-
@lap said in Nissan Qashqai 2021:
Πες μου από μας γράφεις;;; Μόνο αυτό μες μου.
Μιλάς με γρίφους γέροντα .
-
Έχουν internet στην μπουζού;
-
-
@a-d-p said in Nissan Qashqai 2021:
Ναι αμέ στο προαύλιο μας αφήνουν ...μονο όμως για να μιλάμε για αυτοκίνητα που δεν μπορούμε να αγοράσουμε ...
Τεσπα το επίθετο είναι Μπουζουνιεράκης .. για τους φίλους όμως Μπάμπης ο ΣουγιάςΚατα τα άλλα , καλά ολοι στο σπίτι ?
-
@bouzou said in Nissan Qashqai 2021:
Ναι αμέ στο προαύλιο μας αφήνουν ...μονο όμως για να μιλάμε για αυτοκίνητα που δεν μπορούμε να αγοράσουμε ...
Τεσπα το επίθετο είναι Μπουζουνιεράκης .. για τους φίλους όμως Μπάμπης ο ΣουγιάςΚατα τα άλλα , καλά ολοι στο σπίτι ?
-
@kkostask said in Nissan Qashqai 2021:
Για 4-5 κ το χρόνο που το θέλει ο φίλος μάλλον δεν το απασχολεί η κατανάλωση…εγώ που τα κάνω στο δίμηνο, ναι, θα με έκαιγε…
Αν καει μεχρι 7λ/100 σε ενα ταξίδι θεωρώ ότι είμαι οκ.
Γενικά ως κάτοχοι τι είναι αυτό που σας ενοχλεί ?
Πάντως είναι νομίζω το μοναδικο αυτοκίνητο που μπορώ να βρω στην τιμή που είχε και πριν δύο χρόνια . (ισως βέβαια ήταν υπερτιμολογημένο εξ αρχής )
Με 23 χιλιαδες πχ παίρνω Puma st line με αντιστοιχα ελάχιστα χλμ αλλά πριν δυο χρόνια έκανε 21
Αν βάλεις cruise στα 130km/h μάλλον γύρω στα 7 θα είσαι. Πιο αμαξι το QQ πάντως …δεν είμαι κάτοχος, έχω οδηγήσει το xtronic για μια μέρα, 2 πράγματα με ενόχλησαν, κατανάλωση στην πόλη σε κινηση και κολλήματα infotainment το οποίο με εκνεύρισε στη χρήση (μη εύληπτο στη χρήση τόσο που θα προτιμούσα να μην έχει οθόνη αλλά φαντάζομαι ότι το συνηθίζεις).
-
Hξερα μια οικογενεια στο Τοροντο με αυτο το ονομα.
-
Έγιναν τα πρώτα 3000 χλμ. και νομίζω πως είναι ένα καλό δείγμα για τα πρώτα στοιχεία που αφορούν στην κατανάλωση.
Η χρήση -όπως είχα γράψει- είναι 80% αυτοκινητόδρομοι και επαρχιακοί δρόμοι, συνήθως με οικογένεια-αποσκευές και 20% εντός πόλης, συνήθως οδηγός-συνοδηγός χωρίς αποσκευές.
Όπως μπορείτε να διακρίνετε οι συνθήκες δεν είναι και τόσο ιδανικές με 38 βαθμούς και λειτουργία του κλιματισμού συνεχώς.
Βάζω και μία φώτο που δείχνει τη στιγμιαία κατανάλωση στα 11 λτ/100χλμ. Μάλλον δεν έχω και τόσο ελαφρύ πόδι.
8,1 λίτρα λοιπόν. Πολλά ή λίγα, αυτά είναι. Όπως και νά 'χει, καλές και ασφαλείς διαδρομές σε όλους!
-
Έχεις το 158άρι ή το e-POWER;
-
@dimsabas said in Nissan Qashqai 2021:
Έχεις το 158άρι ή το e-POWER;
Ooops, δεν το ανέφερα...
N-Connecta 1.3lt 158ps Hybrid X-Tronic 4WD. -
Μια χαρά κατανάλωση για αυτόματο και 4κίνητο.
-
@nasosto said in Nissan Qashqai 2021:
8,1 λίτρα λοιπόν. Πολλά ή λίγα, αυτά είναι. Όπως και νά 'χει, καλές και ασφαλείς διαδρομές σε όλους!
Μια χαρά είναι για μεγάλο τετρακίνητο αμάξι με αυτόματο κιβώτιο και κλιματισμό στο full το καλοκαίρι. Δεν μιλάμε για μικρό αμαξάκι
-
Ενδιαφέρον f/l, μπράβο τους για το πιο χοντρό γυαλί για την βελτίωση της ηχομόνωσης!
-
540 lt χωρος αποσκευων! μπραβο εχουν ανεβει κι αλλο βλεπω 500 ηταν προ fl νομιζω και 430 η προηγουμενη γενια. Ο κινητηρας νομιζω ομως οτι εξακολουθει να πινει λιγο παραπανω...επισης βελτιωθηκε αρκετα και το μπροστα μερος μασκα φωτα
-
Και cvt στους 158ps και πολλαπλοί το 4κίνητο, να μην έχεις να λες...
ΥΓ: Ωστόσο η έκδοση N-Design υποτίθεται έχει επιπλέον της N-connecta παρεμβάσεις εμφανίσεως τύπου άλλο σχήμα ζάντες κάτι μαρσιπιέ στο χρώμα του αμαξώματος και λοιπές ανούσιες μλκιες και την χρεώνει 3k+ επιπλέον της N-connecta; Τα έχουνε παίξει τελείως; Μα δεν θα περάσω ούτε απέξω που ξεψάρωσε και η Nissan...
-
Καλησπέρα . Χρειάζομαι ένα αυτοκίνητο κυρίως για ταξίδια (οικογένεια με δύο μεγαλα παιδιά ) . Το ΄κύριο μέλημα μου είναι να βρω κάτι value for money .
Tωρα λογω facelift βλέπω ενα elite test drive με ελάχιστα χλμ στα 24Κ . Το έχω οδηγήσει λιγο εντώς πόλης και μου άρεσε πολύ η απόσβεση στις κακοτεχνίες του δρόμου ,αλλά πόσα να καταλάβεις σε ενα test drive? Με δεδομένο ότι μου κάνει δώρο και μια after market οθόνη με κάμερα οπισθοπορείας (το aircondition δεν με απασχολεί και οι ζάντες μπαίνουν εν καιρό ) θεωρείτε ότι είναι καλή περίπτωση ? Περίπου τι καταναλώσεις θα βλέπω σε ταξίδι με 140χλμ ? Σε μια προσπέραση 100 -140 ακούει το μοτέρ ή θα ζορίζεται ?
Επισημαίνω οτι για εντελώς διαφορετικούς λόγους (μεγεθος κατανάλωση) η αλλη μου επιλογή θα ήταν ενα puma 125 ή 155 και αυτό γιατί προερχόμουν απο ακριβότερα και πιο οδηγοκεντρικά αυτοκίνητα . Το ταβάνι μου έιναι 24-25 χιλ καθώς τα χιλιόμετρα που κάνω είναι ελάχιστα (4κ-5κ/ετος )και το αυτοκίνητο καθεται σπίτι .
Πάντα μιλάμε για ελαφρώς μτχSuzuki s cross. VFM
-
-
This post is deleted! -
-
Λίγο παραπάνω από 1μησι χρόνο και κοντά στα 12.500χλμ.
Σε μικτή διαδρομή επιστροφής προς Αθήνα (Ε.Ο.-επαρχιακός Αγ.Αποστόλων-Αγ.Στεφάνου) προ 4μερου..Στα υπόλοιπα, παραμένει ευχάριστο οδηγικά,άνετο χωρίς ενοχλήσεις από τριγμούς κ.λ.π.
Το μόνο θέμα είναι πως άναψε κάποια στιγμή -κι έσβησε μετά με νέα επανεκκίνηση και με τους αισθ. να λειτουργούν κανονικά- μια προειδοπ. λυχνία για στιγμιαία απενεργοποίηση πίσω αισθητήρων (σύστημα RAB). Kαι πέρσι είχε γίνει κι οφειλόταν τελικά στη 12v μπαταρία που μου άλλαξαν εντός εγγύησης.Επειδή είδα στο UK forum -και στο γερμανικό- ότι αναφέρεται ως θέμα κι εκεί, δίνουν ιδέα για να τοποθετηθεί λίγο πιο ισχυρή 12βολτη.Θα το αναφέρω όταν είναι να κάνω το 2ο ετήσιο.
Nissan Qashqai 2021