@gatoz said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
@realzeus said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Αχ βρε Γάτε μου, αχ βρε Γατούλη μου... Γιατί χτυπάς τώρα κάτω από την μέση; Λες να μην θέλουμε να πάμε για μια γρήγορη βόλτα με το στριφτερό ή σε ένα βουνό με το χωμάτινο; Όσο στριφτερό και όσο χωμάτινο έχει ο καθένας μας. Αλλού είναι το πρόβλημα ρε φίλε... τα λεφτά. Κι εγώ κάποτε ήμουν Χαλκιδική-Γιάννενα-Πήλιο κλπ κάθε ΣΚ, ακόμα και Αθήνα για 3ήμερο, έτσι στην πλάκα. Τώρα μέχρι την διπλανή σουβλακερί πάω...
Χωρίς να διαφωνώ σε αυτά που λες, το ίδιο όμορφα μέρη βλέπεις και στην Τουρκία και στην Ιταλία και στην Ν. Γαλλία κλπ, σε μικρές αποστάσεις.
θες να μου πεις οτι δεν μπορει να φχαριστηθεις μια βολτα στη πολη? με τα ποδια ας πουμε? ή στο κοντινοτερο βουναλακι σου... οχι, δεν υπαρχει αυτο. ελειψη διαθεσης λεγεται...
δια μεχρι τα 42 μου, δηλαδη το 2009 ημουν βαθια αφραγκος, μεχρι το 08 ζουσα σε ημιυπεργειο, sic, τριαρι και με υποχρεωσεις μεχρι το λαιμο. ε και? μια βολτιτσα στην παρνηθα παντα την εκανα, ενα τρεξιμο σε ενα χωραφι και ενα πεσιμο στα χαμομηλια, οχι δεν κοστιζει.
...και για να σας κοστολογησω και την εκδρομη παραπανω, σημερα στην αντλια 77 ευρωπουλα και 6 ευρωπουλα διοδια. βαλε και 15 ευρωπουλα καφεδοτυροπιτες, δεν συνηθιζω σε μεγαλες μονοημερες να τρωω εξω γιατι χαλιεμαι στην επιστροφη. και ναι, τα εχω να τα χαλασω, αλλα ανετα πηγαινα αντι για εκει στα δερβενοχωρια στα 15 χιλιομετρα μολις...
α-ν-ε-τ-α ολοι μπορειτε να φχαριστηθειτε τη βολτιτσα στην ελλαδαρα μας, δεν ειναι τα γιουρα που λειπουν, ειναι η διαθεση.
Έχεις έρθει βρε στην Σαλονίκη; Τι να ευχαριστηθείς από βόλτα σε αυτήν την χαβούζα; Μια πλατεία Αριστοτέλους αξίζει μόνο και εγώ για να πάω εκεί πρέπει να οδηγήσω 30 χλμ και άλλα 30 για να γυρίσω, και μισή ώρα να παρκάρω. Έχω την τύχη όμως να μένω σε ένα από τα πιο όμορφα προάστια (Περαία-Πλαγιάρι, κάπως σαν την δικιά σας Σαρωνίδα), οπότε δεν μου λείπει η εξοχή.
Είναι όμως και τα λεφτά ρε αδερφέ. Σε αντίθεση με εσένα, οι καλές δικές μου εποχές ήταν τότε 2000-2010. Χωρίς να αναφέρω νούμερα, τότε ξόδευα σε κάθε μου έξοδο, όσα ξοδεύω τώρα στις εξόδους όλου του μήνα... Είχε τύχει μάλιστα να χαλάσω 300+ σε μια βραδιά και το άλλο πρωί είπα απλά "μας γκατζίκωσε ρε ο πούστης"...