-
Apple και λύνεται κάθε πρόβλημα!
Το αστείο είναι ότι στο apple παίζεις gmaps και τρέχει νερό. Ενώ στο android βαρούσε κομπλες.
Για το πρόβλημα δοκίμασε και άλλο καλώδιο.
Και μετά άλλη συσκευή αν συνεχίσει το θέμα.Το ποιο αστείο όμως είναι ότι στο Google Maps με CarPlay ακούει Ελληνικά ενώ στο Android Auto όχι.
Ακριβώς! Και με αναγκάζει και εμένα όπως είναι συνδεδεμένο το κινητό μου S23+ με το ANDROID AUTO να ανοίγω το google map από το κινητό και να γράφω στα Ελληνικά!!!
Το ίδιο γίνεται και για το google map από το Apple Car?
Όχι στο CarPlay το Google Maps ακούει κανονικότατα Ελληνικά. Το χρησιμοποιώ χρόνια.Να αλλάξω μόνο και μόνο για αυτό τώρα σε Iphone???
Όταν αλλάξεις θα καταλάβεις ότι δεν ήταν μόνο για αυτό.
-
Apple και λύνεται κάθε πρόβλημα!
Το αστείο είναι ότι στο apple παίζεις gmaps και τρέχει νερό. Ενώ στο android βαρούσε κομπλες.
Για το πρόβλημα δοκίμασε και άλλο καλώδιο.
Και μετά άλλη συσκευή αν συνεχίσει το θέμα.Το ποιο αστείο όμως είναι ότι στο Google Maps με CarPlay ακούει Ελληνικά ενώ στο Android Auto όχι.
Ακριβώς! Και με αναγκάζει και εμένα όπως είναι συνδεδεμένο το κινητό μου S23+ με το ANDROID AUTO να ανοίγω το google map από το κινητό και να γράφω στα Ελληνικά!!!
Το ίδιο γίνεται και για το google map από το Apple Car?
Όχι στο CarPlay το Google Maps ακούει κανονικότατα Ελληνικά. Το χρησιμοποιώ χρόνια.Να αλλάξω μόνο και μόνο για αυτό τώρα σε Iphone???
Όταν αλλάξεις θα καταλάβεις ότι δεν ήταν μόνο για αυτό.
Το τελευταίο διάστημα ψήνομαι! Οκ, offtopic πάνω στα LEXUS. Το σταματάω εδώ...
-
-
Να αλλάξω μόνο και μόνο για αυτό τώρα σε Iphone???
οχι μονο και μονο για αυτό, αλλά γιατι ειναι 100 φορές καλύτερο από οποιοδήποτε άλλο, ανδροειδές ή όχι!!
Αμάν ρε Φάνη! Μην ποδοπατάς τόσο τα Android, ειδικά την SAMSUNG που θεωρώ ότι έχει ένα πολύ καλό UI σε σύγκριση με άλλες εταιρείες.
Μην με αναγκάσεις να κάνω καινούριο Topic!!!! -
οχι μονο και μονο για αυτό, αλλά γιατι ειναι 100 φορές καλύτερο από οποιοδήποτε άλλο, ανδροειδές ή όχι!!
Αμάν ρε Φάνη! Μην ποδοπατάς τόσο τα Android, ειδικά την SAMSUNG που θεωρώ ότι έχει ένα πολύ καλό UI σε σύγκριση με άλλες εταιρείες.
Μην με αναγκάσεις να κάνω καινούριο Topic!!!!καθε φορουμ που σεβεται τον εαυτο του πρεπει να εχει ενα android vs ios
-
Μην με αναγκάσεις να κάνω καινούριο Topic!!!!καθε φορουμ που σεβεται τον εαυτο του πρεπει να εχει ενα android vs ios
Ψήνεστε να το ανοίξω!!!!
Θα κάνω και poll να δούμε πόσοι επιλέγουν και γιατί...
Απλά είναι φόρουμ αυτοκινήτων, μην το κάνω και gadgets και phones... -
Ψήνεστε να το ανοίξω!!!!
Θα κάνω και poll να δούμε πόσοι επιλέγουν και γιατί...
Απλά είναι φόρουμ αυτοκινήτων, μην το κάνω και gadgets και phones...εδω συζητουν γεωπολιτικη και ξαναζουν τον εμφυλιο, στα κινητα θα κολλησουμε;
-
Θα χαλάσω την άκρως ενδιαφέρουσα και πρωτότυπη συζήτηση, βγαλμένη από το 2014, για Apple-Android και τι είναι καλύτερο, και θα ρωτήσω αν κάποια από τα αξεσουάρ αξίζουν.
Δεν μιλάω για προφανή, όπως πατάκια κτλ, αλλά για κάποια άλλα που προσφέρονται.
π.χ. λασπωτήρες, αυτά τα διάφορα προστατευτικά φιλμ, τα πλαϊνά διακοσμητικά και την επίστρωση για τις ζάντες.
Έχει κανείς άποψη;Κοίτα, κι εγώ ήμουν αναποφασιστος σχετικά με το protection pack περισσότερο, αν θα το βάλω ή όχι.
Αφορά στα φιλμ προστασίας, στο σύνολο 7 σημεία.- Άκρα των πορτών,
- πλαινά του εμπρόσθιου προφυλακτήρα,
- καθρέφτες,
- πάνω μέρος πίσω προφυλακτήρα,
- μια λωρίδα οροφής αμέσως εκει που τελειώνει το παρμπριζ,
- στα χερούλια των πορτών και τέλος
- το μισό καπό.
Το κόστος δεν ειναι σημαντικό, 550 ευρώ στο σύνολο και προστατεύει κρίσιμα σημεία.
Υποθέτω ότι αν πας σε ένα μαγαζι με PPF και ζητήσεις κάτι ανάλογο, εκεί θα κυμαίνεται το κόστος.
Όσο το σκέφτομαι, αυτό ίσως να άξιζε να το είχα κάνει.
Για τα άλλα τώρα, ειλικρινά δε ξέρω.
Δηλαδή τα πλαινά διακοσμητικά δε μου έδιναν μια προστιθέμενη αξία για 330 ευρώ οπότε τα απέρριψα. Ίσως αν συνοδεύονταν και με κάποια άλλα στοιχεία σε άλλα σημεία. Ίσως πάλι γιατί στο λευκό που το πήρα δε πιστεύω οτι θα το ανέδειχναν. Σε άλλο χρώμα επιφυλάσσομαι..
Λασπωτήρες δε μου πολυταίριαζαν στο ύφος του αυτοκινήτου.
Επίστρωση στις ζάντες, δε καταλαβαίνω το είδος της προστασίας που θα μου δώσει.
Μπάρες οροφής, τις είδα απο κοντά τοποθετημένες σε ένα LBX και δε μου άρεσαν καθόλου. Χοντροκοπιές. After market μπάρες θα ταίριαζαν πολύ καλύτερα.
Εγώ προσωπικά επειδή ακολουθούσε καλοκαίρι ακριβώς μετά την αγορά, αγόρασα και μια τετράδα καουτσουκένια πατάκια-σκαφάκια που έκοψα και προσάρμοσα αναλόγως και βόλεψαν πάρα πολύ το τρίμηνο του καλοκαιριού (αλλά και τώρα με τις βροχές), για ευνόητους λόγους.
Επίσης επειδή το διάβασα και σε κάποιο άλλο ποστ, δεν έρχεται εδώ με dashcam.
Κρίμα, αυτό είναι κάτι που θα έβαζα εργοστασιακώς, τελικώς αγόρασα μια after market dashcam και έκανα την εγκατάσταση μόνος μου.
LEXUS LBX