-
@ken11 said in Ford Puma 2019:
@fanis75 said in [Ford Puma 2019]
.Καλά μπορείς να πάς στο 155 για να μην έχεις ταμπούρα.
ή στο αυτόματο.
Βασικά 2025 = epic fail να πάρει κάποιος χειροκίνητο κιβώτιο. Το αυτοπματο ειναι με δίσκους πίσω, άρα problem solved!
Αν πάρεις 125αρι αυτόματο,έχει δίσκους πίσω?
Ναι εκτός titanium που δεν είμαι σίγουρος. Στις άλλες εκδόσεις ναι
-
@hountalas said in Ford Puma 2019:
Εδώ το υπερ σύγχρονο τεχνολογικα και γενικά έτη φωτός μπροστά στα πάντα γιαρις κρος αχτιβ της ΤΟΥΟΤΑ εχει τα φρένα από το chr που είναι βαρβάτα.
Το πούμα άσχετα άμα φρενάρει πολύ καλύτερα από όλα τα b suv που δεν το νομίζω αλλά νταξ, έχει ακόμα ταμπούρα. Καλά μπορείς να πάς στο 155 για να μην έχεις ταμπούρα.
Για τους ημιάκαμπτους μας έχετε φάει την ψυχή. Το ταμπούρο όμως είναι μόνο αισθητική?!
ΥΓ το 2020 έπαιρνες st line x με τα πάντα (καλά κάποια ήταν μούφα - βλέπε B/O) κοντά 25κ..... "2020 αγάπη μου έλα πάρε με από δω"Χαχαχαχα σιγά τον υπερσύγχρονο Κούβα που βουιζει το κιβώτιο, δεν έχει ηχομόνωση , έχει χώρους χάλια, οι πόρτες πίσω ανοίγουν ελάχιστα και ο χώρος αποσκευών είναι αστείος. Ούτε πλαφονιερα δεν έχει χωριά που είναι τέρμα φτηνιαρικο μεσα . Έτη φωτός λέει χαχαχαχαχαχα. Είναι πολύ καλό για οικονομια. Και VFM . Το puma είναι αμαξαρα μπροστά σε αυτήν την οικονομική βλακεία. Αισθητικά ούτε καν θα το κοίταζα 2η φορά εντελώς αδιαφορο.
Να το νομίζεις. Και ναι μπορείς να πάρεις 155 ή αυτοματο
Δεν είναι μόνο αισθητική αλλά κυρίως αυτό είναι αφού φρενάρει πάρα πολύ καλά, μην ξεχνάμε ότι τα μπροστά φρένα αναλαμβάνουν πολύ μεγαλύτερο βάρος στο φρεναρισμα. Και ο ημιακαμπτος μια χαρά είναι για b κατηγορίας οχήματα. Ανεξάρτητη από c και πάνω θα κοίταγα.
Το 2020 και το 2021 ήταν 5 χρόνια πριν. Και την φέτα αν δεις πόσο είχε και πόσο έχει κλαφτα. Έτσι είναι ο υπερβολικός πληθωρισμός τι να κάνουμε, σε κανέναν μας δεν αρεσει
-
@axel12p said in Ford Puma 2019:
Υ.Γ. Σχετικά με τα Ιωάννινα, εκτός από την Κουκουβάγια στους Λιγκιάδες, αξίζει και η Σβούρα λίγο πιο νωρίς!
Λιγο πιασοκωλέ ομως
-
@alexandros-k said in Ford Puma 2019:
Υ.Γ. Σχετικά με τα Ιωάννινα, εκτός από την Κουκουβάγια στους Λιγκιάδες, αξίζει και η Σβούρα λίγο πιο νωρίς!
Λιγο πιασοκωλέ ομως
Λεφτα υπαρχουν
-
@alex-mix said in Ford Puma 2019:
@alexandros-k said in Ford Puma 2019:
Λιγο πιασοκωλέ ομως
Λεφτα υπαρχουν
Υπαρχουν , αλλά δεν τα εχουμε εμεις
-
@dim_25 said in Ford Puma 2019:
Επειδή πήρα προσφορά μου είπαν οι πωλητές ότι το αυτόματο titanium 125 άλογα θα ήταν κ αυτό πίσω με ταμπουρα. Επίσης κ στο test drive που έκανα το νέο (st line, 125) είχε κ αυτό ταμπουρά. Οπότε μάλλον το άλλαξαν κ αυτό δυστυχώς.
Αυτόματο εκανες τεστ? Εαν το αλλαξαν, ειναι ανεκδιήγητοι!!
-
Πριν το Φ/Λ, όλα τα αυτόματα είχαν δίσκους πίσω, 100%. Τώρα, διαβάζω ότι το άλλαξαν και αυτό στο Φ/Λ. Οπότε δεn ξέρω τι γίνεται με το Φ/Λ, δεν βρίσκω πληροφορίες και στο press kit.
-
@fanis75 said in Ford Puma 2019:
Πριν το Φ/Λ, όλα τα αυτόματα είχαν δίσκους πίσω, 100%. Τώρα, διαβάζω ότι το άλλαξαν και αυτό στο Φ/Λ. Οπότε δεn ξέρω τι γίνεται με το Φ/Λ, δεν βρίσκω πληροφορίες και στο press kit.
Στην φωτογραφία φαίνονται δίσκοι από st line και πάνω, αλλά στα χαρακτηριστικά γράφει ταμπούρα σε όλα εκτός st
Στο Reddit γράφει ένας ότι εξαρτάται από τον εισαγωγέα
-
Το τετραγωνο τιμόνι και ο χειρισμός του κλιμα μέσα από το μενού της οθόνης χωρίς διακόπτες και εμένα δεν μου άρεσε τόσο στο facelift.
Σε βασικές εκδόσεις είναι οκ το ταμπούρο,όταν όμως πληρώνεις 25+,τσιπιες σε ρεζέρβα,δίσκους πίσω η ανάρτηση για κάθε εταιρεία όχι μόνο για το puma,δημιουργούν αρνητική εντύπωση.
-
Δύο οθονάρες μέσα, αλλά κατά τα άλλα μηχανικό χειρόφρενο και ταμπούρα.
Μουάχαχα... -
Το μηχανικό χειρόφρενο δεν είναι πρόβλημα, τα δισκόφρενα ναι όπως και ο ημιάκαμπτος.
Στα 28k που πληρώνεις για ένα 1.000άρι puma τα έχεις πληρώσει βέβαια και τα δισκόφρενα και τους πολλαπλούς αλλά κάπως πρέπει να γλυτώσουν το ναυάγιο οι εταιρείες. -
@katafractos17 said in Ford Puma 2019:
Δύο οθονάρες μέσα, αλλά κατά τα άλλα μηχανικό χειρόφρενο και ταμπούρα.
Μουάχαχα...Ελαφρώς πιο ακριβό το 2008 με χειροκίνητο κιβώτιο και παρόμοιο εξοπλισμό συγκριτικά με το titanium puma.
Δυστυχώς αυτές είναι οι τιμές στα ευρωπαϊκά.
-
Είναι εκνευριστικά ακριβά τα b-suv. Το ότι το 1000αρι Puma με ταμπούρα πίσω σε ST-Line X με winter pack κάνει 34700 με μεταλλικό χρώμα το λες και αδιανόητο. Οι πελάτες πρέπει να πληρώσουν τις λάθος επιλογές των εταιρειών. Με τα ίδια παίρνεις CX-30 ή Qashqai, μια κατηγορία πάνω δηλαδή.
-
Παρέλαβα και εγώ παιδιά το νέο puma από τον Αύγουστο. Οι εντυπώσεις μου πολύ θετικές. Αυτό που ξεχωρίζει είναι η απίστευτη οδική συμπεριφορά (ίσως η καλύτερη από ότι έχω οδηγήσει έως σήμερα) και το αμεσότατο τιμόνι (κυριολεκτικά προέκταση των χεριών).
Ο χιλιάρης ψυχωμένος, αρνητικό το ότι πατώντας απότομα το γκάζι έχει μια υστέρηση η οποία δεν ξέρω αν προέρχεται από το κιβώτιο ή λαγκάρει το turbo, αλλά οκ, αυτό που μένει είναι ότι τραβάει από πολύ χαμηλά υποβοηθούμενο και από την 48v μπαταρία του. Τα υπόλοιπα εξοπλισμός, σχήμα τιμονιού ποιότητα εσωτερικού, οικονομία καυσίμου, προσωπικά δεν με πολυαπασχολούν. Η απόλαυση στο συνεχες στροφιλίκη που προσφέρει εμένα μου αρκεί. Αυτά προς το παρών.
Ξέχασα να αναφέρω ότι η έκδοση που έχω είναι η st με τον χιλιάρι στους 170 hp. -
@micz said in Ford Puma 2019:
Παρέλαβα και εγώ παιδιά το νέο puma από τον Αύγουστο. Οι εντυπώσεις μου πολύ θετικές. Αυτό που ξεχωρίζει είναι η απίστευτη οδική συμπεριφορά (ίσως η καλύτερη από ότι έχω οδηγήσει έως σήμερα) και το αμεσότατο τιμόνι (κυριολεκτικά προέκταση των χεριών).
Ο χιλιάρης ψυχωμένος, αρνητικό το ότι πατώντας απότομα το γκάζι έχει μια υστέρηση η οποία δεν ξέρω αν προέρχεται από το κιβώτιο ή λαγκάρει το turbo, αλλά οκ, αυτό που μένει είναι ότι τραβάει από πολύ χαμηλά υποβοηθούμενο και από την 48v μπαταρία του. Τα υπόλοιπα εξοπλισμός, σχήμα τιμονιού ποιότητα εσωτερικού, οικονομία καυσίμου, προσωπικά δεν με πολυαπασχολούν. Η απόλαυση στο συνεχες στροφιλίκη που προσφέρει εμένα μου αρκεί. Αυτά προς το παρών.
Ξέχασα να αναφέρω ότι η έκδοση που έχω είναι η st με τον χιλιάρι στους 170 hp.λογικο να lagαρει στα 1000 cc και 170hp
καλοταξιδο και απροβλημάτιστο
να αλλάζεις λάδια φίλτρο max 10.000χλμ -
@micz said in Ford Puma 2019:
Ξέχασα να αναφέρω ότι η έκδοση που έχω είναι η st με τον χιλιάρι στους 170 hp.Καλοριζικο και καλοταξιδο το ST σου
Οδηγικα είναι εξαιρετικο . Βασικα η εκδοση που εχεις ειναι απλά το καλυτερο οδηγικα bsuv που υπάρχει στην αγορα.
Για να βρει καλυτερο οδηγικά κάποιος θα πρεπει να δει σε αλλη κατηγορια
-
Να θυιμησω οτι και η τιμη ειναι στην ποιο πανω κατηγορια. Με τα ιδια χρηματα υπαρχει το Φορμεντορ.
-
@wantone said in Ford Puma 2019:
Να θυιμησω οτι και η τιμη ειναι στην ποιο πανω κατηγορια. Με τα ιδια χρηματα υπαρχει το Φορμεντορ.
Ισχυει αυτο αλλα ειναι ασχετο.
Αν πάρεις το puma st οπως εγώ ενας λογος που θα το διαλέξεις ειναι για τις μαζεμενες διαστάσεις του. Και γω το είδα το formentor και μαρεσε πολύ αλλα ηταν πολύ μεγαλο σε διαστάσεις και δεν μου εκανε.
Σε αυτή την τιμή μπορεις να πάρεις και μεταχειρισμένο ακομα μεγαλύτερης κατηγορίας και απο το formentor
Το θεμα είναι τι θες και χρειάζεσαι, επιλογες πολλες.
Παντως το puma st σίγουρα ουτε ηταν ούτε θα ειναι το πιο VFM .
-
Καλησπερα.
Ειμαι στην αναζητηση για καινουργιο puma αλλα ποτε στο παρελθον δεν ειχα αυτοκινητο της συγκεκριμενης εταιριας
Εχετε να προτεινετε αντιπροσωπο στην Αθηνα ??
Και σαν πωληση αλλα και σαν service
Ευχαριστω -
@arkoudas-0 said in Ford Puma 2019:
Καλησπερα.
Ειμαι στην αναζητηση για καινουργιο puma αλλα ποτε στο παρελθον δεν ειχα αυτοκινητο της συγκεκριμενης εταιριας
Εχετε να προτεινετε αντιπροσωπο στην Αθηνα ??
Και σαν πωληση αλλα και σαν service
ΕυχαριστωΑν μιλάς για Αθηνα εγώ σου προτεινω την Car Center και αν μπορεις να μιλήσεις με τον Αχιλλεα τον πωλητη που είναι πολύ εξηπηρετικος
Καλοι πωλητες και εξυπηρετικοί υπάρχουν και σε Velmar και σε Σφακιαννακη αν θες
αλλα service για FORD σε αθηνα σε αντιπροσωπεία ΜΟΝΟ CAR CENTER και σε εξουσιωδοτημένα ΜΟΝΟ ΛΙΑΠΗΣ και ΛΙΑΤΗΡΑΣ . ολα τα αλλα θα σε απογοητεύσουν
Ford Puma 2019