Navigation

• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
    • ΑΓΩΝΕΣ
    • ΔΟΚΙΜΕΣ
    • CLASSIC
    • ΤΙΜΕΣ
    • VIDEO
    • 4ΤΡΟΧΟΙ
    • Register
    • Login
    • Search
    • Unread
    • Recent
    • Popular
    • Profile
    • Following 0
    • Followers 0
    • Topics 1
    • Posts 14
    • Best 5
    • Groups 0

MacGyver 0

@MacGyver 0

11
    Profile views
    14
    Followers
    0
    Following
    Joined Last Online

MacGyver 0 Unfollow Follow

Best posts made by MacGyver 0

• RE: Renault Clio V

Δεν ξέρω τι ισχύει για την παραγωγή του αλλά :

Το πήρα για μια βόλτα με τα 2 θηλυκά (την κοπέλα μου και τον σκύλο) στο Ναύπλιο. Την μισή διαδρομή (δηλαδή το πήγαινε) την έκανα μόνο με LPG και την άλλη μισή με βενζίνη. Τέρας οικονομίας (με μόνο 20€ lpg - 320km αυτονομία).Η μικτή κατανάλωση σε βενζίνη ήταν στα 6,5l/ 100km. Το πάτημα του γάλλου θυμίζει αυτό του volkswagen polo που είχα, του οικογενειακού -αλλά γλυκαίνει περισσότερο. Ο δε κινητήρας tce 100 , απλά φυσάει, έχει πλήρη απουσία κραδασμών από το ραλαντί και μια πολύ διακριτική χροιά όταν πατήσεις γενναία το γκάζι. Το φρενάρισμα αν και έχω ακούσει διάφορα για τα ταμπούρα μου φάνηκε εντάξει. Μου άρεσε και η ηχομόνωση , άπαξ και κλείσεις τα παράθυρα δεν ακούς κιχ.

Στο εσωτερικό , επειδή οι μόνες συγκρίσεις για 'μενα είναι το polo του 14' και ένα seat ibiza του 2001 δεν έχω να πω και πολλά γιατί πάλι από ποιότητα εργονομία μου φαίνεται κορυφή. Μαλακά στην αφή υλικά στο ταμπλό, σασμάν και στην πόρτα σε λευκό χρώμα που κάνουν ωραία αντίθεση .

Έχει να επιλέξεις και διάφορα προφίλ οδήγησης από την οθόνη (eco, sport κλπ)- και μαζί με αυτό αλλάζει φωτισμό σε μια λεπτή λωρίδα που αγκαλιάζει διακριτικά το σασμάν .

Αρνητικά έχουν ήδη αναφερθεί : Δεν έχει ιδιαίτερη βελτίωση για τους πίσω επιβάτες στα πόδια και το κουμπάκι για το πορτ μπαγκάζ που βρίσκεται σε περίεργο σημείο. Χαλάλι όμως γιατί τα 391 λίτρα σε αποζημιώνουν και με το παραπάνω! Και το κουμπάκι με το λαμπάκια αριστερά του τιμονιού που εναλλάσσεις από βενζίνη σε LPG , τόση ποιότητα έχετε μέσα ρε παιδί μου -φτιάξτε το λίγο! Α! και τα κουμπάκια για την αυξομείωση έντασης του ήχου για το ραδιόφωνο/ ηχοσύστημα τον έχουν πολύ κολλητά στο φλας . Καλύτερα να ήταν σε πιο εύκολο και ευδιάκριτο σημείο (πχ τιμόνι).

Υ.Γ Τώρα θέλω να βάλω φιμέ μεμβράνες σε όλα τα παράθυρα και μάλλον θα καταλήξω στις XPEL για να έρθουν σε ισορροπία και με τα εργοστασιακά φιμέ κρύσταλλα που έχει ήδη το Renault Clio και είναι αρκετά σκούρα. Photo θα ανεβεί σύντομα !

posted in Κατασκευαστές και Μοντέλα
      MacGyver 0
      MacGyver 0
    • RE: Κάρτα-κλειδί ή αλλιώς keyless entry.

@antonakis said in Κάρτα-κλειδί ή αλλιώς keyless entry.:

Έλεος... χαχαχαχα... πάρε ένα από κίνα και άσε τα 20€ για καφέδες.

https://www.aliexpress.com/item/1005002702301593.html

είσ' ωραίος και συμφέρεις!

posted in Τεχνικά Θέματα - Βελτιώσεις
      MacGyver 0
      MacGyver 0
    • RE: Toyota Yaris Cross

@fanis75 said in Toyota Yaris Cross:

@macgyver-0 said in Toyota Yaris Cross:

Καλησπέρα και από μένα!

Επειδή είμαι προς αναζήτηση και εγώ... βενζινοκίνητο το συγκεκριμένο αξίζει; το έχει κανείς;

Αξίζει, κυρίως λόγω τιμής. Αφού έαν π.χ. Puma 125αρι που είναι συνολικά καλύτερο έχει και 4-7.000€ πιο ακριβά! Γενικά το Yaris Cross ακόμα και μετά τις αυξήσεις, έχει πάρα πολύ καλή (έως και χαμηλή) τιμή σε μια κατηγορία που η τιμή παίζει καθοριστικό ρόλο. Ελάχιστα B suv υπάρχουν με τιμή κάτω από €20.000 και όλο τον εξοπλισμό ασφαλείας και τέτοια εγγύηση και με μια πολύ καλή ανάρτηση. Προφανώς με παραχωρήσεις σε χώρους και απτή ποιότητα.

Ευχαριστώ για το σχόλιο. Είχα σκεφτεί το Dacia sandero stepway με LPG το οποίο ακρίβυνε αισθητά τελευταία και δεν ξέρω κατά πόσο αξιόπιστο είναι σε σχέση με τους ιάπωνες . Τώρα, αρχίζει να με κερδίζει το συγκεκριμένο. Έχει μικρότερη αναμονή και το βρίσκεις ευκολότερα σε non-hybrid! Active/active plus με βλέπω για παραπάνω ούτε λόγος!

MacGyver 0
      MacGyver 0
    • RE: Περί Συναγερμών........

@yem said in Περί Συναγερμών........:

Βάλε καλύτερα μονοβολα και στήσε καρτέρι

σε προσλαμβάνω.

MacGyver 0
      MacGyver 0
    • RE: Renault Captur II

@yem said in Renault Captur II:

Μέχρι στιγμής δεν έχουμε ακούσει για καμία εταιρεία να κρατάει την προκαταβολή και έχουν ακυρωθεί πάρα πολλές παραγγελίες

Σε ευχαριστώ! Περιμένω ήδη 4 μήνες και έπρεπε να έχει παραδοθεί εδώ και μέρες-μιλάω για το dacia sandero stepway LPG. Έχει δύο μήνες καθυστέρηση και είδα στο site της dacia ότι αυξήθηκαν οι τιμές (πράγμα που θα γλίτωνα). Αλλά 1-2 χιλ, είναι πολλά! Να φανταστώ το ίδιο θα ισχύει και για την renault με το captur, σωστά;

Υ.Γ Συγγνώμη για το off-topic.

MacGyver 0
      MacGyver 0

Latest posts made by MacGyver 0

@bassstarlet said in Περί Συναγερμών........:

Θα τους πληρώσεις εσύ την αμοιβή του Κούγια;

@MacGyver 0 Για να αναφέρεις Bearlock μάλλον έχεις smart?

renault clio του 23' , απλά είδα το bearlock ότι μπαίνει παντού γι' αυτό και το είχα σκεφτεί. Η πρώτη ιδέα ήταν να μπει pandora που συμπεριλαμβάνει και immobilizer, gps tracker (μάλλον v30 -όχι pro).

Σαν νέος στον χώρο έχω και 'γω τις ενστάσεις μου γι' αυτό και είπα να ρωτήσω. Πρώτο μου απόκτημα γι' αυτό και δεν τα λυπάμαι!

Σε κάθε περίπτωση έχω κλείσει ήδη ραντεβού μετά το συμβάν .

MacGyver 0
      MacGyver 0

σε προσλαμβάνω.

MacGyver 0
      MacGyver 0

Γειά και από 'μενα.

Πριν 2 μέρες μου είπε γείτονας ότι πιτσιρικάδες με μηχανή σταμάτησαν και τσέκαραν το αμάξι μου (καινούργιο). Ευτυχώς, δεν είδα γραντζουνιές ή ίχνη παραβίασης.

Ωστόσο, σκέφτηκα να βάλω pandora v3 ή bearlock. Έχετε κάποια γνώμη πάνω σε αυτό ;

Ευχαριστώ.

MacGyver 0
      MacGyver 0

Δεν ξέρω τι ισχύει για την παραγωγή του αλλά :

Το πήρα για μια βόλτα με τα 2 θηλυκά (την κοπέλα μου και τον σκύλο) στο Ναύπλιο. Την μισή διαδρομή (δηλαδή το πήγαινε) την έκανα μόνο με LPG και την άλλη μισή με βενζίνη. Τέρας οικονομίας (με μόνο 20€ lpg - 320km αυτονομία).Η μικτή κατανάλωση σε βενζίνη ήταν στα 6,5l/ 100km. Το πάτημα του γάλλου θυμίζει αυτό του volkswagen polo που είχα, του οικογενειακού -αλλά γλυκαίνει περισσότερο. Ο δε κινητήρας tce 100 , απλά φυσάει, έχει πλήρη απουσία κραδασμών από το ραλαντί και μια πολύ διακριτική χροιά όταν πατήσεις γενναία το γκάζι. Το φρενάρισμα αν και έχω ακούσει διάφορα για τα ταμπούρα μου φάνηκε εντάξει. Μου άρεσε και η ηχομόνωση , άπαξ και κλείσεις τα παράθυρα δεν ακούς κιχ.

Στο εσωτερικό , επειδή οι μόνες συγκρίσεις για 'μενα είναι το polo του 14' και ένα seat ibiza του 2001 δεν έχω να πω και πολλά γιατί πάλι από ποιότητα εργονομία μου φαίνεται κορυφή. Μαλακά στην αφή υλικά στο ταμπλό, σασμάν και στην πόρτα σε λευκό χρώμα που κάνουν ωραία αντίθεση .

Έχει να επιλέξεις και διάφορα προφίλ οδήγησης από την οθόνη (eco, sport κλπ)- και μαζί με αυτό αλλάζει φωτισμό σε μια λεπτή λωρίδα που αγκαλιάζει διακριτικά το σασμάν .

Αρνητικά έχουν ήδη αναφερθεί : Δεν έχει ιδιαίτερη βελτίωση για τους πίσω επιβάτες στα πόδια και το κουμπάκι για το πορτ μπαγκάζ που βρίσκεται σε περίεργο σημείο. Χαλάλι όμως γιατί τα 391 λίτρα σε αποζημιώνουν και με το παραπάνω! Και το κουμπάκι με το λαμπάκια αριστερά του τιμονιού που εναλλάσσεις από βενζίνη σε LPG , τόση ποιότητα έχετε μέσα ρε παιδί μου -φτιάξτε το λίγο! Α! και τα κουμπάκια για την αυξομείωση έντασης του ήχου για το ραδιόφωνο/ ηχοσύστημα τον έχουν πολύ κολλητά στο φλας . Καλύτερα να ήταν σε πιο εύκολο και ευδιάκριτο σημείο (πχ τιμόνι).

Υ.Γ Τώρα θέλω να βάλω φιμέ μεμβράνες σε όλα τα παράθυρα και μάλλον θα καταλήξω στις XPEL για να έρθουν σε ισορροπία και με τα εργοστασιακά φιμέ κρύσταλλα που έχει ήδη το Renault Clio και είναι αρκετά σκούρα. Photo θα ανεβεί σύντομα !

MacGyver 0
      MacGyver 0
    • Ασφάλεια καινούργιου renault clio

Καλησπέρα στους 4τροχους και 2 τροχους φίλους του forum.

Όπως αναγράφεται και στον τίτλο σε λίγες μέρες παραλαμβάνω το renault clio και πρώτο μου επί της ουσίας αυτοκίνητο , αφού πάντα τα μοιραζόμουν .

Στο θέμα μας. Όσον αφορά τις ασφάλειες , ποια έχετε οι περισσότεροι; Εγώ σκέφτομαι να επιλέξω μικτή της Hellas Direct - κάποιες είναι απαγορευτικές και ζητάνε 800-900 τον χρόνο με απαλλαγή 250-500.

Υπάρχει Θέμα για Ασφάλειες στην ορθή Ενότητα: https://forum.4troxoi.gr/topic/36935/περί-αυτοκίνησης-ερωτηση-για-ασφαλειεσ/3701?page=186 Το παρόν κλειδώνεται. {Admin}

posted in Εκτός Δρόμου
      MacGyver 0
      MacGyver 0

Έλεος... χαχαχαχα... πάρε ένα από κίνα και άσε τα 20€ για καφέδες.

https://www.aliexpress.com/item/1005002702301593.html

είσ' ωραίος και συμφέρεις!

MacGyver 0
      MacGyver 0

To faraday τσεπάκι μια χαρά δουλεύει πάντως...

Έχεις κάποιο να προτείνεις μήπως;

βρήκα ένα της spigen στα 22€:

https://www.skroutz.gr/s/32670220/Spigen-Klatka-Faradaya-Spigen-Pouch-Keyless-RFID-Signal-Blocker-Black.html

και θήκη εδώ :

https://www.skroutz.gr/s/29394780/Tech-Protect-Faraday-Box-V3-Keyless-RFID-Signal-Blocker-Θήκη-Μαύρη.html

MacGyver 0
      MacGyver 0

Καλησπέρα!

Είδα και αυτό χθες βράδυ εντελώς τυχαία:

https://invetec.eu/el/alarm/keyless-protector/

Λέτε να είναι αξιόπιστο ή να αρκεστούμε στο faraday pouch/box όπως λέτε όλοι;

MacGyver 0
      MacGyver 0

Καλησπέρα παιδιά! Το renault clio techno lpg τι λέει σαν αυτοκίνητο; Έχω κάνει παραγγελία dacia sandero stepway lpg αλλά επειδή καθυστερεί υπάρχει δυνατότητα να πάρω πιο γρήγορα αυτό.

Το ηλεκτρικά χειρόφρενα και το keyless entry συνηθίζονται?

Ευχαριστώ.

MacGyver 0
      MacGyver 0
    • RE: Renault Captur II

@yem said in Renault Captur II:

Μέχρι στιγμής δεν έχουμε ακούσει για καμία εταιρεία να κρατάει την προκαταβολή και έχουν ακυρωθεί πάρα πολλές παραγγελίες

Σε ευχαριστώ! Περιμένω ήδη 4 μήνες και έπρεπε να έχει παραδοθεί εδώ και μέρες-μιλάω για το dacia sandero stepway LPG. Έχει δύο μήνες καθυστέρηση και είδα στο site της dacia ότι αυξήθηκαν οι τιμές (πράγμα που θα γλίτωνα). Αλλά 1-2 χιλ, είναι πολλά! Να φανταστώ το ίδιο θα ισχύει και για την renault με το captur, σωστά;

Υ.Γ Συγγνώμη για το off-topic.

MacGyver 0
      MacGyver 0
    • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
      • ΕΛΛΑΔΑ
      • ΚΟΣΜΟΣ
      • ΕΚΘΕΣΕΙΣ
      • ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ 4Τ
      • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
    • ΔΟΚΙΜΕΣ
      • TEST