-
@realzeus said in Hyundai Tucson NX4 (2020):
@dettol said in Hyundai Tucson NX4 (2020):
@dettol said in [Hyundai Tucson NX4 (2020)]ρουφα το αυγο σου
Ωραία επιχειρήματα!!!
καλυτερα απο τους χαρακτηρισμους σου.
Σε χαρακτήρισα κάπως; Τι λες;
δεν ειμαστε δικαστηριο να παιζουμε με την ακριβεια των λεξεων. Ξερουμε οσοι διαβασαμε ακριβως τι εννοουσες. Αν δεν το ειχες γραψει με αυτην τη διαθεση, θα το ειχες διορθωσει.
Αν θες να κανεις οτι δεν καταλαβαινεις, δικαιωμα σου. -
Ωραία επιχειρήματα!!!
δεν ειμαστε δικαστηριο να παιζουμε με την ακριβεια των λεξεων. Ξερουμε οσοι διαβασαμε ακριβως τι εννοουσες. Αν δεν το ειχες γραψει με αυτην τη διαθεση, θα το ειχες διορθωσει.
Αν θες να κανεις οτι δεν καταλαβαινεις, δικαιωμα σου.Αν ήθελα να σε βρίσω θα το είχα κάνει πολύ άνετα. Δεν το έκανα και δεν σου απηύθηνα καν τον λόγο. Οπότε αν δεν θες να φάμε τα μουστάκια μας, μαζέψου!
-
Πολλά αξεσουάρ τα πληρώνουμε τζάμπα.
Εδώ και χρόνια έχω κάνει μια λίστα με εξοπλισμό που θα μπορούσε να είναι έξτρα (για όποιον τον έχει ανάγκη) και όχι στάνταρ και να τον χρυσοπληρώνουμε:
Υδραυλικό τιμόνι, τι να το κάνω αφού είμαι μπρατσαράς, τζάμπα λεφτά.
Abs, τρίχες με 46 νούμερο παπούτσι τσαρουχώνω το φρένο για πλάκα, άσε που χρόνια πατούσα σταφύλια στο χωριό μου στον τρύγο, οπότε εύκολα μπορώ να ρυθμίσω την πίεση της πατούσας μου.
ESP, άλλη απάτη για έναν χερά σαν εμένα.
Αερόσακος γονάτων, χρόνια στο ποδόσφαιρο έχω ρίξει ατελείωτα πεσίματα με τα γόνατα, τι να μου κάνει η φούσκα.
Ζώνη ασφαλείας, πφφφφ, με την μπυροκοιλιά που έχω ούτε η ζώνη δεν χωράει, πόσο μάλλον να με προστατέψει.
Άσε τους αερόσακους, με το χοντροκέφαλο που έχω δεν καταλαβαίνω τίποτα, σπάω τζαμί για πλάκα.
Κεντρική οθόνη, κοροϊδία μια χαρά στέλνω στην γκόμενα μηνύματα με το ένα χέρι από το κινητό καθώς οδηγάω.
Θερμαινόμενοι καθρέφτες, πλεονασμός, μια χαρά είναι η πατσαβούρα για τα τζάμια.
Δεν μιλάω για ηλεκτρικά παράθυρα καθρέπτες και κλειδαριές, τι είμαι ανάπηρος.
Τώρα κάτι αναγνώριση τυφλού σημείου, ή αναγνώριση σημάτων, ή κάμερες και αισθητήρες οπισθοπορείας, είναι για τους άσχετους.
Όσο για το acc μια χαρά βλέπω τούς μπροστινούς μου, οδηγάμε δεν χαζεύουμε.
Για τα αυτόματα κιβώτια δεν λέω τίποτα, είναι δυνατόν; Αυτά είναι μόνο για τα Αμερικανάκια.
Τα μόνα χρήσιμα είναι ο κλιματισμός για να μην ιδρώνει η μασχάλη το καλοκαίρι και ένα καλό subwoofer για να κάνεις αισθητή την παρουσία σου.
Αααα και μια κόρνα τριφωνία για τους καθυστερημένους στο φανάρι.
Μόνον ο Έλον έχει πιάσει το νόημα και αφαιρεί άχρηστα διακοπτάκια, αν έβγαζε και τα παραπάνω, το mod 3, θα είχε κάτω από 20.000.
-
Ωραία επιχειρήματα!!!
Αν θες να κανεις οτι δεν καταλαβαινεις, δικαιωμα σου.Αν ήθελα να σε βρίσω θα το είχα κάνει πολύ άνετα. Δεν το έκανα και δεν σου απηύθηνα καν τον λόγο. Οπότε αν δεν θες να φάμε τα μουστάκια μας, μαζέψου!
δεν εχεις καταλαβει απολυτως τιποτα μαλλον. Φαε μονος σου τα μουστακια σου.
Δεν δινωσυνεχεια, οχι γιατι δεν εχω να απαντησω κατι, αλλα προς σεβασμο στο νημα και σε οσους το διαβαζουν. -
@i-hasu said in Hyundai Tucson NX4 (2020):
Αδερφέ σε καταλαβαίνω, πήρες Τιγκουαν και πρέπει να το υπερασπιστείς. Αλλά τα ξηρού ακόμα βγάζουν προβλήματα. Επίσης δεν υπερασπίστηκα τα DCT. Το ίδιο θα ταλαιπωρηθούν. Απλά είναι λίγα και σχετικά νέα στα Hyundai.
Όπου μα όπου γράφεις δεν υπάρχει περίπτωση στο post σου να μην γίνει (τυχαία) μνεία σε ένα δυνατό χαρακτηριστικό της Toyota. Πριν ήταν το cvt. Για κακή σου τύχη έχω γράψει 7 τόνους σκατά για το VAG όσα χρόνια είμαι στο forum και θα συνεχίσω να γράφω την αλήθεια και για το Tiguan. Εσύ και το υπόλοιπο νομικό επιτελείο της Toyota δεν θα τολμούσατε ούτε να αφήσετε αρνητικό υπονοούμενο για το brand!! Ο κόσμος έχει μάτια και βλέπει.
Το επιχείρημά σου ότι προσπαθώ να υπερασπιστώ το Tiguan είναι πιο αποτυχημένο και από την ηχομόνωση στο brand σου. Μιλάς για τα dct ξηρού και φοράω υγρού. Μήλα με πορτοκάλια. Πολύ pain. Κράτα το πλαίσιο του διαλόγου σου στο safe zone της Toyota, ήτοι θεωρητική αξιοπιστία και δεκαδικά ψηφία κατανάλωσης και άσε με εμένα να υποστηρίζω το Tiguan.
Όσο για τα dct των Κορεατών προκαλώ όποιον επιθυμεί να ακολουθήσει και να διαβάσει κάνα χρόνο πίσω τις σελίδες των ιδιοκτητών των Tuscon/Sportage. Θα είναι και η δέκατη φορά που το γράφω...
Karenta ακούει; Παρακαλώ να πιστωθούν τα 0,30€ μου στο γνωστό iban!
-
Δεν έχω Toyota καρντιά μου. Ειδικά τα SUV τα απεχθάνομαι!
-
Ούτε ξέρω ούτε με νοιάζει τι έχεις. Ερμηνεύοντας τα γραφόμενα σου βγάζω τα συμπεράσματα του. Κάνεις μόνιμα τον δικηγόρου της Toyota.-
-
Παιδες θα ανοιξω ενα καφενειο με εκλεκτους μεζεδες και θα βαλω τους μεν απο τη μια και τους δεν απο την αλλη, τι να κλασουν τα ξεπερασμενα καφενεια της εποχης με Ν.Δ και ΠΑΣΟΚ μπροστα του.
-
Αφού τσακωθούν καλά καλά θα έρθω και εγώ και θα τους πείσω όλους να πάρουν Σιτροέν η έστω Στελλαντις
-
@criuser said in Hyundai Tucson NX4 (2020):
Αφού τσακωθούν καλά καλά θα έρθω και εγώ και θα τους πείσω όλους να πάρουν Σιτροέν η έστω Στελλαντις
Θεος εισαι.
-
@sabas_thess said in Hyundai Tucson NX4 (2020):
Ούτε ξέρω ούτε με νοιάζει τι έχεις. Ερμηνεύοντας τα γραφόμενα σου βγάζω τα συμπεράσματα του. Κάνεις μόνιμα τον δικηγόρου της Toyota.-
δεν σε νοιάζει αλλά στους χαρακτηρισμούς είσαι πρώτος.
ΕΙΜΑΙ ΟΠΑΔΟΣ ΤΩΝ MANUAL ΚΙΒΩΤΙΩΝ!
-
@fanis75 said in Hyundai Tucson NX4 (2020):
@zaxosm said in Hyundai Tucson NX4 (2020):
με προβληματίζει ιδιαίτερα οτι βλεπω πως εχει μηχανικο air condition και οχι αυτοματο κλιματισμο.
Θα το θεωρουσατε μεγαλο deal braker?
Εγω καθολου. Μου ειναι παντελώς αδιαφορος ο κλιματισμος. ΟΚ εαν υπαρχει αλλα ειναι κατι στο οποιο ποτε δεν δινω σημασια και ποτε δεν θα το πληρωνα εξτρα.
Στο προηγουμενο αμαξι με μηχανικο κλιμα (δηλ το παλιο συστημα χωρις ρυθμιση θερμοκρασιας) επρεπε συνεχως να τον ανοιγοκλεινω/ρυθμιζω την παροχη αερα καθε 3-4 λεπτα. 25 χρονια πισω αυτο. Αυτοματος κλιματισμος ειναι μεγαλη ευκολια.
-
@chrisk6 said in Hyundai Tucson NX4 (2020):
@chrisk6 said in Hyundai Tucson NX4 (2020):
βαζεις μια θερμοκρασια και δεν ασχολεισαι
Μα το ίδιο κάνω κι εγώ. Φουλ κρύο και τέλος, στο καλοκαίρι. Στο χειμώνα δεν το ακουμπάω καν (εκτός αν θέλω να ξεπαγώσω τα τζάμια). Πολύ εύκολο, δεν βλέπω που διαφωνείς.
Δεν κυκλοφορουν ολοι μονοι τους στο αυτοκινητο και να κανουν οτι θελουν.
Αλλοι εχουν συζυγο/κοπελα/παππουδες και το βασικοτερο...παιδια.
Θα εχεις εσυ μωρα στο αυτοκινητο και θα το εχεις στο τερμα κρυο?
Το οτι προσπαθουμε να περασουμε σαν μηνυμα οτι ο αυτοματος κλιματισμος ειναι κατι το εξτριμ παει να γινει ανεκδοτο.
Αν ειναι ο,τι αυτοματο υπαρχει (υαλοκαθαριστηρες/φωτα.φρεναρισματα κοκ) να τα καταργησουμε...τι να τα κανεις αυτοματα. Αφου και εσυ ο ιδιος τα κανεις...Βρε κι εγώ έχω (εφήμερη) κοπέλα και γονείς 76 και 71 ετών, Μούλικα δεν έχω.
Μην τα έχετε τόσο pampered όμως τα παιδάκια σας.
H 330i μου έχει όλα αυτά τα αυτόματα που λες, Τα έχω όλα στο off!!! Δεν δουλεύει τίποτα όπως θέλω εγώ.Αν δεν εχεις δεν ξες...οπως λετε εκει πανω.
Οπως και το εφημερη δεν μου λεει κατι...Μονο οι γονεις μετρανε αλλα λογικα δεν τους εχεις καθε μερα στο αυτοκινητο.
Pampered αν εχεις σωστη θερμοκρασια...? Χαχα...ρε τι ακουμε.
Αν εσυ αποκτησεις ποτε ανοιχτα παραθυρα το χειμωνα...ετσι μαθαινουν μονο τα παιδια.
Μην γινουν και τιποτα φλωρακια...αμαρτια ειναι.Έφτασες 40-50 χρονών, πόσο είσαι τέλος πάντων, και δεν κατάλαβες ότι καμία σύντροφος δεν είναι παντοτινή;;; Τότε δεν έχεις καταλάβει πολλά πράγματα από την ζωή.
Το πως διδάσκει κανείς τα παιδιά του είναι δικό του θέμα. Εγώ θα τα είχα γυμνά στο κρύο (για λίγη ώρα), γιατί έτσι αναπτύσσεται το ανοσοποιητικό.κανε παιδακια, και μετα ελα να μας πεις τι ωραια που τα κανεις ολα. Μεχρι τοτε ρουφα το αυγο σου και να αποφευγεις τους χαρακτηρισμους.
Χωρις παιδια η ζωη ειναι στο easy mode, διοτι δεν υπαρχουν πραγματικες υποχρεωσεις και ευθυνες.Ο τύπος έχει πολλή πλάκα, εδώ και πολυυυύ καιρό τον διαβάζω μόνο μέσω των παραθέσεων των άλλων.
block
-
@ilias-a said in Hyundai Tucson NX4 (2020):
Παιδες θα ανοιξω ενα καφενειο με εκλεκτους μεζεδες και θα βαλω τους μεν απο τη μια και τους δεν απο την αλλη, τι να κλασουν τα ξεπερασμενα καφενεια της εποχης με Ν.Δ και ΠΑΣΟΚ μπροστα του.
Καλό ούζο να έχεις, ή έστω μπύρες, και θα είμαι εκεί από το πρωί!
-
Όσο για τα dct των Κορεατών προκαλώ όποιον επιθυμεί να ακολουθήσει και να διαβάσει κάνα χρόνο πίσω τις σελίδες των ιδιοκτητών των Tuscon/Sportage. Θα είναι και η δέκατη φορά που το γράφω...
Τι εχουν τα dct των κορεατων?Είμαι κατοχος για αυτο ρωταω τι θα πρεπει να προσεχω
-
Για όποιον ενδιαφέρεται, σε αυτό το αρχείο είναι ο εξοπλισμός ανα έκδοση από την Hyundai
https://drive.google.com/file/d/1-wnX6fd5aXJA7XSp8pA_k2eTiWsYfUey/view?usp=sharing
-
@chris__7 said in Hyundai Tucson NX4 (2020):
Τι εχουν τα dct των κορεατων?Είμαι κατοχος για αυτο ρωταω τι θα πρεπει να προσεχω
Ακόλουθα τις ομάδες τους στο fb και θα μάθεις.
-
@i-hasu said in Hyundai Tucson NX4 (2020):
δεν σε νοιάζει αλλά στους χαρακτηρισμούς είσαι πρώτος.
ΕΙΜΑΙ ΟΠΑΔΟΣ ΤΩΝ MANUAL ΚΙΒΩΤΙΩΝ!
Όταν λες manual, της G6; ^^
Αν είσαι οπαδός των manual δεν θα είχε ξεθωριάσει στο keyboard σου το c το v και το t....
Θα εκθειάζες τα manual Focus και όλα τα Mazda. Λέω εγώ τώρα. Άντε το κανιβαλίσαμε και αυτό το νήμα.
Hyundai Tucson NX4 (2020)