-
https://twitter.com/AlexisDaloumis/status/1552739704738664448?s=20&t=eXWpy3VRP2FsexB1oS65LA
Επειδή το filotimo υπάρχει μόνο στα Ελληνικά και δεν μεταφράζεται σε άλλες γλώσσες και είμαστε ορθόδοξοι Χριστιανοί κι απόγονοι του Πλάτωνος και του Αριστοτέλους.
-
@realzeus said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
@vagkirk said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
@spiros-0 said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Fuel pass 2 , ανοίγει σήμερα!
Σοβιετια αλλά ελληνικά όπου όμως τα δελτία αντικαθίσταται από smartphone με NFC για να πάρεις το μέγιστο της επιδότησης.
80 με nfc , 65 χωρίς.
Τι απίστευτα ηλίθιος διαχωρισμός είναι αυτός δεν μπορώ καταλάβω με τίποτα.
Δηλαδή αν τα βάλεις στο λογαριασμό σου και χρησιμοποιήσεις την φυσική χρεωστική σου έχεις ποινή!
Αλήθεια δούλεψε σε κανένα το προηγούμενο Fuelpass μέσω smartphone τελικα;ναι δουλεψε κανονικα με NFC και alpha bank.
Στην προηγούμενη αίτηση έδινε επιλογή μόνο για Alpha ή viva wallet αν θυμάμαι.
Αν δεν έχεις λογαριασμό στην Alpha θα δουλέψει;Λογικά και σε αυτήν το ίδιο θα είναι. Δεν είχα ούτε Alpha, ούτε Viva. Άνοιξα ένα Viva, δεν χρειάστηκε καν να ανοιχτεί κανονικός λογαριασμός, ήταν ένας ειδικός μόνο για το Fuel Pass (πολύ πιο απλή διαδικασία). Ο λόγος που δίνουν περισσότερα χρήματα μέσω άυλης κάρτας είναι γιατί έτσι σίγουρα θα πάνε για καύσιμα. Όταν τα βάζουν στην τράπεζα μπορεί να χρησιμοποιηθούν αλλού και αυτό δεν το θέλουν. Οπότε δίνουν κίνητρο για να τα πάρεις μέσω άυλης κάρτας και να τα καταναλώσεις σε καύσιμα (όπου οι φόροι θα πάνε πάλι στο Κράτος). Η διαδικασία προσωπικά με δυσκόλεψε, γιατί είμαι άσχετος από όλα αυτά. Η γραμμή εξυπηρέτησης της Viva όμως ήταν πολύ βοηθητική και έβγαλα άκρη τελικά. Φαντάζομαι τώρα που ξέρω (την ξέρω άραγε;) την διαδικασία, θα μου φανεί πιο απλό.
Ακριβως αν στα δωσουν στην καρτα μπορεις να τα χρησιμοποιησεις μονο για καυσιμα, και πανω απο τα μισα χρηματα θα τα παρουν πισω ως φορο οταν αγορασεις καυσιμα.
-
Καλά το πάει ο Μητσοτάκης.
Ποιοι κρύβονται πίσω από το παρακάτω "μακελειό"; Και ποιοι θα μπούνε σε αυτούς τους χώρους; Και πόσες προσλήψεις νέου προσωπικού θα γίνουν; Έχω πληροφορίες από μέσα, αλλά δεν μπορώ να αποκαλύψω τίποτα.
https://bizness.gr/xekina-to-2023-i-ependysi-the-grid-sto-proin-akinito-tis-kodak-sto-maroysi/
Φυσικά Ρώσσοι δεν κρύβονται πίσω από αυτά. Αυτοί δεν δίνουν ούτε στη μάνα τους. Και αυτή στην πείνα την έχουν, με ένα φακιόλι στο κεφάλι.
-
@johnny-0 said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
@realzeus said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
@spiros-0 said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Fuel pass 2 , ανοίγει σήμερα!
Σοβιετια αλλά ελληνικά όπου όμως τα δελτία αντικαθίσταται από smartphone με NFC για να πάρεις το μέγιστο της επιδότησης.
80 με nfc , 65 χωρίς.
Τι απίστευτα ηλίθιος διαχωρισμός είναι αυτός δεν μπορώ καταλάβω με τίποτα.
Δηλαδή αν τα βάλεις στο λογαριασμό σου και χρησιμοποιήσεις την φυσική χρεωστική σου έχεις ποινή!
Αλήθεια δούλεψε σε κανένα το προηγούμενο Fuelpass μέσω smartphone τελικα;ναι δουλεψε κανονικα με NFC και alpha bank.
Στην προηγούμενη αίτηση έδινε επιλογή μόνο για Alpha ή viva wallet αν θυμάμαι.
Αν δεν έχεις λογαριασμό στην Alpha θα δουλέψει;Λογικά και σε αυτήν το ίδιο θα είναι. Δεν είχα ούτε Alpha, ούτε Viva. Άνοιξα ένα Viva, δεν χρειάστηκε καν να ανοιχτεί κανονικός λογαριασμός, ήταν ένας ειδικός μόνο για το Fuel Pass (πολύ πιο απλή διαδικασία). Ο λόγος που δίνουν περισσότερα χρήματα μέσω άυλης κάρτας είναι γιατί έτσι σίγουρα θα πάνε για καύσιμα. Όταν τα βάζουν στην τράπεζα μπορεί να χρησιμοποιηθούν αλλού και αυτό δεν το θέλουν. Οπότε δίνουν κίνητρο για να τα πάρεις μέσω άυλης κάρτας και να τα καταναλώσεις σε καύσιμα (όπου οι φόροι θα πάνε πάλι στο Κράτος). Η διαδικασία προσωπικά με δυσκόλεψε, γιατί είμαι άσχετος από όλα αυτά. Η γραμμή εξυπηρέτησης της Viva όμως ήταν πολύ βοηθητική και έβγαλα άκρη τελικά. Φαντάζομαι τώρα που ξέρω (την ξέρω άραγε;) την διαδικασία, θα μου φανεί πιο απλό.
Ακριβως αν στα δωσουν στην καρτα μπορεις να τα χρησιμοποιησεις μονο για καυσιμα, και πανω απο τα μισα χρηματα θα τα παρουν πισω ως φορο οταν αγορασεις καυσιμα.
Σωστά τα λέτε και οι δύο, αλλά τι ποσοστό των δικαιούχων έχει την δυνατότητα να το κάνει αυτό;
Εγώ δεν πιστεύω να είναι πάνω από 25-30% .
Γι'αυτό λέω και δελτίο καυσίμων είναι καθώς σε υποχρεώνει σαν ραγιάς να σταθείς στην ουρά της ηλεκτρονικής πλατφόρμας και κουτσουρεμενο είναι για την μεγάλη πλειοψηφία που δεν έχει πρόσβαση είτε λόγω ηλικίας είτε λόγω συσκευής στην διαδικασία μέσω NFC.
Τέλος πάντων μην μιζεριαζουμε , ας κλείσουμε με το μοτό της ημέρας
"Πόσα να δώσει και τι άλλο να κάνει πια και αυτός ο έρμος ο Μητσοτάκης" -
@storm said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
@spi_duster said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Ευτυχως που δουλευω αρκετα ολη μερα. Ευτυχως που μετα αραζω για να πινω το ποτακι μου. Γιατι σα διαβασα μερικα ωραια εδω μεσα καταλαβα γιατι δεν φτιαχνουμε ουτε πηλινα πλεον σαν χωρα. Ακομη και τη λασπη που την εχουμε μπολικη, για αλλο λογο την χρησιμοποιουμε...
Πραγματικά θέλω να βρω απάντηση σε μία απορία που έχω. Πως γίνεται ρε φίλε, πραγματικά να υπάρχουν μέλη που να είναι on line στο φόρουμ 24 ώρες το 24ωρο και να περιμένουν στην γωνία για να γράψουν κάτι;
Δεν εργάζονται; Πίσω από προφίλς κρύβονται δύο ή τρία άτομα; Προσωπική ζωή δεν έχουν; Δεν κοιμούνται; Τι στο διάολο γίνεται εδώ μέσα;
Εγώ με το ζόρι καταφέρνω να γράψω δύο το πολύ τρία ποστ την ημέρα και ούτε διακοπές είμαι, ούτε σε ξαπλώστρα να το ξύνω και να έχει ματώσει.
Έχω ξυπνήσει στις 6 το πρωί, πίνω καφέ και σε λίγο την κάνω για το μεροκάματο του τρόμου.
Πείτε μου το τρόπο να κάθομαι, να βγάζω λεφτά και να γράφω συνέχεια στο φόρουμ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Πάντως απο την συμμετοχή σου απο την μέρα που δειχνει να γράφτηκες στο φορουμ εχεις περιπου 148 ποστ / μηνα !!!!
Εγώ που φαίνεται να είμαι και 3 χρόνια παλιότερος έχω 23 ποστ / μήνα.Οπότε...ΞΥΣΤΑ ΜΕ ΓΚΑΖΜΑ storm μου!
Youtube Video(Ελπίζω να μου επιτρέπεις την πλακίτσα , είναι καλοπροαίρετη σε διαβεβαιώ)
-
@nasos said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Από τα οποία 36.000 τα 10.636 είναι φόρος , προκ/Λη φόρου και τέλος επιτηδεύματος.
Και αν υπολογίσω και τις εισφορές ΕΦΚΑ που είναι 5280 όλο το χρόνο, οι οποίες έχουν όμως προσφέρει περίπου 1050 ευρώ έκπτωση φόρου άρα υπόλοιπο 4200 περίπου, έχουμε καθαρό εισόδημα 21.200 περίπου, είμαστε πλούσιοι, ελίτ δεν δικαιούμαστε επιδότηση.Ο ΕΦΚΑ έχει ήδη αφαιρεθεί για να προκύψουν τα 36, δεν πρέπει να τον αφαιρείς ξανά για να βγάλεις το καθαρό.
Έχεις δίκιο , και πάλι λάθος μου .
Τελευταία εργάσιμη μέρα του μήνα για πληρωμές και άλλες προθεσμίες (καλά και αύριο εδώ θα ειμαι το πρωί , λογικά και Κυριακή καποιες ώρες) δεν τη παλεύω καθόλου , και ακόμη δεν προβλέπεται να έχω τελειώσει πριν τις 12 το βράδυ. -
Καλά το πάει ο Μητσοτάκης.
Ποιοι κρύβονται πίσω από το παρακάτω "μακελειό"; Και ποιοι θα μπούνε σε αυτούς τους χώρους; Και πόσες προσλήψεις νέου προσωπικού θα γίνουν; Έχω πληροφορίες από μέσα, αλλά δεν μπορώ να αποκαλύψω τίποτα.
https://bizness.gr/xekina-to-2023-i-ependysi-the-grid-sto-proin-akinito-tis-kodak-sto-maroysi/
Φυσικά Ρώσσοι δεν κρύβονται πίσω από αυτά. Αυτοί δεν δίνουν ούτε στη μάνα τους. Και αυτή στην πείνα την έχουν, με ένα φακιόλι στο κεφάλι.
Κι "εμείς" κάπου εκεί θα μετακομίσουμε του χρόνου. Ίσως και εκεί, δεν ξέρω.
Πολλά νέα παιδιά βλέπω στη δουλεια, κάπου 300 θέσεις εργασίας κενές και κάπου αισθάνομαι ότι έχω βάλει κι εγώ το χεράκι μου στην εταιρία εδώ και 4 χρονια για αυτό το μπουμ. Στο 11 και κάτι η ανεργία... Και δεν αυξήθηκε όταν αποσύρθηκαν τα "μέτρα covid". Και έχει και κόσμος την πολυτέλεια να φύγει από την εστίαση και να πάει σε κάτι άλλο (τι; δεν μπορώ να καταλάβω).
Ο κούλης μάλλον τα πάει χαλια αλλά νομίζω μέτρησα στην φετεινη δήλωση εισοδήματος διαφορα 20 με 21 κάποιες εκατοντάδες ευρώ τον μήνα στο φορολογητέο οικογενειακο χωρίς να έχουμε πάρει αύξηση. Οκ, στα παίρνει με τον φόρο θα μου πειςΑλλά μου αύξησε το ρεύμα...
-
Μπήκα σε μονοψήφιο αριθμό υπολειπομένων δόσεων από τις 100 δόσεις του 2015, για τα χρέη που μας φόρτωσαν ΓΑΠ και Σαμαροβενιζέλοι.
Αντίθετα στον ΕΦΚΑ, είναι μικροποσά αλλά έχουμε μέλλον ακόμα.
Στο πας δεν μπήκα. Νομίζω ότι με το ντίζελ είμαι καλά, για να τρέχω για ψίχουλα.
-
Ο Τσίπρας το 2015 βοήθησε πραγματικά και εμένα να τακτοποιήσω τα χρέη μου.
-
@asep said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Ο Τσίπρας το 2015 βοήθησε πραγματικά και εμένα να τακτοποιήσω τα χρέη μου.
Ήταν η πρώτη φορά που έγινε 100αρα ρύθμιση με τόσο ευνοικούς όρους και χαμηλό επιτόκιο.
Και εγώ όπως όλοι έβαλα τους υπέρογκους φόρους εισοδήματος που μας κληρονόμησαν τα μνημόνια.
Και πριν φύγει το 2019 έβγαλε επίσης την πολύ καλή 100 ή 120 δόσεις για τα ασφαλιστικά ταμεία, η οποία λόγω των κατακερματισμένων επαγγελματικών ταμείων , επικουρικών κλπ ήταν πολύ δύσκολο να ενοποιηθούν σε μια ρύθμιση και τράβηξε μέχρι και τέλος του 21 η ένταξη σε αυτή για κάποιους.
Δεν πρόλαβε δηλαδή ο κόσμος να ενταχθέι πριν τις εκλογές του 19 , και προς τιμήν της η νέα κυβέρνηση την συνέχισε και την βελτίωσε στα σημεία.
Εγώ δυστυχώς το κορόιδο τα πλήρωνα κανονικά εως τότε και δεν έτυχα των τεράστιων απαλλαγών μέχρι και 60-70% αν δεν κάνω λάθος σε οφειλες πριν το 2016.
Χρώσταγε ο άλλος 30-40-80κ σε ΤΕΒΕ και ΙΚΑ και πλήρωνε το 1/3 ή και λιγότερα σε 100 δόσεις και καθάριζε και έβγαζε την συνταξούλα του. -
@johanndelta said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
@criuser said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Ο Αντυα είναι σε διακοπές, ή τουλάχιστον σε μουντ διακοπών, οπότε είναι χαλαρός και σας γλεντάει εύκολα...
Κάθε είδους αριστερό...
Έλα, για μαζευτείτε τώρα γιατί θα ξεχάσουμε τις ευγένειες και δε σας βλέπω καλά. Και όχι τίποτα, είμαστε ορεξατοι αφού βακανς (εμείς οι "Γάλλοι") κάναμε...
Αντε πάλι, Fiat θα μου πεις:
...αυτά γίνονται για να μη δω από κοντά τον Πήλιο και υφανουμε το σχέδιο εκδίωξης σας από το φόρουμ μιας και ως γνωστόν έχουμε τις άκρες!
Φαντάζεστε να ήταν ακόμη δημόσια τα τρένα με τους ονομαστους χαραμοφάηδες ΟΣΕτζηδες, όλοι έχουμε γνωρίσει κάποιον, που 50 ετών ήταν και συνταξιούχοι, τί θα τραβουσαν οι επιβάτες;
Πάλι καλά που υπάρχει και η ιδιωτική πρωτοβουλία να μας ξελασπωνει!
Δεν πειράζει που ό,τι δεν παίξει στα κανάλια δεν του τάζει ο Μητσοτάκης 2χιλιαρο, και δεν παίζει στα κανάλια για να μην του τάξει...
Φαντάζεστε διακοπάρες που θα κάνουν φέτος οι αποκλεισμενοι της Αττικής Οδού με τις αποζημιώσεις;! Τι, όχι;Η πιο γρήγορη αμαξοστοιχία της Hellenic Train (ΤΡΑΙΝΟΣΕ), το περίφημο «Λευκό Βέλος» που κάνει την απόσταση Λάρισα – Αθήνα σε 2,5 ώρες ξεκίνησε με προβλήματα.
Η αμαξοστοιχία ξεκίνησε σήμερα στις 17:20 από την Αθήνα, με προορισμό τη Λάρισα. Ωστόσο, από τις 6 το απόγευμα έχει σταματήσει στο ύψος του σταθμού της Δεκέλειας, λίγο έξω από την Αθήνα, όπως μετέδωσε η ΕΡΤ.
Το συμβατικό τρένο των 19.22 ακινητοποιήθηκε και αυτό μετά από λίγη ώρα λόγω διακοπής ρεύματος.
Αποτέλεσμα ήταν εκατοντάδες επιβάτες να αναμένουν μάταια εξηγήσεις, καθώς κανείς δεν τους έχει ενημερώσει τι έχει συμβεί.
Πιθανολογείται ότι υπήρξε κάποια μηχανική βλάβη, ωστόσο, σύμφωνα με την ίδια πηγή, οι επιβάτες δεν έχουν επίσημη ενημέρωση από την ΤΡΑΙΝΟΣΕ.
Αποτέλεσμα είναι να παραμένουν εγκλωβισμένοι στο τρένο, κάτω από συνθήκες αφόρητης ζέστης καθώς ο κλιματισμός δεν λειτουργεί αφού το τρένο δεν κινείται.
Σημειώνεται δε, ότι οι συγκεκριμένοι επιβάτες έχουν πληρώσει ακριβότερα το εισιτήριο για να ταξιδέψουν πιο γρήγορα με τη συγκεκριμένη αμαξοστοιχία.
Την ίδια ώρα μεγάλη ταλαιπωρία επικράτησε στον Σταθμό Λαρίσης, καθώς το τελευταίο δρομολόγιο του τρένου με προορισμό τη Θεσσαλονίκη ακυρώθηκε λόγω βλάβης (διακοπή ρεύματος).
Ενημέρωση δεν υπάρχει εδώ και τέσσερις ώρες, και οι επιβάτες παραμένουν στο σημείο χωρίς καμία ενημέρωση για το πότε και αν θα ταξιδέψουν.
Κανείς επίσης δεν είναι σε θέση να τους ενημερώσει αν θα διανυκτερεύσουν στην Αθήνα και ποιος θα καλύψει τα έξοδα, ούτε υπάρχει και πρόβλεψη για την επιστροφή του αντίτιμου του εισιτηρίου.
Την ίδια στιγμή, η συμβατική αμαξοστοιχία που είχε μείνει έξω από τους Αγίους Αναργύρους επέστρεψε στο Σταθμό Λαρίσης με τη βοήθεια ντιζελομηχανής (καθώς η ηλεκτρική δεν λειτουργούσε), οι επιβάτες αποβιβάστηκαν και έκτοτε παραμένουν εκεί δίχως να ξέρουν τι θα γίνει.
Λίγο μετά τις 22.30 υπεύθυνοι της εταιρείας τους είπαν πως θα δρομολογηθεί ένα πούλμαν που θα τους μεταφέρει σε Λάρισα και Θεσσαλονίκη.
Ωστόσο, σύμφωνα με τους επιβάτες, όπως αναφέρει το Πρώτο Θέμα, ένα πούλμαν δεν είναι αρκετό για να μεταφέρει όλους τους επιβάτες,
Η εταιρεία δεν έχει βγάλει προς το παρόν κάποια επίσημη ανακοίνωση για την ακινητοποίηση των δύο τρένων, ούτε για το τι θα συμβεί τελικά με τους επιβάτες τους.
-
@piliourits said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Η εταιρεία δεν έχει βγάλει προς το παρόν κάποια επίσημη ανακοίνωση για την ακινητοποίηση των δύο τρένων, ούτε για το τι θα συμβεί τελικά με τους επιβάτες τους.
Αυτό δεν το έβαλες και το μεσημέρι? Πάντως η εταιρεία έχει βγάλει επίσημη ανακοίνωση από χτες τα μεσάνυχτα, οπότε το παραπάνω δεν ευσταθεί. Και φυσικά δεν ήταν σφάλμα της εταιρείας, αλλά των υποδομών...που είναι δημόσιες.
Η ανακοίνωση της εταιρείας:
"Σήμερα το απόγευμα (χθες) μια διακοπή ρεύματος στις υποδομές είχε ως αποτέλεσμα σοβαρά προβλήματα στην κυκλοφορία των τρένων που κινούνταν από τον Σταθμό Λαρίσης προς Θεσσαλονίκη και Χαλκίδα.
Τα τρένα ακινητοποιήθηκαν στη γραμμή και πραγματοποιήθηκε μεγάλη επιχείρηση για την επαναφορά των επιβατών στους Σταθμούς.
Οι περισσότεροι επιβάτες έχουν μεταφερθεί στον τελικό προορισμό τους με λεωφορεία, ενώ μέσα στην επομένη ώρα θα έχει ολοκληρωθεί η μεταφορά του συνόλου των επιβατών στους προορισμούς τους.
Όλοι έχουν αποζημιωθεί για τα χρήματα του εισιτηρίου που είχαν αγοράσει.
Η κυκλοφορία σταδιακά θα ομαλοποιηθεί καθώς η ηλεκτροδότηση στο δίκτυο δεν έχει ακόμη αποκατασταθεί.Η Hellenic Train ζητά μία ειλικρινής συγνώμη από τους επιβάτες για αυτό το ατυχές γεγονός, αν και η εταιρεία δεν ευθύνεται για την αξιοπιστία των υποδομών"
-
Για αυτά όμως φίλτατε johann δεν μου φταίει ο Κούλης, ούτε ο Βορίδης, ούτε ο Πορτοσάλτε. Νομίζω ότι σε καμιά χώρα δεν είναι λυμένα αυτά τα θέματα.
Και για να είμαι και εντός θέματος επί Μητσοτάκη είδα και καλή αύξηση στο μισθό μου και επιτέλους πήρα και εγώ ένα επίδομα που όλο άκουγα για επιδόματα και δεν ήξερα τι είναι αυτό.
Όπως βλέπεις έχω σβήσει όλο το κομμάτι των "επιλογών" ακριβώς επειδή είναι προσωπικές, και άρα εξ ορισμού σεβαστές.
Όμως να ξέρεις πως υπάρχουν πολλοί που οι ενέργειες κυριως της ΝΔουλας και των ανθρώπων της από το '09 και μετά, δεν τους επέτρεψαν να πιάσουν ένα σπίτι και να κάνουν οικογένεια. Αυτοί αυτό ΔΕΝ το επέλεξαν. Τους επιβλήθηκε.Τώρα όσοι βρέθηκαν "καλύτερα" με τον Κούλη ας κάνουν ταμείο και ας δουν αν αυτό το "καλύτερα" δεν είναι απλά μια επιστροφή του 1/10 αυτών που τους έκλεψαν προηγούμενοι αρχηγοί του ιδιου κόμματος.
Στο μεταξυ διαβάζουμε αντιαριστερους να αναγνωρίζουν στον καταληψία ότι τους ξελασπωσε με τις ρυθμισεις και αυτό μάλλον ειναι πιο σημαντικό από τις πενταροδεκαρες σε "μεγάλους" μισθούς (με τα τωρινά δεδομενα πάντα) και τα επιδόματα του Κούλη. -
-
(Ελπίζω να μου επιτρέπεις την πλακίτσα , είναι καλοπροαίρετη σε διαβεβαιώ)
Προφανώς δεν κάνεις πλακίτσα. Προκαλείς, όπως προκάλεσα και εγώ με την δικό μου ποστ.
Αλλά ξέρεις κάτι; Εγώ στο φόρουμ είμαι γραμμένος από τον Μάρτιο του 2002 και γράφτηκα γιατί έψαχνα παιδιά με Peugeot 206. To 2003 ξεκίνησα να γράφω ποιο πολύ, λίγο πριν φύγω να πάω Γερμανία γιατί ήθελα να έχω ένα χώρο που να συνομιλώ με άλλους Έλληνες. Όταν γράφτηκα το 2002 έγραφα στο θέμα της Peugeot όπου γνώρισα 4 παλικάρια, βρεθήκαμε και αποφασίσαμε να φτιάξουμε το 206club και μετά το κάναμε PSClub.
Στο PSClub είμαι ο Vini.
http://www.psclub.gr/forum/viewtopic.php?t=998
Αυτά μάλλον δεν τα ήξερες.Όπως δεν ξέρεις ότι όλα αυτά τα χρόνια μετά τις αλλαγές που έχουν γίνει στις διάφορες πλατφόρμες που έχει περάσει το φόρουμ έχουν δημιουργηθεί προβλήματα στα προφίλς και στις αναρτήσεις.
Το 2019 λοιπόν στην τελευταία μετάβαση στη νέα πλατφόρμα δημιουργήθηκε πρόβλημα στις αναρτήσεις μου για αυτό σε πάρα πολλά θέματα οι αναρτήσεις μου είναι με παραπλήσιο nickname π.χ. stormold και διάφορα άλλα.
https://forum.4troxoi.gr/topic/88060/node-88060/307?_=1659152987146
https://forum.4troxoi.gr/topic/88060/node-88060/328?page=17
https://forum.4troxoi.gr/topic/88060/node-88060/415?_=1659152987153
Από εκεί και πέρα στο φόρουμ δεν είμαι Online 24ώρες το 24ωρο και ούτε γυρνάω από θέμα σε θέμα για να προλάβω πρώτος να απαντήσω σε κάτι.
Απέχω σχεδόν από όλα τα θέματα και πλέον διαβάζω 2 με 3 θέματα στον Αντίλογο. Τους λόγους τους έχω εξηγήσει προηγούμενες φορές. Αυτά. -
Μύρισε χουντιτσα ξανά
https://twitter.com/EmanuelKypreos/status/1552738638865244160?t=ggO8X5Xo13t8KfAhDZc6_g&s=19
https://twitter.com/Marka2_/status/1552746370435616771?t=EYq7VWlHHZla_U_F1EAhfA&s=19
Τί δουλειά είχαν εκεί;
Αν ήταν σπίτι κι έβλεπαν Σκάι (όχι τους νεοκομμουνιστές του Νετφλιξ) τίποτα απ αυτά δεν θα συνέβαινε. -
Πραγματικα τι δουλεια ειχαν εκει? Διαδηλωση για ενα ληστη τραπεζων? Ποσο πιο χαμηλα?
-
Μπορεί, αλλά το θέμα είναι τα δύο μέτρα και δύο σταθμά. Υποτίθεται ότι μας ενδιαφέρει η εφαρμογή των νόμων (άρα και των ποινών) να είναι παντού ίδια.
Κουφοντινας: Πανικός, κλίμα από τα ΜΜΕ και όλο τον μπλε μηχανισμο πριν από κάθε χορήγηση άδειας και βέβαια λύσσα από την αστυνομία σαν αυτή που βλέπουμε. Στον Γιωτόπουλο όλα καλά. Ρε μπας και έχει γραφτεί στη ΔΗΜΤΟ Κορυδαλλού;
Οι επιφανεις (παιδο)βιαστες μας στα μαλακά, και διακριτικά να μας λέει το πετσοσυστεμ "μη το παραξηλωνετε", σεβαστείτε τη δικαιοσύνη κιετς. Εδώ ο ληστης (μη ξεχνιόμαστε) μάλλον ήταν άτυχος επειδή είμαστε σε προεκλογική περίοδο και πρέπει η χουντιτσα των παρακολουθήσεων* και των λυμένων αστυνομικών χεριών να δείξει στο κομματι όσων τα γουστάρουν αυτά ότι υπάρχει.
Όμως το ζητούμενο (άλλο που θα έπρεπε να είναι αυτονόητο) είναι ένα: Όλοι να δικάζονται να τιμωρούνται αν φταίνε και να αποφυλακιζονται με ο,τι ισχυει, δίχως εξαιρέσεις και παραθυρακια.
*Yποθεση εργασίας: Κυβερνά ο ΣΥΡΙΖΑ, η ΕΥΠ υπάγεται απευθείας στον κάτοχο βίλλας εκατομμυρίων στο Καλοπηγαδο (aka dirtypussy) και παρακολουθείται το τηλέφωνο του ίδιου προσώπου. Φέρτε κεραμύδια να ανέβουν ΑΡΔακια, τρολακια και όλες οι
αντιδημοκρατικες δυνάμεις για το Κουμουνδουρwatergate. Τώρα; Ε; -
Θα ισχύσουν και για τους ΧΑτες αυτά που λέτε για τους Κουφοντίνες ?
Γιατί διαβάζουμε ότι δεν τα θέλετε για τον φονιά του Τεμπονέρα, για αυτόν του Φύσσα , τον Κορκονέα, για την μη σύλληψη των φονιάδων των δύο πιτσιρικάδων της ΧΑ στο Ν. Ηράκλειο.Εντάξει αν για κάτι διακρίνεται η αριστερά, είναι για το πόσο καλούς φακέλους αντιφρονούντων διατηρεί για δεκαετίες, αν όχι για αιώνες.
Και να θυμίσω ότι ο Κουφοντίνας βαρύνεται για 9-10 δολοφονίες, οι οποίες έγιναν μετά από τεράστια προμελέτη.
Για τον Μιχαηλίδη, δεν διάβασα, ίσως θα έπρεπε να το δουν αλλιώς, αφού είναι μόνο ληστείες.
Δεν τα προλαβαίνω όλα.
Για τα τρένα, οι συριζαίοι που ξεπούλησαν την τρενοσέ, 45 εκ και υπέγραψαν σύμβαση με άλλα 45 χωρίς να έχουν ποινές αν δεν κάνουν οι ιταλοί τα δρομολόγια, χαίρονται όποτε γίνεται κάτι με τα τρένα.
Ως συνήθως όπως τώρα που έφταιγε το ρεύμα γίνονται ρεζίλι και ξεφτίλες.
Εβρισα και μερικούς τέτοιους στα σάιτ των τρενόφιλων.
Το τρένο είναι θαμμένο στην Ελλάδα γιατί ακριβώς είχε πολλά ξυστόμουτρα που θέλουν να πάρουν εκδίκηση.
-
Το παλικάρι στην φωτό με το 21/4 είναι κομμουνιστής.
Κάθε 21/4 το παλικάρι γιορτάζει την 1η επίσκεψη Κινέζου κομμουνιστή προέδρου στην Ελλάδα που θεωρείται ιστορική.
Οι κομμουνιστές και οι αριστεροί εννοείται πως θυμούνται αυτή την ιστορική στιγμή που άλλαξε την πορεία της Ελλάδας.Η ιστορική επίσκεψη που όλοι θυμούνται έγινε 21/4/2000 (επί Σημίτη) και πρόεδρος στην Κίνα ήταν ο Ζεμίν...Χασμουρίν...
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2