-
Γλέντι χωρίς αουντι, γίνεται;
-
Πως φιανεται ότι είσαι πλεμπαιος.
Τον Αύγουστο είναι οι διακοπές -
Μια χαρά είναι και ο Ιούλιος για εσάς την πλεμπα, ο Αύγουστος είναι για τους επιτυχημένους και την αφρόκρεμα.
Τι θέλεις όλοι ίσα και όμοια;Πως θα λειτουργήσει το δημόσιο αν δεν δουλεύετε τον Αύγουστο; Ποιος θα δουλεύει τον Αύγουστο;
-
@fiverg said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Ενδιαφέρον, αν ισχύει
https://www.ot.gr/2022/07/28/oikonomia/o-apo-mixanis-theos-pou-meiose-to-elliniko-xreos/
Εικονική πραγματικότητα λόγω της ονομαστικής αύξησης του ΑΕΠ λόγω πληθωρισμού. Ο οποίος πληθωρισμός δεν είναι αποτέλεσμα της αυξημένης παραγωγικότητας , ανάπτυξης , αύξησης μισθών κλπ όλο δηλαδή αυτό το γαϊτανάκι που δημιουργείται σε περιόδους οικονομικής ανόδου σε ομαλές συνθήκες.
Είναι ουσιαστικά, όπως πολύ ωραία λέει κάπου το άρθρο "φορολογία χωρίς νομοθεσία" προκαλώντας τελικά ζημιά στα πραγματικά εισοδήματα και την αποταμίευση.
Και γι'αυτό το λόγο τα κλασικά οικονομικά όπλα όπως η αύξηση των επιτοκίων δεν θα αποφέρει καρπούς και ίσως να προκαλέσει απότομη ύφεση σε συνδυασμό με άλλους παράγοντες που δεν δουλεύουν προς την ίδια κατεύθυνση όταν έχουμε μεταβολές στην αγορά χρήματος. -
Τελικά το μνημόνιο που μετέτρεψε το χρέος από χρέος της αγοράς σε θεσμικό και οι ζαιοι που το κλείδωσαν για πολλά έτη σε βάθος χρόνου, μήπως έκαναν καλά;
-
@fanis75 said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
@andya3 said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Και έχουμε έναν Πρωθυπουργό που πέρα από την αυτονόητα μεγάλη συμβολή του σε όλα αυτά,
Σιγά την συμβολή του!! Η συμβολή έχει όνομα, λέγεται Δένδιας και είναι ΥπεΞ. Οι διασυνδέσεις που έχει, ο Κυριάκος δεν τις έχει δει ούτε στα όνειρά του.
Έχω γράψει για τον Δένδια καμία δεκαριά φορές εδώ μέσα πως θα τον ήθελα πολύ πρόεδρο της ΝΔ.
Να φύγει αυτή η μαυρίλα , αυτή η γκαντεμια του κόμη Δράκουλα που μόνο φαίνεσθαι και χουντική εσανς επικοινωνίας και συντηρητισμού δεκαετίας 60 έχει προσφέρει ως τώρα.
Στην περίπτωση αυτή δεν ξέρω τι θα κάνουν τα καρατζαφυρερακια, τι φιλοδοξίες έχουν , μήπως διαλύσουν το κόμμα δεν ξέρω.
Α...ξέχασα όμως , και για να μην κουράσω τον andya3 που θα πίνει αραχτός την κοκτέιλαρα του τώρα " Η ΝΔ έχει αρχές και αξίες που την καθιστούν πυλώνα δημοκρατίας , δεν επηρεάζεται από πρόσωπα " (κάτι τέτοιο περίπου δεν επαλαμβανει συχνά και μας βγαίνει ο καφές , ποτό κλπ από τη μύτη; ) -
Πω ρε φίλε να κοιτάς το καντράν ενός audi και δη παλιό με διάφορα λαμπάκια να αναβουν για κάποιο λόγο βλάβης. Κατάντια!
-
Πέτα το... Εγώ σου το είπα.
Μάζεψε κάνα φράγκο και πάρε κάνα suzuki sport ή κάνα Μάζντα και φτιάξτε το.Τέρμα πια με τα φρου φρου και αρώματα. Να σεβαστούν την τσέπη μας και μετά εμείς θα τους πληρώσουμε.
Και πάλι καλά είσαι εσύ! Δες τους άλλους με τα diesel. Καινούργια αυτοκίνητα...να μείνεις με τη σαγιονάρα σε διακοπές και να μην ξεκινάει
Πάντως το προηγούμενο το sport είναι φτιαγμένο για εσένα. Ατμόσφαιρα, δυνατό, ελαφρύ, κιβωτιαρα, μικρό, βγάζει κώλους και αξιόπιστο. Είναι νομίζω made in japan
-
Γιατί ρε συ βλέπω πολλούς με swift sport. Είναι το ίδιο ακριβώς.
Εγώ το έχω γράψει ότι είναι η συνέχεια των σαξοραλλων, απλα άλλαξε κατασκευαστή. Η φιλοσοφία και το στήσιμο είναι ακριβώς το ίδιο. -
Εντωμεταξυ αυτό το εσωτερικό είναι πιο όμορφο από το σημερινό, δες εδώ απόγονο των σαξοραλλων
-
Ζήτω δεν λέω για κανένα. Όποιος κάνει κάτι σωστό κατ εμέ το αναφέρω χωρίς φόβο και πάθος. Τα ίδια και με τους προηγούμενους. Έκαναν αρκετά που τα θεώρησα σωστά, και κάποια που ήμουν αντίθετος έως πολύ αντίθετος.
Τεσπά....
Δες το βίντεο, τι κιβωτιαρα είναι αυτή; Τι ήχος;
Πως από 5η σχέση φρενάρει με φρένα και 2η σχέση. Τι κιβωτιαρα θεέ μου. Τι κλατς κλουτς ειναι αυτό;
Δεν έχει τέτοια πρωταθλήματα που να χώρα και το swift;
-
Χαχαχα που τις ξέρετε όλες αυτές; Το φαντάστηκα πως δεν θα εννοείς κάποιο suzuki.
Το γκουκκλαρα αλλά ήμουν σίγουρος σε τι θα πέσω πάνω.Γιατί κάνω έτσι; Και εσύ έτσι θα έκανες. Συμπαθούμε το ίδιο στυλ αυτοκινήτου. Εσύ τον πρόγονο εγώ τον απόγονο. Εάν το οδηγήσεις μοιάζουν πααααρα πολύ. Εκτός του τιμονιού. Σε αίσθηση δεν παίζονται τα σαξοραλα. Εάν είναι και σαξοραλα mk1 με ντιζα στο πεντάλ του γκαζιού, οκ τέτοιο πράγμα δεν θα βρεις σήμερα.
Αλλά δες το swift sport, σαξοραλλο από Ιαπωνία. -
Περίμενε να γκουγκλαρω. Φαντάζομαι καμία σχέση με ιταλική αναγέννηση και μόνα Λίζα?
Edit: όπως το φαντάστηκα....Ok, υπό μια έννοια την λες και του ιμπρεσιονισμού.
Φάνη σορρυ, αν το χαλασαμε το νημα, βάλε μπροστά το toyota .
-
@criuser said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Ο Αντυα είναι σε διακοπές, ή τουλάχιστον σε μουντ διακοπών, οπότε είναι χαλαρός και σας γλεντάει εύκολα...
Κάθε είδους αριστερό...
Άρχισες πάλι τις Αστικές Ευγένειες, μπράβο όμως, αλλιώς να αυτοσυγχαίρεται από μόνος του ο Άντυ για τις επιλογές του σε κόμμα & αυτοκίνητο, αλλιώς να υπάρχουν κι άλλοι Αλληλέγγυοι!
Μόνο μην του πεις πως ίσως δεν θα το ρίξεις δαγκωτό στον Ηγέτη της καρδιάς του, μπορεί να του χαλάσεις τις διακοπές...@johanndelta πλεμπαιος είναι όποιος κάνει διακοπές, μόνο μερικές μέρες του μήνα κάθε καλοκαίρι...
-
@spi_duster said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Ευτυχως που δουλευω αρκετα ολη μερα. Ευτυχως που μετα αραζω για να πινω το ποτακι μου. Γιατι σα διαβασα μερικα ωραια εδω μεσα καταλαβα γιατι δεν φτιαχνουμε ουτε πηλινα πλεον σαν χωρα. Ακομη και τη λασπη που την εχουμε μπολικη, για αλλο λογο την χρησιμοποιουμε...
Πραγματικά θέλω να βρω απάντηση σε μία απορία που έχω. Πως γίνεται ρε φίλε, πραγματικά να υπάρχουν μέλη που να είναι on line στο φόρουμ 24 ώρες το 24ωρο και να περιμένουν στην γωνία για να γράψουν κάτι;
Δεν εργάζονται; Πίσω από προφίλς κρύβονται δύο ή τρία άτομα; Προσωπική ζωή δεν έχουν; Δεν κοιμούνται; Τι στο διάολο γίνεται εδώ μέσα;
Εγώ με το ζόρι καταφέρνω να γράψω δύο το πολύ τρία ποστ την ημέρα και ούτε διακοπές είμαι, ούτε σε ξαπλώστρα να το ξύνω και να έχει ματώσει.
Έχω ξυπνήσει στις 6 το πρωί, πίνω καφέ και σε λίγο την κάνω για το μεροκάματο του τρόμου.
Πείτε μου το τρόπο να κάθομαι, να βγάζω λεφτά και να γράφω συνέχεια στο φόρουμ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
Τι άλλο να πούνε τα παιδιά, ότι είναι ευθυτενής και τσακιρομάτης ο γιος του σχωρεμένου του μπαμπά του, όχι μόνο ξαναυγραίνονται οι μεσήλικες ψηφοφόροι όταν τον συναντούν και το ρίχνουν δαγκωμενο και με κραγιόν, αλλά μέχρι και κάνας Σαουδάραβας πρίγκιψ το στρίβει το μουστάκι άμα βρεθεί πρόσωπο με πρόσωπο με τον Κυργιάκο, και του τάζει περισσότερα καλούδια απ' ότι ο Αγάς το γιουσουφάκι...
Όποιος τα λέει αλλιώς είναι φαιδρός εγκάθετος που όλη μέρα τα ξύνει και να βγάλει τον καρκίνο και στους γιατρούς να τα φάει, αρκουδέηδες που προσβάλλουν με τόσο θράσος το καλύτερο και πιο γκ@υλιάρικο βιογραφικό της νοτιοανατολικής Μεσογείου... -
Λυσσάξατε με τον Κούλη...
Τώρα θα ξυπνήσει ο Αντυα και αφού πιει το κατάλληλο ρόφημα, θα σας επαναφέρει στην τάξη...
Τουλάχιστον τον τελευταίο καιρό ησυχάσαμε από τις αριστερές αναμνήσεις του γάτου....
Σαφέστατα στηρίζουμε Αντυα...
Μακάρι να έχει καλή πρόσβαση και σε θέματα προπαγάνδας, ώστε στις γελοιογραφίες να υπάρχει αντίλογος.Θα είναι βέβαια ανάλογου επιπέδου με των αριστερών προπαγανδιστών, αλλά έτσι είναι αυτά τα πράγματα...
Γηπεδικά...Μια και είπα γηπεδικά, πάει και ο παοκ...
Και τώρα που το σκέφτομαι, παίζει ο γάτος να έχει εξαφανιστεί, γιατί είναι στην ομάδα αναζήτησης νέου προπονητή της κόκκινης ομάδας.Αν και εδώ που τα λέμε, τι έγινε προχτές ?
Το φυσιολογικό, το σύνηθες...
Η κόκκινη ομάδα, έχασε από αυτή με τα πράσινα...
-
Fuel pass 2 , ανοίγει σήμερα!
Σοβιετια αλλά ελληνικά όπου όμως τα δελτία αντικαθίσταται από smartphone με NFC για να πάρεις το μέγιστο της επιδότησης.
80 με nfc , 65 χωρίς.
Τι απίστευτα ηλίθιος διαχωρισμός είναι αυτός δεν μπορώ καταλάβω με τίποτα.
Δηλαδή αν τα βάλεις στο λογαριασμό σου και χρησιμοποιήσεις την φυσική χρεωστική σου έχεις ποινή!
Αλήθεια δούλεψε σε κανένα το προηγούμενο Fuelpass μέσω smartphone τελικα; -
@vagkirk said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Σοβιετια αλλά ελληνικά όπου όμως τα δελτία αντικαθίσταται από smartphone με NFC για να πάρεις το μέγιστο της επιδότησης.
80 με nfc , 65 χωρίς.
Δηλαδή αν τα βάλεις στο λογαριασμό σου και χρησιμοποιήσεις την φυσική χρεωστική σου έχεις ποινή!
Αλήθεια δούλεψε σε κανένα το προηγούμενο Fuelpass μέσω smartphone τελικα;PS: Τώρα βλέπω πως μάταια το κοιτάω, με 36800 φορολογητέο με 2 παιδιά το όριο είναι 36000!
Από τα οποία 36.000 τα 10.636 είναι φόρος , προκ/Λη φόρου και τέλος επιτηδεύματος.
Και αν υπολογίσω και τις εισφορές ΕΦΚΑ που είναι 5280 όλο το χρόνο, οι οποίες έχουν όμως προσφέρει περίπου 1050 ευρώ έκπτωση φόρου άρα υπόλοιπο 4200 περίπου, έχουμε καθαρό εισόδημα 21.200 περίπου, είμαστε πλούσιοι, ελίτ δεν δικαιούμαστε επιδότηση.
Πρέπει μάλλον να πάρω κανένα Tesla για να τύχω των σχετικών προνομίων, 10κ μείον , και αυξημένες αποσβέσεις θα μου εξασφαλίζει κάνα 20αρι Χιλιάδες όφελος ο Κούλης στην πενταετία όπως τα υπολογίζω. Και δεν θα πληρωνω και βενζινα φυσικά. -
80 με nfc , 65 χωρίς.
Αλήθεια δούλεψε σε κανένα το προηγούμενο Fuelpass μέσω smartphone τελικα;PS: Τώρα βλέπω πως μάταια το κοιτάω, με 36800 φορολογητέο με 2 παιδιά το όριο είναι 36000!
Από τα οποία 36.000 τα 10.636 είναι φόρος , προκ/Λη φόρου και τέλος επιτηδεύματος.
Και αν υπολογίσω και τις εισφορές ΕΦΚΑ που είναι 5280 όλο το χρόνο, οι οποίες έχουν όμως προσφέρει περίπου 1050 ευρώ έκπτωση φόρου άρα υπόλοιπο 4200 περίπου, έχουμε καθαρό εισόδημα 21.200 περίπου, είμαστε πλούσιοι, ελίτ δεν δικαιούμαστε επιδότηση.
Πρέπει μάλλον να πάρω κανένα Tesla για να τύχω των σχετικών προνομίων, 10κ μείον , και αυξημένες αποσβέσεις θα μου εξασφαλίζει κάνα 20αρι Χιλιάδες όφελος ο Κούλης στην πενταετία όπως τα υπολογίζω. Και δεν θα πληρωνω και βενζινα φυσικά.'Το ατομικό εισόδημα με βάση τη φετινή φορολογική δήλωση δεν μπορεί να ξεπερνά τα 30.000 ευρώ. Το ποσό αυτό προσαυξάνεται κατά 3.000 ευρώ για κάθε μέλος της οικογένειας. Έτσι για ζευγάρι φθάνει τα 33.000 ευρώ για ένα παιδί τα 36.000 ευρώ για δύο παιδία τα 39.000 ευρώ, για τρία παιδιά τα 43.000 ευρώ και ούτω καθεξής με ανώτατο όριο τα 45.000 ευρώ ανεξάρτητα από τον αριθμό των παιδιών'
Μάλλον οριακά θα το πάρεις....
για την κάρτα το σκέφτομαι κι εγώ.....
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2