-
@dimsabas said in TESLA FORUM:
Ανεξάρτητα από αμάξι, ποιος πάει μονοήμερη τόσο μακριά; Στο Γύθειο; Πάμε κάθε καλοκαίρι στο κάμπινγκ κι είναι ολόκληρο ταξίδι.
Πολύς κοσμος παει μονοήμερη Γυθειο ειδικά αν πας από το Λευκτρο για Σπάρτη ,επιβαρύνεσαι δίοδια και σχεδόν 30 χλμ αλλά είναι πιο ασφαλής και ξεκούραστη διαδρομή.Ακομα και στον περιφερειακό της Σπαρτης πας χαλαρά και σχετικά γρήγορα αν δεν θες να μπεις στην πόλη.Μονο το καλοκαίρι είναι σχετικά ταλαιπωρία λόγω ζέστης και αν συμπεσεις με την Κυριακάτικη επιστροφή των Αθηναίων που επιστρέφουν από το μπάνιο.
-
Χωρίς κίνηση, είναι 3:30 ώρες από Βουλιαγμένη, τόσο βγάζει. Δηλαδή ακόμα κι αν δεν κάνεις κάποια βόλτα εκεί (τότε γιατί πήγες;), είναι 7 ώρες πήγαινε-έλα. Το βρίσκω υπερβολικό για μονοήμερη, αλλά γούστα είναι αυτά. Κάποιος βέβαια μπορεί να μένει Χαϊδάρι και να γλιτώνει ένα δίωρο. Αγαπημένος προορισμός πάντως, πηγαίνουμε κάθε χρόνο, αλλά καθόμαστε μέρες.
-
Ναι εσυ μένεις στην άλλη άκρη της Αττικής σχεδόν όποτε αυξάνεται αρκετα ο χρόνος ταξιδιού!
-
Δεν το βρίσκω παράλογο. Έχω κάνει και εγώ τέτοιες μονοήμερες.
Το ότι έχει οικογένεια μέσα και αντέχει τόση ώρα, ναι πρώτη φορά το ακούω.
-
Στα νιάτα μας κάναμε Θεσσαλονίκη-Αθήνα-Θεσσαλονίκη σε μια μέρα. Σκότωμα ήταν, αλλά ήμασταν και νέοι...
-
@realzeus said in TESLA FORUM:
Στα νιάτα μας κάναμε Θεσσαλονίκη-Αθήνα-Θεσσαλονίκη σε μια μέρα. Σκότωμα ήταν, αλλά ήμασταν και νέοι...
εχω συνέχισα να το κάνω και τον καινούργιο αιώνα φίλε...
για να αντισταθμίσεις τα άπειρα ακριβά διόδια πρέπει να πηγαίνεις απο τις παρακάμψεις
και τα ακριβά καύσιμα μόνο με ντίζελ αυτοκίνητο υποφέρονταιΑπο αυτά που εχω καταλάβει και με tesla ετσι θα το έκανα μεχρι Λάρισα απο τον παλιό στα Τέμπη να απολαύσεις την θέα απο την πανοραμική
φόρτισμα κανα 20' στους ταχυφορτιστές εκει και καφέ εννοείτε πλατεία Ταχυδρομείου
μετα απο Νίκαια Φάρσαλα Δομοκό να ξεμπαζώσεις την άσφαλτο
ξαναφόρτισμα στην Αταλάντη και μετα απο Λιβαδειά Θήβα Μάνδρα με στάση για παϊδάκιαΑνταλλαγή χρόνου με εμπειρίες ας κάνω και 8 ώρες και θα ας βγεί σαν ντίζελ το κοστολόγιο
-
@monman2 said in TESLA FORUM:
για να αντισταθμίσεις τα άπειρα ακριβά διόδια πρέπει να πηγαίνεις απο τις παρακάμψεις
και τα ακριβά καύσιμα μόνο με ντίζελ αυτοκίνητο υποφέρονταιΑπο αυτά που εχω καταλάβει και με tesla ετσι θα το έκανα μεχρι Λάρισα απο τον παλιό στα Τέμπη να απολαύσεις την θέα απο την πανοραμική
φόρτισμα κανα 20' στους ταχυφορτιστές εκει και καφέ εννοείτε πλατεία Ταχυδρομείου
ξαναφόρτισμα στην Αταλάντη και μετα απο Λιβαδειά Θήβα Μάνδρα με στάση για παϊδάκιαΑνταλλαγή χρόνου με εμπειρίες ας κάνω και 8 ώρες
ομως τα λεφτα που γλυτωνεις απο τα διοδια τα δινεις για φαγητο/καφε
-
@spiros-0 said in TESLA FORUM:
ξαναφόρτισμα στην Αταλάντη και μετα απο Λιβαδειά Θήβα Μάνδρα με στάση για παϊδάκιαΑνταλλαγή χρόνου με εμπειρίες ας κάνω και 8 ώρες
ομως τα λεφτα που γλυτωνεις απο τα διοδια τα δινεις για φαγητο/καφε
και παραπάνω αλλα η εμπειρία των παϊδακίων στην Λαδόκολλα στην Θήβα πχ ... ανεκτίμητη!
-
ξαναφόρτισμα στην Αταλάντη και μετα απο Λιβαδειά Θήβα Μάνδρα με στάση για παϊδάκιαΑνταλλαγή χρόνου με εμπειρίες ας κάνω και 8 ώρες και θα ας βγεί σαν ντίζελ το κοστολόγιο
Αν θέλουμε 8 ώρες να κατέβουμε και άλλες 8 για να ανέβουμε, στην Αθήνα τι θα κάνουμε; Το θέμα είναι να έχουμε και λίγο χρόνο εκεί, αλλιώς γιατί πήγαμε;
-
Αν θέλουμε 8 ώρες να κατέβουμε και άλλες 8 για να ανέβουμε, στην Αθήνα τι θα κάνουμε; Το θέμα είναι να έχουμε και λίγο χρόνο εκεί, αλλιώς γιατί πήγαμε;
Έτσι όπως τα λέει ο Monman το μόνο που είναι σίγουρο ότι θα κάνει κάποιος Αθηνα ,είναι εξέταση για χοληστερίνη και τριγλυκερίδια και στο πήγαινε και στο έλα!
-
@red_monster said in TESLA FORUM:
Για 2-3 χρόνια και πολλούς τους είναι, μην μας περάσουν κια για τίποτα φτωχούς
πολλα ειναι 2-3 χρονια να βγαλει χειμωνα, καλοκαιράκι και πάμε για άλλα...ωρες ωρες νομιζω κάποιοι γράφουν απο το ...Λοξεμβουργο...
-
@antonakis said in TESLA FORUM:
Δεν το βρίσκω παράλογο. Έχω κάνει και εγώ τέτοιες μονοήμερες.
Το ότι έχει οικογένεια μέσα και αντέχει τόση ώρα, ναι πρώτη φορά το ακούω.
τα παιδια και η γυναικα ειναι προπονημενα. Ακομα και μικροτερα που ηταν δεν ειχαμε προβλημα. Στην χειροτερη να σταματησουμε λιγο στην ακρη για μερικα λεπτα αν εχει στροφες και ζαλιστει ο μικρος
-
-
@dettol said in TESLA FORUM:
@polistas said in TESLA FORUM:
Επειδή με ψήνει και μένα άσχημα...
Έχει αγοράσει κάποιος tesla χωρίς leasing?
Αξίζει να αγοράσει κάποιος κανονικά σαν ιδιώτης ή θα φορτωθεί κάτι που θα βγάζει συνέχεια ζημιές και σε 10 χρόνια θα το πετάξει διότι δεν θα το θέλει κανείς?περα απο την πλακα, πιο πολυ θα με αγχωνε να αγορασω τωρα θερμικο με οριζοντα 10ετιας, παρα ηλεκτρικο.
Νομιζω και οι 2 κατηγοριες θα εχουν τρομερη απαξιωση λογω των εξελιξεων.
Εγω θα γελαω με τα μεταχειρισμενα, που τωρα πουλανε κατι 10ετιας με 100κ χλμ 17χιλιαρικα, και σε 5 χρονια θα τα πουλανε 3 χιλιαρικα. -
@elteo said in TESLA FORUM:
Για να δείτε πόσο σχετικά ειναι όλα: εδώ λέμε πόσο μεγάλο ειναι το Τέσλα Μόντελ 3 (σιγά το μεγάλο δηλαδή) και στο βίντεο τους κάνει πολύ μεγάλη θετική εντύπωση πως χωράνε άνετα σε ένα μικρό αυτοκίνητο....χαχαχα!! Και είναι στον Καναδά, όχι ΗΠΑ. Και εδώ δεν το θέλει πολύς κόσμος γιατί ειναι λένε μεγάλο....χαχαχαχα!!
-
@ntinaras said in TESLA FORUM:
@dettol said in TESLA FORUM:
@polistas said in TESLA FORUM:
Επειδή με ψήνει και μένα άσχημα...
Έχει αγοράσει κάποιος tesla χωρίς leasing?
Αξίζει να αγοράσει κάποιος κανονικά σαν ιδιώτης ή θα φορτωθεί κάτι που θα βγάζει συνέχεια ζημιές και σε 10 χρόνια θα το πετάξει διότι δεν θα το θέλει κανείς?περα απο την πλακα, πιο πολυ θα με αγχωνε να αγορασω τωρα θερμικο με οριζοντα 10ετιας, παρα ηλεκτρικο.
Νομιζω και οι 2 κατηγοριες θα εχουν τρομερη απαξιωση λογω των εξελιξεων.
Εγω θα γελαω με τα μεταχειρισμενα, που τωρα πουλανε κατι 10ετιας με 100κ χλμ 17χιλιαρικα, και σε 5 χρονια θα τα πουλανε 3 χιλιαρικα.τα μικρα αυτοκινητα βενζινης θα εχουν παντα αγοραστικο κοινο πιστευω. Αν μαλιστα ειναι τιποτα υβριδικα τογιοτα, ακομα καλυτερα. Για τα υπολοιπα ολα, δεν νομιζω οτι μπορει κανενας να βαλει το χερι του στη φωτια για το τι θα συμβαινει μια δεκαετια μετα.
Οποιος αγοραζει τωρα, το κανει βασει των αναγκων του και τι του αρεσει. Αν μπορει να παρει εταιρικο αμαξι απο την δουλεια του, ακομα καλυτερα. Βγαζει εναν μπελα απο το κεφαλι του.
Οποιος αγορασει ηλεκτρικο και μπορει να φορτιζει σπιτι, ειναι σιγουρο οτι θα του βγει συνολικα φτηνοτερο απο το αντιστοιχο θερμικο στο κοστος κινησης. Ειδικα αν μπορεσει να το συνδυασει και με φωτοβολταικο.Γενικα, ειναι πολλες οι παραμετροι που πρεπει να συνυπολογισει ο επιδοξος αγοραστης. Διαφορετικα, βλεπει τι εχει η τσεπη, βλεπει τι γουσταρει, και παει και αγοραζει
-
@fanis75 said in TESLA FORUM:
Για να δείτε πόσο σχετικά ειναι όλα: εδώ λέμε πόσο μεγάλο ειναι το Τέσλα Μόντελ 3 (σιγά το μεγάλο δηλαδή) και στο βίντεο τους κάνει πολύ μεγάλη θετική εντύπωση πως χωράνε άνετα σε ένα μικρό αυτοκίνητο....χαχαχα!! Και είναι στον Καναδά, όχι ΗΠΑ. Και εδώ δεν το θέλει πολύς κόσμος γιατί ειναι λένε μεγάλο....χαχαχαχα!!
Ένα κανάλι στο yt που βλέπω για να χαζεύω αυτοκίνητα που δεν έρχονται Ελλάδα η Ευρώπη έβγαλε compact car of 2023 το … Prius!!!
-
έχεις οδηγήσει στους δρόμους τους? η λ. Μεσογείων είναι παράδρομος για αυτούς.
-
το crv και το tiguan ALLSPACE ειναι compact SUVs. Καθε αγορα εχει τις ιδιαιτεροτητες της
-
Αφού ξέρουμε ότι οι Αμερικάνοι τα έχουν όλα στον υπερθετικο βαθμό.
Οι δικές μας καραβίδες, είναι οι δικές τους μ@@νοψειρες,που λέει και το ανέκδοτο.
TESLA FORUM