-
@nmsm2 said in Toyota Corolla Cross:
Κάποιος έγραφε στο διαδίκτυο ότι μπορεί να είναι και made in thailand θα αποδειχθεί όταν εκτελωνιστούν ισχυρίζεται..
Σε Ιταλικό φόρουμ αυτό υποστηρίζουν.
Είναι κάτι που φαίνεται εύκολα από το VIN του οχήματος.
-
@stefan147 said in Toyota Corolla Cross:
Δεν έχει να κάνει με το ποιος ασχολείται ρε συ. Είναι ενδεικτικό της συνολικής ποιότητας. Εγώ δεν είμαι οκ αν ας πούμε σ' ενα χρόνο αυτό έχει γίνει άσπρο απ τις γρατζουνιες.
Με την ίδια λογική ποιος ασχολείται με το τι έχει κάτω από το καπώ? Κανείς δεν το βλέπει. Δεν πάει έτσι όμως.
Δεν είναι το ίδιο. Αλλά ένα πλαστικό στο χώρο αποσκευώ με μέτραι συναρμογή δεν είναι το ίδιο με ένα πλαστικό στο ταμπλό ή χειρότερα με μια προβληματική ανάρτηση. Εγώ μίλησα για καμπίνα όταν είπα ότι η ποιότητα είναι μια χαρά. Δεν ασχολήθηκα με χώρο αποσκευών αφού ποτέ δεν το κοιτάω κάν, απλα πετάω τα πράγμα μέσα και φεύγω. Βέβαια να πω ότι χάλια ποιότητα σε χώρο αποσκευών είχα δει και στο 3008. Ενώ σε μια Χ5 είναι σούπερ (ξάπλωνε ο μικρός μεσα και το παρατήρησα). Από την άλλη δεν είδα καλύτερο ταμπλό σε ένα Κούγκα ή σε ένα 3008 (μόνο πιο εντυπωσιακό).
-
To CC φτιάχνεται σε πολλά εργοστάσια σ' όλο τον πλανήτη. Αυτά που θα έρχονται Ελλάδα και γενικά Ευρώπη νομίζω, φτιάχνονται στο Τακαόκα.
Assembly
Japan: Toyota, Aichi (Takaoka plant)
Thailand: Chachoengsao (TMT)
Taiwan: Zhongli (Kuozui)[2]
Brazil: Sorocaba, São Paulo
United States: Huntsville, Alabama (MTMUS)
Malaysia: Bukit Raja (UMW)
China: Tianjin (FAW Toyota); Guangzhou (GAC Toyota, Frontlander)
South Africa: Prospecton (TSAM) -
@harisma23 said in Toyota Corolla Cross:
@dstou said in Toyota Corolla Cross:
Εν τω μεταξύ Μόλις είχαμε γυρίσει από γλυκά νερά όπου είχαμε δει ένα διαμέρισμα 100τμ σε πολυκατοικία του 2006, συμπαθητικό , στα 110 χιλιάρικα, και οι συγκρίσεις ήτο αναπόΦΕΥκτες.
Ελπίζω να δώσατε προκαταβολή (για το διαμέρισμα εννοείται) ΧΘΕΣ! Συμπαθητικό διαμέρισμα, του 2006, σε συμπαθητική περιοχή και με 1100 Ευρώ/τ.μ. είναι σχεδόν δώρο!
Στα Γλυκα Νερα ε?Ε αμα δε σου απαγαγουν το παιδι σου τιποτα γυφτοι και δεν σε κλεψουν καμια 10αρια φορες ναι ευκαιρεια ειναι
-
@chris__7 said in Toyota Corolla Cross:
@harisma23 said in Toyota Corolla Cross:
@dstou said in Toyota Corolla Cross:
Εν τω μεταξύ Μόλις είχαμε γυρίσει από γλυκά νερά όπου είχαμε δει ένα διαμέρισμα 100τμ σε πολυκατοικία του 2006, συμπαθητικό , στα 110 χιλιάρικα, και οι συγκρίσεις ήτο αναπόΦΕΥκτες.
Ελπίζω να δώσατε προκαταβολή (για το διαμέρισμα εννοείται) ΧΘΕΣ! Συμπαθητικό διαμέρισμα, του 2006, σε συμπαθητική περιοχή και με 1100 Ευρώ/τ.μ. είναι σχεδόν δώρο!
Στα Γλυκα Νερα ε?Ε αμα δε σου απαγαγουν το παιδι σου τιποτα γυφτοι και δεν σε κλεψουν καμια 10αρια φορες ναι ευκαιρεια ειναι
ΟΚ, εσύ περίμενε το αντίστοιχο διαμέρισμα στο 1,5 χιλιάρικο το τετραγωνικό και να είναι στο Παλαιό Ψυχικό!
-
To CC φτιάχνεται σε πολλά εργοστάσια σ' όλο τον πλανήτη. Αυτά που θα έρχονται Ελλάδα και γενικά Ευρώπη νομίζω, φτιάχνονται στο Τακαόκα.
Assembly
Japan: Toyota, Aichi (Takaoka plant)
Thailand: Chachoengsao (TMT)
Taiwan: Zhongli (Kuozui)[2]
Brazil: Sorocaba, São Paulo
United States: Huntsville, Alabama (MTMUS)
Malaysia: Bukit Raja (UMW)
China: Tianjin (FAW Toyota); Guangzhou (GAC Toyota, Frontlander)
South Africa: Prospecton (TSAM)Αυτά που είδες στην έκθεση ελεγξες το vin τους;
Μου μπαίνουν ιδέες....
-
Εάν κάποιος έχει δει vin στα εκθεσιακά ας μας πει για να βεβαιωθούμε για όσα ισχυρίζονται οι αντιπρόσωποι γιατί το πουλάνε ως made in japan με βεβαιότητα
-
@nmsm2 said in Toyota Corolla Cross:
Εάν κάποιος έχει δει vin στα εκθεσιακά ας μας πει για να βεβαιωθούμε για όσα ισχυρίζονται οι αντιπρόσωποι γιατί το πουλάνε ως made in japan με βεβαιότητα
Japan λένε όλες οι πηγές, Takaoka, το επιβεβαιώσε και ο sraf όταν έβαλε παραγγελία το έβγαλε το σύστημα.
-
Εγώ σκέφτηκα μήπως τα εκθεσιακά είναι από άλλο εργοστάσιο προκειμένου απλά να γίνει επίδειξη του αυτοκινητου. Δεν αμφιβάλλω σε αυτά που λένε, απλά ίσως εκεί βρίσκεται η αιτία της διαφοράς σε ποιότητα εσωτερικού μεταξύ ευρωπαϊκής κορολλα χατς και κροςς
-
Όπου έχω δει λένε ότι τα Ευρωπαίκα αυτοκίνητα είναι made in Japan. Και επειδή είδα το σύστημα στην οθόνη του πωλητή αλλά μου στείλανε και σκρινσοτ από την Toyota Hellas, παντού γράφει Japan.
Δε νομίζω ότι αξίζει τέτοιο ρίσκο για καμία εταιρία πόσο μάλλον την Τουότα Ελλάδος που πουλάει στο ρελαντί CHR με τις χιλιάδες κι ενώ φτιάχνονται Τουρκία.
-
Οκ ευχαριστώ! Εαν πλέον έχει κάποια διαφορά το εργοστάσιο παραγωγής κάτι είναι και αυτό. Παλαιότερα στα golf είχε κάποια σημασία. Εγώ για παράδειγμα που είχα golf από εργοστάσιο mannheim (Γερμανία) δεν μου έβγαλε ποτέ ζημιά, ενώ άλλοι απελπίστηκαν με ζημιές
-
uto lev
Δεν εννοείς αυτό με την δέσμη μεγάλης σκάλας και μικρής που αυτόματα μεταπίπτει στην μικρή όταν δεί απέναντι αμάξι;
-
@sraf said in Toyota Corolla Cross:
uto lev
Δεν εννοείς αυτό με την δέσμη μεγάλης σκάλας και μικρής που αυτόματα μεταπίπτει στην μικρή όταν δεί απέναντι αμάξι;
Όχι αυτό που λες είναι το high beam assist. Εγώ λέω την αυτόματη προσαρμογή του ύψους της δέσμης ανάλογα το βάρος του αυτοκινήτου κτλ. Αν είχες ποτέ καλά xenon ή led ίσως να έχεις παρατηρήσει ότι κάθε φορά που ανάβουν τα φώτα κάνουν ένα τσεκ και ανεβοκατεβαίνουν αυτόματα μέχρι να "κάτσουν" στη σωστή θέση. Το CC έχει τον παλιό καλό παραδοσιακό χειροκίνητο τρόπο ρύθμισης του ύψους από ένα ρολλερ με σκάλες αριστερά απ΄ το τιμόνι.
-
Αν είχες ποτέ καλά xenon ή led ίσως να έχεις παρατηρήσει ότι κάθε φορά που ανάβουν τα φώτα κάνουν ένα τσεκ και ανεβοκατεβαίνουν αυτόματα μέχρι να "κάτσουν" στη σωστή θέση. Το CC έχει τον παλιό καλό παραδοσιακό χειροκίνητο τρόπο ρύθμισης του ύψους από ένα ρολλερ με σκάλες αριστερά απ΄ το τιμόνι.
Τα Xenon το έκανα όλα γιατί ήταν νομική υποχρεώση. Τα LED από την άλλη δεν ήτα και ελάχιστα έχουν auto leveling, ακόμα και BMW εχουν χειροκίνητη ρύθμιση, εκτός εαν έχεις adaptive lights. Βασικά δεν έχω δει ούτε ένα αμάξι με κανονικά LED (οχι adaptive) και να έχει auto leveling. Οσα έχω δει (Ford, Citroen, Peugeot, Opel, BMW, Hyundai, Nissan, Toyota, Alfa, Mini κλ.) είναι με χειροκίνητη ρύθμιση του ύψους.
-
uto lev
Όχι αυτό που λες είναι το high beam assist. Εγώ λέω την αυτόματη προσαρμογή του ύψους της δέσμης ανάλογα το βάρος του αυτοκινήτου κτλ. Αν είχες ποτέ καλά xenon ή led ίσως να έχεις παρατηρήσει ότι κάθε φορά που ανάβουν τα φώτα κάνουν ένα τσεκ και ανεβοκατεβαίνουν αυτόματα μέχρι να "κάτσουν" στη σωστή θέση. Το CC έχει τον παλιό καλό παραδοσιακό χειροκίνητο τρόπο ρύθμισης του ύψους από ένα ρολλερ με σκάλες αριστερά απ΄ το τιμόνι.
Τα είδες όταν ανοιξαν αν έκαναν auto leveling;
Γιατι και σε άλλα έχω δει οτι παίζουν τα φωτα πανω κατω όταν αναβεις το αυτοκίνητο για να ρυθμιστουν αλλά έχουν και το ρυθμιστή δίπλα... -
Όλα τα Cupra αυτής αλλά και της 5F γενιάς σαν το δικό μου, δεν είναι matrix-adaptive αλλά έχουν auto-leveling. H τελευταία 118i ή το 3008 gt-line τα ίδια. Γενικά ένα rule of thumb που έχω φτιάξει είναι ότι led με προτζεκτορες = auto level κατά πάσα πιθανότητα. Led με κάτοπτρα = άνευ auto level.
Αυτό φυσικά δε λέει κατι για την αποτελεσματικότητά τους στο δρόμο αλλά είναι ένα επιπλέον feature βέβαια που κοστίζει.
-
@iceman7 said in Toyota Corolla Cross:
uto lev
Τα είδες όταν ανοιξαν αν έκαναν auto leveling;
Γιατι και σε άλλα έχω δει οτι παίζουν τα φωτα πανω κατω όταν αναβεις το αυτοκίνητο για να ρυθμιστουν αλλά έχουν και το ρυθμιστή δίπλα...Έχεις τέτοιο παράδειγμα? Γιατί μου φαίνεται πλεονασμός. Δεν έχει νόημα ο ρυθμιστής όταν γίνεται αυτόματα η διαδικασία.
-
@fanis75 said in Toyota Corolla Cross:
Αν είχες ποτέ καλά xenon ή led ίσως να έχεις παρατηρήσει ότι κάθε φορά που ανάβουν τα φώτα κάνουν ένα τσεκ και ανεβοκατεβαίνουν αυτόματα μέχρι να "κάτσουν" στη σωστή θέση. Το CC έχει τον παλιό καλό παραδοσιακό χειροκίνητο τρόπο ρύθμισης του ύψους από ένα ρολλερ με σκάλες αριστερά απ΄ το τιμόνι.
Τα Xenon το έκανα όλα γιατί ήταν νομική υποχρεώση. Τα LED από την άλλη δεν ήτα και ελάχιστα έχουν auto leveling, ακόμα και BMW εχουν χειροκίνητη ρύθμιση, εκτός εαν έχεις adaptive lights. Βασικά δεν έχω δει ούτε ένα αμάξι με κανονικά LED (οχι adaptive) και να έχει auto leveling. Οσα έχω δει (Ford, Citroen, Peugeot, Opel, BMW, Hyundai, Nissan, Toyota, Alfa, Mini κλ.) είναι με χειροκίνητη ρύθμιση του ύψους.
το δικο μου εχει αυτο λεβελινγκ νομιζω και ειναι απλα ΛΕΔ 2015 μοντελλο.
-
Θα είχε ενδιαφέρον να μάθουμε πόσα αυτοκίνητα και τι εκδόσεις θα έχει αυτή η καραβιά. Σίγουρα έχει απ' όλα και σε διάφορα χρώματα μάλιστα την κάθε έκδοση.
-
@pgp737ng said in Toyota Corolla Cross:
Lounge awd λευκό πέρλα για 5 Ιανουαρίου!
Έκλεισε…Υ.Γ. Ακούς Γάτε????
μην σε πετυχω....
χαχαχ
θα στα πω αλλιως....
Toyota Corolla Cross