Μου έκατσε απ' το πουθενά ακύρωση το active σε άλλο χρώμα...το έκλεισα και τελείωσα...τέλος του μήνα το περνώ...ουφφφφφφφφφφφ και να πά να γαμηθει...και το multimedia και τα led και τα φίμε και τα προβολακια...ακόμα δε μπορώ να το πιστέψω...ειμουν με τα κομπιουτεράκια όλη την ώρα...
Best posts made by CptM
-
RE: Toyota Yaris Cross
-
15:30 σήμερα παρέλαβα...το πήρα με 5km και έσβησε στο γκαράζ πριν 1 ώρα με 27km...όλα καλά...δώρο σκαφακι πίσω μπουλόνια ασφαλείας ένας φάρος κίτρινος τρίγωνο φαρμακείο.μονι πυροσβεστήρα θέλει...υπογράψαμε χαρτιά κουπόνια εγγύησης όλα κομπλέ...ο συναγερμός μία μαλακία και μισή της Toyota τα έχουμε ξαναπεί...
Εκεί που θέλω βοήθεια τώρα..με το που το γυρνάω στο ready αναβοσβηνει το tpms για τα ελαστικά...ρεσεταρει από κάπου αυτό;τι σκατά πρέπει να κάνω;πήγα στο μενού το βρήκα πάτησα εκεί που λεει hold o.k και δεν έκανε τπτ... -
RE: Αγορα καινουργιου Dacia Duster Lpg 'H Yaris Cross???
φιλαρακι ψυχαναληση θελουμε και οι 2 το ξερω...εκει που εχουν παει οι τιμες και των καυσιμων καιι των αυτοκινητων πλεον...αλλα αυτη ειναι αλλη συζητηση που θα μας παρει χρονια...ειλικρινα ειναι πιστευω πιο αξιοπιστη η Toyota ,αλλα αυτο το χρονικο διαστημα αναμονης ειναι απαγορευτικο...εμενα μου ειπαν 12-18 μηνες,και σημερα που εφυγα απο τη dacia αν το κλεισω σημερα παραλαμβανω το 1ο 10ημερο του Απριλη....εκει μειναμε...ηρθα σπιτι ξαναμπαινω να ψαξω...βλεπω κατι παραπονα για καινουργια Duster lpg και τρελενομαι...δε ξερω...εν τω μεταξυ πουλησαμε και το μικρο που ειχαμε ενα nissan micra 1.2 2004 μοντελο...δε ξερω αν βιαστηκα...της αρεσει το duster,απλα εγω θελω να τα ζυγισω ολα...
Ασε που τις τιμες τα καθικια εγω πιστευω τις σηκωνουν για να εξισορροπησουν τις τιμες με τα ηλεκτρικα τα επομενα χρονια...σου λεει ο αλλος θελεις ηλεκτρικο και εχει 30.000 τωρα το υβριδικο 24.000 και ανεβαινει ωστε τα επομενα χρονια να πεις ε τι να δωσω 24 για βενζινη τι να δωσω 30 για μπαταρια...anyway ανοιχτηκα αλλου τωρα.... -
@georgemit said in Toyota Yaris Cross:
326€ για το δικό μου μικτή, ετήσια.
Ούτε του παπά.
Με απαλλαγή 1.000€.Πως το εκανες αυτο να κανω και γω?Με ποια εταιρεια???
Εμενα η Τουοτα μου βγαζει Μικτη με απαλλαγη 400ευρω 357ε/6μηνο με την AIG
και ο ασφαλιστης μου που ρωτησα 379ε/6μηνο παλι με 400ε απαλλαγη δε θυμαμαι με ποια....
ΟΜΩΣ επιδη η Toyota μου εγραψε απο κατω οτι:
Επιτρέψτε μας να σας επισημάνουμε ότι με την ασφάλιση μαζί μας σας παρέχονται:-
Διαχείριση και αποζημίωση ενδεχόμενης ζημιάς σας με γνήσια ανταλλακτικά
-
Όχημα αντικατάστασης σε περίπτωση επισκευής ( βάσει διαθεσιμότητας, σε συνεννόηση με το φανοποιείο μας)
-
στα συμβόλαια μας δεν υπάρχουν απαλλαγές π.χ. στη θραύση ή στα φυσικά φαινόμενα – από το 1ο ευρώ, ούτε δέσμευση επισκευής
-
Δυνατότητα αποπληρωμής σε έως 12 άτοκες δόσεις
Γι αυτο λεω να τη κανω στη Τουγοτα
-
-
Ήταν να παραλάβω μέχρι τη Παρασκευή αλλά τελικά πάμε για τέλος της άλλης...και ξενέρωσα...αλλά μετά λέω...για σκέψου να περιμένεις 1 χρόνο...δε γαμιέται!!!
Πάντως πιστεύω θα πέσουν πολλές ακυρώσεις καθίστε να δείτε....σιγά μη περιμένουν 1 χρόνο όλοι... τουλάχιστον οι φρέσκοι στις παραγγελίες...
Υ.Γ όσον αφορά το συναγερμό...σήμερα πήρα τηλ τον εγκατάσταση μου που μου έβαλε τον pandora στο Mercedes να τον ρωτήσω για το Yaris cross να δηλώσω τον cobra που θα μου μου βάλουν και να βάλω pandora.και μου λέει πριν 1 ώρα με πήρε τηλ κάτοχος chrε τοποθετημένο cobra εργοστασιακό απ' τη παραλαβή...το βρήκε τακαρισμενο έξω απ' το σπίτι του!!!!του πήραν της ζάντες!!!και όταν πήγε στη Toyota να διαμαρτυρηθεί για το συναγερμό τον έστειλα να πάει να βάλει pandora και τον κατεύθυναν εκεί...γαμησεταααααα παιδιααααα -
RE: Αγορα καινουργιου Dacia Duster Lpg 'H Yaris Cross???
Ο.κ....ευχαριστω...
Μπανανία είμαστε ακόμα...σαν χώρα...μαύρη μέρα σήμερα...τι να πω ότι και πω...να μεγαλώνεις παιδιά και να τα χάνεις έτσι άδικα...ουφφφφφφ -
Μόλις γύρισα....ακύρωσα τη style...και...μου έκατσε κάτι που έχω τρελαθεί...μισό...επανέρχομαι....
-
@macgyver-0 said in Toyota Yaris Cross:
@fanis75 said in Toyota Yaris Cross:
@macgyver-0 said in Toyota Yaris Cross:
Καλησπέρα και από μένα!
Επειδή είμαι προς αναζήτηση και εγώ... βενζινοκίνητο το συγκεκριμένο αξίζει; το έχει κανείς;
Αξίζει, κυρίως λόγω τιμής. Αφού έαν π.χ. Puma 125αρι που είναι συνολικά καλύτερο έχει και 4-7.000€ πιο ακριβά! Γενικά το Yaris Cross ακόμα και μετά τις αυξήσεις, έχει πάρα πολύ καλή (έως και χαμηλή) τιμή σε μια κατηγορία που η τιμή παίζει καθοριστικό ρόλο. Ελάχιστα B suv υπάρχουν με τιμή κάτω από €20.000 και όλο τον εξοπλισμό ασφαλείας και τέτοια εγγύηση και με μια πολύ καλή ανάρτηση. Προφανώς με παραχωρήσεις σε χώρους και απτή ποιότητα.
Ευχαριστώ για το σχόλιο. Είχα σκεφτεί το Dacia sandero stepway με LPG το οποίο ακρίβυνε αισθητά τελευταία και δεν ξέρω κατά πόσο αξιόπιστο είναι σε σχέση με τους ιάπωνες . Τώρα, αρχίζει να με κερδίζει το συγκεκριμένο. Έχει μικρότερη αναμονή και το βρίσκεις ευκολότερα σε non-hybrid! Active/active plus με βλέπω για παραπάνω ούτε λόγος!
Καλησπέρα φίλε μου...και γω για το DUSTER lpg πήγαινα,αλλά με 23500 πού πήγε από 19.500 δεν είναι πια value for money...άσε που επειδή θα το οδηγάει και η γυναίκα και θα βάζει και τα παιδιά μέσα ένας λόγος που προτίμησα το yaris cross είναι και η ασφάλεια...το sandero ήταν πιο τίμιο για τα λεφτά του...και να πήγα Toyota κλείνω το Yaris cross style hybrid...το μετανιώνω γιατί με 2 ανατιμήσεις μέχρι να αρθεί θα πήγαινε 28.000€ πάω να κλείσω πιο κάτω κατηγορία (active plus)και για καλή μου τύχη με μέσα σε μια βδομάδα με ενημερώνουν ότι έκατσε ακύρωση σε ένα ολόιδιο χρώμα και το έκλεισα χθες...πολύ κωλόφαρδος...γλύτωσα και την ανατίμηση και την αναμονή...απλά τυχερός τπτ άλλο...το αμάξι είναι τελώνιο σε 15 μέρες το παραλαμβάνω...αν όμως δε μου είχε κάτσει έτσι αλήθεια σου λέω θα ακυρωνα παραγγελία και θα πήγαινα σε μεταχειρισμένο...
Ειλικρινά σου μιλάω διάβασε και εδώ στο forum κάτσε ψάξτο αλλά για μένα φίλε είτε yaris cross είναι είτε mercedes είναι είτε ότι άλλο θέλεις αναμονή πάνω από τρεις μήνες για μένα σε καινούργιο αυτοκίνητο δεν αξίζει αλλά η αλήθεια ότι γίνεται της πουτάνας στην αγορά έχουν ανέβει Όλα έχουν πάει στο Θεό τι να σου πω είναι πολύ δύσκολη εποχή για αγορά αυτοκινήτου και όχι τίποτα άλλο δεν βλέπω να πέφτουν κιόλας... -
@nicktsaf said in Toyota Yaris Cross:
Σήμερα δόθηκε η παραγγελία : Toyota Yaris Cross Hybrid Style σε γκρι.
Η αναμονή εξακολουθεί και είναι 12 μήνες!!!
Υπομονή....YPOMONH FILE AN KAI....GIA MENA DEN AJIEZEI...OYTE H ANAMONH OYTE TA ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ Η ΕΚΔΟΣΗ ΣΤΙΛΕ...ΟΥΤΕ ΟΙ 2 ΑΝΑΤΙΜΙΣΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΦΑΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ....ΣΟΥ ΜΙΛΑΕΙ ΑΝΘΡΩΠΟς ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΗ ΣΤΙΛΕ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΘΑ ΦΑΩ 2 ΑΝΑΤΙΜΗΣΕΙς ΠΗΓΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΑΚΥΡΩΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΥΧΗ ΜΟΥ ΕΤΥΧΕ ΑΚΥΡΩΣΗ ΑΠΟ ΔΑΝΕΙΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΘΗΚΕ ΣΤΟ ΧΡΩΜΑ ΠΟΥ ΗΘΕΛΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ ΑΚΤΙΒ ΠΛΑΣ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΣΥΝΕΧΙΣΑ...ΑΛΛΙΩς ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΑ ΑΛΛΟΥ....ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟς ΤΟΥ ΜΗΝΑ ΠΑΡΑΛΑΜΒΑΝΩ....ΑΛΛΑ...ΟΠΩς ΣΟΥ ΕΙΠΑ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ...ΟΣΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ...
Σας παρακαλούμε να γράφετε με πεζά (μικρά) Ελληνικά, όπως ορίζει ο Κανονισμός. Ευχαριστούμε. {Admin}
-
@iceman7 said in Toyota Yaris Cross:
@nicktsaf said in Toyota Yaris Cross:
@iceman7 said in Toyota Yaris Cross:
Αν δεν έχεις άμεση ανάγκη από όχημα δεν πειράζει ο χρόνος στην αναμονή αλλά μόνο αν αυξηθεί η τιμή.
Υπαρχει αυτοκινητο , αλλα η αναμονη οντως ειναι μεγαλη!!
Οσο αφορα την αυξηση κανεις δεν γνωριζει αν θα αυξηθει και ποσο....Από την άλλη αν δεν βαλεις ποτε παραγγελία να παιρνεις σειρά δεν θα έρθει και ποτε. Τι να πω. Βάλε μια να τρέχει και αν βρεις κάτι άλλο πάρε αυτό και ζητα πίσω τη μικρη προκαταβολη για το YC.
Με αυτη ακριβως τη λογικη το εκανα και εγω!!
τελος αυτης της βδομαδας αρχες της επομενης παραλαμβανω...ουφφφφφ
Latest posts made by CptM
-
Καλησπερα παιδια...εχω κανε μεχρι τωρα 1005 χλμ...το 1ο σερβις λεει η Toyota να το κανω κανονικα στις 15.000χλμ εγω λεω να το κανω τωρα γυρω στα 1500χλμ σαν 1ο σερβις..τι λετε?συμφωνειτε??
τι να προσεξω?
Η να το αφησω οπως εχει? -
@a65 said in Toyota Yaris Cross:
Κάπτεν κάτι δε κάνεις σωστά, από το μενού το αλλάζεις, άμα το αλλάξεις από το κουμπί στο τιμόνι μόλις ξαναβάζεις μπροστά ξαναμπαίνει.
Ο.κ...εχεις δίκιο θα το ξαναδώ...αν και νομίζω θα της το αφήσω ενεργοποιημένο εν τέλει...κακό δε της κάνει... ευχαριστώ πολύ!!
-
Ρε παιδιά...παρόλο που απενεργοποιω το lane assist κάθε φορά που σβήνω και ξαναβάζω μπροστά μπαίνει μόνο του...άρα τι; πρέπει να το απενεργοποιω κάθε φορά;;;;μεγάλη μαλάκια δεν είναι;
-
@cptm said in Toyota Yaris Cross:
15:30 σήμερα παρέλαβα...
Mε γειές και καλοτάξιδο εύχομαι!! Για πες, έκδοση και χρώμα γίατί δεν θυμάμαι τι είχες παραγγείλει!
Σε ευχαριστώ πολύ Φάνη και σε σένα επίσης!!!
Ήταν στην αρχή το active
Αλλά τελικά με πήραν και μου είπαν ότι ήταν το active plus και σε λευκό όπως ήθελα...κωλοφαρδια μεγάλη...απ' τη παραγγελία -κλεισιμο σε 3 βδομάδες είχα αυτοκίνητο...και θα το ξαναπώ ΑΝ ΔΕΝ μου καθόταν η φάση από ακύρωση θα ακυρωνα και γω τη style που πρώτοπαρειγγειλα...
Δεν αξίζει ούτε 1 χρόνος ούτε 2 ανατιμήσεις... δυστυχώς...
Τωρααααα γίναμε υβριδικοι....η γυναίκα δλδ...αν μου περίσσευαν χρήματα θα χτύπαγα ένα lexus για πλάκα...θα το παντρευομουν άνετα!!!!Δεν με αφήνει να σηκώσω τη φωτογραφία είναι θέμα ανάλυσης αλλιώς θα σας το έδειχνα
-
15:30 σήμερα παρέλαβα...
Mε γειές και καλοτάξιδο εύχομαι!! Για πες, έκδοση και χρώμα γίατί δεν θυμάμαι τι είχες παραγγείλει!
Σε ευχαριστώ πολύ Φάνη και σε σένα επίσης!!!
Ήταν στην αρχή το active
Αλλά τελικά με πήραν και μου είπαν ότι ήταν το active plus και σε λευκό όπως ήθελα...κωλοφαρδια μεγάλη...απ' τη παραγγελία -κλεισιμο σε 3 βδομάδες είχα αυτοκίνητο...και θα το ξαναπώ ΑΝ ΔΕΝ μου καθόταν η φάση από ακύρωση θα ακυρωνα και γω τη style που πρώτοπαρειγγειλα...
Δεν αξίζει ούτε 1 χρόνος ούτε 2 ανατιμήσεις... δυστυχώς...
Τωρααααα γίναμε υβριδικοι....η γυναίκα δλδ...αν μου περίσσευαν χρήματα θα χτύπαγα ένα lexus για πλάκα...θα το παντρευομουν άνετα!!!! -
@tasosgeo said in Toyota Yaris Cross:
15:30 σήμερα παρέλαβα...το πήρα με 5km και έσβησε στο γκαράζ πριν 1 ώρα με 27km...όλα καλά...δώρο σκαφακι πίσω μπουλόνια ασφαλείας ένας φάρος κίτρινος τρίγωνο φαρμακείο.μονι πυροσβεστήρα θέλει...υπογράψαμε χαρτιά κουπόνια εγγύησης όλα κομπλέ...ο συναγερμός μία μαλακία και μισή της Toyota τα έχουμε ξαναπεί...
Εκεί που θέλω βοήθεια τώρα..με το που το γυρνάω στο ready αναβοσβηνει το tpms για τα ελαστικά...ρεσεταρει από κάπου αυτό;τι σκατά πρέπει να κάνω;πήγα στο μενού το βρήκα πάτησα εκεί που λεει hold o.k και δεν έκανε τπτ...Καλά ταξίδια να έχετε, να το χαρείτε. Να ρωτήσω σε πόσες μέρες στο παραδώσανε από την ημέρα που το εξοφλήσατε;
Σε ευχαριστω πολυ..δε το το εξοφλησα ειναι με δανειο,το εκλεισα αρχες μαρτιου και ηταν να το παρω την προηγούμενη εβδομάδα αλλα τελικα παρελαβα εχθες...ηταν απο ακυρωση!!
-
@a65 said in Toyota Yaris Cross:
Χωρίς το manual δε θα βγάλεις άκρη
σελ. 578 για lane assist
σελ. 459 Αρχικοποίηση του συστήμα-
τος προειδοποίησης πίε-
σης ελαστικώνΜάλιστα....σε ευχαριστώ πολύ αδερφέ...διάβασμα λοιπόν...
-
@bill_hsd said in Toyota Yaris Cross:
Εκεί που θέλω βοήθεια τώρα..με το που το γυρνάω στο ready αναβοσβηνει το tpms για τα ελαστικά...ρεσεταρει από κάπου αυτό;τι σκατά πρέπει να κάνω;πήγα στο μενού το βρήκα πάτησα εκεί που λεει hold o.k και δεν έκανε τπτ...Καλοτάξιδο με υγεία!
Έλεγξε τις πιέσεις των ελαστικών, γιατί συνήθως είναι παραφουσκωμένα στην αρχή.
Αφού βεβαιωθείς οτι οι πιέσεις είναι οι προτεινόμενες απο τον κατασκευαστή, κάνε reset.
Για να ολοκληρωθεί το reset, το αυτοκίνητο πρέπει να είναι εν κινήσει.Εν κινήσει;;;
είχε γράψει ένας εδώ μέσα θυμάμαι επ ακριβώς την διαδικασία...αν βλέπει ακούει μυρίζει...και μπορεί τον παρακαλώ!!!
Εν τω μεταξύ αν ξέρει κάποιος να μου πει πώς μπαίνουν και βγαίνουν το lane assist και το adaptive cruise control θα του είμαι υπόχρεως Δεν προλαβαίνω όχι το manual να διαβάσω...ούτε να κλασω!!!
Σας ευχαριστώ για τις ευχές... Ήμουν από τους τυχερούς που παρέλαβα μέσα σε ένα μήνα από ακύρωση του έκανα και μικτή τώρα πρώτη μέρα σήμερα το πήρε η γυναίκα στη δουλειά ο Θεός βοηθός να εξοικειωθεί λίγο με το αυτόματο και με τον όγκο του στο παρκάρισμα... -
Εκεί που θέλω βοήθεια τώρα..με το που το γυρνάω στο ready αναβοσβηνει το tpms για τα ελαστικά...ρεσεταρει από κάπου αυτό;τι σκατά πρέπει να κάνω;πήγα στο μενού το βρήκα πάτησα εκεί που λεει hold o.k και δεν έκανε τπτ... -
@tgk said in Toyota Yaris Cross:
Ναι αφού τις ακυρώσεις δε τις δίνουν σε αυτούς που περιμένουν αλλα παίρνουν τηλεφωνα οι πωλητές τους δικούς τους
Η πλάκα είναι ότι αυτό δεν ήταν από τηλέφωνο πωλητή, ο άνθρωπος μπήκε μέσα να παραγγείλει και του είπαν: "έχουμε ένα Style χρυσό στο τελωνείο, το θές" και το τσίμπησε.
Έτσι ακριβώς έγινε και με μένα...