-
Εγω ειμαι σε διπλο ταμπλο.Στη δουλεια ειμαι σε ac και μετα στα χωραφια μεσα στη ζεστη
-
@criuser said in Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]:
Πάνω από 33 βαθμούς δεν δουλεύουν οι σιδεράδες και δεν ρίχνουμε πλάκες.
Τα υπόλοιπα συνεργεία δουλεύουν σε στεγασμένους μεν χώρους, αλλά πανταχόθεν ανοικτούς, οπότε έχουν φυσικό κλιματισμό.
Εδώ που ρωτάω τους μαστόρους, μου λένε ότι και με πάνω από 33 ρίχνουν πλάκα, γιατί βάζουν στο μείγμα πρόσθετα για τη θερμοκρασία.
-
Εδώ θυμάμαι στο σεισμό του '99 που χτιζόταν σπίτι δίπλα και έριχναν πλάκα, τους φώναζε ο εργολάβος να γυρίσουν γιατί "Δεν είναι τίποτα, κάθονται τα μπετά..."
-
Μπα δουλεύουν κανονικά. Είδα σε μια οικοδομή
-
Το τι κάνει ο καθένας εξαρτάται από τις γνώσεις του και τον επαγγελματισμό του.
-
@antoniokon said in Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]:
Δεν μου αρέσει που αυτομπαναρίστηκε ο @gatoz ...
Έχει να γράψει κάτι εδώ και 9 ημέρες..
Αφού δεν υπήρξε ανταπόκριση, αλλάζω το τροπάριο...
ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ που αυτομπαναρίστηκε ο @gatoz ....
Γλυτώσαμε από τις λακωνικές "αποστομωτικές" απαντήσεις του...
Έγραφε ο άλλος ένα κατεβατό κι ερχόταν ο Γάτος από κάτω με απαντήσεις του στυλ:
Ε και?
Τι όχι?
Σκότι...πίπεν....
Επίσης γλυτώσαμε από τις επαναλαμβανόμενες στιχομυθίες, κυρίως με @criuser και @spi_duster, που θύμιζαν την μέρα της μαρμότας
Υ.Γ. αγαπάμε πάντα Γάτο...
Για να δούμε...κατάφερα να σε τσιγκλίσω
-
Παίζει και το σενάριο να έχει κλειδωθεί μέσα στο Peugeot και να έχει μείνει από μπαταρία !
Όποτε οι κοντινοί του φίλοι να τον αναζητήσουν .
-
Σαν το ανέκδοτο με τη γάτα...και τον ποιοτικό έλεγχο σε ιαπωνικό και ευρωπαϊκό αυτοκίνητό αντίστοιχα...
-
Τώρα που καλοκαίριασε για τα καλά στο Πήλιο, ένα πράγμα έχω να πω:
Γ@ΜΩ ΤΙΣ ΑΘΗΝΑΪΚΕΣ ΣΑΣ ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ!!1!
-
@piliourits said in Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]:
Εγω εχω προτεινει και παλιοτερα οτι η ελλαδα πρεπει να χωριστει σε 3 κρατη
1 Αττικη
2 Κρητη
3 Υπολοιπη ελλαδα με πρωτευουσα την θεσσαλονικη
Στα συνορα δε Βοιωτιας Αττικης να χτιστει κατι σαν το τειχος του Βερολινου .
Να φυγει απο πανω μας αυτη η Βρωμια του κρατους των ΑΘΗΝΩΝ , που ρουφαει ζωτικους πορους απ ολη την υπολοιπη Ελλαδα .
Σκεφτειτε οτι ρουφανε νερο ακομα και την αιτωλοακαρνανια και προσεχως θα στραγγισουν την Υπειρο.
Κατηγορουν δε τους γεωργους για το νερο που χρησιμοποιούν , αλλα παραλειπουν να αναφερουν τα εκκατομυρια καζανακια τους επι 10 φορες επι 10 λιτρα ποσα εκκατομυρια κυβικα ειναι την μερα . -
-
@fanis75 said in Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]:
@otso said in Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]:
προσεχως θα στραγγισουν την Υπειρο.
Ήπειρο.
Σωστος , αλλα ετσι οπως πατε δεν αποκλειετε να στρεψετε και τον δουναβι προς τα δω.
-
Σωστος , αλλα ετσι οπως πατε δεν αποκλειετε να στρεψετε και τον δουναβι προς τα δω.
Aχαχαχα!!
Γιατί τα έχεις με τους Αθηναίους (που η πλειοψηφία δεν ειναι Αθηναίοι, λίγοι είμαστε γκάγκαροι)?
-
1 Αττικη
2 Κρητη
Να φυγει απο πανω μας αυτη η Βρωμια του κρατους των ΑΘΗΝΩΝ , που ρουφαει ζωτικους πορους απ ολη την υπολοιπη Ελλαδα .
Σκεφτειτε οτι ρουφανε νερο ακομα και την αιτωλοακαρνανια και προσεχως θα στραγγισουν την Υπειρο.
Κατηγορουν δε τους γεωργους για το νερο που χρησιμοποιούν , αλλα παραλειπουν να αναφερουν τα εκκατομυρια καζανακια τους επι 10 φορες επι 10 λιτρα ποσα εκκατομυρια κυβικα ειναι την μερα .Αυτό που λες ίσχυε πριν περίπου 120 χρόνια
τότε λοιπόν κάτι Αθηναίοι Αξκοί που έπιναν καφέ στο Σύνταγμα και βαριόντουσαν λένε δεν παίρνουμε τους Κρήτες μαχητές-που κόβουν λαρύγγια χωρίς να παρουσιάσουν PTSD- να πάμε να κάνουμε πόλεμο γιατί θα καταντήσουμε άκαπνοι απόστρατοι συνταγματάρχες...Οι Αθηναίοι οι Κρητικοί φταίνε ... αλλα έτσι είναι αυτά γιατί όπως λένε και οι ABBA
The winner takes it all (takes it all)
The loser has to fall (has to fall)
It's simple and it's plain (it's so plain)
Why should I complain? (Why complain?)μην παραπονιέσαι otso ,
τη μια αμα πέσει τουφεκιά πως θα απαλλαγείς απο τον διοικητή σου
την άλλη παράπονα για το νερό
τσι τσι τσι -
@monman2 said in Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]:
1 Αττικη
2 Κρητη
Κατηγορουν δε τους γεωργους για το νερο που χρησιμοποιούν , αλλα παραλειπουν να αναφερουν τα εκκατομυρια καζανακια τους επι 10 φορες επι 10 λιτρα ποσα εκκατομυρια κυβικα ειναι την μερα .Αυτό που λες ίσχυε πριν 100 χρόνια και κάτι ψιλά
τότε λοιπόν κάτι Αθηναίοι Αξκοί που έπιναν καφέ στο Σύνταγμα και βαριόντουσαν λένε δεν παίρνουμε τους Κρήτες μαχητές-που κόβουν λαρύγγια χωρίς να παρουσιάσουν PTSD- να πάμε να κάνουμε πόλεμο γιατί θα καταντήσουμε άκαπνοι απόστρατοι συνταγματάρχες...Οι Αθηναίοι οι Κρητικοί φταίνε ... αλλα έτσι είναι αυτά γιατί όπως λένε και οι ABBA
The winner takes it all (takes it all)
The loser has to fall (has to fall)
It's simple and it's plain (it's so plain)
Why should I complain? (Why complain?)μην παραπονιέσαι otso ,
τη μια αμα πέσει τουφεκιά πως θα απαλλαγείς απο τον διοικητή σου
την άλλη παράπονα για το νερό
τσι τσι τσιΗταν μεγαλο σχολειο για μενα ο στρατος , τι πανεπιστημια και μεταπτυχιακα που λεει ο λαπ .
Απ την μερα που δινονταν οι ειδικοτητες και τις ουρες στα τηλεφωνα .
Τις στασεις του τρενου οπου σε καθε σταθμο κατεβαινε κι απο ενας , αργοτερα εμαθα οτι εκπεδευονταν σταθμαρχες
Τους συναδελφους που ηταν εργατες , αγροτοπαιδα , γυφτοι , ματσακονιστες στα πλοια , ναρκομανεις και κιναιδοι και γενικα ολοι οι αποκληροι που μοιραζομασταν ενα πακετο τσιγαρα .Δεν υπηρχε ουτε ενας ευκαταστατος στην θητεια μου.
Ακομα και οι αξιωματικοι ηταν αξιολύπητοι στερήσεις βαθμων και με ψυχολογικα προβληματα εκτος των ντοπιων.
Εφημεριδες τραντζιστορ και τηλεοραση απαγορευοταν , καθολου ειδησεις απ τον εξω κοσμο , ε οταν εισει χωμενος στα 10 μετρα απ την ακτη σε μια γαμημενη θεση μαχης που την εσκαψες ο ιδιος σε εναν γαμημενο βραχο που δεν σπαει κι αναγκαζεσαι να κουβαλας πετρες μπροστα .
Και να περναει ο τουρκικος στολος απο μπροστα σου χωρις να ξερεις τι γινεται μιας και σημανε συναγερμος και φυγατε απ το στρατοπεδο νυχτα για 10 χλμ μεσα απ τα βουνα , ειχα ολο τον χρονο να σκεφτω , οτι ημουν αναλωσημο κρεας για ολα τα πλουσια αρχιδια που δεν βρεθηκαν ποτε σαυτη την θεση .
Εφαγα και φυλακη γιατι οι μαλακες ουτε φαγητο και νερο μας εφεραν και αναγκαστηκα και πηρα τον φιλο μου τον μητσο τον γυφτο , γιατι ντεπομουν να ζητιανεψω και ανεβηκαμε σε ενα μοναστηρι εκει κοντα και ο μητσος ζητησε νερο και ψωμι απο τις καλογριες , πηραμε νερο απ το πηγαδι και μας εδωσαν 2 ψωμια και κεφαλοτυρι και εφαγε ολη η ομαδα .
Ε το εμαθαν και φαγαμε απο 5 μερες φυλακη γιατι ο ελ στρατος δεν ζητιανευει .
Το φιλοσοφησα και απ οτι βλεπω μεχρι τωρα ολοι οι προνομιουχοι ειναι στα μετωπισθεν οποτε δεν αλλαζει κατι .Στρατος τελος.
Α μονμαν μηπως ηξερες τον συναδελφο σου τον μπαφα που πεθανε προσφατα ; εγραψαν για αυτον οι εφημεριδες -
@fanis75 said in Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]:
Aχαχαχα!!
Γιατί τα έχεις με τους Αθηναίους (που η πλειοψηφία δεν ειναι Αθηναίοι, λίγοι είμαστε γκάγκαροι)?
-
1 Αττικη
2 Κρητη
Κατηγορουν δε τους γεωργους για το νερο που χρησιμοποιούν , αλλα παραλειπουν να αναφερουν τα εκκατομυρια καζανακια τους επι 10 φορες επι 10 λιτρα ποσα εκκατομυρια κυβικα ειναι την μερα .Πολλά λάθη στη σειρά. Οι περισσότεροι κάτοικοι Αθηνών είμαστε από χωριά που τα πονάμε και αγαπούμε. Επίσης πως θα μπορούσαμε τους παιδικούς μας φίλους που είναι και γεωργοί πως μας καταναλώνουν το νερό? Εσύ καζανάκι δε χρησιμοποιείς δηλαδή? Δεν υπάρχει κράτος των Αθηνών αλλά όλων των Ελλήνων. Εκτός κι αν θες πλατεία διαστάσεων Ομόνοιας στην Καρυά ή αεροδρόμιο στο Κυριάκι. Πάω πάσο τότε.
-
@spi_duster said in Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]:
1 Αττικη
2 Κρητη
Κατηγορουν δε τους γεωργους για το νερο που χρησιμοποιούν , αλλα παραλειπουν να αναφερουν τα εκκατομυρια καζανακια τους επι 10 φορες επι 10 λιτρα ποσα εκκατομυρια κυβικα ειναι την μερα .Πολλά λάθη στη σειρά. Οι περισσότεροι κάτοικοι Αθηνών είμαστε από χωριά που τα πονάμε και αγαπούμε. Επίσης πως θα μπορούσαμε τους παιδικούς μας φίλους που είναι και γεωργοί πως μας καταναλώνουν το νερό? Εσύ καζανάκι δε χρησιμοποιείς δηλαδή? Δεν υπάρχει κράτος των Αθηνών αλλά όλων των Ελλήνων. Εκτός κι αν θες πλατεία διαστάσεων Ομόνοιας στην Καρυά ή αεροδρόμιο στο Κυριάκι. Πάω πάσο τότε.
Πλακα κανω ρε συ . Αλλά παλια υπηρχε ενας ρατσισμος
(των Αθηναιων δηλαδη χωριατες που ειχαν παει μπροστιτερα ) απεναντι στους επαρχιωτες .
Μαλλον δεν τα προλαβατε τα συνθηματα στους τοιχους βλαχοι πισω στα χωρια σας , και το να σε αποκαλουσαν βλαχο ηταν βρισια .
Να αναφερω δε και το μεγαλο προβλημα της ντοπιολαλιας το τι γελιο επεφτε ετσι και σου ξεφευγε κατι.
Βεβαια για να ειμαι δικαιος αντιστοιχο γελιο επεφτε και κανενα παιδι ερχοταν στα χωρια ,μιας και τους θεωρουσαμε "φλουφληδες".
Επειδη δεν ξεχνω ομως , ακομα περιμενω τα εργα και την αναπτυξη της επαρχιας που μας ειχαν υποσχεθει τα κομματα για μετα τους ολυμπιακους αγωνες , οτι αφου ολοι οι ποροι κατευθυνθηκαν προς Αθηνα μερια μετα ηταν η σειρα της επαρχιας.
Οσο για τα καζανακια τα χρησιμοποιουμε μαλλον ελαχιστα γιατι απλα δεν υπαρχουν στην υπαιθρο.
Επειδη εχουμε περασει ξηρασιες και εχουμε πει το νερο νερακι ,βλαστημαω την ωρα και την στιγμη φετος που αφησα τα παιδια να με πεισουν να βαλουμε κηπευτικα στο σπιτι οπως και σιχαμενα δεντρα λειλαντ περιμετρικα που θελουν νερο μερα παρα μερα .
Αληθεια μαθατε τι προτειναν οι ασχετοι (στην κυριολεξια καθως δεν ηταν καποια εταιρεια με εξιδικευση και εμπειρια) Ολλανδοι για την Θεσσαλια; κηπευτικα .
απο αυτα που σπερνουν τωρα στην θεσσαλια τα σιτηρα δεν θελουν καθολου ποτισμα , το βαμβακι μπορει να φαει 5 ποτισματα και αν ριξει καμμια βροχη μπορει, αναλογα την περιοχη , και 2 τα δε τριφυλια ενα τον μηνα , και οι αθεοφοβοι προτειναν κηπευτικα που κατ ελαχιστο απαιτουν ποτισμα μια φορα την εβδομαδα και ισως και2.
Στα αγγλικα βεβαια καθως οι βλαχοι δεν ξερουν ξενες γλωσσες μην παρουν και χαμπαρι.
Στην καρυα η πλατεια ειναι μεγαλυτερη απ την ομονοια στο κυριακι πριν λιγα χρονια απεκτησαν προσβαση στην υπολοιπη ελλαδα. -
Άσχετο αλλά πάντα ζήλευα τους Κρητικούς που κατάφεραν να "επιβάλλουν" τη ντοπιολαλιά τους και όταν την ομιλούν να λαμβάνεται ως δείγμα διαφορετικότητας. Οι υπόλοιποι Έλληνες ( και Κύπριοι μαζί, εκτός από τους Ελλαδίτες ) , είμαστε διαχρονικά θύματα μπουλινγκ ,επί του θέματος....
Άσχετο και πάλι ( ίσως πιο πολύ πολιτικό το θέμα) , αλλά αφού γράφτηκε για διοικητική μεταρρύθμιση ορίων, κυκλοφορούσαν έντονα σενάρια μετά τις τελευταίες εκλογές για καινούργιο σαρωτικό Καλλικράτη. Όχι μόνο λιγότεροι Δήμοι ( πχ σε νομούς με ορεινό και πεδινό ανάγλυφο , θα γίνονταν ένας Δήμος ορεινός και ένας πεδινός και τέλος) αλλά και αλλαγή στα όρια νομών ( π.χ. η Πρέβεζα θα έπαιρνε το Άκτιο και άλλα δίπλα και θα έδινε τη Φιλιππιάδα στην Άρτα , ένα από τα παραδείγματα). Σωστός λάθος ( είμαι και εκτός θέματος ) , αλλά πλέον, το αποκλείω να υλοποιηθεί....
-
Βασικά εφόσον δεν υπάρχει "κράτος των Αθηνών" και τις κοινοχρηστες υποδομές τις πληρώνουμε με διόδια κλπ, να διοχετευονται ΟΛΟΙ οι πόροι φορολογίας σε πρώτο βαθμό εκεί που παράγονται.
Όχι να τα μαζεύουν όλα αυτά τα υπουργεία στην Αθήνα και μετά να δίνουν ελεημοσύνη στο παρακαλετο στους επαρχιώτες.
Κι αφού στο κράτος των Αθηνών που δεν υπάρχει, είστε πολύ πελούσιοι, να δίνετε μέρος των φόρων σας απευθείας και στις φτωχότερες περιοχές όπως η Ήπειρος.
Πολύ θα μ αρεσε
Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]