-
Τα έχουμε ξαναγράψει και δεν μπορείτε να το αποδεχθείτε όσοι γενναίοι πήγατε σε διλιτρο.
Πάσχουν σε μεταπώληση τα διλιτρα.
Δείτε ποσο καιρό πουλάει το διλιτρο ο Stefan.
Αν δεν κρατάς αμάξι για 10+ χρονια δεν παιρνεις διλιτρο.
Και είναι κρίμα γιατί έτσι ποτε δεν θα εχεις γκάζι σε Τογιότα. Οι 1,5 και 1,8 είναι για καθημερινά κουβαδάκια.Όλα αυτά ανεξάρτητα από τα ποσο του ίδιου του ΦΠ ή του τεκμηρίου ή της απειλής απαλλοτρίωσης της περιουσιας σου που βιώσαμε όσοι χάσαμε περιουσίες το 2011 με την κατακόρυφη αύξηση των τελών και το ΦΠ.
Είναι τα ίδια τραυματικά σύνδρομα που όσοι τα έχουμε ζησει μας έχουν οδηγήσει ούτε χρηματιστήριο να παίζουμε (εξού και φυτοζωεί στην Ελλάδα) ούτε ομόλογα δημοσίου να πάρουμε.
Ο Έλληνας όσο ζαμαν φου και να είναι όταν του βαζεις χέρι στην τσέπη και στην περιουσία το θυμάται γονιδιακά για πάντα. -
@realzeus said in Toyota Corolla Cross:
@terryp117 said in Toyota Corolla Cross:
δεν έλειπε ούτε σταγόνα
Αυτό δεν λέει απολύτως τίποτα. Τα πιεσμένα μοτέρ είναι φτιαγμένα ώστε να καίνε λάδι.
Τι εννοείς πιεσμένο μοτέρ;
Turbo με 150ps έχω και δε καίει σταγόνα λάδι στα 100.000, όλα είναι θέμα σχεδιασμού και προσοχής από τον κατασκευαστή, τα υπόλοιπα είναι απλά στερεοτυπα -
@iceman7 said in Toyota Corolla Cross:
Τα έχουμε ξαναγράψει και δεν μπορείτε να το αποδεχθείτε όσοι γενναίοι πήγατε σε διλιτρο.
Δείτε ποσο καιρό πουλάει το διλιτρο ο Stefan.
Αν δεν κρατάς αμάξι για 10+ χρονια δεν παιρνεις διλιτρο.
Και είναι κρίμα γιατί έτσι ποτε δεν θα εχεις γκάζι σε Τογιότα. Οι 1,5 και 1,8 είναι για καθημερινά κουβαδάκια.Όλα αυτά ανεξάρτητα από τα ποσο του ίδιου του ΦΠ ή του τεκμηρίου ή της απειλής απαλλοτρίωσης της περιουσιας σου που βιώσαμε όσοι χάσαμε περιουσίες το 2011 με την κατακόρυφη αύξηση των τελών και το ΦΠ.
Είναι τα ίδια τραυματικά σύνδρομα που όσοι τα έχουμε ζησει μας έχουν οδηγήσει ούτε χρηματιστήριο να παίζουμε (εξού και φυτοζωεί στην Ελλάδα) ούτε ομόλογα δημοσίου να πάρουμε.
Ο Έλληνας όσο ζαμαν φου και να είναι όταν του βαζεις χέρι στην τσέπη και στην περιουσία το θυμάται γονιδιακά για πάντα.Έτσι ακριβώς.
-
Μερικοί όμως δεν λέτε να καταλάβετε και ότι δεν απασχολούν όλο τον κόσμο:
- Τα 440 του ΦΠ (πόσο μάλλον δε αν τα βγάζει από την χαμηλότερη κατανάλωση)
- το τεκμήριο (αλήθεια ποιος παίρνει 35-50Κ αυτοκίνητο και σκέφτεται το τεκμήριο των 8800? (δεν γνωρίζω αν είναι τόσο, απλά είδα ότι το αναφέρατε ως νούμερο, υποθέτω σωστό).
- Η μεταπώληση. Κάποιοι αγοράζουν αυτοκίνητο επειδή το γουστάρουν, θέλουν να το στρίβουν/απολαμβάνουν/τελικιάζουν/κοκ.
ΥΓ. Συμφωνώ μόνο ότι αν θες να πάρεις Toyota σβέλτο πρέπει να πάρεις το δίλιτρο.
-
@babisstinson said in Toyota Corolla Cross:
Μερικοί όμως δεν λέτε να καταλάβετε και ότι δεν απασχολούν όλο τον κόσμο:
- Τα 440 του ΦΠ (πόσο μάλλον δε αν τα βγάζει από την χαμηλότερη κατανάλωση)
- το τεκμήριο (αλήθεια ποιος παίρνει 35-50Κ αυτοκίνητο και σκέφτεται το τεκμήριο των 8800? (δεν γνωρίζω αν είναι τόσο, απλά είδα ότι το αναφέρατε ως νούμερο, υποθέτω σωστό).
- Η μεταπώληση. Κάποιοι αγοράζουν αυτοκίνητο επειδή το γουστάρουν, θέλουν να το στρίβουν/απολαμβάνουν/τελικιάζουν/κοκ.
ΥΓ. Συμφωνώ μόνο ότι αν θες να πάρεις Toyota σβέλτο πρέπει να πάρεις το δίλιτρο.
Ναι κάποια στιγμή πρέπει να πάρεις και ένα αυτοκίνητο που σου αρέσει ή είναι γρήγορο πχ.
Αν είναι όλες οι παράμετροι να είναι αποκλειστικά οικονομικοί χάνεις και τη χαρά στο τέλος... -
@a-d-p said in Toyota Corolla Cross:
Δεν νομίζω ότι οι Αμερικάνοι με την φράση
“There’s No Replacement for Displacement”
μιλούν για τον δίλιτρο υβριδικό της Toyota αλλά στο " γαλατικό χωριό " με την ιδιαίτερη φορολογική πολιτική , οτιδήποτε πάνω 1900κατι κυβικά θεωρείται μεγάλου κυβισμού.... δυστυχώς.
Πολλά κυβικά στο USA σημαίνει διπλάσιος αριθμός κυλίνδρων και 2-3-4 φορές παραπάνω κυβικά από τον δίλιτρο τετρακύλινδρο.
https://allaroundautorepair.com/theres-no-replacement-for-displacement-a-deep-dive-into-american-and-european-engine-philosophy/Εννοείται πως πολλά κυβικά για τους Αμερικανούς είναι τα 4 και 5000..!!
Σε ελεύθερη μετάφραση αυτό που έγραψα σημαίνει ότι τίποτε δεν είναι καλύτερο από τα πολλά κυβικά σε θέματα απόδοσηε ,αξιοπιστίας κ.λπ...
Αναλογικά αν το δούμε για τη χώρα μας τα 2000 κυβικά θεωρούνται υπέρβαση και τα αυτοκίνητα που είναι πάνω από αυτά πρέπει να είναι πολύ λίγα αριθμητικά.
Ακόμα και η πολιτεία τα θεωρεί πολυτέλεια, με αποτέλεσμα να υπάρχει στη χώρα μας ένας φυσικός φόβος, όχι αδικαιολόγητος βέβαια.
Όμως όσον αφορά την κατανάλωση, ένα θέμα που φοβίζει στη χώρα μας, σίγουρα το δίλιτρο ΚΚ έχει πολύ χαμηλή αναλογικά με τα κυβικά του.
Για μένα είναι προτιμότερο για χίλιους λόγους να παίρνει κάποιος ένα δίλιτρο ΚΚ ,με ότι αυτό συνεπάγεται ,παρά ένα χιλιάρι, ή 1200, 1300 που αγκομαχάει και δουλεύει υστερικά και ψηλά για να ανταποκριθεί σε ένα παρόμοιο σκάφος. -
Συμφωνώ με όσα προαναφέρθηκαν για τα δίλιτρα και την ελληνική πραγματικότητα.
Οι καιροί είναι πολύ πονηροί, για να δαπανά κάποιος ένα σεβαστό ποσό για ιδιωτική αγορά αυτοκινήτου και να μην έχει την ευελιξία να το μεταπωλήσει σε μια αξιοπρεπή τιμή.
Μιλάω ως παθών και πολύ δύσκολα θα ξαναπάρω δίλιτρο. Μόνο leasing και αν...
Από εκεί και πέρα η διαφορά 1.8 και 2.0 κινητήρα δεν είναι τόσο χαοτική, όσο κάποιοι νομίζουν.Ούτως ή άλλως, παρότι η TNGA-C πλατφόρμα σηκώνει άλογα, οι επιδόσεις δεν είναι αυτοσκοπός ενός υβριδικού.
Άσε που αν οδηγήσεις ηλεκτρικό, χάνεις την μπάλα... -
Το θέμα είναι πως με διαφορά τιμής 2μισι χιλιάρικα, αν αδιαφορήσει κανείς για το φόρο του δίλιτρου, αξίζει να δώσει τα παραπάνω χρήματα για τα επιπλέον άλογα και την ανεξάρτητη ανάρτηση;
Τι χάνει, λίτρα στο πορτπαγκάζ μόνο; -
@a-d-p said in Toyota Corolla Cross:
Δεν νομίζω ότι οι Αμερικάνοι με την φράση
“There’s No Replacement for Displacement”
μιλούν για τον δίλιτρο υβριδικό της Toyota αλλά στο " γαλατικό χωριό " με την ιδιαίτερη φορολογική πολιτική , οτιδήποτε πάνω 1900κατι κυβικά θεωρείται μεγάλου κυβισμού.... δυστυχώς.
Πολλά κυβικά στο USA σημαίνει διπλάσιος αριθμός κυλίνδρων και 2-3-4 φορές παραπάνω κυβικά από τον δίλιτρο τετρακύλινδρο.
https://allaroundautorepair.com/theres-no-replacement-for-displacement-a-deep-dive-into-american-and-european-engine-philosophy/Τα μεγάλα κυβικά των Αμερικάνων συνδιάζονται πολύ καλά με τις τιμές της βενζίνης που έχει π.χ. σήμερα 0,77 €/l national average (91 οκτάνια) ή ελάχιστο 0,65 €/l (Georgia) ή μέγιστο 1,13 €/ (California).
Σίγουρα δεν συνδιάζονται τόσο καλά με τις ευρωπαικές τιμές του π.χ. 1,89 €/l (Ολλανδία) ή 1,49 €/l (Ισπανία)
-
@criuser said in Toyota Corolla Cross:
Τα 440 ετησίως και τα 8800 τεκμήριο και η δυσκολία μεταπώλησης εξ΄ αυτών των προβλημάτων, δεν έχουν σχέση με το αν καίει 5 λίτρα σε ήπιες ταχύτητες...
Και ένα ντίζελ σε αυτές τις ταχύτητες και και λιγότερο και φτηνότερα.
Τα crossclimate 2 επειδή τα έχω ήδη 2 χρόνια, να ξέρεις ότι στον βρεγμένο δεν είναι και τα καλύτερα. Στο χιόνι όμως είναι καλά, αλλά και το καλοκαίρι είναι επίσης καλά.
Διάβασα πολλά τεστ για τα ελαστικά, κάποιο είναι καλύτερο σε κάτι, κάποιο άλλο κάπου αλλού. Όλα όμως τα τεστ βγάζουν πρώτο το Μισελέν και ειδικά για το χιόνι τα θεωρούν τα καλύτερα ..!!
Τώρα τα 8800 ως τεκμήριο για κάποιον που δεν θα μπορούσε να συντηρήσει ένα ΚΚ φαντάζουν πολλά, με καταλαβαίνεις, εκτός αν αγοράζουμε ΚΚ με μαύρα λεφτά..!!
Λογικά να το δούμε δεν ταιριάζει το ΚΚ σε κάποιον που δεν έχει να δηλώσει 15-20000 το χρόνο εισόδημα, είπαμε εκτός αν δηλώνει 4-5000 ευρώ...!!
Αλλά και έτσι να κάνει κάποιος, άντε να του πει η πολιτεία δώσε άλλα 300-400..!!
Όσο για τις ήπιες ταχύτητες ,δεν θέλω να γράψω με πόσα κινήθηκα σε αυτόν τον επαρχιακό δρόμο κάποιες στιγμές, διότι θα μας πάνε μέσα..!!
Τώρα αν πιστεύει κάποιος ότι μπορεί να πάει Αλεξανδρούπολη - Τρίπολη με ταχύτητα 150-160 συνεχώς, γιατί στα 180 τερματίζει το ΚΚ ,τότε θα πρέπει να πάρει και ένα κοκκαλάκι νυχτερίδας μαζί του, γιατί σίγουρα θα βρεθεί σε κάποιο αυτόφωρο.
Εξάλλου η Ελλάδα δεν έχει παραπάνω από 2-3 δρόμους που μπορεί κάποιος να κινείται για παραπάνω από λίγα λεπτά με υψηλές ταχύτητες.
Αν π.χ. το θέλεις για Αθήνα Θεσσαλονίκη μονίμως, τότε πάρε ένα πετρέλαιο.
Οπότε και οι καταναλώσεις εξαρτώνται από τη διαδρομή που θα κάνει κάποιος. -
@babisstinson said in Toyota Corolla Cross:
Δεν παντρεύομαι αυτοκίνητο. Έχω παντρευτεί τη γυναίκα μου και τέρμα….
Είναι πεταμένα λεφτά στο δρόμο και ανα πάσα στιγμή πρέπει να μπορεί να μου γυρίσει πίσω ένα καλό ποσοστό από όσα έδωσα για την απόκτηση του.
Είτε προς χρηματοδότηση του επόμενου είτε γιατί υπάρχουν άλλες αναγκες! -
@piliourits said in Toyota Corolla Cross:
Το θέμα είναι πως με διαφορά τιμής 2μισι χιλιάρικα, αν αδιαφορήσει κανείς για το φόρο του δίλιτρου, αξίζει να δώσει τα παραπάνω χρήματα για τα επιπλέον άλογα και την ανεξάρτητη ανάρτηση;
Τι χάνει, λίτρα στο πορτπαγκάζ μόνο;Το cc αξίζει μόνο ως διλιτρο.
Δεν νοείται τέτοιο όχημα με ημιακαμπτο. Το γαμησε έξαρχης η Τογιότα με αυτή την επιλογή.
Σε οδηγεί στο chr με ότι θέματα μπορεί να έχει εύλογα κάποιος για την αίσθηση των χωρων -
Τώρα τα 8800 ως τεκμήριο για κάποιον που δεν θα μπορούσε να συντηρήσει ένα ΚΚ φαντάζουν πολλά, με καταλαβαίνεις, εκτός αν αγοράζουμε ΚΚ με μαύρα λεφτά..!!
Λογικά να το δούμε δεν ταιριάζει το ΚΚ σε κάποιον που δεν έχει να δηλώσει 15-20000 το χρόνο εισόδημα, είπαμε εκτός αν δηλώνει 4-5000 ευρώ...!!
Αλλά και έτσι να κάνει κάποιος, άντε να του πει η πολιτεία δώσε άλλα 300-400..!!Αντικειμενικά και για πρώτη αγορά ούτε τα 440 ούτε το τεκμήριο να δεχτώ ότι είναι τόσο θέμα
Παρότι είναι κοροϊδία να πληρώνω έστω και 10 ευρώ σε έναν άχρηστο φόρο, αποκύημα της νοσηρής ανωμαλίας στο μυαλό όσων τον πρότειναν.
Και από τη στιγμή που πληρώνω ήδη τόσους φόρους και λαμβάνω παπαρια ως ανταπόδοση.
Ούτε παιδεία, ούτε υγεία, ούτε συγκοινωνίες.
Κεφαλικό φόρο πληρώνουμε για να ζούμε στο δήθεν καλύτερο οικόπεδο στον κόσμο όπως μας πιπιλάνε το μυαλό που το έχουν καταντησει απόπατο.Είναι όμως θέμα στη μεταπώληση γιατί στη μεταπώληση πρακτικά καλύπτεις την ανάγκη του μαύρου να αγοράσει αμάξι.
Όσοι έχετε πουλήσει θα ξέρετε ότι λίγες συναλλαγές γίνονται φανερά στη συμφωνηθείσα τιμή.
Αυτοί οι αγοραστές σίγουρα δεν θα εκτιμήσουν το τεκμήριο. -
Σας διάβασα προσεκτικά όλους .
Η άποψη μου είναι πως δε γίνεται να βγάλουμε ένα αυτοκίνητο κακό ή μέτριο επειδή δεν χωράνε κάποια καθίσματα για τα παιδιά..!! Το kuga κατά την άποψη μου πέρασε και δεν ακούμπησε το ΚΚ στα πάντα...!!
Για το μειονέκτημα δε του δίλιτρου που γράφει κάποιος, δεν έχω δει πολλά δίλιτρα τζιπάκια να καταναλώνουν κάτω από 6 λίτρα στα 100 χλμ. Κάνω πολύ συχνά μία επαρχιακή διαδρομή από Θεσσαλονίκη προς Έδεσσα στο βουνό ,περίπου 250 χλμ. με επιστροφή. Όσο γρήγορα και να το πήγα η μέση κατανάλωση είναι 5 λίτρα στα 100 χλμ...!!! Σε 2-3 μήνες εφόσον τόσο πολύ το σκέπτεται κάποιος , κάνει απόσβεση των 440 ευρώ που είναι ο φόρος, από τη διαφορά στα καύσιμα ..!!
Τώρα αν βγείτε στην Εθνική και θέλετε να πάτε με 150-160 για όσο μπορείτε με ασφάλεια, εκεί δεν το δοκίμασα ακόμα , αλλά υποθέτω πως όποιο αυτοκίνητο και να βάλετε με τέτοιες συνθήκες θα κάψει αρκετά, από 8-9 λίτρα στα 100 χλμ. μέχρι και 12 για τζιποειδές ,πάνω δε από τα 140 ,αν σας καταγράψει και κάποια κάμερα, ίσως θα ψάχνετε το δίπλωμα σας..!!
Αν κάποια στιγμή καταργηθεί ο φόρος ακόμα καλύτερα,δεν αποτελούν όμως φόβητρο τα 2000 κυβικά του ,ώστε να σε οδηγήσουν στα 1800 με τα μειονεκτήματα του. Άσε που φεύγει σαν πύραυλος και προσπερνάει σαν μηχανάκι..!!
Σε αυτό το αυτοκίνητο για μένα , τα 2000 κυβικά είναι μονόδρομος, τα 1800 είναι λάθος επιλογή, αυτή είναι η γνώμη μου.
Από τον Μάρτιο έχω κάνει 10000 χλμ., όσες φορές και να κοίταξα λάδια, υγρά κ.λπ, δεν έλειπε ούτε σταγόνα..!! Μηχανικά είναι άψογο, εκτός του ότι ταξιδεύει υπέροχα.
Υποθέτω ότι το δίλιτρο μοτέρ καταπονείται ελάχιστα..!!
Υπάρχουν αρκετά αυτοκίνητα που έχουν μεγαλύτερους ίσως χώρους στην κατηγορία, αν αυτό είναι το ζητούμενο μόνο, τότε πιθανότατα δεν σας κάνει το ΚΚ...!! Αν όμως θέλετε ένα δίλιτρο τζιποειδές που να καταναλώνει σαν χιλιάρι , να ταξιδεύει υπέροχα και να είναι σούπερ αξιόπιστο και κατασκευασμένο στην Ιαπωνία με ότι αυτό συνεπάγεται ακόμα και σήμερα, τότε πάτε στο ΚΚ.!!
Έχω το active plus το τετρακίνητο. Το μόνο που θα αλλάξω τώρα τον χειμώνα είναι τα ελαστκά, που θα πάω σε 4 εποχών για μα μην έχω θέμα με τα χιόνια, να μη χρειάζομαι χιονοκουβέρτες. Το έχω δει σε πολλά τεστ και πάει σούπερ..!! Crossclimate 2 , ή Allseason contact 2 , Μισελέν η Κοντινένταλ οι κορυφαίες επιλογές..!!Θα βαλεις 4εποχων μονιμα η μονο για τον χειμωνα?..γιατι αν ειναι για το χειμωνα μονο καλυτερα να βαλεις χιονολαστιχα
-
@tolisk20 said in Toyota Corolla Cross:
Σας διάβασα προσεκτικά όλους .
Η άποψη μου είναι πως δε γίνεται να βγάλουμε ένα αυτοκίνητο κακό ή μέτριο επειδή δεν χωράνε κάποια καθίσματα για τα παιδιά..!! Το kuga κατά την άποψη μου πέρασε και δεν ακούμπησε το ΚΚ στα πάντα...!!
Για το μειονέκτημα δε του δίλιτρου που γράφει κάποιος, δεν έχω δει πολλά δίλιτρα τζιπάκια να καταναλώνουν κάτω από 6 λίτρα στα 100 χλμ. Κάνω πολύ συχνά μία επαρχιακή διαδρομή από Θεσσαλονίκη προς Έδεσσα στο βουνό ,περίπου 250 χλμ. με επιστροφή. Όσο γρήγορα και να το πήγα η μέση κατανάλωση είναι 5 λίτρα στα 100 χλμ...!!! Σε 2-3 μήνες εφόσον τόσο πολύ το σκέπτεται κάποιος , κάνει απόσβεση των 440 ευρώ που είναι ο φόρος, από τη διαφορά στα καύσιμα ..!!
Τώρα αν βγείτε στην Εθνική και θέλετε να πάτε με 150-160 για όσο μπορείτε με ασφάλεια, εκεί δεν το δοκίμασα ακόμα , αλλά υποθέτω πως όποιο αυτοκίνητο και να βάλετε με τέτοιες συνθήκες θα κάψει αρκετά, από 8-9 λίτρα στα 100 χλμ. μέχρι και 12 για τζιποειδές ,πάνω δε από τα 140 ,αν σας καταγράψει και κάποια κάμερα, ίσως θα ψάχνετε το δίπλωμα σας..!!
Αν κάποια στιγμή καταργηθεί ο φόρος ακόμα καλύτερα,δεν αποτελούν όμως φόβητρο τα 2000 κυβικά του ,ώστε να σε οδηγήσουν στα 1800 με τα μειονεκτήματα του. Άσε που φεύγει σαν πύραυλος και προσπερνάει σαν μηχανάκι..!!
Σε αυτό το αυτοκίνητο για μένα , τα 2000 κυβικά είναι μονόδρομος, τα 1800 είναι λάθος επιλογή, αυτή είναι η γνώμη μου.
Από τον Μάρτιο έχω κάνει 10000 χλμ., όσες φορές και να κοίταξα λάδια, υγρά κ.λπ, δεν έλειπε ούτε σταγόνα..!! Μηχανικά είναι άψογο, εκτός του ότι ταξιδεύει υπέροχα.
Υποθέτω ότι το δίλιτρο μοτέρ καταπονείται ελάχιστα..!!
Υπάρχουν αρκετά αυτοκίνητα που έχουν μεγαλύτερους ίσως χώρους στην κατηγορία, αν αυτό είναι το ζητούμενο μόνο, τότε πιθανότατα δεν σας κάνει το ΚΚ...!! Αν όμως θέλετε ένα δίλιτρο τζιποειδές που να καταναλώνει σαν χιλιάρι , να ταξιδεύει υπέροχα και να είναι σούπερ αξιόπιστο και κατασκευασμένο στην Ιαπωνία με ότι αυτό συνεπάγεται ακόμα και σήμερα, τότε πάτε στο ΚΚ.!!
Έχω το active plus το τετρακίνητο. Το μόνο που θα αλλάξω τώρα τον χειμώνα είναι τα ελαστκά, που θα πάω σε 4 εποχών για μα μην έχω θέμα με τα χιόνια, να μη χρειάζομαι χιονοκουβέρτες. Το έχω δει σε πολλά τεστ και πάει σούπερ..!! Crossclimate 2 , ή Allseason contact 2 , Μισελέν η Κοντινένταλ οι κορυφαίες επιλογές..!!Θα βαλεις 4εποχων μονιμα η μονο για τον χειμωνα?..γιατι αν ειναι για το χειμωνα μονο καλυτερα να βαλεις χιονολαστιχα
Έψαξα και αποφάσισα να βάλω 4 εποχών για όλο τον χρόνο, επειδή δεν με διευκολύνει το να αλλάζω τα ελαστικά χειμώνα καλοκαίρι, παρότι αυτό θα ήταν το απόλυτο.
Έκανα έρευνα, διάβασα πολλά τεστ και αφού διασταύρωσα τις πληροφορίες, κατέληξα στο να βάλω τα 4 εποχών που συνεχώς βελτιώνονται. Αν έβαζα χειμερινά θα ήταν καλύτερα μεν τον χειμώνα ,αλλά θα έπρεπε να τηρώ αυστηρά τις ημερομηνίες αλλαγής, διότι οι ασφαλιστικές δεν πληρώνουν σε διαφορετική περίπτωση αν τύχει κάτι, η αστυνομία σε ελέγχει αν δεν τα αλλάξεις όταν πρέπει και μπορεί να είσαι και εκτεθειμένος, αν αλλάξουν απότομα οι θερμοκρασίες και είσαι π.χ. με τα χειμερινά ή το αντίθετο.
Ειδικά για όσους έχουν τετρακίνηση τα 4 εποχών είναι σούπερ...!! -
@criuser said in Toyota Corolla Cross:
τα 8800 τεκμήριο
Αστείο να συζητάμε για τεκμήρια σε αμάξια των €40.000. Εαν κάποιος έχει τόσα λεφτά για αμάξι και δηλώνει κάτω από €10.000 όχι απλά καλά να πάθει, αλλά ειναι για φυλακή!
-
Δείτε ποσο καιρό πουλάει το διλιτρο ο Stefan.Δεν ειναι λόγο κυβικών, προφανώς.
-
ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ....χαοτική διαφορά υπερ του 2λιτρου!
-
Τι χάνει, λίτρα στο πορτπαγκάζ μόνο;Το cc αξίζει μόνο ως διλιτρο.
Δεν νοείται τέτοιο όχημα με ημιακαμπτο. Το γαμησε έξαρχης η Τογιότα με αυτή την επιλογή.
Σε οδηγεί στο chr με ότι θέματα μπορεί να έχει εύλογα κάποιος για την αίσθηση των χωρωνΣωστά.
Το C-HR, είτε ως δίλιτρο, είτε ως 1800, έχει διπλά ψαλίδια πίσω.
To θετικό στο 1.8 CC ειναι ότι δεν κρέμεται η σωλήνα της εξάτμισης όπως στο 2.0 CC, αν και γενικά ποτέ δεν μου έκανε κλικ το CC σχεδιαστικά.
Συμφωνώ επίσης με το "αίσθηση" των χωρών, γιατί οι εσωτερικοί χώροι του CC με το C-HR είναι ίδιοι, όσο κι αν κάποιοι δεν το πιστεύουν.
Το πορτ-παγκαζ είναι μεγαλυτερο στο CC λόγω όμως και του μεγαλύτερου μήκους του CC από το C-HR, κάτι που δεν βολεύει πάντα. -
Αλλά και έτσι να κάνει κάποιος, άντε να του πει η πολιτεία δώσε άλλα 300-400..!!Αντικειμενικά και για πρώτη αγορά ούτε τα 440 ούτε το τεκμήριο να δεχτώ ότι είναι τόσο θέμα
Παρότι είναι κοροϊδία να πληρώνω έστω και 10 ευρώ σε έναν άχρηστο φόρο, αποκύημα της νοσηρής ανωμαλίας στο μυαλό όσων τον πρότειναν.
Και από τη στιγμή που πληρώνω ήδη τόσους φόρους και λαμβάνω παπαρια ως ανταπόδοση.
Ούτε παιδεία, ούτε υγεία, ούτε συγκοινωνίες.
Κεφαλικό φόρο πληρώνουμε για να ζούμε στο δήθεν καλύτερο οικόπεδο σοκ κόσμο όπως μας πιπιλάνε το μυαλό που το έχουν καταντησει απόπατο.Είναι όμως θέμα στη μεταπώληση γιατί στη μεταπώληση πρακτικά καλύπτεις την ανάγκη του μαύρου να αγοράσει αμάξι.
Όσοι έχετε πουλήσει θα ξέρετε ότι λίγες συναλλαγές γίνονται φανερά στη συμφωνηθείσα τιμή.
Αυτοί οι αγοραστές σίγουρα δεν θα εκτιμήσουν το τεκμήριο.Οι πρόγονοι έλεγαν, το μη χείρον βέλτιστον, κάπως έτσι κατέληξα κι εγώ στο να πάρω το δίλιτρο. Έβαλα κάτω τα υπέρ και τα κατά κατά την άποψη μου και αποφάσισα για το δίλιτρο. Εκείνο που δεν περίμενα και ήταν η έκπληξη, ήταν η ενεργητική ασφάλεια που προσδίδουν σε αυτό το αυτοκίνητο φορτηγό τα 200 άλογα...!! Είναι εντυπωσιακός ο τρόπος που προσπερνάει όταν χρειαστεί, όπως και η ανεξάρτητη ανάρτηση ,που είχα και στο προηγούμενο αυτοκίνητο και δεν ήθελα να τη στερηθώ.
Πάντως όσες φορές και να ξανααγόραζα αυτό το αυτοκίνητο, με τίποτε δεν θα πήγαινα στο 1800...!!! Δεν έχει και τετρακίνητο νομίζω στα 1800.
Όσοι δε το αγόρασαν με τετρακίνηση ,απολαμβάνουν πολλά πράγματα, από το πως μπαίνει στις στροφές και πως διορθώνει αυτόματα η τετρακίνηση, μέχρι το πως ξεπερνάει τις κακοτοπιές, σε δύσκολους δρόμους, χωρίς να σπινάρει, χωρίς να ζορίζεται, κακοί χωματόδρομοι ανηφορικοί ,χιόνια ,κ.λπ...!!
Θα περίμενε κανείς από ένα τέτοιο σκάφος συμπεριφορά κουβά, αλλά η τετρακίνηση το μεταμορφώνει, όσοι την έχουν αντιλαμβάνονται τι λέω..!!
Τώρα για να σχολιάσω και τα 440 και τα λοιπά, θα φέρω ένα απλό παράδειγμα, ο γιος μου μετέτρεψε το σέατ που έχει το 1,5 με τον πιο πλούσιο εξοπλισμό, έχει σημασία αυτό, από Ελληνικές πινακίδες σε Γερμανικές.
Εγώ φοβόμουν για το πόσα θα πληρώσει, του πήραν κάτω από 100 ευρώ για όλα, μέχρι και τα αλουμίνια, αν τολμούσε να το κάνει αυτό εδώ φέρνοντας το καινούργιο αυτοκίνητο 2 ετών θα πλήρωνε ίσως πάνω από 4000 ευρώ...!!!
Οπότε, τι να σχολιάσουμε και τι να πούμε..??!!
Toyota Corolla Cross