-
Αυτο θα μπορουσε καλλιστα να συμβει σε οποιοδηποτε ανταλλακτικο. Ελαττωμα ειναι. Σιγα μην καθεται η καθε πιλκινγκτον ή σεντ γκομπαιν να εχει 2 γραμμες παραγωγης για να βγαλει το ιδιο πραγμα.
-
Δεν είπε κανείς ότι έχει δύο γραμμές παραγωγής.Αλλα προφανώς όσα έχουν ελαττώματα τα πουλάει φθηνότερα σε όποιους ενδιαφέρονται να τα αγοράσουν.
Και μάλλον τα ελαττωματικά δε τα στέλνει στις αυτοκινητοβιομηχανίες. -
Το μόνο πρόβλημα που βλέπω στο after market παρμπρίζ ή οποιοδήποτε τζαμιλίκι είναι στην περίπτωση που το αυτοκίνητο ίσως κάποια στιγμή βγει προς πώληση. Οι μαντράδες θα αρχίσουν τα μα και μου και οι περίεργοι ιδιώτες θα ξινίσουν και θα αρχίσουν να λένε τα διάφορα σενάρια.
Εγώ θα έβαζα εργοστασιακό γιατί δεν γουστάρω και βαριέμαι να εξηγώ στο κάθε τύπο τα πως και το γιατί έγινε αλλαγή κρυστάλλου.
Τώρα τα περί ποιοτήτων δεν τα γνωρίζω, ούτε τις δουλειές που κάνουν τα καταστήματα τύπου Car Glass, ούτε αν τα τζάμια προκαλέσουν άλλα θεματάκια π.χ. θέματα μόνωσης ή θέματα με τα ηλεκτρικά.
Σίγουρα θέλει ψάξιμο.
-
στη carglass αν δωσεις 150 ευρω εγγυηση, επιστρεπτεα, μπορεις να βαλεις το γνησιο κρυσταλλο οποτε δεν εχει νοημα να πειραματιστεις με aftermarket.το εχω κανει προσφατα
-
εμένα πάλι, μου κάνει εντύπωση που απαιτεί όλα αυτά από την αντιπροσωπεία.
Και επίσης που δεν έχει δώσει σημεία ζωής ξανά...
-
Εγώ πάντως απορώ που μια κεντρική και μεγάλη αντιπροσωπεία μιας χώρας , μιας μάρκας τόσο δημοφιλούς με τόσες πωλήσεις δεν έχει στοκ 30-40 βασικά ανταλλακτικά φανοποιας και αντικατάστασης για κάθε μοντέλο που διαθέτει στην αγορά, ειδικά κάποιο τοσο πρόσφατο.
4-5 μοντέλα είναι τα πιο δημοφιλή της , δεν μπορεί να έχει 4-5 παρμπρίζ για το καθένα σε πρώτη ζήτηση;Και από την άλλη ο άνθρωπος μια χαρά έκανε και απευθύνθηκε στον αντιπρόσωπο που το αγόρασε για μια επιπλέον βοήθεια.
Όταν έπαιρνε τα χρήματα του ήταν καλά ;
Θα έπρεπε μόνο και μόνο για λόγους επαγγελματισμού και δημοσίων σχέσεων να δείξουν λίγο μεγαλύτερο ενδιαφέρον.
Να ψάξουν σε όλη την Ελλάδα σε εξουσιοδοτημένα και συνεργαζόμενα συνεργεία και εξωτερικούς προμηθευτές να βρουν άμεσα ένα τόσο σημαντικό ανταλλακτικό.
Έστω να έδειχναν την πρόθεση πως προσπάθησαν.Εγώ είμαι μαζί του , να τους ξεμπροστιασει όπου μπορεί για το απαράδεκτο έλλειψης ενός τόσο βασικού ανταλλακτικού.
-
Ηθικό δίδαγμα: δεν αφήνουμε τίποτα μέσα στο αυτοκίνητο σε κοινή θέα.
Ακόμα και το πιο ευτελές αντικείμενο μπορεί να τραβήξει την προσοχή.
Προσωπικά δεν αφήνω ούτε τα ρέστα από τα διόδια. -
@georgemit said in Toyota Corolla Cross:
Ηθικό δίδαγμα: δεν αφήνουμε τίποτα μέσα στο αυτοκίνητο σε κοινή θέα.
Ακόμα και το πιο ευτελές αντικείμενο μπορεί να τραβήξει την προσοχή.
Προσωπικά δεν αφήνω ούτε τα ρέστα από τα διόδια.Μια άλλη λύση είναι κατάμαυρα "Ρομά" φιμε και ξέγνοιασες.
-
@stefan147 said in Toyota Corolla Cross:
Αν κάποιος δεν έχει πρόβλημα να απουσιάζει το logo της μάρκας του αυτοκινήτου από το τζάμι, δεν έχει κανένα λόγο να μη βάλει συμβατό τζάμι. Ίδιος κατασκευαστής είναι (Pilkington, AGC, Saint Gobain κλτ) και ίδιες προδιαγραφές.
Είναι σα να αλλάζεις μπουζί πχ. Είτε τα πάρεις από την αντιπροσωπεία είτε από ανταλλακτικάδικο, το ίδιο και το αυτό. Μόνο το packaging διαφέρει. Πάλι η NGK ή η Bosch ξέρω γω θα τα χουν φτιάξει.
Το πρόβλημα ήταν ότι το παρμπριζ ήταν εκτος προδιαγραφών. Κατόπιν ενος mail από εμένα και την ασφαλιστική εταιρία, παράγγειλαν το γνη΄σιο από την αντιπροσωπεία και το αντικατέστησαν
-
@vagkirk said in Toyota Corolla Cross:
Θα έπρεπε μόνο και μόνο για λόγους επαγγελματισμού και δημοσίων σχέσεων να δείξουν λίγο μεγαλύτερο ενδιαφέρον.
Και δείξανε και επικοινώνησε μαζί του αντιπρόσωπος να του προσφέρει θέση στάθμευσης. Όσο για το αναταλλακτικό, εφόσον δεν τον έχει η Τογιότα Ελλάς, το φέρνουν από Ευρώπη και θέλει περί τις 15 μέρες - και γρήγορα είναι. Δες π.χ. η Ρενώ που θέλει 2-3 μήνες.
Να έχουμε απαιτήσεις, αλλά στα πλαίσια της λογικής.
-
@pp said in Toyota Corolla Cross:
@ss_76 said in Toyota Corolla Cross:
Αν κάποιος δεν έχει πρόβλημα να απουσιάζει το logo της μάρκας του αυτοκινήτου από το τζάμι, δεν έχει κανένα λόγο να μη βάλει συμβατό τζάμι. Ίδιος κατασκευαστής είναι (Pilkington, AGC, Saint Gobain κλτ) και ίδιες προδιαγραφές.
Είναι σα να αλλάζεις μπουζί πχ. Είτε τα πάρεις από την αντιπροσωπεία είτε από ανταλλακτικάδικο, το ίδιο και το αυτό. Μόνο το packaging διαφέρει. Πάλι η NGK ή η Bosch ξέρω γω θα τα χουν φτιάξει.
Το πρόβλημα ήταν ότι το παρμπριζ ήταν εκτος προδιαγραφών. Κατόπιν ενος mail από εμένα και την ασφαλιστική εταιρία, παράγγειλαν το γνη΄σιο από την αντιπροσωπεία και το αντικατέστησαν
Τι είχε και ήταν εκτός προδιαγραφών?
Οι πιστοποιήσεις Ε****** δεν είχαν καμία σχέση με το εργοστασιακό κάτι που ισχυρίζεται η εταιρεία στην ιστοσελίδα της
-
@groover1972 said in Toyota Corolla Cross:
Τι εννοείς να μην απαιτώ τη διαθεσιμότητα ανταλλακτικών και την ύπαρξη χώρου φύλαξης του αυτοκινήτου από την αντιπροσωπεία;
Μπορώ να προμηθευτώ το ανταλλακτικό από άλλη εταιρεία;
Είμαι τόσο παράλογος;
Απλά ενημερωτικά, με κάλεσαν από μια αντιπροσωπεία και με ενημέρωσαν πλήρως για το ποτέ έρχεται το ανταλλακτικό και μου πρόσφεραν και κλειστό χώρο στάθμευσης. Τους ευχαρίστησα θερμά.
Τελικά υπάρχουν και σωστοί επαγγελματίες!! -
@dstou said in Toyota Corolla Cross:
Πέρνα από χόντα να δεις και το hrv.
Αμαξαρα, το οδηγούσα μια εβδομάδα το advance plus και ήταν τέλεια. Τώρα η πιο απλή έκδοση ξεκινάει από 36.000€!
-
@spyros_p said in Toyota Corolla Cross:
> Τι εννοείς να μην απαιτώ τη διαθεσιμότητα ανταλλακτικών και την ύπαρξη χώρου φύλαξης του αυτοκινήτου από την αντιπροσωπεία;
Είμαι τόσο παράλογος;
Απλά ενημερωτικά, με κάλεσαν από μια αντιπροσωπεία και με ενημέρωσαν πλήρως για το ποτέ έρχεται το ανταλλακτικό και μου πρόσφεραν και κλειστό χώρο στάθμευσης. Τους ευχαρίστησα θερμά.
Τελικά υπάρχουν και σωστοί επαγγελματίες!!τελικά τι έκανες; βρήκες λύση; πες μας περισσότερα.
αυτό που εννοούσα είναι, αν διάβαζες και το προηγούμενο ποστ μου, ότι θα έπρεπε να έχεις συμβουλευτεί την ασφαλιστική σου.
Δεν έχεις απαντήσει σε αυτό. Έχεις ασφαλίσει το όχημα για θραύση πχ.; Αυτό εννοούσα.
Ότι με το συμβάν που είχες θα έπρεπε να σε βοηθήσει η ασφαλιστική και όχι η αντιπροσωπεία.
Θα μου απαντήσεις αν μπορείς;
-
@nasosto said in Toyota Corolla Cross:
Απογοητευτικό και τραγικό.
Αν θέλεις κοινοποίησέ το και στο Facebook, στον λογαριασμό της TOYOTA, σε διάφορα γκρούπς, στο twitter, Instagram και όπου αλλού κρίνεις, ούτως ώστε να αποκτήσει το πρόβλημά σου μεγαλύτερη δημοσιότητα μήπως και ιδρώσει λίγο το αυτάκι τους.Ούτε απογοητευτικό ούτε τραγικό. Πως προκύπτουν τέτοιες απαιτήσεις? Υπάρχει κάποια συμβατική υποχρέωση που δεν τηρείται?
Καλό είναι να γνωρίζουμε που πρέπει να απευθυνόμαστε για κάθε συμβάν και για το συγκεκριμένο μόνο η ασφαλιστική μπορεί να βοηθήσει. Δεν απευθυνόμαστε σε αντιπρόσωπο για τα πάντα μόνο και μόνο επειδή από εκεί αγοράσαμε το αμάξι.
Και απογοητευτικό και τραγικό θα έλεγα εγώ.
Όλα ξεκινούν από την έλλειψη του ανταλλακτικού. Ας το είχαν διαθέσιμο άμεσα να μη χρειαστεί ο άνθρωπος ούτε αυτοκίνητο ούτε πάρκινγκ. Αλλά είναι βερέμηδες και δε στοκάρουν ούτε παρμπρίζ. Αυτοί είναι υπεύθυνοι για την καθυστέρηση ας δώσουν και λύση. -
> Τι εννοείς να μην απαιτώ τη διαθεσιμότητα ανταλλακτικών και την ύπαρξη χώρου φύλαξης του αυτοκινήτου από την αντιπροσωπεία;
Είμαι τόσο παράλογος;
Τελικά υπάρχουν και σωστοί επαγγελματίες!!τελικά τι έκανες; βρήκες λύση; πες μας περισσότερα.
αυτό που εννοούσα είναι, αν διάβαζες και το προηγούμενο ποστ μου, ότι θα έπρεπε να έχεις συμβουλευτεί την ασφαλιστική σου.
Δεν έχεις απαντήσει σε αυτό. Έχεις ασφαλίσει το όχημα για θραύση πχ.; Αυτό εννοούσα.
Ότι με το συμβάν που είχες θα έπρεπε να σε βοηθήσει η ασφαλιστική και όχι η αντιπροσωπεία.
Η πρώτη κίνηση που έκανα ήταν να επικοινωνήσω με την ασφαλιστική μου εταιρεία (έχω μικτή ασφάλεια και περιλαμβάνει θραύση κρυστάλλων).
Με ενημέρωσαν ότι θα καλύψουν το 100% του κόστους εργασίας και ανταλλακτικού. Επειδή δεν υπάρχει ιμιτασιόν ανταλλακτικό θα καλύψουν το γνήσιο. Εγώ θα έπρεπε να επιλέξω είτε μέσω των συνεργαζόμενων συνεργείων ή κάποιας αντιπροσωπείας και να τους ενημερώσω για να δώσουν την έγκριση για την δαπάνη επισκευής.
Τελικά προτίμησα να κάνω την επισκευή μέσω συνεργαζόμενης εταιρείας και όχι κάποιας αντιπροσωπείας.
Την Δευτέρα 28/8 έχω κλείσει ραντεβού και ελπίζω θα έχω και πάλι το αμαξάκι μου σε κίνηση. -
Είμαι τόσο παράλογος;
Η πρώτη κίνηση που έκανα ήταν να επικοινωνήσω με την ασφαλιστική μου εταιρεία (έχω μικτή ασφάλεια και περιλαμβάνει θραύση κρυστάλλων).
Με ενημέρωσαν ότι θα καλύψουν το 100% του κόστους εργασίας και ανταλλακτικού. Επειδή δεν υπάρχει ιμιτασιόν ανταλλακτικό θα καλύψουν το γνήσιο. Εγώ θα έπρεπε να επιλέξω είτε μέσω των συνεργαζόμενων συνεργείων ή κάποιας αντιπροσωπείας και να τους ενημερώσω για να δώσουν την έγκριση για την δαπάνη επισκευής.
Τελικά προτίμησα να κάνω την επισκευή μέσω συνεργαζόμενης εταιρείας και όχι κάποιας αντιπροσωπείας.
Την Δευτέρα 28/8 έχω κλείσει ραντεβού και ελπίζω θα έχω και πάλι το αμαξάκι μου σε κίνηση.Μια χαρά τότε, όλα καλά!
-
Όλα καλά λοιπόν αν σκεφτούμε την κρίσιμη παράμετρο ...
ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΔΕΚΑΠΕΝΤΑΓΟΥΣΤΟΣ...ΥΓ υπάρχουν και χειρότερα ενός συγκατοίκου χάλασε η μεταλλική αναδιπλούμενη οροφή τον 15 Αυγ στο χωριό που πήγε ,
Απο τότε είναι ανοικτό σκεπασμένο με νάιλον ,περιμένει να γυρίσει ο μηχανικός απο την άδεια ... -
Βρε μήπως διαβάζουν το τοπικό αυτό στην Toyota ;
-
@monman2 said in Toyota Corolla Cross:
Όλα καλά λοιπόν αν σκεφτούμε την κρίσιμη παράμετρο ...
ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΔΕΚΑΠΕΝΤΑΓΟΥΣΤΟΣ...ΥΓ υπάρχουν και χειρότερα ενός συγκατοίκου χάλασε η μεταλλική αναδιπλούμενη οροφή τον 15 Αυγ στο χωριό που πήγε ,
Απο τότε είναι ανοικτό σκεπασμένο με νάιλον ,περιμένει να γυρίσει ο μηχανικός απο την άδεια ...δεν έχει προβλεφθεί, λεβιές χειροκίνητος (σίγουρα θα υπάρχει τρόπος να κλείσει) εκτός και αν το πρόβλημα δεν βρίσκεται στο ηλεκτρικό.
Toyota Corolla Cross