-
@jammamon said in Toyota Yaris Cross:
Παίζουν φήμες για μεγάλη αύξηση τιμής μόλις βγει το facelift σύντομα. Ξέρει κανείς τίποτα;
Mόνο η Τογιότα Ελλάς ξέρει!! Αλλά λογικό να γίνουν αυξήσεις, το ίδιο έγινε και με την Κορόλα.
-
Τόσο νωρίς Facelift;;;
-
@georgemit said in Toyota Yaris Cross:
Τόσο νωρίς Facelift;;;
Ναι είναι νωρίς. Λογικά το Facelift θα βγεί το καλοκαίρι του 2024 με διαθεσιμότητα από Σεπτέμβριο. Εκτός εαν κάνει κάτι διαφορετικό η Τογιότα για το Κρος.
-
Που σημαίνει αν παραγγείλει κάποιος σήμερα θα πάρει το facelift.
-
@storm said in Toyota Yaris Cross:
Λογικά όχι γιατι η Τογιότα συνεχίζει την παραγωγή του pro f/l μέχρι να παραδόσει τις παραγγελίες. Συνήθως όταν φτάσουν οι παραγγελίες να γεμισουν μέχρι το τέλος της παραγωγής, κλείνει η δυνατότητα παραγγελίας.
-
Εννοείται ότι έτσι θα γίνει.
Εγώ ως κουτοπονηρίδης που είμαι, σκέφτομαι ότι σε καμιά περίπτωση δεν θα έμπαινα σε διαδικασία να παραγγείλω αυτοκίνητο που θα το παραλάμβανα σε περίοδο που θα είχε βγει ήδη το facelift.
Θα αισθανόμουν ολίγον μακάκας... -
Μα είναι δυνατόν να παραγγείλεις ένα συγκεκριμένο αμάξι και να σου παραδώσουν κάτι άλλο? Ποιος τα σκέφτεται αυτά?
-
Παλιότερες εποχές o ερχομός του face lift συνοδευόταν απο καλές εκπτώσεις στο προ facelift, στην δε αλλαγή μοντέλου η τιμή κατέβαινε αρκετά χιλιάρικα κάτω.
Τώρα παρακαλάς να προλάβεις το προ facelift γιατί ξέρεις οτι το καινούργιο θα είναι αρκετά χιλιάρικα ακριβότερο ... ασε που μπορεί να μην υπάρχει έκδοση με "κιάλια" στον πίνακα οργάνων και ανοικτόχρωμη οροφή
-
@george-0 said in Toyota Yaris Cross:
Μα είναι δυνατόν να παραγγείλεις ένα συγκεκριμένο αμάξι και να σου παραδώσουν κάτι άλλο? Ποιος τα σκέφτεται αυτά?
Άβυσσος η ψυχή των κεντρικών αντιπροσώπων, των εξουσιοδοτημένων εμποριών και των κατασκευαστών. Τα περιστατικά πολλά.
-
@george-0 said in Toyota Yaris Cross:
Μα είναι δυνατόν να παραγγείλεις ένα συγκεκριμέο αμάξι και να σου παραδώσουν κάτι άλλο? Ποιος τα σκέφτεται αυτά?
Έχει συμβεί με μαζντα
@alexandros-k -
@groover1972 said in Toyota Yaris Cross:
@monman2 said in Toyota Yaris Cross:
Μην τα θέλετε όλα δικά σας έχουμε ακόμα χαμηλότερες τιμές απο την υπόλοιπη Ευρώπη.
Για την αναμονή εχουν ξαναειπωθεί , παραγγέλνεις και περιμένεις, υπάρχουν 'γρήγορα' χρώματα , εάν είχα ζητήσει άσπρο θα είχα παραλάβει στους 4 μήνες αλλα δεν βιαζόμουν και περίμενα 12 το μπρούτζινο.
Συγκάτοικος που δεν τον ένοιαζε το χρώμα εβαλε παραγγελία Corolla cross με ελεύθερη επιλογή την Παρασκευή και την Δευτέρα έφυγε με το ΚΤΕΛ για γειτονική πόλη για να υπογράψει για μια μαύρη ...
με τα ίδια specs είμαι οι τιμές στην υπόλοιπη Ευρώπη; μου κάνει εντύπωση και ρωτάω...
από ότι κατάλαβα δεν υπάρχει απάντηση, έτσι;
-
Αυτή την φορά δεν θα βάλω καταναλώσεις απο την εφαρμογή αλλα απο μετρήσεις αντλίας .
Φουλάρισμα 3 Οκτ και ξανα φουλάρισμα 17 Νοε στην ίδια αντλία
28,44 λίτρα για 634 χλμ 4,48 μέση κατανάλωσηΌλα τα χλμ μέσα στην πόλη σε μικρές διαδρομές 5-10 χλμ για αγγαρείες ψώνια Σούπερ μάρκετ και να πηγαινοφέρνω τις γυναίκες της οικογένειας στην δουλειά .
Το πιο μακρινό που πήγα μεχρι το Πράκτικερ ...Το αυτοκίνητο μπορούσε να κάνει ακόμη 120 χλμ άνετα αλλα ο υπερπροστατευτικός για την μπαταρία υπολογιστής έδειχνε μόνο 65 χλμ εμβέλεια .
-
Λ
Αυτή η κατανάλωση θεωρείται καλή; -
@ibiza95 said in Toyota Yaris Cross:
Λ
Αυτή η κατανάλωση θεωρείται καλή;Με εμένα οδηγό
το toyota iQ 1.0 ήταν στα 7 μέση τέτοια εποχή μέσα στην πόλη
το yaris ντίζελ στα 6,5 μόνο πόλη
οπότε την θεωρώ εξαιρετική γιατί είναι 50% κάτω! -
@fanis75 said in Toyota Yaris Cross:
@storm said in Toyota Yaris Cross:
Λογικά όχι γιατι η Τογιότα συνεχίζει την παραγωγή του pro f/l μέχρι να παραδόσει τις παραγγελίες. Συνήθως όταν φτάσουν οι παραγγελίες να γεμισουν μέχρι το τέλος της παραγωγής, κλείνει η δυνατότητα παραγγελίας.
Ετσι μου ειπανε και εμενα θα παραλαβω χωρις κανενα προβλημα οτι εχω παραγγειλει (yaris chic) και να μην ανησυχω
-
Ξεκίνησαν τα κρύα τσίμπησε η κατανάλωση. 4,2-4,4 κολλημένη πια εκεί που είμασταν 3,6-3,8.
Και κλοπή ανερυθρίαστη το τριπ.
Από 3,8 στο τριπ, 4,5 στην αντλία με ακριβή υπολογισμό από Fuelly.
Τεσπα ακόμα ανεκτά σε επίπεδο οικονομίας είναι.
Γιατί κατά τα αλλά …. -
@iceman7 said in Toyota Yaris Cross:
Ξεκίνησαν τα κρύα τσίμπησε η κατανάλωση. 4,2-4,4 κολλημένη πια εκεί που είμασταν 3,6-3,8.
Γιατί κατά τα αλλά ….σχεδον σε ολα τα αυτοκινητα το trip computer κλεβει σε σχεση με την πραγματικη στην αντλια... οποτε μην κατάπινετε αμασητες τις καταναλωσεις που ανακοινωνονται στο forum
-
Λίγο κάτω το τριπ , λίγο πάνω η μάνικα
κάπου εκεί είναι -
@dimitrioskosmas said in Toyota Yaris Cross:
@iceman7 said in Toyota Yaris Cross:
Γιατί κατά τα αλλά ….σχεδον σε ολα τα αυτοκινητα το trip computer κλεβει σε σχεση με την πραγματικη στην αντλια... οποτε μην κατάπινετε αμασητες τις καταναλωσεις που ανακοινωνονται στο forum
Χρησιμοποιώ το fuelly εδώ και χρόνια και δεν με πείθουν οι καταναλώσεις των αυτοκινήτων..
Απλά το αναφέρω και εδώ γιατι αναγράφονται συχνά διαφορά νουμερα που ειναι ανακριβή -
@gtsartsal said in Toyota Yaris Cross:
Λίγο κάτω το τριπ , λίγο πάνω η μάνικα
κάπου εκεί είναιΠροσωπικά εχω 1-2 σωστά πρατηρια με τσεκαρισμενα γεμίσματα και βάσει λίτρων στο τεποζιτο από το μεγάλο που μου δίνει αυτή την ενδειξη
Το αυτοκίνητο είναι πάντα υπεραισιοδοξο στο τριπ
Toyota Yaris Cross