-
@petritis said in Toyota Corolla Cross:
@samronnin said in Toyota Corolla Cross:
@fanis75 said in Toyota Corolla Cross:
@alex-mix said in Toyota Corolla Cross:
Καλως να σου ερθει το οχημα αλλα δεν νομιζω να μπορεις να βαλεις τους γνησιους αισθητηρες μετα.
Σωστά. Επίσημα δεν μπαίνουν, δεν υπάρχει retrofit kit. Ανεπίσημα ίσως γίνεται, αλλά με τεράστιο κόστος υποθέτω.
Ευχαριστω παρα πολυ ολους που απαντησαν ! Ευτυχως μου ανοιξατε τα ματια ! Αισθητηρες τους ξεχναω και μεμβρανες θα παω εκει που ειχα βαλει και στο παλιο μου αυτοκινητο και διατηρουνται ακομα απειραχτες απο το 2006 ! Δεν θυμαμαι μαρκα απλα το εχω στα χαρτια του αυτοκινητου.
Οποτε με βαση τις λιγες οικονομικες δυνατοτητες που εχω υπαρχει κανενας που να εχει βαλει κατι καλυτερο η πιο αξιοπιστο απο cobra συναγερμο να με βοηθησει? Και επισης εσεις που πηρατε το αυτοκινητο μηπως μπορειτε να δωσετε καμμια ιδεα τι αλλο να ζητησω για δωρο ? Αν και εφ οσον? Εκτος βεβαια απο τα στανταρακια που δινουν τα οποια αναγραφονται στην μπροσουρα....500€ έκπτωση. Νομίζω είναι το καλύτερο.
Υπ οψιν το 500αρικο που εδωσα για προκαταβολη ακομα δεν μου εχει πει πως θα το αντιλογισουμε....αλλα δεν ξερει οτι τον περιμενω στη γωνια
-
Μετά από.... ώριμη συζήτηση με την γυναίκα μου! Έγινε το δικό μου....NOOOOOOT!
Μάλλον θα δούμε για το Toyota corolla cross. Τώρα, η επιλογή είναι μάλλον το Lounge.
Ξέρετε αν υπάρχει περίπτωση να βγει κάνα facelift τέλη της χρονιάς;
Γιατί έτσι και το κάνω παραγγελία από ότι είπε η αντιπροσωπεία θα κάνει 9-11 μήνες. -
Face-lift μετά το 2026. Είπαμε είναι μοντέλο 2022 στην ουσία άσχετα αν εκτός Ευρώπης κυκλοφορεί από πιο παλιά.
-
@polioan said in Toyota Corolla Cross:
Μάλλον θα δούμε για το Toyota corolla cross. Τώρα, η επιλογή είναι μάλλον το Lounge.
Γιατί έτσι και το κάνω παραγγελία από ότι είπε η αντιπροσωπεία θα κάνει 9-11 μήνες.Παρε τηλέφωνο τις αντιπροσωπείες και κυνηγα
ακυρώσεις. Το έχει πάρει πολύς κόσμος σχεδόν έτοιμοπαραδοτο με αυτό τον τρόπο.
Με τον 1.8 παραδόθηκαν κάποια λίγα αυτοκίνητα τέτοιες μέρες πέρυσι ενώ οι περισσότεροι παρέλαβαν αρχές του 24. Face lift πιστεύω από 2026 και μετά. -
@gchris7 said in Toyota Corolla Cross:
Γιατί έτσι και το κάνω παραγγελία από ότι είπε η αντιπροσωπεία θα κάνει 9-11 μήνες.Παρε τηλέφωνο τις αντιπροσωπείες και κυνηγα
ακυρώσεις. Το έχει πάρει πολύς κόσμος σχεδόν έτοιμοπαραδοτο με αυτό τον τρόπο.
Με τον 1.8 παραδόθηκαν κάποια λίγα αυτοκίνητα τέτοιες μέρες πέρυσι ενώ οι περισσότεροι παρέλαβαν αρχές του 24. Face lift πιστεύω από 2026 και μετά.Ναι αυτό θα κάνω. Θα ψάξω ακόμα και Αθήνα αν είναι να κατέβω. Θα πω και το αφεντικό μου αν βρει κανένα μέσω leasing μέσω της εταιρείας
-
Μπήκα ξανα τις προάλλες σε ένα. Οντως τώρα στην ζέστη μυρίζουν κάπως τα πλαστικά του.
-
@lap said in Toyota Corolla Cross:
Μπήκα ξανα τις προάλλες σε ένα. Οντως τώρα στην ζέστη μυρίζουν κάπως τα πλαστικά του.
-
-
Δεν μπορείς να πεις, πιο spot on δεν υπάρχει….
-
Πράγματι!
-
-
ΑΝ ενοχλεί η μυρωδιά της "καινουργίλας" ενός γιαπωνέζικου τότε φίλε lap ΜΗΝ διανοηθείς για κινέζικο
-
@monman2 said in Toyota Corolla Cross:
ΑΝ ενοχλεί η μυρωδιά της "καινουργίλας" ενός γιαπωνέζικου τότε φίλε lap ΜΗΝ διανοηθείς για κινέζικο
Τάσο σωστός ! Αν θέλετε να μυρισετε αυθεντική κινέζικα μπείτε πχ σε ένα BYD να καταλάβετε έντονη μυρωδιά πλαστικού jumbo style.
Και επειδή οι άνθρωποι δεν κοροϊδεύουν δείτε προσεκτικά να διαβάσετε επιγραφές εξαρτημάτων και στα κινέζικα απευθείας.
Airbag και από κάτω στα κινέζικα. -
"καινουργίλας" ενός γιαπωνέζικου
Η πιο ωραία μυρωδιά που υπάρχει!!!
-
@iceman7 said in Toyota Corolla Cross:
Τάσο σωστός ! Αν θέλετε να μυρισετε αυθεντική κινέζικα μπείτε πχ σε ένα BYD να καταλάβετε έντονη μυρωδιά πλαστικού jumbo style.
Και επειδή οι άνθρωποι δεν κοροϊδεύουν δείτε προσεκτικά να διαβάσετε επιγραφές εξαρτημάτων και στα κινέζικα απευθείας.
Airbag και από κάτω στα κινέζικα.BYD ειναι τα καλυτερα κινεζικα, το Σηαλ παντως δεν ειχε εντονη μυρωδια. Θα ηταν καλυτερα βεβαια να ειχε πραγματικο δερμα.
-
@wantone said in Toyota Corolla Cross:
BYD ειναι τα καλυτερα κινεζικα,
Θα έλεγα οτι τα Βόλβο ή τα MG ειναι τα καλύτερα Κινέζικα.
-
Και μόλις σήμερα έκανα παραγγελία το Toyota Corolla Cross 1.8 Style Skyview.... Και τώρα... μεγάλη αναμονή!!!! και γερά νεύρα...
Θα δαγκώσω πολλές λαμαρίνες μέχρι να έρθει... -
Και μόλις σήμερα έκανα παραγγελία το Toyota Corolla Cross 1.8 Style Skyview.... Και τώρα... μεγάλη αναμονή!!!! και γερά νεύρα...
Θα δαγκώσω πολλές λαμαρίνες μέχρι να έρθει...Με το καλό !
Τελικά δεν σε εψησε το chr.; -
@iceman7 said in Toyota Corolla Cross:
Θα δαγκώσω πολλές λαμαρίνες μέχρι να έρθει...Τελικά δεν σε εψησε το chr
Μωρέ με καραέψηνε... Αλλά η αλήθεια είναι μετά από 3ο Test Drive και με την γυναίκα και το παιδί στο καρεκλάκι είδα ότι είναι πρακτικά αδύνατο και άβολο σε πολλά πράματα!!!Δυστυχώς...
-
Θα δαγκώσω πολλές λαμαρίνες μέχρι να έρθει...Μπραβο φιλαρακι με το καλο
Toyota Corolla Cross