@bathan said in LEXUS LBX:
@sonic-0 said in LEXUS LBX:
@alexb-0 said in LEXUS LBX:
Καλη χρονια γκαιζς
Το LBX Elegant χρωματος Sonic Grey με Sahara σαλονι ειναι να ερθει στα χερια μου τον Φεβρουαριο. Παραγγελια εγινε μεσα Νοεμβριου…
Διαβαζω για 6μηνη αναμονη ομως εδω στο φορουμ. Ναι;
Επισης, θελω να μελετησω οσο μπορω. Εχετε να προτεινετε οδηγους, βιντεο κτλπ; Εννοω επισημα απο την Lexus.
Καλο βραδυ!
Γενικά δίνουν 5μηνο για να είναι καλυμμένοι. Φεβρουάριος ίσως είναι κάπως αισιόδοξο, αλλά δεν ξέρω.
Κοντά με εσένα έχω παραγγείλει, μέσα με τέλη Νοεμβρίου. 15/12 ξεκίνησε η παραγωγή, 6/1 (χθες) ήρθε ενημέρωση ότι η παραγωγή ολοκληρώθηκε. Οπότε τώρα μπαίνει στη διαδικασία αναχώρησης από το εργοστάσιο και ξεκινά τον γύρο του κόσμου.
Μου έχουν πει χονδρικά κανένα 2μηνο κάνει για να φτάσει (προφανώς κι εκεί δίνουν το μέγιστο, άλλωστε αυτές οι μεταφορές επηρεάζονται πολλές φορές από άλλα γεγονότα). Μπορούν να μας πουν και όσοι έχουν παραλάβει πόσο κάνει από όταν φύγει.
Μια ερώτηση στους κατόχους μια που το πήραν αρκετά άτομα τον τελευταίο καιρό, επειδή διαβάζω και στο FB κάποια σχόλια. Πώς είναι στον δρόμο σε μεγάλες εθνικές; Μπορείς να κινηθείς άνετα εκεί στα 130-140 ή να επιταχύνεις αν χρειαστεί για κάποια προσπέραση; Δεν έχω τρομερές απαιτήσεις, πάνε οι εποχές που τρέχαμε, σοβαρευτήκαμε, αλλά επειδή το ταπεινό Qashqai των 110 ίππων (πετρέλαιο) δεν έχει κανένα ζήτημα σε τέτοιες ταχύτητες, ήθελα να μάθω.
Το να μιλάμε για 3μηνο είναι πολύ οριακό, ακόμη και το 4μηνο. Μην ξεχνάμε πως φτιάχνεται στα εργοστάσια της Toyota στην Ιαπωνία και η γραμμή παραγωγής έχει συγκεκριμένες δυνατότητες. Τεράστιο συν το Made in Japan
Οσον αφορά τις επιταχύνσεις σε ανοιχτό δρόμο.
Εχει καλή επιτάχυνση, εγώ το δοκίμασα με 4 άτομα πάει μια χαρά στα 100-140, ίσως και παραπάνω. Σίγουρα το πλαίσιο σηκώνει παραπάνω ιπποδύναμη
Ολοι ξέρουμε πως δεν βάζει φωτιά στον δρόμο και αν το πάρεις για καυτές επιδόσεις τότε έχεις κάνει λάθος επιλογή
Οι χώροι του κυρίως πίσω είναι ΟΚ, δεν παίζεις μπάλα και αν δεν είσαι πάνω απο 1.90 είσαι άνετα
Kι εγώ έτσι πιστεύω και το είπα στον φίλο παραπάνω. Σίγουρα η διαδικασία παραγελία-κατασκευή αυτοκινήτου ήταν πιο γρήγορη από όσο περίμενα, αλλά θέλει αρκετό καιρό για να γυρίσει τον κόσμο. Off the record κατά τον Μάρτιο μου είπαν λογικά ότι θα το πάρω.
Τους χώρους τους ξέρω, είναι από τα πιο σημαντικά αρνητικά για μένα μαζί με τη θέση τιμονιού, αλλά δεν είναι κάτι που με απασχολεί ιδιαίτερα. Αν είχα πολυμελή οικογένεια π.χ. δεν θα το έπαιρνα. Μπροστά που με απασχολεί είναι τρομερά άνετο. Απλά επειδή στο test drive δεν είχα τη δυνατότητα να οδηγήσω σε εθνική οδό και είναι κάτι που με απασχολεί αρκετά αυτό για την ισχύ και είπα να το επιβεβαιώσω. Δεν με νοιάζει να πιάνει 180 προφανώς, αλλά να μη νιώθω ότι αγκομαχά. Μακάρι να είχε λίγο πιο ισχυρό κινητήρα, αλλά οκ. Σε ευχαριστώ για την απάντηση.
Θορύβους και τέτοια δεν άκουσα κάτι τρομερό (τουλάχιστον για τα δικά μου αυτιά), ούτε οι αναρτήσεις μου φάνηκαν κάπως και μάλιστα το δοκίμασα σε κάτι άθλια σημεία. Το μόνο άλλο που προβληματίζει είναι αυτό με την μπαταρία που αναφέρεται στο εξωτερικό κυρίως, μια που δεν θα του κάνω καθημερινή χρήση. Είδα και κάποιες συμβουλές (τύπου να μπαίνει σε ready mode ή πώς αλλιώς το λένε για κάποια ώρα και με κινητήρα), αλλά δεν ξέρω κατά πόσο κάνουν διαφορά.