-
@gatoz said in Ford Puma 2019:
@alex-mix said in Ford Puma 2019:
@georgemit said in Ford Puma 2019:
Τη βλέπει ελεύθερα στον δρόμο, στο ίντερνετ υπάρχει μόνο πρόβλημα;
Μπορει να ψαχνει μια πρωην γκομενα ποιο ειναι το αμαξι σου και να ερθει και να στο κανει rufles
Ζητω συγνωμη γιατι υπαρχουν και κοριτσια στο φορουμ
Πρωην σχεση γενικαή ο οδηγος της 'σχεσης'....
χαχαχαχ
#mono_o_gatos_katalavaineiΣτην Καβάλα (ή κάπου αλλού στη βόρεια Ελλάδα μου χε πει; θα ξαναρωτήσω) αυτό έγινε σε ξάδερφό μου που είχε πάρει μετάθεση, χρειάστηκε ολικό βάψιμο το αμάξι, δι ασήμαντον αφορμή...
-
Xceed αμαξαρα αλλα πρεπει να εχεις χωρο ή αν εισαι πολη να εχεις δευτερο μικρο. Ταξιδι ειναι απαιχτο σε ολα του ειδικα η αναρτηση πισω. Ισως ισως θα επρεπε να υπηρχε και εκδοση με 17αρες ζαντες και οχι 16ή18, οχι πως εχω προβληματα δεν κοπαναει καθολου αλλα οταν θα ναι για αλλαγη θα κοπανησει
-
@piliourits said in Ford Puma 2019:
@gatoz said in Ford Puma 2019:
@georgemit said in Ford Puma 2019:
Τη βλέπει ελεύθερα στον δρόμο, στο ίντερνετ υπάρχει μόνο πρόβλημα;
Μπορει να ψαχνει μια πρωην γκομενα ποιο ειναι το αμαξι σου και να ερθει και να στο κανει rufles
Ζητω συγνωμη γιατι υπαρχουν και κοριτσια στο φορουμ
Πρωην σχεση γενικαή ο οδηγος της 'σχεσης'....
χαχαχαχ
#mono_o_gatos_katalavaineiΣτην Καβάλα (ή κάπου αλλού στη βόρεια Ελλάδα μου χε πει; θα ξαναρωτήσω) αυτό έγινε σε ξάδερφό μου που είχε πάρει μετάθεση, χρειάστηκε ολικό βάψιμο το αμάξι, δι ασήμαντον αφορμή...
ναι, εγω δεν ξερω, ετσι μου εχουν πει...
-
@mastoras78 said in Ford Puma 2019:
Γκαβός.. Το troc είναι πιο όμορφο απο το tcross
Ακριβώς! Σαφέστατα ωραιότερο το T-Roc από το "τριτοκοσμικό" με εσάνς Βραζιλίας T-Cross.
Αν κινηθείς σε VW στην κατηγορία του T-Cross, πας στο πολύ ομορφότερο Taigo! -
Ονόματα εμπνευσμένα από τα συνθετικά Trans & Cross...
σε όλες τις μάρκες.
Ανακαλύψαμε σιγά σιγά τη θηλυκή μας πλευρά κι έμεινε ο γάτος μόνος να διαμαρτύρεται για τα γκέικα, αν και τελικά ενέδωσε στις χάρες τους...
Προβλέπω τσάρτερ πτήση διακοπών για Μπανγκόκ το φόρουμ, να γλυτώσουμε και λεφτά απ τη θέρμανση το χειμώνα... -
@harisma23 said in Ford Puma 2019:
Αν κινηθείς σε VW στην κατηγορία του T-Cross, πας στο πολύ ομορφότερο Taigo!
Xαλια το Ταγκό και αυτό είναι λατινοαμερικάνικο. Το Τκρος είναι αντρικό, ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ όπως πρέπει να είναι τα σουβ.
-
Ανάμεσα στα 3, T Roc (fl) δαγκωτο.
-
@fanis75 said in Ford Puma 2019:
Xαλια το Ταγκό και αυτό είναι λατινοαμερικάνικο. Το Τκρος είναι αντρικό, ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ όπως πρέπει να είναι τα σουβ.
Το ήθελα να γίνω tiguan
-
Αν καταλήξει σε puma το παιδί πάντως να αλλάξει χθες την μπαταριάρα RomBat για να μην βρίζει και να είναι έτοιμος για συχνές επισκέψεις στην αντιπροσωπεία που αγαπάει να διαφημίζει ο "ψηλός" αντμιν στην ομάδα στο fb όταν απαγορεύει να μην διαφημίζεται τίποτα!
Το κακό με το πούμα είναι ότι οτιδήποτε άλλο είναι μεγαλύτερο μέσα. Και αυτό με τα ταμπούρα ρε φορντ 2022 εχουμε τι τσιπιες είναι αυτές τάχαμ.
Ο πιο σωστός τρόπος να επιλέξει κάποιος είναι επισκέψεις σε όλα τα επίδοξα οχήματα. Εάν καταλήγεις να μην σε γεμιίζει κάτι στα περισσότερα θέλω σου από το πούμα, παίρνεις πούμα και το κάνεις και ένα ευχέλαιο να μην πάθει ΠΟΥΜΑ.
-
Και αυτό το taigo πως το λένε, πολύ ωραίο είναι , είχα χθες ένα κόκκινο για λίγο μπροστά μου , δείχνει πολύ ξεχωριστό από πίσω.
Ομως λίγο πιο κάτω, μόλις ξεκινούσε η μεγάλη ανηφόρα της Στέρνας με τις κλειστές στροφές εμφανίζεται ένα καινουργιο γαλάζιο Vitara, 140 - 150 παντού, δεν έκοβε σε καμία στροφή , και μετά στις μεσαίες κατηφορικές πριν τα επόμενα διόδια 170-180 άνετα , χωρίς φρένα και κλείσιμο της στροφής.
Δεν το βλέπεις και αυτό, δεν υπάρχει καλύτερη επιλογή αυτοκινήτου για όλα τα terrain.
Μανιτζεβελο στην πόλη, οικονομικό σε κατανάλωση, αληθινό SUV αν χρειαστεί, κορυφαίο στην άσφαλτο. Ελβετικός σουγιάς, ότι πρέπει για ένα νέο παιδί που θέλει να ανακαλύψει παραλίες και βουνά της χώρας μας. -
Ο Γάτος ήταν...
Εχει κάνει καμουφλάζ το Φεβ σε Βιτάρα, γιατί τον έπνιξαν τα ψυχολογικά...
-
Το taigo οταν το ειχα δει στα σχεδια ελεγα ουαου τι ωραιο οταν το ειδα απο κοντα δεν μουαρεσε δειχνει σαν πιο παλιο και οχι 2022
-
@fanis75 said in Ford Puma 2019:
Χαχαχχα σαν να ακούω να μιλάει ο συνονόματος σου Φάνης Λαμπρόπουλος!!!
-
Όλη η φαμίλια t-cross, taigo, t-roc παίζει από 22-27k και καλύπτει όλα τα γούστα σε μέγεθος, εξοπλισμό, κινητήρα, κιβώτιο, σχεδιασμό κλπ. Τα έχει δέσει τα B-SUV η vw. Κι αν θες κάτι φθηνότερο πας σε Kamiq ή Arona.
Εμπορικά γενικά τα vag καλύπτουν τα πάντα. Ρίχνουν σεντόνι και σκεπάζουν όλη την αγορά. Η επιτυχία δεν αφορά μόνο ένα συγκεκριμένο μοντέλο, όπως π.χ. το yaris-cross ή το Puma ή το Captur. Έχουν τη δυνατότητα, τα φράγκα και την τεχνογνωσία και σ' αυτό τον τομέα. Δεν τους πιάνεις πουθενά. -
Οντως. Τις ιδιες παπαριες θα σου κανουν οτι και να ψωνισεις απο δαυτους. Εχουν μια σταθεροτητα σε αυτο. Ειτε πολο ή τουαρεγκ ο ουρανος θα σου πεσει στο κεφαλι σαν πιασει ημερομηνια ληξης η κολλα.
-
Στα Γαλλικά δεν πέφτει ο ουρανός, γιατί έχουν το σύνδρομο του Αστερίξ και του Οβελίξ. Προσέχουν γιατί φοβούνται μην τους πέσει ο ουρανός στο κεφάλι...
Οι Γερμανοί δεν έχουν τέτοιες φοβίες... -
Το taigo οταν το ειχα δει στα σχεδια ελεγα ουαου τι ωραιο οταν το ειδα απο κοντα δεν μουαρεσε δειχνει σαν πιο παλιο και οχι 2022
Πάντως από ονοματοδοσία η ακατανομαστη είναι σε καλό δρόμο.
Το επόμενο θα το βγάλει VW tragiko.
-
@andya3 said in Ford Puma 2019:
Όλη η φαμίλια t-cross, taigo, t-roc παίζει από 22-27k και καλύπτει όλα τα γούστα σε μέγεθος, εξοπλισμό, κινητήρα, κιβώτιο, σχεδιασμό κλπ. Τα έχει δέσει τα B-SUV η vw. Κι αν θες κάτι φθηνότερο πας σε Kamiq ή Arona.
Εμπορικά γενικά τα vag καλύπτουν τα πάντα. Ρίχνουν σεντόνι και σκεπάζουν όλη την αγορά. Η επιτυχία δεν αφορά μόνο ένα συγκεκριμένο μοντέλο, όπως π.χ. το yaris-cross ή το Puma ή το Captur. Έχουν τη δυνατότητα, τα φράγκα και την τεχνογνωσία και σ' αυτό τον τομέα. Δεν τους πιάνεις πουθενά.Καλά τα λες αλλά η παντελής έλλειψη καποιας υβριδικοτητας και η αντίληψη του κόσμου για την αξιοπιστία του group σε οδηγούν να μην τα προτιμήσεις τελικά.
Εγώ ήμουν στο τσακ να πάρω το κρος για τη γυναίκα αλλά δεν το βρήκα όπως θέλαμε ενώ φυσικά θα το έπαιρνα μόνο μέσω leasing.
Δεν ξέρω με τις παραπάνω ελλείψεις τι εμπορευσιμότητα θα είχε μετά από 5-6 χρονια που θα το κραταγαμε ενώ γενικά όπου δεν έχω άκρη/γνώση του δικτύου δεν πάω.
Το πάν στην ελληνική αγορά είναι να ξέρεις συνεργείο που να του έχεις εμπιστοσύνη.
Αυτό στην Ελλάδα επιτυγχάνεται είτε μένοντας στην ίδια μάρκα αν έχεις κάνει γνωριμιες είτε εμπιστευόμενος κάποια κλαμπ στο fb που συνηθως κονομανε κάποια λαμόγια που σε στέλνουν συστημένο σε συγκεκριμένα συνεργεία.
Άσχετη μάρκα δοκιμάζεις μέσω leasing. -
@andya3 said in Ford Puma 2019:
Στα Γαλλικά δεν πέφτει ο ουρανός, γιατί έχουν το σύνδρομο του Αστερίξ και του Οβελίξ. Προσέχουν γιατί φοβούνται μην τους πέσει ο ουρανός στο κεφάλι...
Οι Γερμανοί δεν έχουν τέτοιες φοβίες...δεν έχουν γιατι εχουν συνηθίσει να πέφτει......
συμφωνώ όμως μαζί σου για την γκαμα του group.
εχουν τεραστια ποικιλία να διαλέξεις. Αλήθεια είναι αυτό.
-
@iceman7 said in Ford Puma 2019:
υσιμότητα θα είχε μετά από 5-6 χρονια που θα το κραταγαμε ενώ γενικά όπου δεν έχω άκρη/γνώση του δικτύου δεν πάω.
Το πάν στην ελληνική αγορά είναι να ξέρεις συνεργείο που να του έχεις εμπιστοσύνη.
Αυτό στην Ελλάδα επιτυγχάνεται είτε μένοντας στην ίδια μάρκα αν έχεις κάνει γνωριμιες είτε εμπιστευόμενος κάποια κλαμπ στο fb που συνηθως κονομανε κάποια λαμόγια που σε στέλνουν συστημένο σε συγκεκριμένα συνεργεία.
Άσχετη μάρκα δοκιμάζεις μέσω leasing.ετσι είναι.
προσθέτω απλά ότι στην επαρχία είναι διαφορετικά τα πράγματα.
πολλοί ψωνίζουν βαση του ποια μάρκα έχει καλή αντιπροσωπεία κοντα.
και γω το ίδιο θα έκανα δυστηχώς. Δεν είναι όπως Αθηνα και Θεσαλονίκη που υπάρχουν πολλοί αντιπρόσωποι και μπορείς να το πας εκεί που εμπιστεύεσαι
Ford Puma 2019