-
@lap said in Toyota Corolla Cross:
Αυτο το νέο prius με έχει τρελάνει. Μου λείπει το σπίτι, ο χώρος παρκαρίσματος με φορτιστή για να πάρω το phev, και τα λεφτά που θα κοστίζει.
Δες το review στο autogefühl. Δεν θα είναι μόνο PHEV. Θα έρθει και hybrid 2.0 σαν το CC. Ίσως, λέω ίσως, στο μέλλον (δεν αναφέρει κάτι τέτοιο το vd) να έρθει και με τον "Βαλκανικό" 1.8 hybrid...
Το ίδιο θεωρώ ακριβώς θα συμβεί και με το νέο CHR (δικό μου αυθαίρετο συμπέρασμα).
ΥΓ: Για Toyota το Prius είναι γκ@ύλα (ναι με "γ")!
-
@sabas_thess said in Toyota Corolla Cross:
Αυτο το νέο prius με έχει τρελάνει. Μου λείπει το σπίτι, ο χώρος παρκαρίσματος με φορτιστή για να πάρω το phev, και τα λεφτά που θα κοστίζει.
Δες το review στο autogefühl. Δεν θα είναι μόνο PHEV. Θα έρθει και hybrid 2.0 σαν το CC. Ίσως, λέω ίσως, στο μέλλον (δεν αναφέρει κάτι τέτοιο το vd) να έρθει και με τον "Βαλκανικό" 1.8 hybrid...
Το ίδιο θεωρώ ακριβώς θα συμβεί και με το νέο CHR (δικό μου αυθαίρετο συμπέρασμα).
ΥΓ: Για Toyota το Prius είναι γκ@ύλα (ναι με "γ")!
Μόνο δίλιτρο plug in θα πωλείται στην Ευρώπη.
Αυτοκινητάρα, αλλά όχι για τα φορολογικά κλπ. δεδομένα της Ελλάδας. -
Σίγουρα; Δηλαδή που θα βγει με τον 1,8 ;
-
Ας βγάλει ένα με τον χιλιάρη από το γιάρις, να χαλάσει ο κόζμος από δαύτο.
-
Είμαι καλά γιατρέ μου;
+1
Έτσι όπως πάει η Τουότα με τα τελευταία μοντέλα, φαίνεται ότι θα μείνει στην κορυφή της προτίμησης του κόσμου. Για εμάς με προβλήματα όπως τα παραπάνω, θα έχει ελκυστικά αυτοκίνητα σε όλες τις κατηγορίες με πρωταγωνιστή την κορυφαία υβριδική τεχνολογία. Σε έχει τρελάνει το Prius αλλά σου πέφτει πολύ; Πάρε Corolla. Hatchback, sedan, station. Ό,τι προτιμάς. Θέλεις μικρότερο; Οκ και πάλι. To θέλεις Crossover SUV; Πάρ'το. Θέλεις μεγαλύτερο; Πάλι έχουμε. Δεν βλέπω μεγάλα κενά για τους άλλους. Δεν ήμουν ποτέ Fan της εταιρίας αλλά αυτό βλέπω να συμβαίνει. -
Τρελό design....Απίστευτη αλλάγη η Τογιότα γενικά...
-
Ο τσέος είναι ωραίος
-
-
Δεν φτάνουν μόνο οι παραγγελίες αλλά να τα βλέπουμε κιολας.
Με τους χρονους αναμονής που έχει δεν τη βλέπω καλά. -
@iceman7 said in Toyota Corolla Cross:
Δεν φτάνουν μόνο οι παραγγελίες αλλά να τα βλέπουμε κιολας.
Με τους χρονους αναμονής που έχει δεν τη βλέπω καλά.Ισχύει. Για να μπεις στη διαδικασία να παραγγείλεις ένα από τα εμπορικά μοντέλα, πραγματικά, θα πρέπει να μην χρειάζεσαι αυτοκίνητο. Φαντάζομαι και ελπίζω ότι κάποια στιγμή θα εξομαλυνθεί κάπως αυτό. Δεν ξέρω τι θα γίνει πρώτα όμως. Θα λιγοστέψουν οι παραγγελίες ή θα βελτιωθεί η όλη περίεργη κατάσταση που ζούμε σε ολόκληρο τον πλανήτη;
-
Των φρονίμων τα παιδιά ... Η αλλαγή αυτοκινήτου είναι σοβαρή διαδικασία και αν φτάνει κάποιος να θέλει καινούργιο αυτοκίνητο εδώ και τώρα πάει να πει ότι έκανε λάθος υπολογισμούς .
Εξαιρώ την περίπτωση καταστροφής ή κλοπής αλλά και εκεί μόνο τις διαδικασίες αποζημίωσης να βάλεις μέσα ακόμη και τις καλές εποχές κάνα 6μηνο θα έμενες χωρίς αυτοκίνητο.Εντωμεταξύ μέχρι στιγμής η toyota ήταν τίμια στους χρόνους παράδοσης ,πολλά αυτοκίνητα τα παρέδωσε και νωρίτερα, σε εμένα το έδωσε ακριβώς την ώρα που μου είχε πει. Κάποια άλλα μοντέλα άλλων κατασκευαστών παραλαβή στο δίμηνο υποτίθεται είχαν ... τα πήραν με διαδοχικές αναβολές στο χρόνο.
Επίσης ότι παρήγγειλες στο έφερε δεν έκοψε εξοπλισμό ερήμην στην πορεία και να σου λέει αν θες πάρτο , τα έχετε δει στα διάφορα τοπικά . Στην περίπτωση μάλιστα την δικιά μου πήρα το μαύρο ταμπλό των ακριβών εκδόσεων δηλ παρόλες τις δυσκολίες η toyota συνεχίζει την παράδοση της διαρκούς βελτίωσης και δεν περιμένει το facelift.
Μέχρι στιγμής ...
-
@superfast5 said in Toyota Corolla Cross:
Μετά από test drive και αναζητώντας τον διάδοχο του Qashqai j10 που έφτασε τα 220.000 απροβλημάτιστα χλμ. (με κατανάλωση που πλέον αγγίζει τα 10 παρά κάτι λίτρα / 100 km), έβαλα παραγγελία για CC active plus.
Επιβλητικό αμάξι στην όψη, απίθανη δύναμη, επιτάχυνση και απόσβεση ανωμαλιών στο δρόμο. Οκ το εσωτερικό δεν είναι BMW αλλά κινητήρας και οικονομία (του ήπια το αίμα και δεν έγραψε πάνω από 5 λίτρα κατανάλωση) απλά δεν παίζεται.
Σημειωτέων έχω παραγγείλει και peugeot 2008 diesel EAT 8 εδώ και δύο μήνες αλλά μου φαινόταν κάπως συμπιεσμένο σε μέγεθος (όχι εσωτερικά αλλά εξωτερικά). Επίσης πήγαινε 28.500 με χρώμα στην εισαγωγική έκδοση active plus με κλασικό χειρόφρενο, χωρις τεμπέλη, χωρίς ηλ. χειρόφρενο, cruise control, κλπ).
Οδήγησα και το HRV. Είχα μεγάλες προσδοκίες αλλά δεν μου τις ικανοποίησε. Πλήρες από εξοπλισμό αλλά ψόφιο. Και έφτασε να γράψει 6,5 στο τεστ drive.
Παράδοση βάσει συστήματος αρχές Ιουνίου 2023. Η επόμενη έκδοση style καλό Οκτώβρη.Γελάω πάντως με τους πωλητές αυτοκινήτων. Είχα πάει και δει παλαιότερα το T ROC. Δεν έχει κάμερα οπισθοπορείας στον standard εξοπλισμό αλλά έχει αισθητήρες παρκαρίσματος, Τι να την κάνεις την κάμερα σε αυτή τη Monica Belucci αμαξάρα μου λέει ο πωλητής.
Στην Toyota δεν έχει αιασθητήρες πίσω (έχει όμως κάμερα). Τι να τους κάνεις τους αισθητήρες, με την κάμερα παρκάρεις,,,,, λέει ο πωλητής....χαχαχα -
Μετά από test drive και αναζητώντας τον διάδοχο του Qashqai j10 που έφτασε τα 220.000 απροβλημάτιστα χλμ. (με κατανάλωση που πλέον αγγίζει τα 10 παρά κάτι λίτρα / 100 km), έβαλα παραγγελία για CC active plus.
Επιβλητικό αμάξι στην όψη, απίθανη δύναμη, επιτάχυνση και απόσβεση ανωμαλιών στο δρόμο. Οκ το εσωτερικό δεν είναι BMW αλλά κινητήρας και οικονομία (του ήπια το αίμα και δεν έγραψε πάνω από 5 λίτρα κατανάλωση) απλά δεν παίζεται.
Σημειωτέων έχω παραγγείλει και peugeot 2008 diesel EAT 8 εδώ και δύο μήνες αλλά μου φαινόταν κάπως συμπιεσμένο σε μέγεθος (όχι εσωτερικά αλλά εξωτερικά). Επίσης πήγαινε 28.500 με χρώμα στην εισαγωγική έκδοση active plus με κλασικό χειρόφρενο, χωρις τεμπέλη, χωρίς ηλ. χειρόφρενο, cruise control, κλπ).
Οδήγησα και το HRV. Είχα μεγάλες προσδοκίες αλλά δεν μου τις ικανοποίησε. Πλήρες από εξοπλισμό αλλά ψόφιο. Και έφτασε να γράψει 6,5 στο τεστ drive.
Παράδοση βάσει συστήματος αρχές Ιουνίου 2023. Η επόμενη έκδοση style καλό Οκτώβρη.Γελάω πάντως με τους πωλητές αυτοκινήτων. Είχα πάει και δει παλαιότερα το T ROC. Δεν έχει κάμερα οπισθοπορείας στον standard εξοπλισμό αλλά έχει αισθητήρες παρκαρίσματος, Τι να την κάνεις την κάμερα σε αυτή τη Monica Belucci αμαξάρα μου λέει ο πωλητής.
Στην Toyota δεν έχει αιασθητήρες πίσω (έχει όμως κάμερα). Τι να τους κάνεις τους αισθητήρες, με την κάμερα παρκάρεις,,,,, λέει ο πωλητής....χαχαχαΔεν μου αρέσει να την λέω σε κάποιον, δεν ειναι στο στυλ μου αλλα πραγματικά κάποιοι πωλητες νομίζουν οτι είναι σε θέση ισχύος, έχουν τουπέ και σε κάνουν να νιώθεις ηλίθιος.
-
Είναι πολύ εύκολο να τους κόψεις τον αέρα. Όταν πάνε να ξεκινήσουν το παραμύθι τους ολοκληρώνεις εσύ τη φράση, παίρνουν χαμπάρι ότι ξέρεις περισσότερα και λουφάζουν. Τώρα οκ αν κάποιος είναι τόσο μειωμένης αντίληψης και συνεχίσει την ιστορία, υπάρχουν πολλοί τρόποι να τον σωπάσεις ευγενικά και να μη σπάει μπάλες.
-
Νεότερος ψόφαγα να βρεθώ απέναντι σε πωλητή που θα μου πουλήσει μούρη για να τον τσακίσω...
Τώρα απλά αποφεύγω τους πωλητές...
Εχω βαρεθεί και τα τέστ ντράιβ..
Είδα το βίντεο του ΚΚ, που ανέβασε ο Πήλιου και είπε για την ταχύτητα του chr.
Το corolla cross, έχει 200 άλογα, αλλά έχει και τελική 160 ?
Αν συμβαίνει αυτό, ποιος ο λόγος για τα 200 άλογα ?
Μην μου πείτε για προσπεράσματα σε επαρχιακούς με 60-80 χλμ, γιατί εκεί και 120-150 να έχεις μια χαρά περνάς.
Να σου κάνουν κόντρα σε εθνική και μετά τα 150, να βγάζεις φλας ενώ λες ότι έχεις 200 άλογα, ίσως είναι εικόνα από το ηλεκτρικό μέλλον, αλλά μέχρι τότε είναι πρόβλημα....
-
Τον ξέρω τον λόγο, νόμιζα 160, άντε το 180 είναι ανεκτό.
-
@criuser said in Toyota Corolla Cross:
Μην μου πείτε για προσπεράσματα σε επαρχιακούς με 60-80 χλμ, γιατί εκεί και 120-150 να έχεις μια χαρά περνάς.
Να σου κάνουν κόντρα σε εθνική και μετά τα 150, να βγάζεις φλας ενώ λες ότι έχεις 200 άλογα, ίσως είναι εικόνα από το ηλεκτρικό μέλλον, αλλά μέχρι τότε είναι πρόβλημα....
-
180 έχει και χτυπάει άνετα 200 στο κοντέρ.
-
Ναι τα άλογα είναι για ενεργητική ασφάλεια όχι κόντρες και ναι έχουν σημασία και στα 80 και 100χαω, κάνουν διαφορά στο πόση ώρα είσαι εκτεθιμένος στο αντίθετο ρεύμα.
-
Εσύ έλεγες εδώ και χρόνια για τα όρια στις ΕΟ, ότι δεν πρέπει να τρέχουμε ποτι πουθενά δεν τρέχουν κλπ. Οπότε τα 180 είναι 50% πάνω από το όριο, άρα μια χαρά. Όποιος πάει με 200 σε δημόσιο δρόμο απλά πρέπει να του αφαιρούν το δίπλωμα για πάντα.
-
-
Μου αρέσει που θέλετε να διακοσαριζετε με περίπτερα.
-
@teo-mak said in Toyota Corolla Cross:
Μου αρέσει που θέλετε να διακοσαριζετε με περίπτερα.
Εγώ με το παιδί μέσα δεν πάω πάνω από 130χαω, συνήθως πάω με 120. Χωρίς το παιδί πάω μέχρι 150χαω. Πάνε οι εποχές που ήμουν νέος και έκανα μ@λακίες στους δημόσιους δρόμους και πήγαινα με 200-250χαω....ευτυχώς αναπνέω ακόμα....τυχερός ήμουν!
-
@fanis75 said in Toyota Corolla Cross:
@criuser said in Toyota Corolla Cross:
-
180 έχει και χτυπάει άνετα 200 στο κοντέρ.
-
Ναι τα άλογα είναι για ενεργητική ασφάλεια όχι κόντρες και ναι έχουν σημασία και στα 80 και 100χαω, κάνουν διαφορά στο πόση ώρα είσαι εκτεθιμένος στο αντίθετο ρεύμα.
-
Εσύ έλεγες εδώ και χρόνια για τα όρια στις ΕΟ, ότι δεν πρέπει να τρέχουμε ποτι πουθενά δεν τρέχουν κλπ. Οπότε τα 180 είναι 50% πάνω από το όριο, άρα μια χαρά. Όποιος πάει με 200 σε δημόσιο δρόμο απλά πρέπει να του αφαιρούν το δίπλωμα για πάντα.
Αλλο τι λέμε σε άλλες περιπτώσεις και άλλο όταν θέλουμε να θάψουμε κάτι...
Προφανώς αν πάμε σε όρια, δεν έχουμε λόγο να υπάρχουν και πολλά άλογα στα αμάξια.
Τα 180 δεν τα περνάτε Φάνη. Αντε μέχρι 185 και μετά στολάρει.
Το είδα σε ένα chr που με κοντράρισε και ήταν προκλητικός, εκεί στα 180 έβγαλε δεξί φλας...
-
Toyota Corolla Cross