-
@lap said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
@antonmone said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Δεν τον ξέρω τον Diego φυσικά αλλά μακάρι να έχει όχι τα φράγκα που λέτε αλλά ακόμα περισσότερα είναι μαγκιά του αν έχει οικονομική άνεση και έχει και τις απόψεις του και την κοσμοθεωρία του.
Χαχαχα...
Σαν να λέμε διαιτολόγος 200 κιλά.
Antonmore, το επίπεδο του diego οδηγεί στην αντιμετώπιση από πολλούς με σκληρό τρόπο. Ο τύπος είναι άκρως προκλητικος με τους υπόλοιπους ενώ απαιτεί να μην είναι οι άλλοι με αυτόν. Δες την υπογραφή του..... Αυτό δεν θα το έλεγε κανείς αριστερός. Κανείς αριστερός δεν χλευάζει τον αγώνα διαβίωσης ενός ανθρώπου.
Ο Ντιέγκο μου θυμίζει κάτι κολεγιοπαιδα που έχω γνωρίσει, οποία σύμπτωσης με την ίδια ρητορική απαξίωσης του διαλόγου και της δημοκρατίας.
Ας μείνουμε έστω στο όριο της λεκτικής πρόκλησης χωρίς βρισιές και αναφορές σε οικογένειακες καταστάσεις κλπ.Άλλο οι λεκτικές υπερβολές που κάνουμε όλοι σε μικρό η μεγάλο βαθμό και άλλο οι προσωπικές αναφορές ειδικά αν αυτές γίνονται με τα κριτήρια,τις ιδέες και το σκεπτικό που έχει ο καθένας.
Να είσαι σίγουρος ότι αν σε αποκαλέσει κάποιος τσουτσέκι η οτιδήποτε άλλο θα πω ακριβώς τα ίδια.Εσυ αν και όπως σου είπα τώρα με αφορμή τα προηγούμενα ,απλά προσπαθείς να κανείς διάλογο με κάποιον που απλά δεν θέλει και είναι λίγο οξύμωρο αλλά έχει πλάκα. -
Πάντως στο κάπιταλ που επιτρέπονται σχόλια, γίνεται χαμός από το βρίσιμο...
Μαθαίνω και στα κανάλια...
Είπε και ο Κασσελάκης για μηδενικό φόρο μέχρι τις 10000, βλέπω μετά τις ευρωεκλογές νταβαντούρι...
Επίσης είδα ότι η κ. Εισαγγελέας του Α.Π. έχει καλέσει κάτι βουλευτές των Σπαρτιατών, διότι λέει εξαπάτησαν τους ψηφοφόρους γιατί ήταν του Κασιδιάρη...
Αυτό με την εξαπάτηση άραγε παίζει και αλλού...
Απλά η ουσία είναι η έκθεση Πισσαρίδη και άλλων τέτοιων άσχετων με την πραγματικότητα θεωρητικών που λένε ότι πρέπει να κλείσουν οι ΕΕ και έτσι το κράτος να έχει να κάνει μόνο με εταιρείες.
Μετά σου λέει τις εταιρείες θα τις ελέγχουν οι ορκωτοί των μεγάλων πολυεθνικών και έτσι θα κλείσουν και τις εφορίες....
Σας είπα, ότι ο Κούλης τα κάνει αυτά για να χτυπήσει σε βάαααααθος χρόνου το μεγάλο και σπάταλο κράτος...
Αχ ρε Τζήμερε, Αθανάσιος Διάκος και εσύ...
Για ιδές καιρό που διάλεξε
ο Χάρος να σε πάρει
τώρα που σκίζουν τους ΕΕ
και βγάζουν το τομάρι...Μου το έστειλε καλός φιλελεύθερος (πραγματικός όχι γιαλαντζί σαν τον Κούλη) φίλος...
-
Ο Κυριάκος έχει ζοριστεί και μαζεύει λεφτά. Για μείωση Δημοσίου και κρατικών δαπανών βέβαια, ούτε λόγος.
Θα δούμε στην πορεία γιατί έχει ζοριστεί. Για επιδόματα για το ρεύμα το χειμώνα? Για κάνα Market pass που έχει εξαγριωθεί ο κόσμος με την ακρίβεια? Για αποζημιώσεις στη Θεσσαλία?
Κάπου θέλει να ρίξει φράγκα, κάτι βλέπει στις δημοσκοπήσεις που δεν του αρέσει και αγχώθηκε. Αυτά με τον κεφαλικό φόρο στους ΕΕ είναι κινήσεις πανικού, καταλαβαίνει ότι θα φάει κράξιμο, αλλά τον έχουν πάρει από κάτω οι εξελίξεις και θόλωσε.
Κάνει μπαμ εντωμεταξύ ότι δε βρίσκει ούτε ένα άτομο από το κόμμα έστω και για στοιχειώδη μετασχηματισμό της κυβέρνησης. Δε θέλει κανείς να συμμετάσχει. Με τους ίδιους θα τη βγάλει την 8ετία.
Ισχυροποιήθηκε πολύ και ήρθε η ώρα να κοντύνει. Όχι από την αριστερά βέβαια, από μέσα θα φάει δάγκωμα. Η αντιπολίτευση μέχρι να καταλάβει τι της γίνεται, θα έχει εκλέξει νέο αρχηγό η ΝΔ και θα κερδίσει και τις επόμενες εκλογές
-
@lap said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Δεν τον ξέρω τον Diego φυσικά αλλά μακάρι να έχει όχι τα φράγκα που λέτε αλλά ακόμα περισσότερα είναι μαγκιά του αν έχει οικονομική άνεση και έχει και τις απόψεις του και την κοσμοθεωρία του.
Χαχαχα...
Σαν να λέμε διαιτολόγος 200 κιλά.
Antonmore, το επίπεδο του diego οδηγεί στην αντιμετώπιση από πολλούς με σκληρό τρόπο. Ο τύπος είναι άκρως προκλητικος με τους υπόλοιπους ενώ απαιτεί να μην είναι οι άλλοι με αυτόν. Δες την υπογραφή του..... Αυτό δεν θα το έλεγε κανείς αριστερός. Κανείς αριστερός δεν χλευάζει τον αγώνα διαβίωσης ενός ανθρώπου.
Ο Ντιέγκο μου θυμίζει κάτι κολεγιοπαιδα που έχω γνωρίσει, οποία σύμπτωσης με την ίδια ρητορική απαξίωσης του διαλόγου και της δημοκρατίας.
Ας μείνουμε έστω στο όριο της λεκτικής πρόκλησης χωρίς βρισιές και αναφορές σε οικογένειακες καταστάσεις κλπ.Άλλο οι λεκτικές υπερβολές που κάνουμε όλοι σε μικρό η μεγάλο βαθμό και άλλο οι προσωπικές αναφορές ειδικά αν αυτές γίνονται με τα κριτήρια,τις ιδέες και το σκεπτικό που έχει ο καθένας.
Να είσαι σίγουρος ότι αν σε αποκαλέσει κάποιος τσουτσέκι η οτιδήποτε άλλο θα πω ακριβώς τα ίδια.Εσυ αν και όπως σου είπα τώρα με αφορμή τα προηγούμενα ,απλά προσπαθείς να κανείς διάλογο με κάποιον που απλά δεν θέλει και είναι λίγο οξύμωρο αλλά έχει πλάκα.Καλέ μου @vagkirk, δεν συμφωνώ με τον @andya3 και με τον χαρακτηρισμό του, αλλα για να καταλάβεις τι κατάσταση θα σου πω το εξης.
Σκέψου να γράφεις την οπτική σου και άποψη σου και εγώ να ποσταρω από κάτω περιγράφοντας όσα έγραψες αναφερόμενος σε Αντουανετες, υπαλληλακια της Ευρώπης. Θα σου άρεσε;
Είναι ένας έμμεσος τρόπος να σου πω πως είσαι ένα τσουτσέκι των συμφερόντων, αλλά να μη φάω ban.
Αλλά πέρα απο αυτά, πως μπορούμε να δεχτούμε τον όρο αριστερός για κάποιον που ειρωνεύεται την εργασία και την ποιότητα ζωής κάποιου εργαζομένου που απλά έχει μια διαφορετική άποψη για την πολιτική;
Με συγχωρείς αλλά αυτο δεν είναι η λεγόμενη ηθική της αριστεράς. Αυτο είναι ακρότητα μη πω τίποτα άλλο, με περιτύλιγμα ουμανισμού.
Συμφωνώ με τον @andya3 ότι τέτοια επιχειρήματα χωρίς την επίκληση της επιστήμης και των δεδομένων, αλλά και τέτοια ειρωνία στην ουσία καταστρέφουν την λεγόμενη αριστερή πολιτική οπτική. Ο andya3 νομίζει είναι δεξιός..... Άστον αυτόν για αργότερα.
Ο μέσος, αυτοδημιούργητος άνθρωπος γελάει με αυτά τα τσιτατα ενώ θα ήθελε να δει ηρεμία, δεδομένα, λύσεις ώστε να συζητήσει κάποιες αριστερές οπτικές στην πολιτική.
-
Ο Στέφανος πήγε στον Κυριάκο. Ο Στέφανος δεν ήξερε πώς να κάτσει στον καναπέ. Πήγε και έβαλε ο Κυριάκος δύο μεγάλα μαξιλάρια στην πλάτη του καναπέ και ο Στέφανος δεν χωρούσε.
Πάλι καλά δεν έβαλαν μπίλιες στο πάτωμα.
-
@ektoras said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Πέρα από την κακή συνήθεια (κατά δήλωση σου) να τρως τα νύχια σου, που εκτός από ανθυγιεινό, δηλώνει και ψυχολογικά προβλήματα, έχεις άλλη μια κακή συνήθεια, βιάζεσαι και επιμένεις.
‘’ Φύσει γαρ άνθρωπος, ό βούλεται, τούτο και οίεται’’ ΙΟΥΛΙΟΣ ΚΑΙΣΑΡΑΣ
Θα μου πεις τελικά;;;;. Ποιο βιβλίο να διαβάσω;;;;;
Θέλω να μάθω. Ποιο βιβλίο κάνει αναφορές σε αυτά που αναφέρεσαι....
Με ενδιαφέρει το θέμα.
-
Όταν λείπω χάνω τις καλύτερες φάσεις
-
https://www.efsyn.gr/ellada/koinonia/409970_agria-epithesi-fasiston-se-treno-toy-isap
Τις τελευταίες μέρες κάναμε γαργάρα ότι η επέτειος της δολοφονίας των χρυσαυγιτων που είχε γίνει στο Νέο Ηράκλειο (και εκφράζουμε τη συμπαράστασή μας στις μανάδες τους) έγινε αφορμή για να μαζευτούν φασίστες κι ακροδεξιοί από παντού στην Αθήνα.
Πάλι καλά που τους έχει γίνει κολαούζος η αστυνομία και δεν τους αφήνει σε χλωρό κλαρί. -
Θα συμφωνήσω κι εγώ. Τα καλύτερα τα χάνω πάντα. Βέβαια δεν έχω συνηθίσει τον Άντυ να υβρίζει και μια περιέργεια την έχω.
-
Εσυ που είσαι και πιο μεγάλος δεν νομίζεις ότι πάει πολυ να αποκαλείς τσουτσέκι κάποιον που δεν γνωρίζεις και να κρίνετε κάποιον επειδή έχει διαφορετικές απόψεις η που νομίζετε ότι για να είναι συνεπής σε αυτά που πιστεύει πρέπει να ζητιανεύει στα Χαυτεία η να καθαρίζει τζάμια στη Χαμοστέρνας;
Κανείς δεν συμφωνεί σε όλα με κάποιον αλλά υπάρχουν και όρια,κρατήστε ένα επίπεδο ρε παιδιά τουλάχιστον αν δεν δέχεστε προσωπικές υβριστικές επιθέσεις!Άλλο πράγμα η άποψη και άλλο πράγμα η μόνιμη πρόκληση με στόχο να γίνει τζέρτζελος το φόρουμ.
Και όταν υπάρχει μονίμως πρόκληση σε γραπτά (όχι απόψεις) από συγκεκριμένα μέλη τότε δεν βλέπω το λόγο, γιατί κάποια άλλα μέλη να υποχρεώνονται να είναι τα ευγενικά καλόπαιδα που θα εκφράζουν όμορφες απόψεις.
Προσωπικά όταν προκαλούμαι θα απαντώ καταλλήλως και ας με διαγράψει από το φόρουμ. Δεν θα βάλω και μαύρη πλερέζα αν ο γνωστός κύριος Admin με αποβάλει δια παντός.
-
- Όπως έχω ξαναγράψει, ας προτείνουν οι κυβερνόντες, σε όλους τους ελεύθερους επαγγελματίες, όσοι θέλουν να προσληφθούν στο δημόσιο με τον βασικό μισθό
Αυτό θα είχε μεγάλο ενδιαφέρον. Τι ποσοστό αυτών θα δεχόταν?
-
Από προσωπικό δείγμα , για την τελευταία προκήρυξη μηχανικών που έβγαλε πριν κανένα οκτάμηνο , πρέπει να έκανε χαρτιά ( σοβαρά , όχι απλά να συμπληρώσεις τα κουτάκια στη σελίδα του ασεπ ), περίπου το 80% των μηχανικών ( στην ηλικία που συναναστρέφομαι , τώρα αν κάποιος είναι 5 χρόνια πριν τη σύνταξη , σιγά μην έκανε....). "Πυρετός" διορισμού είχε πέσει, έκαναν χρυσές δουλειές τα γραφεία που σου κάνουν την αίτηση....
-
@civil357 said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Από προσωπικό δείγμα , για την τελευταία προκήρυξη μηχανικών που έβγαλε πριν κανένα οκτάμηνο , πρέπει να έκανε χαρτιά ( σοβαρά , όχι απλά να συμπληρώσεις τα κουτάκια στη σελίδα του ασεπ ), περίπου το 80% των μηχανικών ( στην ηλικία που συναναστρέφομαι , τώρα αν κάποιος είναι 5 χρόνια πριν τη σύνταξη , σιγά μην έκανε....). "Πυρετός" διορισμού είχε πέσει, έκαναν χρυσές δουλειές τα γραφεία που σου κάνουν την αίτηση....
Λογικό είναι αυτό που αναφέρεις.
Το ερώτημα είναι : Θα πήγαινε κανένας για τον βασικό μισθό (780?) και σταθερό για καμιά δεκαετία?
Γιατί με βάση τις δηλώσεις τους, αυτό είναι το εισόδημα τους τα τελευταία χρόνια.... -
Δεν είπε κανείς ότι το ελεύθερο επάγγελμα δεν είναι δύσκολο.
Άλλη έννοια η δυσκολία και άλλη η φοροδιαφυγή.
Αυτό που λέμε είναι πως οι ε.ε επιλέγουν αυτό το επάγγελμα για κάποιους λόγους και πολλοί από αυτούς λόγω της θεωρίας πως στην πράξη "δεν θα πληρώνεις φόρο και δεν θα έχεις συνεταίρο το κράτος στα έσοδα σου."
Τελικά, το ίδιο σκέφτονται πολλοί και ο πληθυσμός τους οδηγεί σε έντονο ανταγωνισμό που πολλοί δεν αντέχουν σε πολλά επίπεδα κάτι που είναι φυσικό για έναν άνθρωπο, μιας και η πίτα μιας αγοράς είναι συγκεκριμένη.
Οπότε για κάποιους κλάδους μόλις βρεθεί η ευκαιρία για μια πιο χαλαρή και λιγότερο στρεσογόνα θέση εργασίας, είναι προτιμότερη ακόμα και αν έχουν μικρότερα έσοδα.
-
Δική μου παρατήρηση. Με αρκέτα παραδείγματα...
Ζευγάρι μισθωτοί και οι δυο. Γύρω στα 800 ο καθενας. Γενικά σφικτό το ζωνάρι να βγει ο μήνας.
Ε.ε. και οι δυο. Κάτω απο 8-9χιλ εισόδημα ο καθένας. Απλά δεν υπάρχει σύγκριση στην καθημερινότητα τους με τους άλλους.
Συμπέρασμα?...
-
@gtsartsal said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
- Όπως έχω ξαναγράψει, ας προτείνουν οι κυβερνόντες, σε όλους τους ελεύθερους επαγγελματίες, όσοι θέλουν να προσληφθούν στο δημόσιο με τον βασικό μισθό
Αυτό θα είχε μεγάλο ενδιαφέρον. Τι ποσοστό αυτών θα δεχόταν?
Τεράστιο σίγουρα.
Ενδιαφέρον θα είχε να μαθαίναμε και το ποσοστό των ΔΥ που την έκαναν από την σιγουριά για να μεγαλουργήσουν σαν ΕΕ.
Ξέρεις πόσα καταστήματα από αυτά που τα βλέπουμε ανοικτά έχουν κλείσει και δεν το ξέρουν;
Πόσοι είναι κοντά στη σύνταξη και τα κρατάνε όπως όπως. -
Συγγνώμη ρε παιδιά νομίζετε ότι η πλειοψηφία των μηχανικών ( για αυτούς ξέρω ) , ότι έχουν δουλειά και κονομάνε;
Όχι, ειλικρινά το επάγγελμα έχει υποστεί τεράστιο πλήγμα. Από τα εργοτάξια που προφασιζόμενα τα 15 ετίας μνημόνια , έριξαν τις τιμές ( οι ώρες μπορεί και να αυξήθηκαν) , την οικοδομή που ούτε τώρα πήρε σοβαρά μπροστά, μέχρι την παντελή αδιαφορία του επιμελητηρίου μας σε επαγγελματικά και εργασιακά θέματα, ο κλάδος υποφέρει. Υπάρχουν και οι εξαιρέσεις , εννοείται, αλλά πλούσιοι , γίνονται πλέον ελάχιστοι από το επάγγελμα.
Όσους ξέρω που τους πήραν στην προκήρυξη , ειλικρινά πήγαν τρέχοντας. Προσωπικά , δεν έκανα χαρτιά για λόγους βιοπορισμού , εκεί "βγήκα" από τον αντουανετισμό μου και σκέφτηκα καλά πως θα τη βγάλουμε; Επίσης , ειλικρινά μου αρέσει η δουλειά μου, τελικά.
Αλλά , το αύριο που μου ξημερώνει επαγγελματικά δε το γνωρίζω. Δε μου αρέσουν τα προσωπικά παραδείγματα , υπήρξε, όμως χρονιά επί κατρούγκαλου , στην οποία το 80% της εργασίας μου σε ένα έτος πήγε υπέρ πίστεως και πατρίδας. Κοινώς όπως είπα και στο λογιστή μου τότε , ρε φίλε, πες μου , μην πάρεις άλλη δουλειά , προειδοποίησέ με , πήγαινε βόλτα , καμία εκδρομή , δούλεψε το 20% , τα ίδια ακριβώς, θα σου μείνουν στο τέλος.... Εκείνη την αποφράδα μέρα του Ιουλίου , δε την ξεχνάω εύκολα....
Και σου λέει μετά ο Λαπ, ότι διάλεξες επάγγελμα στα 27 σου , επειδή θα βγάλεις μαύρα, που ο λογιστής μου ήταν ( και είναι ) αυτός που έκανε τη φορολογική στους γονείς μου για 20ευρώ ( δε ξέρω πόσα....). Που το κράτος μου παρακρατά 20% φόρο (στα τιμολόγια), που μου βάζει 100% προκαταβολή φόρου, που κόβω τιμολόγια, αποδίδω ΦΠΑ και φόρο και έχω απλήρωτο λογαριασμό τους που πάει για την τριετία το χειμώνα. Νοιάστηκε πως θα πληρώσω τη συνάδελφο που έχω στο γραφείο; Που πριν δύο χρόνια , έβγαλε ενίσχυση μικρομεσσαίων επιχειρήσεων και τελικά έπρεπε να είχα από 8 εργαζόμενους και πάνω , για να ενταχθώ!!!!! Γράψε ρε μπαγλαμά ότι θα ενισχύσω τα μεγάλα μελετητικά γραφεία , τι μικρομεσσαία επιχείρηση μου γράφεις; δούλεμα στα μούτρα σου!
Λάθος και που τα γράφω, τα προσωπικά, τα είπα και ηρέμησα...
Και ένα τελευταίο, έχει κανένα εξάμηνο , που κλιμάκιο ηλ. εγκλήματος με εκπροσώπους των εταιριών σχεδιαστικών προγραμμάτων , βγαίνει έφοδο σε τεχνικά γραφεία. Το "κουστούμι" δεν είναι μικρό , αλλά από την άλλη τα αυθεντικά προγράμματα είναι πανάκριβα! Σε "μικρό" συνάδελφο , τον έκλεισε οριστικά το κλιμάκιο έτσι και μπει και με το νέο νόμο , αν τα αγοράσεις ( από το λίπος σου) και τα περάσεις έξοδα , εκείνη τη χρονιά θα φάς και ένα ξεγυρισμένο φορολογικό χαστούκι! Μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα!
Τέλος , αρχίζω να πιστεύω τη θεωρεία του ταξιδευτή , θέλουν να μειώσουν τον αριθμό των αυτοαπασχολούμενων, ο συριζα μας το είχε πει τότε στα μούτρα μας και είχε φέρει το τυράκι με τις ικε ( έπαιρναν και μπόνους στα τυχόν επιδοτούμενα προγράμματα οι ικε) , τώρα τα έκοψαν αυτά και φορολογικά τις ικε τις επιβάρυναν ( αλλά λογιστικά δεν κατέχω).
-
@civil357 said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Και σου λέει μετά ο Λαπ, ότι διάλεξες επάγγελμα στα 27 σου , επειδή θα βγάλεις μαύρα, που ο λογιστής μου ήταν ( και είναι ) αυτός που έκανε τη φορολογική στους γονείς μου για 20ευρώ ( δε ξέρω πόσα....). Που το κράτος μου παρακρατά 20% φόρο (στα τιμολόγια), που μου βάζει 100% προκαταβολή φόρου, που κόβω τιμολόγια, αποδίδω ΦΠΑ και φόρο και έχω απλήρωτο λογαριασμό τους που πάει για την τριετία το χειμώνα. Νοιάστηκε πως θα πληρώσω τη συνάδελφο που έχω στο γραφείο; Που πριν δύο χρόνια , έβγαλε ενίσχυση μικρομεσσαίων επιχειρήσεων και τελικά έπρεπε να είχα από 8 εργαζόμενους και πάνω , για να ενταχθώ!!!!! Γράψε ρε μπαγλαμά ότι θα ενισχύσω τα μεγάλα μελετητικά γραφεία , τι μικρομεσσαία επιχείρηση μου γράφεις; δούλεμα στα μούτρα σου!
Ελπίζω ο χαρακτηρισμός να είναι για κάποιον μπαγλαμά και όχι για εμένα, αν και έχω συνηθίσει τις ύβρεις. Τα μέτρα αυτά που σε επιβαρύνουν πάρθηκαν μέσα στην κρίση, τα οποία μέτρα μας τα επέβαλε η τρόικα η οποία σε ανάλυση της έφριξε από την φοροδιαφυγή στον κλάδο των ε.ε. καθώς ήταν ο υψηλότερος της ευρωζώνης και με κάποιον τρόπο η χώρα έπρεπε να πληρώσει κάποιες δόσεις δανείων.
Συνεπώς όταν πολλοί ε.ε ξεκίνησαν πριν την πτώχευσης μας, δεν ήξεραν ότι θα είχαν να αντιμετωπίσουν τέτοια φορολογικά εργαλεία από το κράτος.
Να υπήρχε και άλλος σκοπός πέρα από την καταπολέμηση της φοροδιαφυγής, να τον δεχτώ, αλλά πίστεψέ με, οι περισσότεροι ε.ε που ξεκίνησαν και πριν την κρίση αλλά και μερικοί την περίοδο αυτήν, αυτό σκέφτονται. Μετά βλέπουν την όντως υπαρκτή δυσκολία του ανταγωνισμού σε μια μικρή πίτα τζίρου και αλλάζουν πορεία.
50 ευρώ είναι η ταρίφα στην φορολογική δήλωση
-
@lap , μα δεν κολλάει από τα συμφραζόμενα ότι σε έβρισα, όπως φαντάζομαι να καταλαβαίνω σωστά το "έχω συνηθίσει τις ύβρεις" , δεν απευθύνεται σε εμένα, δε θυμάμαι να έβρισα ποτέ κανένα ( ελπίζω δηλαδή...).
-
@spi_duster said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Θα συμφωνήσω κι εγώ. Τα καλύτερα τα χάνω πάντα. Βέβαια δεν έχω συνηθίσει τον Άντυ να υβρίζει και μια περιέργεια την έχω.
Προφανώς είναι ειρωνικό το σχόλιο σου έτσι;
Δεν θυμάσαι που είχε πει πούστη με απίστευτα προσβλητικά σχόλια το μέλος @alejandro αν δεν κάνω λάθος - πριν μερικούς μήνες και τον οδήγησε στην έξοδο απο το φόρουμ ;
Δεν έχει ξαναγράψει ο άνθρωπος απο τότε.
Απο τότε φυσικά συμμαζέυτηκε - όπως φαίνεται υποκριτικά με βάση το χθεσινό άν και δεν είδα τι ειπώθηκε και με ποιον - αλλά παρέμεινε αιχμηρά ειρωνικός και προσβλητικός χωρίς όμως βαριούς χαρακτηρισμούς το οποίο προσωπικά δεν με χαλάει , και διάλογο κάνω και συμφωνώ ακόμη και σε κάποια πράγματα μαζί του.
@storm said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Εσυ που είσαι και πιο μεγάλος δεν νομίζεις ότι πάει πολυ να αποκαλείς τσουτσέκι κάποιον που δεν γνωρίζεις και να κρίνετε κάποιον επειδή έχει διαφορετικές απόψεις η που νομίζετε ότι για να είναι συνεπής σε αυτά που πιστεύει πρέπει να ζητιανεύει στα Χαυτεία η να καθαρίζει τζάμια στη Χαμοστέρνας;
Κανείς δεν συμφωνεί σε όλα με κάποιον αλλά υπάρχουν και όρια,κρατήστε ένα επίπεδο ρε παιδιά τουλάχιστον αν δεν δέχεστε προσωπικές υβριστικές επιθέσεις!Άλλο πράγμα η άποψη και άλλο πράγμα η μόνιμη πρόκληση με στόχο να γίνει τζέρτζελος το φόρουμ.
Και όταν υπάρχει μονίμως πρόκληση σε γραπτά (όχι απόψεις) από συγκεκριμένα μέλη τότε δεν βλέπω το λόγο, γιατί κάποια άλλα μέλη να υποχρεώνονται να είναι τα ευγενικά καλόπαιδα που θα εκφράζουν όμορφες απόψεις.
Προσωπικά όταν προκαλούμαι θα απαντώ καταλλήλως και ας με διαγράψει από το φόρουμ. Δεν θα βάλω και μαύρη πλερέζα αν ο γνωστός κύριος Admin με αποβάλει δια παντός.
Δηλαδή ο Andy και άλλα μέλη της ίδιας ας το πω φιλοσοφίας δεν είναι μόνιμα προκλητικά σε γραπτά προς τον @diego1960 ή τον @piliourits ή και εμένα αρκετές φορές , πρέπει δηλαδή να αρχίσουμε όλοι να κατεβάζουμε γαμωσταρίδια.
Δεν πάει έτσι κατα την άποψη μου , παρά τις διαφωνίες μας μπορούμε να κρατήσουμε ένα πολιτισμένο σχετικά επίπεδο , άσε που πιστεύω πως απο κοντά θα είχε πολύ πλάκα και θα ήμασταν όλοι μια ωραία ζωντανή παρέα.
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2