-
@antoniokon said in B Suv ηλεκτροκινητο:
@antonn said in B Suv ηλεκτροκινητο:
@cirus said in B Suv ηλεκτροκινητο:
Ευχαριστώ για την απάντηση
Το πρώτο αυτοκίνητο σου ποιο είναι; Corolla Cross?Ford Puma ST 1.5
200260 HP πλεον -
@antoniokon said in B Suv ηλεκτροκινητο:
@antonn said in B Suv ηλεκτροκινητο:
Ευχαριστώ για την απάντηση
Το πρώτο αυτοκίνητο σου ποιο είναι; Corolla Cross?Ford Puma ST 1.5
200260 HP πλεονωραιο!
-
-
Πηγα σημερα πρωι αφου ειχα ρεπο και οδηγησα το Atto 3 BYD. Χωραει ανετα στο παρκινγκ μου, το εκανα προβα πολλες φορες, ακομα και να μην ειχε τις καμερες, χωραγε ευτυχως και επιτυχως. Ομως εχει τις καλυτερες καμερες που με βοηθουσαν πολυ και μαλιστα πιο πολυ απο του Tesla (βεβαια κατα τα αλλα ειναι υπεραυτοκινητο το Τ). Επισης τα κουμπακια με βολευαν γιατι ανοιγα αναδιπλωνα καθρεπτες χωρις προβλημα και εμπαινα στις καμερες αμεσα. Ολα τελεια ηταν. Μονο οτι εχει τη θυρα φορτισης δεξια μπροστα φτερο ενω εμενα ο φορτιστης ειναι αριστερα μπροστα! Επισης ενω εχει Dash Camera με καταγραφη στην Κινα, στην Ευρωπη δεν καταγραφει λογω προσωπικων δεδομενων! Ελπιζω αυτο να μπορει να αλλαξει στο μελλον με προγραμματισμο. Πολυ κοντινο στην οδηγηση παντως σε σχεση με ενα συμβατικο αυτοκινητο. Πολυ καλη τιμη, ιδιαιτερα το πιο φθηνο comfort. Οποτε αμεσως μετα τη δοκιμη, εδωσα προκαταβολη και το εκλεισα και περιμενω λεει σε 15 ημερες να το παραλαβω, γιατι εχουν ετοιμοπαραδοτα. Χρωμα exploring green (πρασινο της ελιας, σα χακι ειναι), το ειχα δει στο δρομο και μου αρεσε. Κυπαρισσι ειναι το RAV4 μου, οποτε να μοιαζουν.
-
Δωρο φιμε πισω παραθυρα και πισω παμπριζ και απο την τιμη: που λενε 26500 ειναι και συν 200 ευρω εξοδα μεταβιβασης. Αυτα στην Αργυρουπολη, στο Μαρουσι Κηφισιας δε μου ειπαν για το 200αρι και μου διναν παλι δωρο φιμε. Αγορα μετρητοις.
-
Για να κανω την αιτηση για την επιδοτηση ειναι τωρα πια στο ΚΗ3 μονο με τον αριθμο πλαισιου και οχι μονο με τον αριθμο παραγγελιας; Αλλαξε απο το ΚΗ2 που ηταν απο την παραγγελια η αιτηση; Ετσι πρεπει να ειναι το ειχα διαβασει και σε εσας μου φαινεται.
Σας ευχαριστω για την βοηθεια και την πολυτιμη πληροφορια της προσφορας, πρωτα απο το CarTalk που τους το ειπα οτι απο εκει το εμαθα και επισης ολους τους συνφορουμιτες εδω, που παντα βοηθανε παρα πολυ. -
Εχω ακομα ενα Hyundai Accent 2004 μοντελο πρωτο χερι με 178.000 χλμ, που το πηρα απο τον πατερα μου και ειναι αριστο και του τα αλλαξα ολα οσα χρειαζονταν και εβαλα και Pionner με bluetooth και μπροστινα ηχεια παλι Pionner. Ενα σαλονι ολοκαινουργιο γιατι του ειχε παντα καλυμματα. Δηλαδη οποιος το παρει δε θα ριξει δεκαρα πανω, ουτε τα λαδια δε μαυριζει, εχει νεα λαστιχα, εχει νεα κορεατικη καλη μπαταρια και ολα τα τελη ασφαλειες αν και δε το κινω παρα ελαχιστα, μονο για ρεζερβα το εχω. Βλεπω τιμες στο
https://www.car.gr/used-cars/hyundai/accent.html?category=15001&crashed=f&make=12522&mileage-to=200000&model=14331&pg=1®istration-from=2003®istration-to=2004
κοντα στα 3000 ευρω (μου κανει εντυπωση τετοια υψηλη τιμη για αμαξι 20 ετων, που τα αλλα σιγουρα μπορει να βγαλουν ζημιες, εγω τα εφτιαξα ολα και στην παραμικρη λεπτομερεια γιατι το οδηγουσε η ανηψια μου), αν το κανω αποσυρση θα παρω 2000 ευρω. Απο την αλλη βεβαια οποιος το παρει θα σωθει, τι να κανω;
-
-
Πάρτο και πάνε μετά σε έναν παπά και πες του πως δεν θα του πεις τίποτα
-
@lap said in B Suv ηλεκτροκινητο:
Πάρτο και πάνε μετά σε έναν παπά και πες του πως δεν θα του πεις τίποτα
ειναι αυτο που λενε: Μη το πεις ουτε του Παπα! Χαχαχα
-
Καλοτάξιδο και μακάρι να σε βολέψει τα μέγιστα.
-
Εν συντομία ναι!!! Πρόσεξε τον τόνο! Όχι το ψάρι τον άλλον! Στον Πάπα του το λες! Είναι ανώτερος!
-
@dimsabas said in B Suv ηλεκτροκινητο:
Καλοτάξιδο και μακάρι να σε βολέψει τα μέγιστα.
ευχαριστω για την πληροφορια της υπερπροσφορας!
-
Με το καλό να παραλάβεις την αμαξάρα σου!
-
@dettol said in B Suv ηλεκτροκινητο:
Με το καλό να παραλάβεις την αμαξάρα σου!
ευχαριστω για την εξαιρετικη βοηθεια
-
Καλοτάξιδο εύχομαι και να το χαρείς με Υγεία!! Το χρώμα ειναι πολύ ωραίο.
-
καλοριζικο. Γιαυτα που ήθελες εσυ πήρες το καλύτερο πιστεύω
-
με το καλό η παραλαβή ! με την αγορα οπως είναι τωρα στα b suv ηλεκτρικα , είναι ότι καλύτερο
-
Με το καλό!
-
@fanis75 said in B Suv ηλεκτροκινητο:
Καλοτάξιδο εύχομαι και να το χαρείς με Υγεία!! Το χρώμα ειναι πολύ ωραίο.
Οταν εβλεπα το μπλε, ελεγα αυτο θα σου αρεσε! Ευχαριστω για τις οδηγιες. Την ΒMW f30 με τις δικες σου οδηγιες ειχα παρει τα εξτρα και ετσι ειχε γινει πολυ εντυπωσιακη. Καθε αμαξι αν δεν δωσεις οδηγιες, δεν το παιρνω
-
Καλοτάξιδο!
Άριστη επιλογή φουλ εξοπλισμένη και κάνεις ωραια εισαγωγή στα ηλεκτρικα !
Θα ήταν άνετα και δικη μου επικολη, αν……
Πάντως έστειλα και εχθές έναν οικογενειακό φίλο να το δει !
Btw μιλάμε για c segment suv όχι b. -
Καλορίζικο antonn! Να το χαρείς!
Νομίζω ότι έκανες την καλύτερη αγορά για τα θέλω σου!
Επίσης, αυτό το αμάξι σε αυτά τα λεφτά είναι σαν κλοπή! Μπράβο και για αυτό.
Εγώ στη θέση σου θα έδινα απόσυρση και το accent για να το ξεφτιλισω (το θέμα τιμή) και άλλο! Άσε που μπορεί να το δώσεις σε κάποιον άνθρωπο με όλη την καλή διάθεση για να τον φτιάξεις και τον επόμενο μήνα να του βγάλει καμιά τεράστια ζημιά...άσε καλύτερα! -
Σήμερα έπεσα πάνω σε διαφήμιση του Kia ev3.
Δεν ξέρω γιατί αλλά μου έκανε μεγάλο κλικ.
Ξέρουμε τίποτα για αυτό; πότε θα έρθει, τιμές κτλ; -
@sargus said in B Suv ηλεκτροκινητο:
Σήμερα έπεσα πάνω σε διαφήμιση του Kia ev3.
Δεν ξέρω γιατί αλλά μου έκανε μεγάλο κλικ.
Ξέρουμε τίποτα για αυτό; πότε θα έρθει, τιμές κτλ;Τα κλικ συνήθως έρχονται από εκεί που δεν το περιμένεις και δεν έχουν τιμή. Απευθύνονται σε όλες τις κοινωνικές τάξεις.
B Suv ηλεκτροκινητο