-
Εντάξει το Duster μου αρέσει εμφανισιακά, είναι πιο μάτσο, αλλά αυτό είναι υποκειμενικό.
Υποθέτω θα έχει και γρηγορότερη παράδοση.
Αναρωτιέμαι, πως θα "κλέψει" πωλήσεις από τον ηγέτη με μόνο όπλο τα 2000€ χαμηλότερη τιμή!!!
Υπάρχει κάποιο άλλο σημείο υπεροχής του duster?Μου διαφεύγει κάτι?
-
Ούτε καν αδερφέ.... Πολύ ανώτερο σε όλα μα όλα όμως το Corolla .Η μόνη ελπίδα είναι να ρίξει πολύ την τιμή το duster.Αλλιως η σύγκριση για μένα είναι αστεία.
-
@mariolas said in Dacia duster hybrid 140 vs Toyota Corolla cross 1.8L 140hp! Am I missing something?:
Ούτε καν αδερφέ.... Πολύ ανώτερο σε όλα μα όλα όμως το Corolla .Η μόνη ελπίδα είναι να ρίξει πολύ την τιμή το duster.Αλλιως η σύγκριση για μένα είναι αστεία.
Σωστά, αν δεν πας εκτός δρόμου
-
Τι είδους υβριδικό είναι το Ντάστερ και πόσο το δίνουν;
Το 1800αρι κρος κάνει περίπου όσο και άλλα κορολα.
29 χιλιάρικα που λέει παραπάνω;
Και έχει φουλ υβριδικό όπως το clio με διπλοσυμπλεκτο ή κάτι mild hybrid? -
@piliourits said in Dacia duster hybrid 140 vs Toyota Corolla cross 1.8L 140hp! Am I missing something?:
Τι είδους υβριδικό είναι το Ντάστερ και πόσο το δίνουν;
Το 1800αρι κρος κάνει περίπου όσο και άλλα κορολα.
29 χιλιάρικα που λέει παραπάνω;
Και έχει φουλ υβριδικό όπως το clio με διπλοσυμπλεκτο ή κάτι mild hybrid?To full hybrid του clio φοράει.
Έβαλα σκρινσοτ από την επίσημη σελίδα για τις τιμές.
Από 29000€ ξεκινάει -
Από κάποιο σημείο και μετά, κάποια μοντέλα βρίσκονται στη γκάμα μιας εταιρείας, απλά για να υπάρχουν.
Έτσι κι αλλιώς νομίζω ότι το υβριδικό ντάστερ είναι μόνο δικίνητο, οπότε χάνει και το σημαντικότερο πλεονέκτημά του.
-
Δεν νομίζω ότι θα πάρει πολύς κόσμος το Duster Hybrid. Ή LPG ή το 4κινητο.
Οπότε δεν έχει και πολύ νόημα η σύγκριση. -
Από αύριο που θα μάθουμε τις τιμές του νέου 3, θα μάθουμε έμμεσα σε σύγκριση με τις ξένες αγορές τις τιμές του 3 αιρκρος που θα είναι φτηνότερο και ανάλογο με αυτά τα δύο.
-
@criuser said in Dacia duster hybrid 140 vs Toyota Corolla cross 1.8L 140hp! Am I missing something?:
Από αύριο που θα μάθουμε τις τιμές του νέου 3, θα μάθουμε έμμεσα σε σύγκριση με τις ξένες αγορές τις τιμές του 3 αιρκρος που θα είναι φτηνότερο και ανάλογο με αυτά τα δύο.
Λογικά το C3 air cross θα πάει απέναντι από το τρικυλινδρο duster 1,2 130hp που ξεκινά από 24000€ και φτάνει στα 26 στην πλούσια έκδοση
-
@antonakis said in Dacia duster hybrid 140 vs Toyota Corolla cross 1.8L 140hp! Am I missing something?:
Από κάποιο σημείο και μετά, κάποια μοντέλα βρίσκονται στη γκάμα μιας εταιρείας, απλά για να υπάρχουν.
Έτσι κι αλλιώς νομίζω ότι το υβριδικό ντάστερ είναι μόνο δικίνητο, οπότε χάνει και το σημαντικότερο πλεονέκτημά του.
Ίσως έχουν νόημα σε άλλες αγορές όπου η τιμολόγηση της Dacia είναι ευνοϊκότερη ή γίνεται για να πέσουν οι εκπομπές ρύπων της εταιρείας
-
@babisstinson said in Dacia duster hybrid 140 vs Toyota Corolla cross 1.8L 140hp! Am I missing something?:
Τουλάχιστον τις ζάντες του θα τις αγοράσει κανεις;;;
Οπότε δεν έχει και πολύ νόημα η σύγκριση.
-
@lap said in Dacia duster hybrid 140 vs Toyota Corolla cross 1.8L 140hp! Am I missing something?:
@babisstinson said in Dacia duster hybrid 140 vs Toyota Corolla cross 1.8L 140hp! Am I missing something?:
Τουλάχιστον τις ζάντες του θα τις αγοράσει κανεις;;;
Οπότε δεν έχει και πολύ νόημα η σύγκριση.
??
Am I missing something 🧐? -
Με τρεις κινητήρες βγαίνει, εάν δεν αγοράσει κάποιον από τους τρεις;;; Πως θα πουλήσει το duster;
-
@lap said in Dacia duster hybrid 140 vs Toyota Corolla cross 1.8L 140hp! Am I missing something?:
Με τρεις κινητήρες βγαίνει, εάν δεν αγοράσει κάποιον από τους τρεις;;; Πως θα πουλήσει το duster;
-
Το duster πουλούσε λόγω της τιμής του. Τώρα οι ακριβές του εκδόσεις δεν είναι vfm. Περιμένω πραγματικά να δω τι πωλήσεις θα κάνει και πως θα το διαχειριστούν.
-
Καλα συγκρινετε dacia duster με corolla cross?Εχετε σουρωσει πρωι πρωι?Ελα να σοβαρευτουμε λιγο
-
Χαχαχαχαχαχαχα
-
@chris__7 said in Dacia duster hybrid 140 vs Toyota Corolla cross 1.8L 140hp! Am I missing something?:
Καλα συγκρινετε dacia duster με corolla cross?Εχετε σουρωσει πρωι πρωι?Ελα να σοβαρευτουμε λιγο
Δεν συγκρίνω ακριβώς,
Λέω ποιος θα αγοράσει το duster hybrid όταν με 2000€ παραπάνω παίρνει Toyota Corolla cross.
Εσύ αυτό κατάλαβες από το αρχικό ποστ; -
@a-d-p said in Dacia duster hybrid 140 vs Toyota Corolla cross 1.8L 140hp! Am I missing something?:
Λέω ποιος θα αγοράσει το duster hybrid όταν με 2000€ παραπάνω παίρνει Toyota Corolla cross.
Αυτός που ειναι Τογιότα χέητερ και αυτός που αγοράζει μονο Γαλλικά.
-
@fanis75 said in Dacia duster hybrid 140 vs Toyota Corolla cross 1.8L 140hp! Am I missing something?:
@a-d-p said in Dacia duster hybrid 140 vs Toyota Corolla cross 1.8L 140hp! Am I missing something?:
Αυτός που ειναι Τογιότα χέητερ και αυτός που αγοράζει μονο Γαλλικά.
κανας μπαρμπας δηλαδη 50αρης με νισσαν (γαλλικο) quasqai
Dacia duster hybrid 140 vs Toyota Corolla cross 1.8L 140hp! Am I missing something?