-
Ευτυχώς που η Toyota όσον αφορά την εμφάνιση έχει βγάλει το CH-R και το Yaris Cross.
Γιατί Corolla Cross και εμφάνιση είναι δύο πράγματα τσακωμένα μεταξύ τους. -
Για το νέο chr συμφωνώ, yaris cross αποδεκτό, Corolla Cross τέρμα Ασία.
-
@georgemit said in Toyota Corolla Cross:
ΝΑΙ ΑΛΛΑ στο δρόμο, το καλύτερο είναι το corolla cross με διαφορά...!!!
Ταξιδεύει πολύ πιο γλυκά, σαν Γαλλικό, είναι πιο ευχάριστο από όλα, διαθέτει και τετρακίνηση για όσους τη χρειάζονται.
Το chr έχει έκδοση με δίλιτρο μοτέρ και 197 άλογα..??!! -
@terryp117 said in Toyota Corolla Cross:
Το chr έχει έκδοση με δίλιτρο μοτέρ και 197 άλογα..??!!
Ναι φυσικά. Και έχει και 2λιτρο plug-in με 225 άλογα!
-
@georgemit said in Toyota Corolla Cross:
ΝΑΙ ΑΛΛΑ στο δρόμο, το καλύτερο είναι το corolla cross με διαφορά...!!!
Ταξιδεύει πολύ πιο γλυκά, σαν Γαλλικό, είναι πιο ευχάριστο από όλα, διαθέτει και τετρακίνηση για όσους τη χρειάζονται.
Το chr έχει έκδοση με δίλιτρο μοτέρ και 197 άλογα..??!!Corolla Cross και C-HR έχουν ίδιο πατωμα και ανάρτηση.
Μάλιστα το C-HR έχει διπλά ψαλίδια και στα 1800cc, όχι μόνο στα 2000cc όπως το CC, και πιθανολογώ ότι, ως ποιοτικότερη γενικά υλοποίηση, έχει και καλύτερο δεικτη NVH απο το CC. -
Όταν δεν ησυχάζεις και ψάχνεσαι διαρκώς …
Γεμίζει ωραία το κενό στο σημείο στήριξης του καπό της μηχανής !
Πριν …!
Μετά ….
-
@zt13 said in Toyota Corolla Cross:
@nmsm2 said in Toyota Corolla Cross:
@piliourits said in Toyota Corolla Cross:
Αν μας βάλεις να δούμε ποια αυτοκίνητα θεωρείς εσύ όμορφα, κερασμένα τα τσίπουρα (θα σε πάω με ΨΨ) όταν ξανάρθεις Βόλο
Ε μια ελαφριά γεροντίλα την αποπνέει...
Σε όλα τα αυτοκίνητα παίζει σημαντικό ρόλο και η έκδοση λ.χ. πανοραμική με διχρωμία κλπ.
Ξεκάθαρα πιο ωραίο απο τις αρχικές εκδόσεις αλλά για τα δικά μου γούστα έχει αρκετά συντηρητική εμφάνιση.
Δεν ξέρω …. Δεν μου φαίνεται και τόσο γεροντίστικο!!
-
Ο κωλος είναι χάλια. Παπουδε και ανέμπνευστος.
Εσωτερικά η αίσθηση και η σχεδίαση είναι δεκαετίας 80.
Και φυσικά λιγότεροι χώροι σε σχέση με το μέγεθος του. -
@otto-skg said in Toyota Corolla Cross:
Σβήσε τον αριθμό πλαισίου στην 1η φώτο.
-
@bill_hsd said in Toyota Corolla Cross:
Σβήσε τον αριθμό πλαισίου στην 1η φώτο.
ευχαριστώ
-
Αν μας βάλεις να δούμε ποια αυτοκίνητα θεωρείς εσύ όμορφα, κερασμένα τα τσίπουρα (θα σε πάω με ΨΨ) όταν ξανάρθεις Βόλο
Σε όλα τα αυτοκίνητα παίζει σημαντικό ρόλο και η έκδοση λ.χ. πανοραμική με διχρωμία κλπ.
Ξεκάθαρα πιο ωραίο από τις αρχικές εκδόσεις αλλά για τα δικά μου γούστα έχει αρκετά συντηρητική εμφάνιση.
Αφού σου αρέσει εσένα στο μάτι οι υπόλοιπες γνώμες περισσεύουν! Απλά πιστεύω ότι αυτοί που σας αρέσει το CC εμφανισιακά είστε πολύ λιγότεροι από εμάς που μας φαίνεται λίγο παππουδέ
-
@katafractos17 said in Toyota Corolla Cross:
Ευτυχώς που η Toyota όσον αφορά την εμφάνιση έχει βγάλει το CH-R και το Yaris Cross.
Γιατί Corolla Cross και εμφάνιση είναι δύο πράγματα τσακωμένα μεταξύ τους.Το Yaris cross τι το βαζεις???
το CHR το δεχομαι , είναι ομορφο. Καθολου πρακτικο αλλα πολύ ομορφο.
-
Ξεκάθαρα πιο ωραίο από τις αρχικές εκδόσεις αλλά για τα δικά μου γούστα έχει αρκετά συντηρητική εμφάνιση.
Αφού σου αρέσει εσένα στο μάτι οι υπόλοιπες γνώμες περισσεύουν! Απλά πιστεύω ότι αυτοί που σας αρέσει το CC εμφανισιακά είστε πολύ λιγότεροι από εμάς που μας φαίνεται λίγο παππουδέ
ΤΟ ΚΚ σίγουρα σχεδιαστικά φαντάζει ως παππουδέ, το θέμα όμως είναι το τι προσφέρει επί της ουσίας, όσο για το εσωτερικό του, σχετικά κλασικό χωρίς νεωτερισμούς .
Μεγάλη υπόθεση όμως να πηγαίνεις μία φορά το χρόνο μόνο για λάδια ξύδια στο συνεργείο, πολύ μεγάλη, ανεκτίμητη δυστυχώς σήμερα ...!!!
Είναι με ποια φιλοσοφία κινείσαι όταν πας να αγοράσεις, πολύ προσωπικό θέμα..!!! -
Συγνώμη! Έχει τέτοιο κενό στο μηχανοστασιο; περίεργο και άσχημο μου φαίνεται. Σαν να ξέχασαν να βάλουν κάτι
-
ΤΟ ΚΚ σίγουρα σχεδιαστικά φαντάζει ως παππουδέ, το θέμα όμως είναι το τι προσφέρει επί της ουσίας, όσο για το εσωτερικό του, σχετικά κλασικό χωρίς νεωτερισμούς .
Μεγάλη υπόθεση όμως να πηγαίνεις μία φορά το χρόνο μόνο για λάδια ξύδια στο συνεργείο, πολύ μεγάλη, ανεκτίμητη δυστυχώς σήμερα ...!!!
Είναι με ποια φιλοσοφία κινείσαι όταν πας να αγοράσεις, πολύ προσωπικό θέμα..!!!Συμφώνουμε οτι ειναι θέμα προτεραιοτήτων. Και εγώ το είχα στα υπ'οψη πριν καταλήξω στο QQ E-Power αλλά τελικά δεν μου πήγε να δώσω τόσα λεφτά για ένα αυτοκίνητο που αν και αξιόπιστο, οικονομικό, με άψογο υβριδικό συστημα δεν μου άρεσε καθόλου ούτε εσωτερικά αλλα περισσότερο εξωτερικά κ πήρα το ρίσκο μιας αλλης επιλογής.
-
Για μένα η εμφάνιση δεν παίζει τον πρώτο ρόλο, πιο πολύ απ όλα μ αρέσουν σαν ντιζάιν τα Mazda, και τα Peugeot, από κει και πέρα, γιαπωνέζικα, κορεάτικα, ευρωπαϊκά, κάπου χάνουν κάπου κερδίζουν.
Πιστεύω όμως πως αυτά που χαλάνε κάποιους στα τογιοτα, δεν είναι έτσι κατά λάθος, αλλά ως feature, γιατί οι πιστοι αγοραστές θέλουν αυτή τη γιαπωνεζιλα...
Έχουν προοδεύσει πολύ στην εμφάνιση οι γιαπωνέζοι αλλά κι οι υπόλοιποι...
Θυμάστε αυτό;Που έγινε έτσι;
Για made in Japan όχημα, μια χαρά είναι το κρος!
-
Γιατί κολλάτε τόσο πολύ με την εξωτερική εμφάνιση σε ένα αμιγώς οικογενειακό αυτοκίνητο που δεν υπόσχεται τίποτα περισσότερο από αυτό που είναι; Εφόσον δεν είναι έκτρωμα , και δεν πουλάει φύκια για μεταξωτές κορδέλες ( εμφανισιακά) , δε βρίσκω ιδιαίτερο λόγο.
Άσε που γούστα είναι αυτά....
Τα μισά της κατηγορίας αν δεν επιλέξεις εξοπλιστικό πακέτο (πχ st line, R κλπ) , όλα στο ψιλοίδο επίπεδο αισθητικής κινούνται. -
Εάν υπήρχε η εξωτερική εμφάνιση του 3008 με το αξιόπιστο μηχανικό σύνολο του CC2.0 με τετρακίνηση και με τα ίδια λεφτά θα το έπαιρνα. Επειδή όμως δεν υπάρχει, θεωρώ πολύ καλή επιλογή το CC χωρίς να με ενδιαφέρει ιδιαίτερα η εξωτερική και η εσωτερική εμφάνιση. Αντίθετα με ενδιαφέρει το μηχανικό σύνολο τα safety features στην βασική έκδοση και το overall value for money.
-
@cirus said in Toyota Corolla Cross:
@katafractos17 said in Toyota Corolla Cross:
Γιατί Corolla Cross και εμφάνιση είναι δύο πράγματα τσακωμένα μεταξύ τους.Το Yaris cross τι το βαζεις???
το CHR το δεχομαι , είναι ομορφο. Καθολου πρακτικο αλλα πολύ ομορφο.
Εντάξει, θεωρώ ότι και το Yaris Cross έχει μια ενδιαφέρουσα σχετικά εμφάνιση.
-
@civil357 said in Toyota Corolla Cross:
Γιατί κολλάτε τόσο πολύ με την εξωτερική εμφάνιση σε ένα αμιγώς οικογενειακό αυτοκίνητο που δεν υπόσχεται τίποτα περισσότερο από αυτό που είναι; Εφόσον δεν είναι έκτρωμα , και δεν πουλάει φύκια για μεταξωτές κορδέλες ( εμφανισιακά) , δε βρίσκω ιδιαίτερο λόγο.
Άσε που γούστα είναι αυτά....
Τα μισά της κατηγορίας αν δεν επιλέξεις εξοπλιστικό πακέτο (πχ st line, R κλπ) , όλα στο ψιλοίδο επίπεδο αισθητικής κινούνται.δεν κολλαμε, οποιος το αγοραζει καλοριζικο του λέμε. Απαγορευεται να εχουμε αποψη για την αθλια του εμφανιση?
Toyota Corolla Cross