@v_a said in Toyota Yaris Cross:
@iceman7 said in Toyota Yaris Cross:
@ataim said in Toyota Yaris Cross:
@iceman7 Η προσέγγιση σου είναι λάθος θεωρώ για αυτό έχεις απογοητευτεί από το yc. Ξέρεις γιατί είναι best seller? Γιατί για τις μετακινήσεις εντός λεκανοπεδίου είναι μακράν η καλύτερη λύση μαζί με το yaris βέβαια, όχι μόνο σε θέματα οικονομίας χρήσης αλλά κυρίως στην ευκολία αλλά και στην ποιότητα κίνησης στην αθηναϊκή τρέλα. Αυτά δυστυχώς πάει πακέτο με το άθλιο εσωτερικό το οποίο όμως λίγο επηρεάζει στην καθημερινότητα που ο παράγοντας εκνευρισμού είναι ο μπροστινός που θα φρενάρει ξαφνικά και όχι το υλικό του τεμπέλη.
Το δίκτυο που έχει ξεφύγει είναι άλλο δυσάρεστο θέμα αλλά δυστυχώς πουλάνε και χέστηκ@ν για τον πελάτη.
Εσύ ψάχνεις απτή ποιότητα σε αυτοκίνητο πόλης, που δύσκολα θα βρεις στην toyota ίσως ούτε στην lexus.
Αυτό που θες μάλλον δεν το βγάζει κάνεις, συγκριτικά το Α1 πχ έχει σαφώς πολύ καλύτερα υλικά κ συναρμογή, όμως ο ημιακαμπτος κοπαναει χειρότερα, ο συμπλέκτης μένει στο πάτωμα, το turbolag δεν παλεύεται, και οι τριγμοί από ταμπλό παράθυρα μετά από 4 έτη χρήσης κάνουν το yaris να μοιάζει λίμο.
Μακάρι να έβγαινε full hybrid ή μικρό ηλεκτρικό με την ζητούμενη ποιότητα αλλά πόσο θα έκανε;Το καλύτερο για εντός πόλης θα ήταν το aygoX με κάποια υβριδικοτητα. Επόμενο το απλο γιαρις.
Το YC δεν μπορεί να είναι καθημερινό.
Είναι πανάκριβο και μεγάλο/ογκώδες με σχεδιασμό και πέταγματα ακατάλληλα για κίνηση, παρκαρίσματα στην πόλη.
Εχω γράψει ότι το πήραμε για καθημερινό - αντικαταστάτη του ποιοτικού και ευάερου γιαρις υβριδικού προηγούμενης γενιας επειδή μάζεψε χρονια/χλμ.
Αλλά διαπίστωμενα δεν μπορεί να επιτελέσει το ρόλο. Είναι ογκώδες με ελλειπη ορατότητα/ έλεγχο άκρων. Για τη δικη μου μετακίνηση από πάρκινγκ σε πάρκινγκ σπίτι - δουλειά είναι μια χαρά. Αλλά για περα δώθε σούπερ μάρκετ, μαθήματα σχολεία κλπ όχι. Εκεί θες i10 άντε γιαρις.Στο θέμα μεγέθους - χρήση για πόλη έχεις απόλυτα δίκιο. Στο θέμα τιμής, στα έχω ξαναπεί, αν κόστιζε max 22 δεν θα έλεγες κουβέντα για τα πλαστικά, και εκεί σου δίνω ένα δίκιο.
Εγώ επέλεξα το απλό yaris, έχοντας σαν μακρινή σκέψη την αγορά ενός μεγαλύτερου c κάποια στιγμή.
Αλλά μην ξεχνάς ότι για κάποιον που έχει ένα και μοναδικό αυτοκίνητο, το yc μπορεί να επιτελέσει άριστα αυτόν τον ρόλο.
Συμφωνούμε απόλυτα!
Το εχω ξαναγράψει ότι αν επαιρνα τη style στα 21 ή την active plus στα 20 θα παρέβλεπα πάρα πολλά!
Στις παρουσες όμως τιμες με εκλεψαν και δεν με ενδιαφέρει ο ανταγωνισμός τι προσφέρει! Εγω Τογιοτα αγοράζω 25 χρονια και με την τιμολογηση αυτή σε συνδυασμό με τη χαμηλή ποιότητα με εχασαν για πάντα!
Μαζντογιαρις leasing αναμένω για τη γυναίκα και ας κανει οτι δεν το θέλει γιατι και καλα θελει ψηλό (είχε και στο χωριό της).. αν επιμείνει θα μείνει με αυτο που εχει και εγώ με 2.
Το αν τωρα το YC μπορει να επιτελέσει ρόλο μοναδικού αμαξιού, πιθανώς ναι.. χωρο αποσκευών έχει! Απλά αυτός ο ανθρωπος - περιορισμένων οικονομικών δυνατοτητων λογικά - θα είχε πριν κανα 20ετίας χρέπι πια ως μοναδικό και το YC θα του φαίνεται διαστημόπλοιο .... η αποψη αυτού του ανθρώπου δεν έχει βαρύτητα για εμένα γιατι μπορώ να κινουμε αλλιως.