-
Επειδή όταν έψαχνα τα είδα σχεδόν όλα:
Εγώ ήθελα C3 Aircross, αλλά δεν άρεσε στην γυναίκα. Είχε €29.000 με τεράστιους χώρους, φοβερή άνεση, κατανάλωση 9-10 στην πόλη και το ίδιο μέτρια πλαστικά. Στόνικ για γέλια μέσα, πιο ακριβό και κοπάναγε σαν τον διάολο. Τ κροσ το πιο όμορφο (για εμένα), μέτρια ποιότητα δλδ. τα ίδια χάλια με το Γιάρις, ακριβό και κοπάναηε εξίζου, το ίδιο και το Αρόνα. Καμίκ άνετο, τρομεροί χώροι, πιο άνετη ανάρτηση από τα ξαδέρφια του, αλλά πολύ ακριβό (δεν είχε καν πλαϊνούς ααερόσακους!). Πούμα το πιο καλό στον δρόμο, χώροι καλοί, αποσκευών τεράστιος, ποιότητα καλύτερη από γιρις κρος, άθλιο dct. Μπαιγκόν δεν βλέπεται, Κόνα όμορφο και πανάκριβο αλλα πιο ποιοτικό.
Που θέλω να καταλήξω: ναι μέτριο ποιοτικά ειναι το γιάρις κρός (εμένα δεν τρίζει όμως!), αλλά δεν είναι ότι ο ανταγωνισμός προσφέρει κάτι φορβερό...τα ίδια χάλια ειναι, με ελάχιστες εξαιρέσεις. Τέλος, όπως είπα προτιμώ μηχανολογία και τενχολογία από αφρολέξ....γούστα είναι αυτά. Όσο για το πάχος της βαφής, αδιάφορο μου είναι, αφού ακόμα και bmw kai MB στην Αθήνα μέσα στα χέρι τις συζύγου θα βγει στην 5ετια με πολλές πολλές γρατσουνιές και όχι μόνο.
-
@stefan147 said in Toyota Yaris Cross:
Αυτό με την αξιοπιστία κουμπώνει στο αρχικό μου μήνυμα περί κλισέ παπούδων. Ναι πιθανότατα ένα Yaris θα είναι μακροχρόνια πιο αξιόπιστο από ένα Polo. Παράλληλα όμως το Polo θα είναι πολύ καλύτερο αυτοκίνητο. Δε γίνεται να αξιολογούμε ένα αμάξι ούτε βάση της τσέπης μας ούτε με αποκλειστικό κριτήριο την αξιοπιστία ή την οικονομία. Όταν δηλαδή πάμε να αγοράσουμε ένα σπίτι πως γίνεται να κοιτάμε παράλληλα σε ποια περιοχή είναι, πόσα δωμάτια έχει, πόσο κοστίζει και ένα κάρο άλλους παράγοντες? Στο αμάξι άπαξ και δεν κάει και (νομίζουμε ότι) δεν χαλάει νομίζουμε ότι πιάσαμε τον παπα απ τα φρύδια.
σημαντικοι παραγοντες αξιοπιστία και οικονομια για εμας τους φτωχομπινεδες βαλκανιους. καθε βλαβη που κοστιζει 500 ανατρεπει τον οικ. προυπολογισμο. εξαλλου και συ στον Ιάπωνα ακουμπησες τα λεφτα σου ουτε στην alfa ουτε στη Peugeot
-
@fanis75 said in Toyota Yaris Cross:
@iceman7 said in Toyota Yaris Cross:
Ποια ανάρτηση βρε Φανη με τον ημιακαμπτο της πλακας; Που νοιωθεις και ακους ελλειψει μονώσεων τα πάντα;
Που πας 100 και νομιζεις ότι είναι ανοιχτή η πόρτα ;
Το χύμα μηχανοστάσιο ;
Τα πολύπλοκα ηλεκτρονικά της Τογιότα που όταν αρχίσουν να σκάνε δεν θα σου κάλυπτει τίποτα η Τογιότα ;
Μακάρι να ήταν μόνο τα άθλια πλαστικά.Πιο σβέλτο είναι από τις κηδείες τα προηγούμενα υβριδικά γιαρις, επιτελους σχετικά κανονικό ψηλό όχι σαν τα κορολα και chr χαμηλά και οικονομικό.
Τίποτα άλλο. Ευχαρίστηση ΜΗΔΕΝ.
Και φυσικά κάθε άλλο παρα φθηνό είναι.
Εσυ αγόρασες φθηνά.
Με μετρο σύγκρισης τα λεφτά που έχουμε διαθεσιμα όχι οτι χρεώνει ο καθένας.Ειπαμε διαφωνω 100%!! Εχω τελειως αλλη αποψη και μετα απο ταξιδι. Το αυτοκινητο ειναι εξαιρετικό ακομα και στα 150χαω. Η αναρτηση ειναι καλυτερη απο τα περισσοτερα της κατηγοριας, εκτός του Πούμα. Τα αρονα και Τ κρος να δεις πως κοπανάγανε. Επισης σε σχεση πχ με Αρονα πολυ καλυτερο κράτημα και στριψιμο. Το γιαρις δεν κοπαναει μια μπροστά τους. Εγω τριγμούς δεν εχω τσικ, ακομα και στα χωματα στο νησι. Δεν ξερω πως τα βλεπεις ολα αυτα, προφανως εχουμε αλλη οπτική ή οδηγουμε αλλο αμάξι!! Διαβαζω τις περιγραφές σου και δεν βρίσκω ουτε 10% απο αυτα που γραφεις στο δικό μου…χαχα! Με τον Τασο πχ συμφωνουμε.
Φανη οι διαφορές μας είναι ότι εσύ το αξιολογείς ως αμάξι των 21 χιλιάδων που σου κόστισε και εγώ ως αμάξι των 26.
Επίσης εσύ συνειδητά το έχεις δώσει στη γυναίκα ενώ εγώ τόσο ακριβό που συναμα ειναι τόσο άβολο καθημερινά με τα πετάγματα του (ότι έλεγε ο σχετικός13) και 17αρα ζάντα αυτοκίνητο αποκλείεται.. οπότε πρέπει να το φορτωθω ο ίδιος που αποκλείεται.
Αλλά σου φορτωνει τη 17αρα αν θες τον πολιτισμό του ασυρματου carplay. -
@dimitrioskosmas said in Toyota Yaris Cross:
Αυτό με την αξιοπιστία κουμπώνει στο αρχικό μου μήνυμα περί κλισέ παπούδων. Ναι πιθανότατα ένα Yaris θα είναι μακροχρόνια πιο αξιόπιστο από ένα Polo. Παράλληλα όμως το Polo θα είναι πολύ καλύτερο αυτοκίνητο. Δε γίνεται να αξιολογούμε ένα αμάξι ούτε βάση της τσέπης μας ούτε με αποκλειστικό κριτήριο την αξιοπιστία ή την οικονομία. Όταν δηλαδή πάμε να αγοράσουμε ένα σπίτι πως γίνεται να κοιτάμε παράλληλα σε ποια περιοχή είναι, πόσα δωμάτια έχει, πόσο κοστίζει και ένα κάρο άλλους παράγοντες? Στο αμάξι άπαξ και δεν κάει και (νομίζουμε ότι) δεν χαλάει νομίζουμε ότι πιάσαμε τον παπα απ τα φρύδια.
σημαντικοι παραγοντες αξιοπιστία και οικονομια για εμας τους φτωχομπινεδες βαλκανιους. καθε βλαβη που κοστιζει 500 ανατρεπει τον οικ. προυπολογισμο. εξαλλου και συ στον Ιάπωνα ακουμπησες τα λεφτα σου ουτε στην alfa ουτε στη Peugeot
Δεν υπάρχει πια καμιά αξιοπιστία Τογιότα τουλάχιστον περισσότερη από τα υπόλοιπα μοντέλα.
Αντίθετα με τόσα ηλεκτρονικά μέσα που αν κρίνω από την ποιότητα των υπολοίπων θα κρεμάσουν άγρια σε λίγα χρόνια μένεις εκτεθειμένος.
Το αμαξάκι αυτο ειναι τεράστια αρπαχτη για Ευρώπη. Για Ασία μια χαρά. -
Σημαντικοι, δε λεω. Αλλα οχι οι μονοι.
Κι εγω οντως εκει τα ακουμπησα αλλα για το λογο που το κανουν ολοι. Κοστος. Ειπαμε 4κινηση, 200 αλογα, 5λτ καταναλωση δυστυχως δεν υπαρχουν αλλου. Τα χαρακτηριστικα του YC ομως τα βρισκεις και αλλου και με πολυ ανωτερο περιτυλιγμα. Πλην της καταναλωσης, οκ.
-
@ataim said in Toyota Yaris Cross:
Από την άλλη μεριά όμως σου προσφέρουν ένα σύστημα μετάδοσης ανώτερο σε ποιότητα κίνησης ακόμα και από λιμουζίνα με V8.
Είπαμε να πούμε καμιά υπερβολή, αλλά εσύ το έκανες λύσσα...
-
Φανη οι διαφορές μας είναι ότι εσύ το αξιολογείς ως αμάξι των 21 χιλιάδων που σου κόστισε και εγώ ως αμάξι των 26.
Επίσης εσύ συνειδητά το έχεις δώσει στη γυναίκα ενώ εγώ τόσο ακριβό που συναμα ειναι τόσο άβολο καθημερινά με τα πετάγματα του (ότι έλεγε ο σχετικός13) και 17αρα ζάντα αυτοκίνητο αποκλείεται.. οπότε πρέπει να το φορτωθω ο ίδιος που αποκλείεται.
Αλλά σου φορτωνει τη 17αρα αν θες τον πολιτισμό του ασυρματου carplay.Και στα 26.000 παλι εξαιρετικό το βρίσκω οταν ο ανταγωνισμός εχει 30+. Ασε που η τιμη δεν εχει σχεση με αυτα που λεω.
Οσπ για την γυναικα, το προτιμω το κρος απο την Κορολα για καθε μερα αλλα η γυναικα δεν μου το δινει, το αγάπησε!!
Τα χαρακτηριστικα του YC ομως τα βρισκεις και αλλου και με πολυ ανωτερο περιτυλιγμα. Πλην της καταναλωσης, οκ.
Δεν τα βρίσκεις. Εψαξα και δεν τα βρήκα!!
-
Και εγώ θα το αξιολογούσα ως αμάξι των 28+ χιλιάδων, γιατί κάπου εκεί μου έβγαλε ο διαμορφωτής μία έκδοση με κάποιον αξιοπρεπή εξοπλισμό.
28+ χιλιάδες ευρώ. Έλεος. Τογιότα είναι και από ότι διαβάζω εδώ και τενεκές...
-
Δεν υπάρχει πια καμιά αξιοπιστία Τογιότα τουλάχιστον περισσότερη από τα υπόλοιπα μοντέλα.
Αντίθετα με τόσα ηλεκτρονικά μέσα που αν κρίνω από την ποιότητα των υπολοίπων θα κρεμάσουν άγρια σε λίγα χρόνια μένεις εκτεθειμένος.
Το αμαξάκι αυτο ειναι τεράστια αρπαχτη για Ευρώπη. Για Ασία μια χαρά.μη μπερδευεις την ποιοτητα κατασκευης με την αξιοπιστία. μπορει μετα απο 10 χρονια το yc να εχει σκορπισει ποιοτικα στα πλαστικα και να τριζει αλλα το αντιστοιχο ευρωπαϊκό μπορει να σε εχει φεσωσει με ενα 2χιλιαρο σε απροβλεπτες βλαβες. διαλεγεις καιπαιενεις
-
Το αμαξάκι αυτο ειναι τεράστια αρπαχτη για Ευρώπη. Για Ασία μια χαρά.μη μπερδευεις την ποιοτητα κατασκευης με την αξιοπιστία. μπορει μετα απο 10 χρονια το yc να εχει σκορπισει ποιοτικα στα πλαστικα και να τριζει αλλα το αντιστοιχο ευρωπαϊκό μπορει να σε εχει φεσωσει με ενα 2χιλιαρο σε απροβλεπτες βλαβες. διαλεγεις καιπαιενεις
Και το Τογιότα μου έβγαλε ηλεκτρικα εντός εγγύησης γιατί η 6ετια είναι μουφα.
Και φυσικά 10 χρονια δεν με απασχολούν ως χρόνοι. Εδώ 7,5 έφτασε το γιαρις και έχω αργησει να το δώσω -
Ακολουθεί σεντόνι ημιδιπλο..!
Να συμβάλλω κ εγώ με την εμπειρία χρήσης απλού Yaris k ουχί cross.
Ο κάθε ένας βάζει τα κριτήρια επιλογής αυτοκινήτου ανάλογα με τα θέλω του τις ανάγκες του κ την τσέπη του.
Έτσι θα γίνει κάποια ιεράρχηση κ θα μπουν κ κόκκινες γραμμές...Όποιος πάρει Yaris k προσδοκεί ποιότητα απτή επιπέδου Golf 116 κλπ, θα απογοητευτεί πολύ.
Ούτε καν της προηγούμενης (όχι με 140 άλογα) Corolla είναι ισάξια...
Άρα αν κάποιος περιμένει τέτοια ποιότητα, είναι λόγος διαζυγίου.
Τέλος.Αν όμως έχει ψηλά την οικονομία, την ασφάλεια, την αξιοπιστία (όποια κ αν έχει απομείνει κ στη μαμά Toyota), κ πλέον κ οδηγική συμπεριφορά κ να μην σέρνεται, Ε τότε ο συναγωνισμός υστερεί πολύ.
Εγώ πήγαινα για το απλό Yaris style,!
το πιο απλό κ φτηνό., μετά λέω θα πάω chic για τα δερμάτινα ( εντάξει ημι)
Κατέληξα με μια έκδοση Tokyo ... Που έχει μαύρες ζάντες κ head up display.Έχει τα λίγα μαλακά κ τα πολλά μέτρια σε αίσθηση πλαστικά, αλλά δεν είναι κουδουνιστρα.
Σε 15 μήνες χρήσης έχω 37400 χλμ, με πολλά σε εθνική. Μπορεί να κινηθεί άνετα σε ταχύτητες εθνικής με τους ανάλογους συμβιβασμούς. Εγώ το έχω δεύτερο κ το ήθελα μικρό, σε λίγο θα το έχει κ κάποιο παιδί.Ναι Κοπανάκι ο πίσω άξονας σε μεγάλα εγκάρσια αυλάκια κ κάνει ηχώ στο πορ μπαγκαζ.
Είχα πριν Ibiza tsi dag με 215000 χλμ..
Τα συστήματα ασφαλείας για μένα είναι άψογα σε όλες τις συνθήκες. Στρίβει κ το απολαμβάνω.
Σήμερα πήγα Θεσσαλονίκη Λάρισα κ από εκεί Κοζάνη κ μετά Άργος Ορεστικό κ επιστροφή .
Σύνολο 30 λίτρα για 630 περίπου χιλιόμετραΜέχρι Λάρισα ήπια για εθνική οδήγηση κατανάλωση 4 κάτι. Σκισιμο στις ανηφόρες κ στροφές για Ελλασόνα μέχρι Κοζάνη , κατανάλωση 5,4 με 6 ,έπεσε στο 5,5 περίπου μέσα στην Κοζάνη. Νορμάλ μέχρι Άργος κ μετά ταχύτητες εθνικής ( ότι λέει η πινακίδα) κ με λίγα ανοίγματα για επιστροφή με καταιγίδα σε κάποια σημεία.
Δεν κοπανούσε έστριβε έτρεχε, όλα τα σύστημα άψογα . Αυτά ήταν τα θέλω μου κ ο ανταγωνισμός δεν είχε (ούτε τώρα έχει νομίζω) κάτι αντίστοιχο.
Προφανώς η οικονομία ασφάλεια κ αξιοπιστία κ οδηγική συμπεριφορά για μένα είναι λόγος διαζυγίου.
Για ποιότητα με ξεγελά η κόκκινη ραφή στο ημι δερμάτινο καθίσμα κ το head up diaplay. Κ είμαι από τους τυχερούς που
το πήρα με 21500 με 22 κατι νομίζω. -
@george-0 said in Toyota Yaris Cross:
Υπαρχει ευκολη απαντηση σ αυτο και ειναι το κοστος. Τιποτα αλλο.
Κι εγω οταν εψαχνα αμαξι δε βρηκα αλλο 4κινητο με 200 αλογα στα 40Κ απ το ΨΨ οποτε το πηρα. Αυτο δε σημαινει οτι θα το προσκυναω ή οτι δε βλεπω τις γυφτιες και αστοχιες του.
Δεν προσκυναει κανεις το αυτοκινητο του.
-
Είναι καλό αμάξι
πας για μπάνιο χωρίς να σκέφτεσαι την βενζίνη που θα κάψει βασικά τώρα που το σκέφτομαι τα μπουκαλάκια του νερού που ήπιαμε πρέπει να ήταν ακριβότερα
-
@monman2 said in Toyota Yaris Cross:
πας για μπάνιο χωρίς να σκέφτεσαι την βενζίνη που θα κάψει
Βασικά αν κάποιος κολλάει στην βενζίνη για να πάει στην θάλασσα, σημαίνει ότι έχει πολύ μεγαλύτερα προβλήματα από ένα μπάνιο...
-
@realzeus said in Toyota Yaris Cross:
Βασικά αν κάποιο κολλάει στην βενζίνη για να πάει στην θάλασσα, σημαίνει ότι έχει πολύ μεγαλύτερα προβλήματα από ένα μπάνιο...
Χτυπησες φλεβα
-
@realzeus said in Toyota Yaris Cross:
Βασικά αν κάποιο κολλάει στην βενζίνη για να πάει στην θάλασσα, σημαίνει ότι έχει πολύ μεγαλύτερα προβλήματα από ένα μπάνιο...
Χτυπησες φλεβα
Σοσιαλιστική φλέβα
Τμήμα της κληρονομιάς του Ανδρέα Παπανδρέου ... όταν ορισμένοι στενοί συνεργάτες του ... του πρότειναν να γίνουν εκλογές καλοκαιριάτικα. ... Ο Ανδρέας...απέκρουσε την πρόταση των υφισταμένων του με τη φράση «Ε, δεν θα χαλάσουμε τα μπάνια του λαού», που έκτοτε απέκτησε αξία δόγματος.
ξέρω πολλούς που πάνε μια φορά την εβδομάδα για μπάνιο λόγω τιμής βενζίνης και λοιπόν εξόδων παραλίας
Το YC πιστό στο σοσιαλιστικό δόγμα του Ηγέτη ΑΓΠ εξασφαλίζει τα μπάνια του λαού ανεπηρέαστο απο ιμπεριαλιστικούς πολέμους και τους καπιταλιστικούς εκβιασμούς των μονοπωλίων.
-
Είναι καλό αμάξι
πας για μπάνιο χωρίς να σκέφτεσαι την βενζίνη που θα κάψει βασικά τώρα που το σκέφτομαι τα μπουκαλάκια του νερού που ήπιαμε πρέπει να ήταν ακριβότερα
θα πρέπει να τους πετσοκοψες τα νεύρα με 40 χλμ την ώρα.
Να βάλετε ένα αυτοκόλλητο που να λέει " μη με πιέζεις να τρέξω, πάω για ρεκόρ κατανάλωσης ".
-
@groover1972 said in Toyota Yaris Cross:
θα πρέπει να τους πετσοκοψες τα νεύρα με 40 χλμ την ώρα.
Καταρχάς πετσοκόβεις τα νεύρα των διαχειριστών γιατί βαριέσαι να κάνεις delete τις φωτογραφίες στις παραθέσεις
δεύτερον ΜΕΣΗ ωριαία ταχύτητα είναι
τρίτον θα με κάνεις να κατεβάσω το βίντεο απο την διαδρομή αλλα μετα θα προκαλέσω και εγω την οργή των διαχειριστών
οι άλλοι μου χάλαγαν τον ρυθμό και υπάρχει μια ιδέα απο μερικά απότομα φρεναρίσματα που φαίνονται στην πρώτη εικόνα . -
Στη συγκεκριμένη διαδρομή τα 43 μέση είναι και υπερβολική…
Μιλάμε σήμερα είχαν βγει όλοι οι «never on Sunday» οδηγοί. Σε σημεία που μπορούσες άνετα να πας 70-80 σέρνονταν με 35-40…με έσκασαν εντελώς… -
Εγώ απορώ γιατί κυκλοφορείτε προς Χαλκιδική τέτοιες μέρες.
Όντως όμως οι Sunday drivers είναι εξοργιστικοί. Χθες κατέβηκα από Περαία στην Αρετσού για και και ενώ μέχρι την Μαρίνου Αντύπα ήταν νορμάλ, από εκεί πέρα έπεσα πάνω σε ηλίθιους που πήγαιναν με 30-40...
Toyota Yaris Cross