@cirus said in Ford Puma 2019:
@vagkirk said in Ford Puma 2019:
Παιδιά ότι και να λέμε στην κατηγορία αυτή ευτυχώς ή δυστυχώς η επιλογή για το 90% των υποψηφίων αγοραστών αυτή την στιγμή είναι μια και μοναδική και ακούει στο όνομα Yaris Cross.
28500€ έχει το αυτόματο Puma Titanium και 27600 το YC style.
Η μόνη εναλλακτική που μπορώ να σκεφτώ είναι το 2008 με τον νέο κινητήρα και αυτόματο κιβώτιο που αν είναι αληθινά αυτά που γράφονται είναι κατά μ.ο ότι πιο κοντινό σε κατανάλωση στα hybrid της Toyota.
28.600€ λέει έχει το Active.
Προσωπικά δεν μπορώ να βρω ούτε το παραμικρό επιχείρημα υπέρ του Puma στην κατηγορία των BSUV , και το Yaris , και το 2008 είναι μια χαρά οδηγικά και ποιότητα κύλισης, μιλάμε για διάφορες 5-10% ίσως σε αίσθηση καλύτερη που μπορεί να σου δίνει το τιμόνι και οι αναρτήσεις του Puma που ούτε το 1% των οδηγών δεν θα μπορούσε να διακρίνει.
Το Yaris είναι αποδεδειγμένα ο βασιλιάς της οικονομίας με ένα άψογο υβριδικό σύστημα σε λειτουργία ότι πιο κοντινή σε ηλεκτρικό σε χαμηλές ταχύτητες με κάποιες παραχωρήσεις σε χώρους και ποιότητα.
Το 2008 είναι πανέμορφο, το πιο ευρύχωρο της κατηγορίας, το πιο όμορφο και ποιοτικό μέσα και με το νέο σύνολο κινητήρα - κιβώτιου, overall η καλύτερη και πιο λογική επιλογή κατά την άποψη μου.
Το Captur lpg από την άλλη, αν ισχύει ακόμη η προσφορά στα 22.000€ που ανακοινώθηκε πριν λίγες εβδομάδες αποτελεί την ιδανική VFM επιλογή με αρκετές όμως παραχωρήσεις σε επιδόσεις και εξοπλισμό.
Άρα, με βάση τα παραπάνω εγώ στην θέση του υποψηφίου αγοραστή που ρώτησε για το Puma, θα τον συμβουλευα ή το Captur για απόλυτη οικονομία, ή το 2008 ως την ολοκληρωμένη στο εύρος των 28.000€ περίπου.
PS: προσωπικά πάντως εγώ αν αυτή την στιγμή διέθετα 28κ για αγορά αυτοκινήτου θα πήγαινα με κλειστά μάτια στο ΧCeed 1.5T 140ps 7DCT LX Premium 48V Hybrid: 28.190 €
Το titanium ξεκινάει από 23600 manual 25 και το stline με πολύ καλό εξοπλισμό από 25600
@vagkirk said in Ford Puma 2019:
Παιδιά ότι και να λέμε στην κατηγορία αυτή ευτυχώς ή δυστυχώς η επιλογή για το 90% των υποψηφίων αγοραστών αυτή την στιγμή είναι μια και μοναδική και ακούει στο όνομα Yaris Cross.
28500€ έχει το αυτόματο Puma Titanium και 27600 το YC style.
Η μόνη εναλλακτική που μπορώ να σκεφτώ είναι το 2008 με τον νέο κινητήρα και αυτόματο κιβώτιο που αν είναι αληθινά αυτά που γράφονται είναι κατά μ.ο ότι πιο κοντινό σε κατανάλωση στα hybrid της Toyota.
28.600€ λέει έχει το Active.
Προσωπικά δεν μπορώ να βρω ούτε το παραμικρό επιχείρημα υπέρ του Puma στην κατηγορία των BSUV , και το Yaris , και το 2008 είναι μια χαρά οδηγικά και ποιότητα κύλισης, μιλάμε για διάφορες 5-10% ίσως σε αίσθηση καλύτερη που μπορεί να σου δίνει το τιμόνι και οι αναρτήσεις του Puma που ούτε το 1% των οδηγών δεν θα μπορούσε να διακρίνει.
Το Yaris είναι αποδεδειγμένα ο βασιλιάς της οικονομίας με ένα άψογο υβριδικό σύστημα σε λειτουργία ότι πιο κοντινή σε ηλεκτρικό σε χαμηλές ταχύτητες με κάποιες παραχωρήσεις σε χώρους και ποιότητα.
Το 2008 είναι πανέμορφο, το πιο ευρύχωρο της κατηγορίας, το πιο όμορφο και ποιοτικό μέσα και με το νέο σύνολο κινητήρα - κιβώτιου, overall η καλύτερη και πιο λογική επιλογή κατά την άποψη μου.
Το Captur lpg από την άλλη, αν ισχύει ακόμη η προσφορά στα 22.000€ που ανακοινώθηκε πριν λίγες εβδομάδες αποτελεί την ιδανική VFM επιλογή με αρκετές όμως παραχωρήσεις σε επιδόσεις και εξοπλισμό.
Άρα, με βάση τα παραπάνω εγώ στην θέση του υποψηφίου αγοραστή που ρώτησε για το Puma, θα τον συμβουλευα ή το Captur για απόλυτη οικονομία, ή το 2008 ως την πιο ολοκληρωμένη στο εύρος των 28.000€ περίπου.
PS: προσωπικά πάντως εγώ αν αυτή την στιγμή διέθετα 28κ για αγορά αυτοκινήτου θα πήγαινα με κλειστά μάτια στο ΧCeed 1.5T 140ps 7DCT LX Premium 48V Hybrid: 28.190 €
25485 κάνει το titanium αυτόματο πήγαινε δες στον διαμορφωτή της ford. Που τις βρήκες αυτές τις τιμές που γράφεις ?????
23600 ξεκινάει το titanium manual
Κρίνεις λάθος γιατί δεν γνωρίζεις τις τιμές μάλλον
Επίσης το puma είναι πολύ καλύτερο οδηγικά από όλα και μπορεί να το διαπιστώσει εύκολα και μη έμπειρος οδηγός όχι το 1% των οδηγών που λες.
Γενικά αν θες μέγιστη οικονομία και γω το Yaris cross έγραψα και το Lpg Captur αν και τάφος είναι οικονομικό
Αλλά δεν μπορώ να ακούω ότι το puma δεν είναι μακράν το καλύτερο οδηγικά και ότι μόνο το 1% μπορεί να καταλάβει την διαφορά με τα άλλα , δεν είναι αλήθεια. Όπως δεν είναι σωστές οι τιμές που έβαλες .
Ωπ, γράψε λάθος τότε!
Είδα από εδώ τις τιμές οπότε όλο το σκεπτικό μου είναι άκυρο!
https://www.4troxoi.gr/agora/neo-ford-puma-oles-oi-times-kai-ekdoseis-stin-ellada/
Αλλάζει άρδην τότε η επιχειρηματολογία μου , βλέπω έχει και νέο εσωτερικό το FL .
Τρομερή τιμολογιακή διόρθωση λοιπόν, και τέλεια τοποθέτηση σε σχέση με τον ανταγωνισμό!
23.700 το Titanium, και 25.500 με το DCT ,
25.900 το st line και 27.700 με το DCT.
Οπότε μην πάρω στον λαιμό μου τον υποψήφιο αγοραστή, με αυτά τα δεδομένα είναι καλύτερη επιλογή και πιο συμφέρουσα οικονομικά ακόμη και από το οικονομικό σε κατανάλωση αλλά αργό Yaris, και πιο συμφέρουσα επιλογή λόγω εξοπλισμού από το Active 2008 hybrid.
Η δική μου τότε επιλογή θα ήταν ως ιδανικό VFM το ST Line manual, θα χρειαστούν 3-5 χρόνια για να αποσβέσουν την διαφορά το Yaris και 2008 , plus τον καλύτερο εξοπλισμό του ST Line θυσιάζοντας για αυτόν το αυτόματο κιβώτιο για να πετύχω το βέλτιστο οικονομικά αποτέλεσμα.
Βγαίνει και εκτός το Captur με αυτές τις τιμές, καλύτερα το Titanium manual στα 23700 παρά το basic Lpg Captur, αξίζει την θυσία σε κόστος χρήσης και αγοράς.