-
@gatoz said in Toyota Corolla Cross:
ε, ειναι απαραιτητος ενας συνταξιουχος για την περισταση....
Απλα κλαιω!!!!
-
Είστε σίγουροι ότι το λευκό πέρλα είναι το χρώμα που του πάει περισσότερο; Αν και εγώ γενικά είναι "θύμα" του κόκκινου και των παραλλαγών του....
-
@sabas_thess said in Toyota Corolla Cross:
Είστε σίγουροι ότι το λευκό πέρλα είναι το χρώμα που του πάει περισσότερο;
Εγώ όχι και το έχω πει. Κόκκινο μακράν και μετά μπλε και χακί. Το ποντικί είναι τελείως σκοτωμένο και χάλια.
-
@spi_duster said in Toyota Corolla Cross:
@fanis75 said in Toyota Corolla Cross:
Για εντυπώσεις όταν βρω χρόνο θα γράψω. Προς το παρόν:
- Όσοι το πήραν έκαναν εξαιρετική αγορά...μακράν την καλύτερη που θα μπορούσαν.
- Όσοι το σκέφτονται....τρέχτε...σηκωθείτε από ντινάνια, καναπέδες και καρέκλες και κλείστε ένα τώρα.
- Οι υπόλοιποι....ας προσέχαμε!!
Μονμαν εσυ?
Παρών!
εγω που λες έγινα realzeus δεν πουλάω τίποτα!
θα τα κρατήσω όλα τα Toyota και όταν με το καλό έρθει το YC θα παίζω σε όλα τα ταμπλό ,βενζίνη , ντίζελ και υβριδικό ! -
@nmsm2 said in Toyota Corolla Cross:
Στα στατιστικά η alfa romeo στις πωλήσεις στην Ιταλία από Ιανουάριο έως Σεπτέμβριο 2022 καταλαμβάνει μερίδιο 0,9%, δες διαδίκτυο, οπότε μάλλον δεν την προτιμούν οι Ιταλοί. Αντιθέτως, η fiat έχει 15% προφανώς λόγω τιμών, διότι παράγεται εκεί, είναι πολύ πιο φθηνά προφανώς και ο μέσος Ιταλός δεν έχει μια. Για να πούμε και του στραβού το δίκιο αμάξια σαν cc κλπ δεν απευθύνονται στον μέσο όρο εκτός και αν κάποιος το πάρει μέσω δανείου, το οποίο δεν συνιστάται γιατί θα το πληρώσει 30% πάνω.
Έγραψες συγκεκριμένα ότι οι Ιταλοί δεν προτιμάνε Ιταλικά. Έβαλα λινκ με επίσημα στοιχεία που λέει ότι με τεράστια διαφορά, 1η μάρκα στην Ιταλία είναι η FIAT, που αν δεν κάνω λάθος είναι Ιταλική. Δεν ανέφερα την AR, παρά μόνον στο ότι είναι στον μέσο όρο των βλαβών (όπως γενικά τα Ιταλικά και τα Γαλλικά), σύμφωνα με τις έρευνες και πάνω από αρκετές Γερμανικές. Οπότε λάθος και μύθοι αυτά που γράφτηκαν ότι δεν αγοράζουν οι Ιταλοί Ιταλικά αυτοκίνητα και ότι θα χάλασει σίγουρα η Tonale με το που θα την αγοράσεις.
-
@sabas_thess said in Toyota Corolla Cross:
Είστε σίγουροι ότι το λευκό πέρλα είναι το χρώμα που του πάει περισσότερο; Αν και εγώ γενικά είναι "θύμα" του κόκκινου και των παραλλαγών του....
Να ξέρετε ότι όσο φοβερό είναι το λευκό πέρλα σαν χρώμα άλλο τόσο είναι κωλόχρωμα εάν χρειαστείτε δουλειές φανοποιείου.
Ίσως το δυσκολότερο χρώμα που δεν καλύπτεται εύκολα. Επίσης είναι και δυσκόλο να το πετύχει κάποιος γιατί με τις στρώσεις αρχίζει και κιτρινίζει.
Να το έχετε υπόψιν γιατί όσο και να κάνει ένα αυτοκίνητο στην τελική ρίχνεις λεφτά στον δρόμο.
-
@clockwork21r said in Toyota Corolla Cross:
@netgeo said in Toyota Corolla Cross:
Άσχετο, αλλά στο νήμα του CX-30 είχε παιχτεί το ίδιο δράμα;
Εγω καταλαβαινω τους υποψηφιους αγοραστες της CC που δεν σκεφτονται τον ΦΠ αφου κατα τα λοιπα το αμαξι τους ικανοποιει στα θελω τους, ειδικα στα 31-33χιλ. Αυτο που δεν καταλαβαινω ομως ειναι πως μπορουν και φτανουν στα 39χιλ και μιλανε για VFM.. οταν βλεπω τιμη τιμοκαταλογου 31.872 για το GT Plus χειροκινητο (το καλυτερο της κατηγοριας btw) και 34.903 για το αυτοματο.
Ο διαμορφωτής λέει 38,761€ GT Plus AWD Auto με το κόκκινο το χρωματάκι του...
-
να ρωτήσω κάτι?
μονο εμένα δεν μου αρέσει σε εμφάνιση και το βρίσκω αδιάφορο τελείως?
ξερω toyota είναι δεν το παίρνεις για εμφάνιση αλλά για τα πολλά καλά του αλλά ρε φίλε ..... δεν θα έπαιρνα ποτέ κάτι που να μην μου άρεσε καθόλου. μάλλον είμαι παράξενος
-
Δυσκολεύομαι να αποφασίσω...
-
@cirus said in Toyota Corolla Cross:
να ρωτήσω κάτι?
ξερω toyota είναι δεν το παίρνεις για εμφάνιση αλλά για τα πολλά καλά του αλλά ρε φίλε ..... δεν θα έπαιρνα ποτέ κάτι που να μην μου άρεσε καθόλου. μάλλον είμαι παράξενος
Εντελώς αδιάφορο, αυτή είναι η γοητεία του
Άσχημο πάντως δεν είναι, σαν κάποια που του μοιάζουνε πολύ...
-
Εγω καταλαβαινω τους υποψηφιους αγοραστες της CC που δεν σκεφτονται τον ΦΠ αφου κατα τα λοιπα το αμαξι τους ικανοποιει στα θελω τους, ειδικα στα 31-33χιλ. Αυτο που δεν καταλαβαινω ομως ειναι πως μπορουν και φτανουν στα 39χιλ και μιλανε για VFM.. οταν βλεπω τιμη τιμοκαταλογου 31.872 για το GT Plus χειροκινητο (το καλυτερο της κατηγοριας btw) και 34.903 για το αυτοματο.
Η gt plus είναι η αντίστοιχη lounge .
Το cc υπερτερεί μόνο στην κατανάλωση εντός πόλης.Και ίσως στις επιδόσεις -
@gtsartsal said in Toyota Corolla Cross:
Η gt plus είναι η αντίστοιχη lounge .
Το cc υπερτερεί μόνο στην κατανάλωση εντός πόλης.Και ίσως στις επιδόσειςΑκριβώς, η Lounge κοστίζει €38,890 άρα μάλλον στα ίδια είμαστε...
Το κάθε αυτοκίνητο έχει τις δικές του χάρες, είναι και τα δύο αξιόλογα.
Καθαρά θέμα επιλογής, γιατί πχ τα δύο σημεία πού έθιξες, για κάποιους είναι πιο σημαντικά ίσως, από ένα πιο ποιοτικό σαλόνι.
-
Και στο εδώ δίκτυο αντιπροσώπων.
Η Μάζντα ακόμα είναι πολύ πίσω στο δίκτυο και όπως φαίνεται δεν βλέπω να αλλάζει κάτι προς το καλύτερο.
Σαν το κρυφό σχολειό ένα πράγμα.
Ψάχνεις με το κιαλι να βρεις αντιπροσωπείες. -
@cirus said in Toyota Corolla Cross:
να ρωτήσω κάτι?
Το είδα για πρώτη φορά live σήμερα σε έκθεση Toyota.
Εντελώς αδιάφορο σχεδιαστικά, δεν μου έκανε καθόλου κλικ. Προσπαθεί να μιμηθεί σε μικρογραφιά το άχαρο RAV4, αλλά δεν...
Σχεδιαστικό πισωγύρισμα της Toyota που τα τελευταία χρόνια μας είχε συνηθίσει σε ενδιαφέροντα σχέδια.
Κρίμα γιατί κατά τα λοιπά είναι αξιόλογο αυτοκίνητο. -
@
Καθαρά θέμα επιλογής, γιατί πχ τα δύο σημεία πού έθιξες, για κάποιους είναι πιο σημαντικά ίσως, από ένα πιο ποιοτικό σαλόνι.
Δεν θα διαφωνήσω αλλά δεν υπερτερεί μόνο στο πιο ποιοτικό σαλόνι..
-
Έχει γίνει φοβερό προμόσιο πάντως, το γιουτούμπι είναι γεμάτο γυμνοσάλιαγκες, χώρια τα άρθρα σε διάφορα σιτε. Θυμόσαστε κάτι αντίστοιχο σε γιαπωνέζικο αμάξι;
Όσοι έχουν διαβάσει άρθρα αγιογραφίες στα παλιά ελ περιοδικά για φίατ/ρενώ/άλφα,
Αλλά και νεώτερα για βαγγέουλες καταλαβαίνουν τι εννοώ... -
@dstou said in Toyota Corolla Cross:
Έχει γίνει φοβερό προμόσιο πάντως, το γιουτούμπι είναι γεμάτο γυμνοσάλιαγκες, χώρια τα άρθρα σε διάφορα σιτε. Θυμόσαστε κάτι αντίστοιχο σε γιαπωνέζικο αμάξι; Όσοι έχουν διαβάσει άρθρα αγιογραφίες στα παλιά ελ περιοδικά για φίατ/ρενώ/άλφα, καταλαβαίνουν...
Σε κάθε παρουσίαση νέου αυτοκινήτου τα ίδια γίνονται και στην DS4 το ίδιο και στο Sportage... Απλά αυτό είναι κ Τουοτα. Ποιος ασχολείται με αυτά;
-
Μάλλον πολλοί...
-
@
Δεν θα διαφωνήσω αλλά δεν υπερτερεί μόνο στο πιο ποιοτικό σαλόνι..
Υπερτερεί και σε άλλα πολλά και γιαυτό και το αγόρασες. Είναι μια εξαιρετική επιλογή.
-
Toyota Corolla Cross