-
@monman2 said in Opel Astra L (2021):
@gtsartsal said in Opel Astra L (2021):
Το θέμα της ηλιοροφής δεν διορθώνεται οπότε παραμένει πρόβλημα.
Τα συστήματα ασφαλείας, όπως αναφέρεται στο άρθρο, αναβαθμίζονται με update και μπορούν να διορθωθούν.
Ίσως για αυτό το λόγο δεν αναφερθήκαν ....η ηλιοροφή δεν διορθώνεται
η άσχημη ακουστική χροιά του κινητήρα δεν διορθώνεται
η παλαβή οχι για astra αλλα για την ποιότητα του αυτοκινήτου τιμή δεν διορθώνεται
αλλα όπως τα αεροπλάνα του ΄50 δεν θα γίνουν rafale με μια αναβάθμιση λογισμικού έτσι δεν πρόκειται να διορθωθεί ποτε και το σασμάν ή το ACC γιατί εγω λεω οτι είναι θέμα hardware και οχι λογισμικού , εσείς που το ξέρετε αλήθεια ;Πάντως παραδέχομαι την Peugeot εχει σοβαρή τακτική διάκρισης των μοντέλων
η μαύρη φάσα πίσω για αυτήν
η μαύρη φάσα μπροστά για την OPEL
όλα τα αλλα ίδιαΚρίμα για την opel για μένα δεν υπάρχει πια ..
Ούτε οπαδός της οπελ είμαι, ούτε θα αγόραζα το άστρα. Απλά ανέφερα τι αντιλήφθηκα.
-
@criuser said in Opel Astra L (2021):
Εγώ νόμιζα ότι μόνο η Τογιότα υπήρχε έτσι και αλλιώς...
Απο το 2005 στην οικογένεια έχουμε αυτό
πρέπει να έχουμε βγάλει μισή γκαρσονιέρα (απο αυτές που εχουν 350 € ενοίκιο) σε 400.000 χλμ απο την οικονομία γιατί είναι ντίζελ.
-
Κυκλοφορουσες περιξ της πλατειας Νεας Πεντελης?
το ειδα εκει live και προκειται για φοβερο αυτοκινητο
καμια σχεση με την προηγουμενη meh γενια Αστρα, εδω εχεις κομψοτητατα και φινετσα, γωνιες που δινουν δυναμισμο
To Opel Visor σε αυτο το αυτοκινητο ειναι πανεμορφο και μερος του αρχικου σχεδιασμου. Στο facelift του Grandland ειναι παραταιροΤο εσωτερικο το βρηκα πολυ ομορφο,λειτουργικο και οδηγοκεντρικο
δεν ξερω γιατι ακουγεται τοσο πολυ ο κινητηρας, μαλλον υπηρξαν εκπτωσεις στην ηχομονωση
φυσικα τα χρηματα ειναι παρα πολλα, δεν καταλαβαινω την τοποθετηση αυτου του μοντελου στην γκαμα του PSA
-
Διάβασα την παρακάτω δοκιμή και θυμήθηκα τον Monman. Είμαι σίγουρος ότι θα την απολαύσει:
https://enkinisi.gr/opel-astra-n-nea-selida-tis-opel-se-ola-ta-epipeda/
-
@dimsabas said in Opel Astra L (2021):
Διάβασα την παρακάτω δοκιμή και θυμήθηκα τον Monman. Είμαι σίγουρος ότι θα την απολαύσει:
https://enkinisi.gr/opel-astra-n-nea-selida-tis-opel-se-ola-ta-epipeda/
Μπλα μπλα τόσα όμορφα και γλυκανάλατα που στο τέλος δεν μπορείς να θυμηθείς, βρεις κάτι , ενα πλεονέκτημα έναντι του ανταγωνισμού δηλ πες μου ρε φίλε ενκινήσει γιατί να το προτιμήσω απο ενα golf που είναι φθηνότερο απο ενα corolla που καίει τα μισά ;
Η νέα εποχή του astra θα είναι η εποχή που θα εχει ...τις λιγότερες πωλήσεις όλων των εποχών!
-
Φίλε Monman, ΑΥΤΟ πράγματι ήταν ένα στρογγυλεμένο άρθρο που στο τέλος απορείς τι διάβασες. Δε σου αφήνει τίποτα ως συμπέρασμα, ενώ δεν αναφέρει ούτε ένα αρνητικό. Έστω, για τα μάτια του κόσμου, όπως στο βιντεάκι του Γεωργιάδη, που έλεγε ότι ο κινητήρας κάνει λίγο θόρυβο ψηλά (ενώ κάνει πολύ παντού) κι ότι οι ποτηροθήκες θα δυσκολεύουν στις χειροκίνητες αλλαγές.
-
Τα Σουζούκι έχεις βάλει στο μάτι εσύ και δεν μου αρέσει. Βασικά στο αυτι τα έχεις βάλει.
-
Εντάξει το ότι το άστρα θα έχει τις λιγότερες πωλήσεις όλων των εποχών δεν χρειάζεται να το ψάξεις πολύ αρκεί να δεις τις τιμές του. Οι εισαγωγείς θεωρούν ότι επειδή όλη η αγορά έχει πάρει την ανηφόρα σου λέει που θα πάει και όπου και να πάει 30% θα βρει σε όλους πάνω! Το ενδεχόμενο να αναβάλλει επ αόριστον την αγορά ή να πέσει κατηγορία οχήματος δεν το έχουν σκεφτεί;
Αν τα άστρα πέσουν 80% σε σχέση με παλιά σε πωλήσεις ποιος θα βγει χαμένος;
Θα μου πεις αν μπορούσε να το δώσει χαμηλότερα δεν θα το έκανε ο εισαγωγέας;
Θεωρώ ότι το 23500 εκκίνηση να το έκανε 19500 δεν μπορούσε 21500 όμως μπορούσε. Απλά είπαμε προσπαθούν από τους λίγους @αυλωμενους να πάρουν αυτά που τους λείπουν...ιδιώτης που αγοράζει αυτή την στιγμή αμάξι εγώ τον χαρακτηρίζω ήρωα και ότι βάζει πλάτη να σώσει εισαγωγείς και αντιπροσώπους. Η κουβέντα αλλάζει όταν μιλάμε για εταιρικά που η κατάσταση είναι win win... -
Ωραίο το Astra μέσα/έξω, αλλά με τις τιμές που έχει δεν... Σίγουρα όμως μου αρέσει περισσότερο από το 308.
υ.γ. τώρα είδα ότι όλοι κάνουν test drive το ίδιο astra... χα!χα!
-
@tkin73 said in Opel Astra L (2021):
Εντάξει το ότι το άστρα θα έχει τις λιγότερες πωλήσεις όλων των εποχών δεν χρειάζεται να το ψάξεις πολύ αρκεί να δεις τις τιμές του. Οι εισαγωγείς θεωρούν ότι επειδή όλη η αγορά έχει πάρει την ανηφόρα σου λέει που θα πάει και όπου και να πάει 30% θα βρει σε όλους πάνω! Το ενδεχόμενο να αναβάλλει επ αόριστον την αγορά ή να πέσει κατηγορία οχήματος δεν το έχουν σκεφτεί;
Αυτό το Astra θα συναγωνιστεί επάξια το καινούργιο Civic για το αμάξι με τις λιγότερες πωλήσεις στη χώρα, και......θα χάσει και εκεί!
-
ενα πολύ καλο αμαξι και όμορφο μέχρι να δεις την τιμη
εκεί βλέπεις αστρα
οχι λυπάμαι δεν αξίζει τόσο, κακή τιμολόγιση, θα πατώσει νομίζω
-
@cirus said in Opel Astra L (2021):
εκεί βλέπεις αστρα
Ο μόνος λόγος που θα μπορούσε να το πάρει κάποιος με αυτή την τιμή πιστεύω ότι είναι κάποιος που θέλει hatchback και aisin κιβώτιο
2 επιλογές έχει αυτό και το 308 ( αν δεν κάνω λάθος)
Οπότε αν θέλει να βλέπει και το καντράν του μένει μόνο το άστρα
Για την τιμή no comments
Κρίμα και το περίμενα πώς και πώς ως πρώην οπελακιας, με αυτή την τιμή ούτε απέξω δεν πέρασαΥ.Γ. μόλις είδα και το review, είναι δυνατόν 11s 0-100?
-
@tsofras said in Opel Astra L (2021):
εκεί βλέπεις αστρα
Ο μόνος λόγος που θα μπορούσε να το πάρει κάποιος με αυτή την τιμή πιστεύω ότι είναι κάποιος που θέλει hatchback και aisin κιβώτιο
2 επιλογές έχει αυτό και το 308 ( αν δεν κάνω λάθος)
Οπότε αν θέλει να βλέπει και το καντράν του μένει μόνο το άστρα
Για την τιμή no comments
Κρίμα και το περίμενα πώς και πώς ως πρώην οπελακιας, με αυτή την τιμή ούτε απέξω δεν πέρασαΥ.Γ. μόλις είδα και το review, είναι δυνατόν 11s 0-100?
ακομα και έτσι να είναι και θες να δώσεις τόσα χρήματα για ένα hatch που δεν είναι premium και με ημιάκαμπτο
Ποιος ο λόγος να το διαλέξεις εναντι του 308?
εγω δεν βρίσκω κάποιονξαναλέω καλό αμάξι φαίνεται και καλός σχεδιασμός αλλά το 308 ειναι καλύτερο
μόνο αν σε ενοχλεί το μικρό τιμόνι και το 3D της pegueot
-
ξαναλέω καλό αμάξι φαίνεται και καλός σχεδιασμός αλλά το 308 ειναι καλύτερο
Δεν βλέπω σε τι είναι καλύτερο το 308. Ίσως το Opel να είναι και λίγο καλύτερο στον δρόμο (ένε ότι είναι λίγο πιο σφιχτό).
-
@realzeus said in Opel Astra L (2021):
Δεν βλέπω σε τι είναι καλύτερο το 308.
- Είναι το ορίτζιναλ
- Ειναι πολύ πιο όμορφο
- Έχει "καλύτερο" σήμα
Λογικά θα είναι καλύτερο και στον δρόμο το Πεζό.
-
@fanis75 said in Opel Astra L (2021):
Δεν βλέπω σε τι είναι καλύτερο το 308.
- Είναι το ορίτζιναλ
- Ειναι πολύ πιο όμορφο
- Έχει "καλύτερο" σήμα
Λογικά θα είναι καλύτερο και στον δρόμο το Πεζό.
Για τον δρόμο σου απήντησα. Διαβάζω ότι είναι πιο σφιχτό το Opel.
To original δεν λέει τίποτα. Το θέμα είναι ποιο σου κάνει.
Η ομορφιά είναι υποκειμενική.
Καλύτερο σήμα το Πεζώ; Τα ίδια είναι... -
Για τον δρόμο σου απήντησα. Διαβάζω ότι είναι πιο σφιχτό το Opel.
To original δεν λέει τίποτα. Το θέμα είναι πιο σου κάνει.
Η ομορφιά είναι υποκειμενική.
Καλύτερο σήμα το Πεζώ; Τα ίδια είναι...Σφιχτό δεν σημαίνει και καλύτερο....μότο της Schnitzer (fast not hard).
Υποκειμενική είναι, αλλά το 308 είναι πολυ πιο όμορφο!! Τα νέα όπε με το visor είναι χάλια!
Καλύτερο σήμα με βάση την εσωτερική ιεραρχία, το πως τα τοποθετεί η Στελάντις. Η Όπλε είναι μαζί με Σιτροέν.ΥΓ: σε κάθε περίπτωση σε "πειράζω" λίγο και επίσης οι διαφορές είναι μικρές, ίδιο αμάξι είναι και προσπαθούν να δαφοροποιηθούν στις λεπτομέρεις...όπως κάνει η VAG τόσα χρόνια. Δεν είναι εύκολο με τόσες μάρκες και ίδια αμάξια.
-
Δεν βλέπω σε τι είναι καλύτερο το 308. Ίσως το Opel να είναι και λίγο καλύτερο στον δρόμο (ένε ότι είναι λίγο πιο σφιχτό).
ιδιο πράγμα. ισως είναι οπως το λες αλλά μικροδιαφορές φαντάζομαι
είναι ομορφότερο το pegueot (υποκειμενικό μεν αλλά θα βρεις ελάχιστους με διαφορετική άποψη)
κανένα από τα 2 δεν θα έπαιρνα , κουβέντα να γίνεται είναι
αν αναγκαστικά έπαιρνα ένα από τα 2 το 308 θα διάλεγα
θα διαλεγα το astra με χαμηλότερη τιμή. αλλά όχι με αυτή
-
είναι ομορφότερο το pegueot (υποκειμενικό μεν αλλά θα βρεις ελάχιστους με διαφορετική άποψη)
Μόνο για το 3d cockpit και το μικρό άβολο τιμόνι ( ως πρώην κάτοχος 2008 που το πούλησα για αυτόν τον λόγο και το άθλιο χειροκίνητο κιβώτιο)
Κατά τα άλλα ως σύνολο και εγώ θα προτιμούσα σχεδιαστικά και μέσα και έξω το 308
-
@tsofras said in Opel Astra L (2021):
Μόνο για το 3d cockpit και το μικρό άβολο τιμόνι ( ως πρώην κάτοχος 2008 που το πούλησα για αυτόν τον λόγο και το άθλιο χειροκίνητο κιβώτιο)
Κατά τα άλλα ως σύνολο και εγώ θα προτιμούσα σχεδιαστικά και μέσα και έξω το 308
ναι συμφωνώ μόνο για αυτό.
τα άθλια χειροκίνητα δεν τα γλιτώνεις σε όλο το stelantis group. μονο αυτόματο
Opel Astra L (2021)