Jan 2, 2024, 11:19 AM

@argyn said in TESLA FORUM:

Θερμά συγχαρητήρια στον Μάγκα με το λευκό Tesla Model 3 Performance που το οδήγησε όπως ακριβώς του αξίζει να οδηγείται πρωτοχρονιά του 2024 (δικαστής Ντρεντ και ινσταντ καρμα μαζί):

Διόδια Τραγάνας - Πρός Αθήνα. Μαύρο Μερτσεντέ MLxxx με αλβανικές πινακίδες, κολάει στον προφυλακτήρα του tesla το οποίο κινείται στην αριστερή λωρίδα με περίπου 120χαω και του παίζει φώτα, 1 χιλιόμετρο περίπου μακριά από τα διόδια Τραγάνας. Teslaνος κάνει δεξιά χωρίς περαιτέρω τσαλίμια, ML επιταχύνει προσπερνάει και απομακρύνεται 20-30 μέτρα, Teslaνος σανιδώνει, κυριολεκτικά εκσφενδονίζεται και χώνεται και πάλι μπροστά από το ML, κινούμενος με καταιγιστικό ρυθμό προς τις αυτόματες μπάρες. Η ιστορία επαναλαμβάνεται ελαφρώς παραλλαγμένη αμέσως μετά τα διόδια όπου ο Teslανος, προφανώς σκοπίμως επιβραδύνοντας μέχρι αηδίας, είχε στήσει καρτέρι στον καψερό μερτσεντάκια (λεπτομέρειες δεν ξέρω καθότι είχαν απομακρυνθεί από το οπτικό μου πεδίο ανηφορίζοντας προς Μαλεσίνα). Παιχνίδια μεγάλων παιδιών.

Όσες φορές και αν έχω δεί εξωτερικά ή νιώσει εσωτερικά την κτηνώδη ακαριαία επιτάχυνση των γρήγορων tesla ο εγκέφαλος μου αδυνατεί να συνδυάσει τα δεδομένα που οι αισθήσεις του τον τροφοδοτούν - υποθέτω ότι ισχύει και για άλλα γρήγορα ηλεκτρικά - δεν έχω προσωπική εμπειρία και άρα δεν έχω άποψη.

Με Drone καταγραφηκε η διαδρομη ή με περιπολικο?😂😂😂