-
@vagreek said in BMW 1 Series F70 (2024):
Οπότε anytime, Hellas direct έχετε κάνει κάποιος χρήση μικτής;
Προτείνετε;Και τις 2 έχω κάνει, όχι όμως μικτή, αλλά απόπειρα κλοπής. Με κάλυψαν 100% και οι 2, χωρίς κανένα πρόβλημα ή δυσκολία.
-
Allianz ίσως η καλύτερη ασφαλιστική αυτή τη στιγμή.
Προτείνετε;Hellas direct, έκανα χρήση της μικτής σε καινούριο αυτοκίνητο, ζημιά 3 χιλ ευρώ (με απαλλαγή 500). Κανένα πρόβλημα
-
@v_a said in BMW 1 Series F70 (2024):
Allianz ίσως η καλύτερη ασφαλιστική αυτή τη στιγμή.
Προτείνετε;Hellas direct, έκανα χρήση της μικτής σε καινούριο αυτοκίνητο, ζημιά 3 χιλ ευρώ (με απαλλαγή 500). Κανένα πρόβλημα
Ευχαριστώ παιδιά.
Στην κάλυψη εδώ κινήθηκαν απόλογιστικά;
Δηλαδή πλήρωσες σε συνεργείο επιλογής σου και σου κάλυψαν το ποσό ή έγινε απευθείας πληρωμή στο συνεργείο από Hellas direct? -
έγινε απευθείας πληρωμή στο συνεργείο από Hellas direct?
Το φανοποιείο του Σφακιανάκη κανόνισε την πληρωμή κατευθείαν από την ασφαλιστική. Μάλιστα είχα μια πολύ μικρή γρατζουνιά στην ζάντα και κάναμε αλλαγή της ζάντας χωρίς καμιά γκρίνια.
-
Γενικά, μην τις φοβάσαι. Anytime και Hellas direct είναι σοβαρές εταιρείες, έχω εμπειρία και με τις δυο και όποτε τις χρειάστηκα ήταν ok.
-
Στην κάλυψη εδώ κινήθηκαν απόλογιστικά;
Και στις 2 δικιές μου περιπτώσεις, πλήρωσαν κατευθείαν το συνεργείο.
Η μόνη φορά που έχω πληρώσει την ζημιά εγώ και πήρα τα χρήματα μετά, ήταν με την Εθνική για την αλλαγή κουκούλας στην Ζ4. Αλλά ήταν η μόνη τότε που κάλυπτε τέτοια ζημιά και ο βασικός λόγος που την είχα επιλέξει και τελικά χρειάστηκε!
-
Tiguan 24 1.5 R-L
Allianz με € 1.500 απαλλαγή.
€ 700 -
@sonath said in BMW 1 Series F70 (2024):
Tiguan 24 1.5 R-L
€ 700Περιοχή κατοικίας;
-
https://www.youtube.com/watch?v=ipmH5eiQcxM&t=685s
Οι γερμανοι ειναι κορυφαιοι στο να φτιαχνουν εντυπωσιακα εσωτερικα με φωτισμους κ.τ.λ μαρεσει που στην σειρα 1 το εκαναν και ποιο διακριτικο π.χ απο οτι στην μερσεντες που γινεται πανηγυρι με τα ambient,νομιζω πολλοι κατασκευαστες θα αντιγραψουν στο μελλον -
Προς κατόχους και πιθανούς αγοραστές της Σειράς 1. Έχει δημιουργηθεί ένα online petition για να υποστηρίζονται οι φωνητικές εντολές και στα ελληνικά που θα αποσταλεί στην BMW Hellas και ίσως στα κεντρικά στη Γερμανία. Απαραίτητη προϋπόθεση ονοματεπώνυμο και email να είναι έγκυρα. https://www.openpetition.eu/gr/petition/online/yposterixe-ellenikes-glossas-stis-entoles-bmw-assistant
-
@green-power said in BMW 1 Series F70 (2024):
Προς κατόχους και πιθανούς αγοραστές της Σειράς 1. Έχει δημιουργηθεί ένα online petition για να υποστηρίζονται οι φωνητικές εντολές και στα ελληνικά που θα αποσταλεί στην BMW Hellas και ίσως στα κεντρικά στη Γερμανία. Απαραίτητη προϋπόθεση ονοματεπώνυμο και email να είναι έγκυρα. https://www.openpetition.eu/gr/petition/online/yposterixe-ellenikes-glossas-stis-entoles-bmw-assistant
Υπάρχει κάποια μάρκα που υποστηρίζει ελληνικά ;
-
@iceman7 said in BMW 1 Series F70 (2024):
Υπάρχει κάποια μάρκα που υποστηρίζει ελληνικά ;
Σίγουρα η VW. Νομίζω όμως ότι και άλλες υποστηρίζουν ελληνικά.
-
@a-d-p said in BMW 1 Series F70 (2024):
@sonath said in BMW 1 Series F70 (2024):
Tiguan 24 1.5 R-L
€ 700Περιοχή κατοικίας;
Κόρινθος (αν και μένω κάποιες ημέρες στην Αθήνα λογω δουλειάς).
BMW 1 Series F70 (2024)