-
Καλησπέρα στους 4τροχους και 2 τροχους φίλους του forum.
Όπως αναγράφεται και στον τίτλο σε λίγες μέρες παραλαμβάνω το renault clio και πρώτο μου επί της ουσίας αυτοκίνητο , αφού πάντα τα μοιραζόμουν .
Στο θέμα μας. Όσον αφορά τις ασφάλειες , ποια έχετε οι περισσότεροι; Εγώ σκέφτομαι να επιλέξω μικτή της Hellas Direct - κάποιες είναι απαγορευτικές και ζητάνε 800-900 τον χρόνο με απαλλαγή 250-500.
Υπάρχει Θέμα για Ασφάλειες στην ορθή Ενότητα: https://forum.4troxoi.gr/topic/36935/περί-αυτοκίνησης-ερωτηση-για-ασφαλειεσ/3701?page=186 Το παρόν κλειδώνεται. {Admin}
-
Καλοτάξιδο.
Μακριά από εμάς αλλά καλά είναι να προσέχουμε και σωστά πράττεις με την μικτή ασφάλεια.
Έχω βάλει και τις δύο οικονομικές, την anytime την χρησιμοποίησα κιόλας και ήταν εξυπηρετικοί τώρα έχω την Hellas Direct και ελπίζω να μην μάθω πότε.
Δες
1ον) το συνολικό ποσό ασφάλισης να ταιριάζει με τα λεφτά που έδωσες, μόνο η anytime από τις δύο με έξτρα κόστος (μικρό) ανεβάζει το κεφάλαιο.
2ον) το ποσό απαλλαγής να είναι το μικρότερο δυνατόν και διάβασε στα ψιλά γράμματα αν αυτό το ποσό στο δίνει για συνεργάτες της ασφαλιστικής ή για όπου θες
3ον) Η θραύση κρυστάλλων τι ποσό έχει και με τι απαλλαγή
4ον) Τα φυσικά φαινόμενα αν καλύπτονται και με τι ποσόν -
Προσπάθησα να πάρω προσφορά από τη Helas Direct για το δικό μου (Puma), και έβγαζε μήνυμα πως δεν μπορεί να το καλύψει (πέραν της βασικής) λόγω αξίας. Η Anytime ήταν η πιο οικονομική που βρήκα.
Όπως γράφει παραπάνω ο φίλος yem, προσοχή να καλύπτει όλο το ποσό της αξίας του αυτοκινήτου, δηλαδή όσο το πήρες νέο.
Ασφάλεια καινούργιου renault clio