπονησσο πχ στην Ηλεια γεματα ατυχηματα απο μεθυσμενους οδηγους δηλ ειναι αρκετα μερη στην Ελλαδα που ειναι επικινδυνο να βγεις στους δρομους. Αυτο ισχυει και στην Αθηνα Σαββατο βραδυ, ανεβαινεις πχ την Κηφισιας και βλεπεις αυτοκινητα να κινουντε παντου στις λωριδες οποτε προσπαθεις να τους αποφυγεις.
-
@georgemit said in ΕΛΛΑΔΑ ΤΡΟΧΑΙΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ #3#:
Να πάτε φαράγγι, ήταν πολύ ωραία εμπειρία.Το φαραγγι το περασαμε ηδη μια φορα με τη συζυγο και θα ηθελα να παω και με τα παιδια.
Πολυ ωραιο φαγητο, ωραιο μερος, αλλα δεν παιζει να παω με αυτοκινητο και τα παιδια μου εκει περα. Δεν ειναι αυτα τα δυο που ακουσαμε τωρα και απο κρητικους ακουω τα χειροτερα για τους δρομους και την συμπεριφορα των ντοπιων οδηγων.
Μεθυσμενοι υπαρχουν παντου. Αλλα τετοιες καφριλες σαν αυτες που ακουω για την κρητη, δεν εχω ακουσει αλλου. Αλλο πραγμα να ειναι μεθυσμενος καποιος στις 3 τα χαραματα και αλλο στις 10 το πρωι.Απο μακρια και αγαπημενοι
-
Υπερβολές και κλισέ.
Όταν οδηγώ στον Κηφισό, που πάνε όλοι με 120 στα 2 μέτρα απόσταση ο ένας από τον άλλο, φοβάμαι περισσότερο.
Υπάρχουν κρητικοί σε ημιπρωτογονη κατάσταση και τους καταλαβαίνεις από τα μαύρα hilux, είναι αυτοί που κατεβαίνουν από τα ορεινά.
Γιατί εδώ δεν έχουμε μπέκρες μπαρμπάδες ή ψευτονταηδες;
Τεσπα, δε θέλω να πείσω κανέναν, προσωπικά ανυπομονώ να ξαναπάω Κρήτη για διακοπές.
ΕΛΛΑΔΑ ΤΡΟΧΑΙΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ #3#