-
@george-0 said in Toyota Yaris Cross:
Γιατι κακά τα ψέματα 26 και 27 χιλιάρικα αυτό το κουβαδάκι με την κακιστη ποιότητα κατασκευής (ούτε που πλησιαζει ποιοτικά οποιοδήποτε ευρωπαϊκό) ΔΕΝ τα αξίζει! Καλή η υβριδική τεχνολογία (έχουμε ήδη ενα υβριδικό) αλλά το υπόλοιπο πακέτο ειναι ελλειπές.... δεν επιτρέπεται ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ αυτοκίνητο να μην έχει πλαφονιέρα για τους πίσω, να εχει φωτα καμπίνας κεράκια, να μην έχει φωτιζόμενους διακόπτες παραθύρων κλπ...
Δηλαδή επειδή θα πάρει 2 αυξήσεις και δεν έχει καλή πλαφονιέρα, δεν αξίζει. Εγώ είχα καλή πλαφονιέρα σε smart, και όταν έπρεπε να αλλάξω λάμπα είτε έπρεπε να την σπάσω ή να κάνω 10 δοκιμές στην σπασμένη ώστε να ανοίξω – κλείσω την καινούργια.
Εξαρταται τι θέλει ο καθένας..
Αυτές τις λαμπες κεριά, την έλλειψη φωτός στους διακοπτες παραθυρων, την έλλειψη πλαφονιέρας στο πίσω μέρος, το σκουρο εσωτερικό, τις κακασχημες ταπετσαρίες και γενικά τη χαμηλή απτή ποιοτητα, αλλους τους ενοχλουν άλλους όχι.
Καποιοι αγοράζουν την αξιοπιστία τογιότα (με τα πολλά ηλεκτρικά λάθη εκτός 3ετους εγγυησης και τα λάθος λάδια στο σερβις) και την οικονομία, αλλά όταν βλέπεις τόσες εμφανείς περικοπές στα φανερά, δεν αναρωτιέσαι λίγο τι περικοπές έχουν γίνει όπου δεν βλέπεις;
Στη τελική το αμάξι ΤΩΡΑ δεν κάνει 19 και 20 χιλιάρικα όπως θα επρεπε αλλά 24-31 και ΑΝΟΙΧΤΗ ΤΙΜΗ (άρα με το παρόν pattern +1400 ευρώ το χρόνο) αρα κρινεται ως τέτοιας αξίας...
Για τόσα λεφτά απλά δεν αξίζει!
Αν θες Τογιοτα σώνει και καλά πάρε CHR που ακόμα ειναι κρατημενο σχετικά χαμηλά και δίνει τα πάντα σε τιμή που ουτε premiere cross δεν παίρνεις -
@iceman7 said in Toyota Yaris Cross:
Εξαρταται τι θέλει ο καθένας..
Καποιοι αγοράζουν την αξιοπιστία τογιότα (με τα πολλά ηλεκτρικά λάθη εκτός 3ετους εγγυησης και τα λάθος λάδια στο σερβις) και την οικονομία, αλλά όταν βλέπεις τόσες εμφανείς περικοπές στα φανερά, δεν αναρωτιέσαι λίγο τι περικοπές έχουν γίνει όπου δεν βλέπεις;
Αυστραλία Αγγλία που πολλοί εχουν κάνει και το δεύτερο σερβις διαπιστώνω πως εχει γίνει περικοπή και δεν φαίνεται (γιατί είναι κάτω απο το πίσω κάθιασμα) στην μικρή 12V μπαταρία με αποτέλεσμα κάποιοι που το εχουν ακίνητο 10-15 μέρες να μένουν. Λύνεται τσάμπα εντός εγγυήσεως , μετα τα 3 χρόνια απλά βάζεις πιο μεγάλη μπαταρία .
Αν θες Τογιοτα σώνει και καλά πάρε CHR που ακόμα ειναι κρατημενο σχετικά χαμηλά και δίνει τα πάντα σε τιμή που ουτε premiere cross δεν παίρνεις
Εφόσον θα συνεχίσουν να το φτιάχνουν στον γείτονα (χαμηλή τιμή) και του βάλουν το 2λιτρο με τα 200 άλογα (για να μην ασελγούν επάνω του τα ντίζελ της Στέλλας ) θα σκεφτόμουν σοβαρά το νεο πριν πάω σε ηλεκτρικό .
-
Καλορίζικο και καλοτάξιδο να είναι CptM! Εύχομαι πολλά και ασφαλή χιλιόμετρα, να το χαρείτε!
-
@axel12p said in Toyota Yaris Cross:
Καλορίζικο και καλοτάξιδο να είναι CptM! Εύχομαι πολλά και ασφαλή χιλιόμετρα, να το χαρείτε!
Σε ευχαριστώ φίλε να σαι καλά.....ευτυχώς όλα καλά...
-
Έβαλα ηλεκτρική σκούπα σήμερα , ευκαιρία να καθαρίσω το φίλτρο του ανεμιστήρα της υβριδικής μπαταρίας
-
Είχε τίποτα;
-
-
@monman2 said in Toyota Yaris Cross:
Έβαλα ηλεκτρική σκούπα σήμερα , ευκαιρία να καθαρίσω το φίλτρο του ανεμιστήρα της υβριδικής μπαταρίας
Αυτό που βρίσκετε;και κάθε πότε θέλει;;
Ευκολακι το βλέπω...
Δε περνει K/N filter ε;;
Έτσι ενημερωτικά....
https://www.carandmotor.gr/nea/hamos-me-telos-diesel-kai-benzinis-stin-eyropi -
@cptm said in Toyota Yaris Cross:
αριστερά κατω στο πίσω κάθισμα
κάθε πότε δεν λένε αλλα μια στο εξάμηνο καλά είναι , το καλοκαίρι με την σκόνη και την άμμο θαλάσσης ίσως και κάθε εβδομάδαΕυκολακι το βλέπω...
Ναι ενα κατσαβίδι πλατύ θέλει και βγήκε το καπάκι .
-
κάθε πότε δεν λένε αλλα μια στο εξάμηνο καλά είναι , το καλοκαίρι με την σκόνη και την άμμο θαλάσσης ίσως και κάθε εβδομάδαΕυκολακι το βλέπω...
Βάλε μπροστά από το φίλτρο (ανάμεσα στην σήτα και το φίλτρο) ένα πανάκι που μαζεύει την σκόνη π.χ. swiffer. Το βάλαμε στον φίλο μου που έχει το ίδιο αυτοκίνητο και το αλλάζει κάθε 15 μέρες γιατί μαυρίζει. Θα βοηθήσει, γιατί στο σημείο που τα έχουν τα TOYOTA, με το ανεμιστηράκι κοντά στο φίλτρο, λερώνετε γρήγορα.
-
@ektoras said in Toyota Yaris Cross:
Βάλε μπροστά από το φίλτρο (ανάμεσα στην σήτα και το φίλτρο) ένα πανάκι που μαζεύει την σκόνη π.χ. swiffer. Το βάλαμε στον φίλο μου που έχει το ίδιο αυτοκίνητο και το αλλάζει κάθε 15 μέρες γιατί μαυρίζει. Θα βοηθήσει, γιατί στο σημείο που τα έχουν τα TOYOTA, με το ανεμιστηράκι κοντά στο φίλτρο, λερώνετε γρήγορα.
Φοβάμαι αυτό που λες για να μην περιορίσω την ροή του αέρα , η μπαταρία είναι αερόψυκτη και παρατήρησα οτι το φίλτρο είναι διάφανο αραχνούφαντο .
-
Ένα μπουκάλι με υγρό που έχει μαζί με την ηλ.τρομπα που λέει tire repair, πως το χρησιμοποιουμε;
-
@ektoras said in Toyota Yaris Cross:
Φοβάμαι αυτό που λες για να μην περιορίσω την ροή του αέρα , η μπαταρία είναι αερόψυκτη και παρατήρησα οτι το φίλτρο είναι διάφανο αραχνούφαντο .
Αν δεν κανω λαθος η οδηγια ειναι να μην καλυπετε το σημειο ωστε να υπαρχει επαρκης εξαερισμος/εισοδο αερα. Κοινως πραγματα που μπορει να το μπλοκαρουν.
-
Η ευκαιρία του αιώνα!
https://www.car.gr/classifieds/cars/view/329669508-toyota-yaris-cross -
@limited_one said in Toyota Yaris Cross:
Η ευκαιρία του αιώνα!
https://www.car.gr/classifieds/cars/view/329669508-toyota-yaris-crossΑυτός πρέπει να είναι ένας από τους διαχειριστές ενός γκρουπ για το αμάξι στο FB...
Εχει και άλλα YC και εχει παραγγείλει και επιπλέον..
Ντροπή να μπαίνει 4000 ευρώ καπέλο από ένα αντιστοιχο καινούργιο...https://www.car.gr/classifieds/cars/view/330787987-toyota-yaris-cross
Εδώ μόλις 2000 ευρώ το καπέλο!
Αρα αν εγώ το πάρω τον άλλο μήνα και το πουλήσω με 200 χλμ (θα μου επιτρέψετε να κάνω μια βόλτα, ε ...;) με 1000 ευρώ καπέλο θα είναι καλά;
-
Πρέπει να έχουν μείνει απόλυτα ικανοποιημένοι με τις επιλογές τούς...και με 2,2λτ/100χλμ ποιος σε πιάνει...
-
@georgekn said in Toyota Yaris Cross:
Πρέπει να έχουν μείνει απόλυτα ικανοποιημένοι με τις επιλογές τούς...και με 2,2λτ/100χλμ ποιος σε πιάνει...
Μπα,δεν νομίζω ότι είναι αυτό...
Απλά -όπως γίνεται ανέκαθεν σε τέτοιες καταστάσεις- κάποιοι βρήκαν ευκαιρία να βγάλουν εύκολο κέρδος...
-
Η ευκαιρία του αιώνα!
https://www.car.gr/classifieds/cars/view/329669508-toyota-yaris-crossΑυτός πρέπει να είναι ένας από τους διαχειριστές ενός γκρουπ για το αμάξι στο FB...
Ντροπή να μπαίνει 4000 ευρώ καπέλο από ένα αντιστοιχο καινούργιο...https://www.car.gr/classifieds/cars/view/330787987-toyota-yaris-cross
Αρα αν εγώ το πάρω τον άλλο μήνα και το πουλήσω με 200 χλμ (θα μου επιτρέψετε να κάνω μια βόλτα, ε ...;) με 1000 ευρώ καπέλο θα είναι καλά;
Ναι μωρέ ένας που έχει πάρει 3 ή 4 και χαίρεται είναι. Αυτός πρέπει να παίρνει το αμάξι για να πάει στο δίπλα τετράγωνο ή να πηγαίνει ετσι ώστε να γράφει 2 και 3 λίτρα.
Και τα ανεβάζει και στο γκρουπ και πάλι χαίρεται! -
Όπως εχω πει και ξαναπεί το YC αξίζει στην active γιατί εχει και παραπάνω απο όσα πρέπει να έχει ...μεχρι και δείγμα αυτόνομης οδήγησης που δουλεύει!
Με την τιμή λανσαρίσματος το λες άνετα την ευκαιρία της χρονιάς
με τις αυξήσεις που εχουν πάρει όλα παραμένει άκρως ανταγωνιστικό.Το κύριο χαρακτηριστικό του είναι οτι εχει τρομερή οικονομία , χωρίς να προσπαθήσω εχω 3,5-4,5 μέσα στην πόλη
αν όμως συγκεντρωθώ - να μην περνάω τα όρια ταχύτητας - εχω δει 2,5-2,8 σε διαδρομές 30 χλμ ! οχι στο διπλανό τετράγωνο γιατί τότε βγάζει 25 λιτρ/100 χλμ ,πως φαίνεται κάποιοι οτι δεν έχετε ιδέα ...Το κυριότερο η μέση ολική κατανάλωση του είναι χαμηλότερη απο ενα επίσης φοβερά οικονομικό αυτοκίνητο το yaris ντίζελ που το εχω απο 2014 και το ξέρω πολύ καλά .
-
Η ευκαιρία του αιώνα!
Προφανώς βρίσκει πελάτες που έχουν ανάγκη από αυτοκίνητο χθες.
Toyota Yaris Cross