-
@ggab said in Honda Civic:
@tsofras said in Honda Civic:
@ggab said in Honda Civic:
@lap said in Honda Civic:
Καλά οι bmw έχουν θέματα αξιοπιστίας. Είναι γνωστό. Αλλά είναι και αυτες αμαξαρες.
Ειδικά πάνω στη ράμπα του συνεργείου πάνε τρένο και καίνε λιγότερο και απο ηλεκτρικό πατίνι............ αμαξάρες!
Τελικά τι θεωρείται αμαξάρα σε ένα αυτοκινητιστικό φόρουμ γιατί έχει χαθεί πλέον η ουσία εδω μέσα .
Το αμάξι που δεν βγάζει προβλήματα και καίει 3.5 λίτρα στα 100 μόνο ?@gtsartsal Το Leon φοράει και τον 4 κύλινδρο 1.5 ο οποίος δεν έχει καμία σχέση με τον 3κύλινδρο
Εφόσον εμείς που θέλουμε να βγάζουμε γούστα με το αμάξι μας αποδεχόμαστε τον κόσμο που κοιτάει την κατανάλωση ή την αξιοπιστία και μόνο γιατί είναι δύσκολο να υπάρχει και το ανάποδο ?
Τι σκατά απο την τσέπη σας τα αγοράζουμε?
Το έχω ξαναγράψει με έχει εντυπωσιάσει το φορουμ εδω μέσα , δεν έχω πετύχει πουθενά αλλού τόσο μίσος για συγκεκριμένες μάρκες και αγάπη για 2-3 τόσα χρόνια που κυκλοφορώ σε φορουμςΦίλε μου,όταν στο αυτο-κίνητο χάνεται το αυτο ,διότι θέλει σπρώξιμο και κουβάλημα στο συνεργείο,ότι και να λέμε για το πως ήταν όταν υπήρχε το αυτο,δεν αρκεί!
Όπως και να το κάνουμε χάνεται το πρώτο απαραίτητο στοιχείο για να περάσουμε στα δευτερεύοντα...........Είχα το Suzuki Maruti για 18 χρόνια και δεν έβαλε ούτε ένα πρόβλημα εκτός απο την τακτική συντήρηση
Είχα το προηγούμενο Leon , τρία DSG και μία αντλία σε 15.000 χλμ
Εγώ πάντως το 2ο λέω αμαξάρα , το πρώτο ήταν ένας αξιόπιστος κουβάς για μετακίνησηΚαι εδώ το κλείνω γιατί είμαστε και offtopic
-
Το νέο civic συνδυάζει αυτούς ακριβώς τους δύο κόσμους: τη χαμηλή κατανάλωση όταν χρειάζεται και την σπορτιφ,ευχάριστη συμπεριφορά όταν πάλι το επιθυμείς.Δε θυσιάζει το ένα εις βάρος του άλλου.
Απλά,για όλο τον κόσμο,το μεγάλο μήκος είναι ένα πιθανό θέμα του. Ειδικά για την Ελλάδα και η τιμή και τα κυβικά.
Αυτά εν ολίγοις. -
Προβλέπω νέο γύρο αντιπαραθέσεων σε λίγο καιρό: civic vs 408.
-
@dstou said in Honda Civic:
Ευκολο....γιατι το 408 από όσο φαίνεται δεν θα κυκλοφορεί συχνά, πιο πολλές μέρες θα είναι συνεργείο...αχαχα!
-
Ρε παιδιά δεν νομίζω ότι υπάρχει άνθρωπος σε αυτό το φόρουμ που να μην αναγνωρίζει τι αυτοκινητάρα είναι το νέο Civic σε όλους τους τομείς πλεόν -σε συνέχεια του προηγούμενου που εκτός απο την εμφάνιση που είναι υποκειμενικό και την ηχομόνωση ίσως, ήταν επίσης το κορυφαίο της κατηγορίας-
Τώρα αν κάποιοι -ίσως και εγώ συμφωνω- βρίσκουν κάτι αρνητικό σχετικά με την τιμολόγηση του στην Ελλάδα , δεν αποτελεί αυτό αρνητικό για το αυτοκίνητο και την επιλογή του, ούτε λόγος διαμάχης.
Συγκριτικά με τις τιμές του ανταγωνισμού στην Ελλάδα για αυτό που προσφέρει ΔΕΝ είναι τελικά τόσο ακριβό , αλλά όταν βλέπεις τις τιμές του σε άλλες Ευρωπαικές αγορές και με δεδομένο πως άλλες μάρκες/μοντέλα πάντα κατάφερνουν δεκαετίες να έχουν καλύτερες τιμές για την εγχώρια αγορά σε σχέση με την υπόλοιπη Ευρώπη παρά τους αυξημένους φόρους εδώ , ε τότε είναι αξιο σχολιασμού και αυτό τι να κάνουμε.
-
Το αν θα πάρει Έλληνας civic σε αυτές τις τιμές έχει να κάνει πιο πολύ αν θα είναι το μοναδικό αυτοκίνητο ή θα υπάρχει και δεύτερο. Αν υπάρχει και δεύτερο χάνει πόντους γιατί υπάρχουν επιλογές......
-
@panormus772 said in Honda Civic:
Το νέο civic συνδυάζει αυτούς ακριβώς τους δύο κόσμους: τη χαμηλή κατανάλωση όταν χρειάζεται και την σπορτιφ,ευχάριστη συμπεριφορά όταν πάλι το επιθυμείς.Δε θυσιάζει το ένα εις βάρος του άλλου.
Απλά,για όλο τον κόσμο,το μεγάλο μήκος είναι ένα πιθανό θέμα του. Ειδικά για την Ελλάδα και η τιμή και τα κυβικά.
Αυτά εν ολίγοις.Τιμη κυβικά ύψος μήκος....και το ύψος του 1.40μ είναι θέμα για πολλούς, φυσικά αυτό είναι και ένα από τα πλεονεκτήματα του αμαξιού για άλλους...δλδ για την ακρίβεια για τους περισσότερους είναι πλεονέκτημα το χαμηλό ύψος, αφού έχεις μπει μέσα και πριν βγεις...
-
@realzeus said in Honda Civic:
@otokomae said in Honda Civic:
@lap said in Honda Civic:
Ίδια ροπή δεν έχουν τα ηλ μοτέρ τους;
Corolla 190nm
Civic 310nmH Toyota δεν αναφέρει συνδυαστική ροπή νομίζω. Η ιπποδύναμη (που είναι αυτό που μετράει) είναι ίδια και μάλιστα το καινούριο δίλιτρο της Toyota είναι πιο δυνατό. Σίγουρα το Civic φαίνεται συνολικά καλύτερο αυτοκίνητο, αλλά θέλω να δω μετρήσεις επιδόσεων απέναντι στην Corolla με το νέο δίλιτρο υβριδικό.
Δεν αναφέρεται γιατί δεν είναι συνδυαστική. Να φανταστείς ότι το corolla είναι πιο αργό από το civic x 1500. Το νέο toyota αναμένεται να είναι ίδια συνταγή με το civic. Να δούμε και το γενικότερο στήσιμο. Θα έχει ενδιαφέρον. Αναμένουμε.
-
@fanis75 said in Honda Civic:
@dstou said in Honda Civic:
Ευκολο....γιατι το 408 από όσο φαίνεται δεν θα κυκλοφορεί συχνά, πιο πολλές μέρες θα είναι συνεργείο...αχαχα!
καλά δεν υπάρχει συγκριση με το 408 είναι καλύτερο σε όλα πλην ενός το Honda
ενταξει δεν το συζητώ μαρέσει πολύ και το Honda σε εμφάνιση αλλά η Γαλλίδα καλλονη δεν παίζεται σε αυτό είναι ΠΑΝΕΜΟΡΦΗ. την είδα από κοντά και έπαθα. Είναι μαζί με την julia τα 2 πιο όμορφα σενταν τι να λέμε απίστευτος σχεδιασμός. Ξεχωρίζει
σε όλα τα αλλα προτιμώ το honda
-
@cirus said in Honda Civic:
αλλά η Γαλλίδα καλλονη δεν παίζεται σε αυτό είναι ΠΑΝΕΜΟΡΦΗ. την είδα από κοντά και έπαθα. Είναι μαζί με την julia τα 2 πιο όμορφα σενταν τι να λέμε απίστευτος σχεδιασμός.
Που όμως όταν οδηγείς (δλδ το 99% του χρόνου που περνάς με το αμάξι), δεν την βλέπεις....οι άλλοι βλέπουν! Από την άλλη, εφόσον το 90% του χρόνου το αμάξι θα είναι σταματημένο (συνεργείο γαρ...αχαχα!!) βοηθάει να είναι όμορφο...ξέρουν τι κάνουν οι Γάλλοι!!
-
Που όμως όταν οδηγείς (δλδ το 99% του χρόνου που περνάς με το αμάξι), δεν την βλέπεις....οι άλλοι βλέπουν! Από την άλλη, εφόσον το 90% του χρόνου το αμάξι θα είναι σταματημένο (συνεργείο γαρ...αχαχα!!) βοηθάει να είναι όμορφο...ξέρουν τι κάνουν οι Γάλλοι!!
νταξει και γω το civic θα διαλεγα αλλά δεν μπορώ να μην αποδόσω τον θαυμασμό μου για το design της Γαλλίδας. Αν μη τι άλλο σε ομορφια τα σπάει
Υποκειμενικό my ass, είναι πανεμορφη πάει και τέλιωσε μην πεταχτει κανεις και πει ενταξει μωρε είναι απλά οκ πως να το κάνουμε.
-
Υποκειμενικό my ass, είναι πανεμορφη πάει και τέλιωσε μην πεταχτει κανεις και πει ενταξει μωρε είναι απλά οκ πως να το κάνουμε.
Φυσικά και είναι πανέμορφο το 408, είπαμε για να το βλέπει στο συνεργείο ο ιδιοκτήτης να χαίρεται, αφού να το οδηγήσει δεν θα μπορεί....αχαχαχα!! Και ο γάτος λέει πόσο όμορφο είναι το 3008...
Επίσης, το όμορφο δεν λέει πολλά...ο ιδιοκτήτης το βλέπει σε φάση 30" την ημέρα. Απλά νοιώθει καλά που τον κοιτάνε οι άλλοι και θαυμάζουν, ο ίδιος δεν βλέπει την ομορφιά του αυτοκινήτου του.
-
Φυσικά και είναι πανέμορφο το 408, είπαμε για να το βλέπει στο συνεργείο ο ιδιοκτήτης να χαίρεται, αφού να το οδηγήσει δεν θα μπορεί....αχαχαχα!! Και ο γάτος λέει πόσο όμορφο είναι το 3008...
Επίσης, το όμορφο δεν λέει πολλά...ο ιδιοκτήτης το βλέπει σε φάση 30" την ημέρα. Απλά νοιώθει καλά που τον κοιτάνε οι άλλοι και θαυμάζουν, ο ίδιος δεν βλέπει την ομορφιά του αυτοκινήτου του.
κοίτα δεν συμφωνώ σε αυτό. εμένα είναι καθοριστικός παράγοντας να μου αρέσει πολύ εξωτερικά. Το εσωτερικά με νοιαζει λιγότερο και ας το βλεπω περισσότερο. τα έχουμε πει ο καθένας είναι διαφορετικός
όμως παίζουν και αλλοι παράγοντες ρόλο. Πχ στην εν λόγω σύγκριση είπα ήδη ότι θα εσπρωχνα τα χρήματα μου στο civic και όχι στο 408
-
This post is deleted! -
Γενικά, ως "δύσκολος" και "κακοήθης" δοκιμαστής που λογίζεται, για το civic στο τέλος της δοκιμής μάλλον περνά θετική εντύπωση,χωρίς να βρει να επισημάνει πολλά μείον..
-
-
@strom said in Honda Civic:
Πολύ καλά λόγια και σε αυτό το review
Ε ναι το μόνο αρνητικό η τιμή... Κρίμας και άδικος.
-
This post is deleted! -
@netgeo said in Honda Civic:
Πολύ καλά λόγια και σε αυτό το review
Ε ναι το μόνο αρνητικό η τιμή... Κρίμας και άδικος.
Μια χαρα είναι η τιμή του γι αυτά που προσφέρει λαμβάνοντας υποψη τις τιμες που έχουν παει στα ύψη
Κοίτα και 35 να είχε πάλι κάποιοι θα το θεωρούσαν ακριβό. Ίσως δεν ξέρουν γιατί πρόκειται. Η αλήθεια όμως είναι ότι για τους πολλούς αποτελεί άπιαστο όνειρο. Οπότε λογικό είναι να βγαίνει και λίγη πίκρα.
-
This post is deleted!
Honda Civic