-
Το t-rock κανονικά πρέπει να πωλείται κατόπιν επίδειξης της ετήσιας εκκαθαρισης συντάξεως από καθηγητή λυκείου.
-
πολλά λόγια. πάρε αυτό ρε φίλε να γουστάρεις. οι φώτο μιλάνε καλύτερα
ή XCEED να σου βάλει φώτο ο Αλεξ
που είναι και τα 2 πανεμορφα και χέσε τα αλλα
ΥΓ Γατε πατησα χώμα χαχαχαχαχαχαχα
-
θα βγει απο εκει ή θα σκορπισει? ε?
-
-
Το T-Rock είναι design vw. Όμορφο πολύ στα δικά μου μάτια που είμαι μαθημένος στα Γερμανικά σουλούπια και μπορώ να εκτιμήσω τα πλεονεκτήματά τους.
Πάτε βόλτα ένα T-Rock κι ένα π.χ. Puma. Να δείτε πόσο φωτεινή είναι η καμπίνα στο T-Rock με τα μεγάλα παράθυρα. Πόσο καλή είναι η περιμετρική ορατότητα. Πόσο εύκολα υπολογίζεις και νοιώθεις τις διαστάσεις του αυτοκινήτου όταν θες να παρκάρεις, ή τις γωνίες του όταν στρίβεις σε στενό.
Ο καθένας με τα γούστα του βέβαια και τις προτεραιότητές του στα αυτοκίνητα. -
@error404 said in Ford Puma 2019:
Μιας και ξεκίνησα αυτή τη συζήτηση και έβαλα φωτιά στο θέμα (καλό είναι όμως γιατί βοηθούν οι απόψεις όλων, το απολαμβάνω) ας πω και εγώ την άποψή μου.
Από τη σκοπιά του <30 (μην φανταστείτε 22), το T-Roc το βλέπω ως ένα όμορφο-premium όχημα, το οποίο όμως βγάζει έντονο συντηρητισμό και δεν τολμά σχεδιαστικά καθόλου. Προσεγμένο δηλαδή, με τεχνολογία μέσα, αλλά θα το έπαιρνα σε άλλη φάση της ζωής μου, δεν μπορώ να με φανταστώ μέσα σε αυτό τα επόμενα 2-3 χρόνια.
Το Moka είναι στο ακριβώς αντίθετο άκρο, φαίνεται να «προσπαθεί» πολύ να φανεί cool. Καταλήγει (στα μάτια μου) περισσότερο ως παιχνίδι, παρά ως αυτοκίνητο. Το εσωτερικο του σιγουρα εντυπωσιάζει σε σχέση με το πιο παραδοσιακό του Puma.
Θα τα δω και από κοντά όλα γιατί οι φωτογραφίες ξεγελούν εύκολα.
2008; Ανάμεσα σε όλα αυτά που γράφεις.
-
Όταν πρωτοβγηκε το σχέδιο του τωρινού βιταρα ήταν, εξαιρουμένης της γριλιας από αγροτικό, μια πολύ πετυχημένη μικρογραφία του τότε range rover και evoqueίζε ευχάριστα. (Του σχεδιαστικού κονσεπτ, για να καταλαβαινομαστε)
Τώρα έβγαλε η Φορντ μια πολύ πετυχημένη μικρογραφία καγιενοειδους, φυσικό να μας εντυπωσιάσει τους περισσότερους.
Όπως φυσικό είναι και να αποστρεφεται το χώμα το puma, του οποίου έχουν βάψει ακόμη και τα, υποτιθέμενα, προστατευτικά. Και όλα τα χαρακτηριστικά που το κάνουν κορυφαίο στην άσφαλτο, να το εμποδίζουν στο χώμα.
Όπως φυσικό είναι το όμορφα κλασσικό Τ-ροκ να ταιριάζει περισσότερο σε άνθρωπο που φοράει bomber jacket με γραβάτα και μισά γυαλιά πρεσβυωπίας, παρά τατουάζ μανίκι και μούσια... -
@piliourits said in Ford Puma 2019:
Όταν πρωτοβγηκε το σχέδιο του τωρινού βιταρα ήταν, εξαιρουμένης της γριλιας από αγροτικό, μια πολύ πετυχημένη μικρογραφία του τότε range rover και να evoqueίζε ευχάριστα. (Του σχεδιαστικού κονσεπτ, για να καταλαβαινομαστε)
Τώρα έβγαλε η Φορντ μια πολύ πετυχημένη μικρογραφία καγιενοειδους, φυσικό να μας εντυπωσιάσει τους περισσότερους.
Όπως φυσικό είναι και να αποστρεφεται το χώμα το puma, του οποίου έχουν βάψει ακόμη και τα, υποτιθέμενα, προστατευτικά. Και όλα τα χαρακτηριστικά που το κάνουν κορυφαίο στην άσφαλτο, να το εμποδίζουν στο χώμα.
Όπως φυσικό είναι τοόμορφααδιαφορο και κλασσικό Τ-ροκ να ταιριάζει περισσότερο σε άνθρωπο που φοράει bomber jacket με γραβάτα και μισά γυαλιά πρεσβυωπίας, παρά τατουάζ μανίκι και μούσια...edited wrong word and after that +1
-
@cirus said in Ford Puma 2019:
πολλά λόγια. πάρε αυτό ρε φίλε να γουστάρεις. οι φώτο μιλάνε καλύτερα
ή XCEED να σου βάλει φώτο ο Αλεξ
που είναι και τα 2 πανεμορφα και χέσε τα αλλα
ΥΓ Γατε πατησα χώμα χαχαχαχαχαχαχα
Είναι ψαρωτικό το άτιμο, το βλέπεις στον καθρέφτη σου και χέζεσαι.
-
Άσχετο, γιατί στις φώτο κρύβουμε τις πινακίδες μας; Στο δρόμο που μας βλέπουν δηλαδή δεν υπάρχει πρόβλημα; Ειλικρινής ερώτηση.
-
@georgemit said in Ford Puma 2019:
Άσχετο, γιατί στις φώτο κρύβουμε τις πινακίδες μας; Στο δρόμο που μας βλέπουν δηλαδή δεν υπάρχει πρόβλημα; Ειλικρινής ερώτηση.
Πρωτον σε ευχαριστώ
Δευτερον στις φώτο κρύβω την πινακίδα πάντα όπου και αν ποστάρω γιατι α) είναι απλό και εύκολο και β) ποτέ δεν ξέρεις τι θα κάνει κάποιος που θα την δει στο internet
-
Πρωτον σε ευχαριστώ
Δευτερον στις φώτο κρύβω την πινακίδα πάντα όπου και αν ποστάρω γιατι α) είναι απλό και εύκολο και β) ποτέ δεν ξέρεις τι θα κάνει κάποιος που θα την δει στο internet
Παρακαλώ! Κι εγώ την κρύβω αλλά δεν έχω καταλάβει τον λόγο.
Τι μπορεί να σου κάνει κάποιος δηλαδή; Ο ίδιος μπορεί να μας δει και στον δρόμο, από αυτή την άποψη το λέγω. -
Πρωτον σε ευχαριστώ
Παρακαλώ! Κι εγώ την κρύβω αλλά δεν έχω καταλάβει τον λόγο.
Τι μπορεί να σου κάνει κάποιος δηλαδή;Μπορεί να ισχυριστεί πχ ότι τον τράκαρες και τον εγκατέλειψες τραυματισμένο στο δρόμο και να μπλέξεις. Προφανώς και θα αποδείξεις το αντιθετο σε αυτή την περίπτωση κάπως αλλά οτι θα μπλέξεις θα μπλέξεις μέχρι να αποδείξεις το αντίθετο.
Μπορεί ενα παρόμοιο αυτοκίνητο να το έκανε και να μην το είδε και να είδε στο internet την πινακίδα και να είπε νατος αυτός είναι τον βρήκα.
Ειπα ένα παράδειγμα, υπάρχουν και αλλά
-
μπορεί κάλλιστα κάποιος να την αποθηκεύσει οπότε θεωρείται επεξεργασία υλικού δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα...
είναι το ίδιο με το να σου φωτογραφίσει κάποιος το αυτοκίνητο σου με εμφανή την πινακίδα κυκλοφορίας.... -
Τη βλέπει ελεύθερα στον δρόμο, στο ίντερνετ υπάρχει μόνο πρόβλημα;
-
Μπορει να ψαχνει μια πρωην γκομενα ποιο ειναι το αμαξι σου και να ερθει και να στο κανει rufles
Ζητω συγνωμη γιατι υπαρχουν και κοριτσια στο φορουμ
Πρωην σχεση γενικα -
αυτό εξηγώ...άλλο το βλέπω και άλλο το αποθηκεύω σε καποιο μέσο....(server, κινητό κλπ).
-
Ένα απλό παράδειγμα. Υπήρχαν άνθρωποι που παρακολουθούσαν διαδρομές στο Strava ποδηλατών. Τότε, μπορούσες εύκολα να δεις ποιοι περνάνε από κοντά σου και από προφίλ μπορούσες να δεις και πόσο ακριβό ποδήλατο-αξεσουάρ είχαν. Επίσης, αρκετοί ξεκίναγαν και σταματούσαν τις βόλτες τους από το σπίτι τους... Αποτέλεσμα? Στοχευμένες κλοπές ακριβών ποδηλάτων.
Φαντάσου τώρα εσύ να ανεβάζεις με την πινακίδα σου φωτογραφίες το αμάξι, να δείχνεις τι έξτρα έχεις βάλει και που κυκλοφορείς.
Και προφανώς στην τελική η πινακίδα δεν είναι προσωπικό δεδομένο. Η συσχέτιση της πινακίδας όμως με ιδιοκτήτη...
-
@alex-mix said in Ford Puma 2019:
Μπορει να ψαχνει μια πρωην γκομενα ποιο ειναι το αμαξι σου και να ερθει και να στο κανει rufles
Ζητω συγνωμη γιατι υπαρχουν και κοριτσια στο φορουμ
Πρωην σχεση γενικαή ο οδηγος της 'σχεσης'....
χαχαχαχ
#mono_o_gatos_katalavainei -
Μπορεί να τσαντίσεις κανέναν που δεν έχει τί να σου απαντήσει και να είναι φέτες και να στραβώσει μαζί σου και να ψάξει να σε βρει να σου ρίξει ροχάλα στο παρμπρίζ, δεν παίζουμε μ' αυτά.
Ford Puma 2019