-
H στροφάρα του Γιώργη.
-
@realzeus said in Ford Puma 2019:
@elvet said in Ford Puma 2019:
@monman2 said in Ford Puma 2019:
στροφή αληθινού Δία
Αδερφέ μου, είναι η στροφή-δικαστής! Εκεί δεν δοκιμάζω μόνον τα αυτοκίνητα μου, αλλά και τα λάστιχα μου με το που τα αλλάζω. Σε γενικές γραμμές η BMW μπορούσε να την πάρει με 100, το Saab με 90 και το Focus με 80, πριν αρχίσουν να γλιστράνε. Πάντως με την 330i είχα βγει κάποτε από το apex με 120 και 1/4 ανάποδο τιμόνι... Αν είχα συνοδηγό θα έπρεπε να είχα πάει μετά για καθαρισμό καθίσματος... Αφού κι εγώ ψιλό-φοβήθηκα, που σε γενικές γραμμές δεν φοβάμαι ποτέ, όπως θα θυμάσαι από την βόλτα που κάναμε με το Mondeo ST σου τότε...
@hountalas said in Ford Puma 2019:
Στα 100 όλα ίδια φαίνονται σε οδηγική συμπεριφορά!
Όχι βέβαια! Η στροφάρα που αναφέρουμε παραπάνω δικάζει αυτοκίνητα από τα 50 χ.α,ω και άνω!!!
Για βοηθείστε, ποια είναι αυτή η διαβόητη στροφή;
Ερχόμενος από Περαία, στρίβεις στην διασταύρωση του Αεροδρομίου δεξιά για Μουδανιών και μετά στην μεγάλη ευθεία πιάνεις την αριστερή για την περιβόητη στροφάρα 270 μοιρών, που από αριστερή σε δεξιά, σε βγάζει, στην είσοδο της Μουδανιών με κατεύθυνση προς την πόλη.
Αν έρχεσαι από την πόλη, αντιστοίχως στρίβεις αριστερά στο φανάρι του αεροδρομίου για να πιάσεις την ευθεία που ανέφερα.Κατάλαβα. Χοντρή περίπτωση κακοτεχνίας.
-
Έχουν αγοράσει πολλοί ντεμέκ στριφτεροί κομμάτι μπαριέρες. Ούτε Φεράρι δεν παίρνει αυτή τη στροφή με πάνω από 80. Οποίος τη σχεδίασε θα έπρεπε να εκτελεστεί με συνοπτικές διαδικασίες.
-
στροφή αληθινού Δία
Αδερφέ μου, είναι η στροφή-δικαστής! Εκεί δεν δοκιμάζω μόνον τα αυτοκίνητα μου, αλλά και τα λάστιχα μου με το που τα αλλάζω. Σε γενικές γραμμές η BMW μπορούσε να την πάρει με 100, το Saab με 90 και το Focus με 80, πριν αρχίσουν να γλιστράνε. Πάντως με την 330i είχα βγει κάποτε από το apex με 120 και 1/4 ανάποδο τιμόνι... Αν είχα συνοδηγό θα έπρεπε να είχα πάει μετά για καθαρισμό καθίσματος... Αφού κι εγώ ψιλό-φοβήθηκα, που σε γενικές γραμμές δεν φοβάμαι ποτέ, όπως θα θυμάσαι από την βόλτα που κάναμε με το Mondeo ST σου τότε...
Όχι βέβαια! Η στροφάρα που αναφέρουμε παραπάνω δικάζει αυτοκίνητα από τα 50 χ.α,ω και άνω!!!
Ερχόμενος από Περαία, στρίβεις στην διασταύρωση του Αεροδρομίου δεξιά για Μουδανιών και μετά στην μεγάλη ευθεία πιάνεις την αριστερή για την περιβόητη στροφάρα 270 μοιρών, που από αριστερή σε δεξιά, σε βγάζει, στην είσοδο της Μουδανιών με κατεύθυνση προς την πόλη.
Αν έρχεσαι από την πόλη, αντιστοίχως στρίβεις αριστερά στο φανάρι του αεροδρομίου για να πιάσεις την ευθεία που ανέφερα.Κατάλαβα. Χοντρή περίπτωση κακοτεχνίας.
Απαράδεκτη στροφή-καρμανιόλα, αλλά μας δίνει την δυνατότητα ελέγχου πλαισίου-αναρτήσεων-ελαστικών.
@kkostask said in Ford Puma 2019:
Ούτε Φεράρι δεν παίρνει αυτή τη στροφή με πάνω από 80
Επειδή είμαστε γείτονες, αν έρθω αύριο να σε πάρω με το Saab και την πάρουμε με 90, θα με κεράσεις μια μπύρα;
-
στροφή αληθινού Δία
Φεύγοντας από αεροδρόμιο Μακεδονία Θεσσαλονίκης, περνάς πάνω από την αερογέφυρα για να βγεις στην Μουδανίων στο ρεύμα προς Θεσσαλονίκη
-
Μήπως ήθελες να γράψεις 09? Δεν νομίζω ότι η ντιβανοκασέλα μπορεί να πάρει αυτή τη στροφή με τόσα…σόρρυ για αυτό, απλά δεν….με Μοντέο mk2 πχ θα το θεωρούσα πιθανό.
-
@kkostask said in Ford Puma 2019:
Μήπως ήθελες να γράψεις 09? Δεν νομίζω ότι η ντιβανοκασέλα μπορεί να πάρει αυτή τη στροφή με τόσα…σόρρυ για αυτό, απλά δεν….με Μοντέο mk2 πχ θα το θεωρούσα πιθανό.
Σε εμένα απαντάς; Λες να μην ξέρω τι γράφω; Το ότι αποκαλείς το 9-3 <<ντιβανοκασέλα>>, δείχνει άγνοια για τις δυνατότητες του συγκεκριμένου αυτοκινήτου. Επειδή έχω οδηγήσει και Mondeo Mk 2 και μάλιστα ST, είσαι εντελώς άκυρος στο συγκεκριμένο θέμα. Η πρόσκλησή μου ισχύει, στα 2-3 χιλιόμετρα μένουμε.
-
Βάλτου και ομιλίες του Αντρέα την ωρα που στρίβεις
-
@lap said in Ford Puma 2019:
Βάλτου και ομιλίες του Αντρέα την ωρα που στρίβεις
Εσύ ξεσάλωσες σήμερα, νύχτα ΠΑΣΟΚ. Βλεπω την εκπομπή στο Open, όχι επειδή έχω κόλλημα με το ΠΑΣΟΚ, αλλά επειδή έχω κόλλημα με την Εύα Αντωνοπούλου.
-
Μα πάντα στα κάγκελα είμαι
Σήμερα είμαι πιο ήρεμος και γλυκούλης
Εγώ συμπαθω αυτόν της MRB πέρα από την όμορφη παρουσιάστρια. Πολύ έξυπνος αναλυτής και γνωστης ακόμα και της κοινωνιολογίας! Εάν δεις αναλύσεις σε άλλες συζητήσεις είναι σεμινάρια! Πασόκο τον κόβω!!!
-
-
Το 4κίνητο YC με τα 18αρια είναι καλλίτερο απο το PUMA στην στροφή δικαστής και καιει 3-4 λίτρα κάτω εντός αστικού ιστού.
Το μάζεψες λίγο αλλα και πάλι δεν ισχύει αυτο!!
Ας κάνουμε όποτε θέλεις 100 χλμ μαζεμενα στη Θεσσαλονικη για να δούμε αν η διαφορά είναι στα 4 λιτρα.
Εκτός αυτού ενα αυτοκίνητο δεν το μετράς για εντός πόλης μόνο. -
ενταξει το elk test δεν είναι ακριβως πως στρίβει κάποιο αμάξι αλλα είναι ενδεικτικο
το Yc είναι το προσθιοκίνητο αφου δεν βρηκα με το ιμιτασιον 4x4 που έχει η toyota αλλα αντε από 2ο πριν το τέλος (πάλι καλά που υπήρχε το ηλεκτρικο mokka) θα πήγαινε κάνα 2 θέσεις παραπάνω. επίσης 1 χλμ παραπάνω είναι αρκετα μεγάλη διαφορα. Ποσο μάλλον 4!!!!
-
στροφή αληθινού Δία
Αν έρχεσαι από την πόλη, αντιστοίχως στρίβεις αριστερά στο φανάρι του αεροδρομίου για να πιάσεις την ευθεία που ανέφερα.Πότε δε την έχω πετύχει άδεια για να μπω με φορά. Εγώ πάντως δοκιμάζω πολύ εδώ
39.578073,22.483342
και εδώ
40.724648,22.716964
-
@cirus said in Ford Puma 2019:
ενταξει το elk test δεν είναι ακριβως πως στρίβει κάποιο αμάξι αλλα είναι ενδεικτικο
το Yc είναι το προσθιοκίνητο αφου δεν βρηκα με το ιμιτασιον 4x4 που έχει η toyota αλλα αντε από 2ο πριν το τέλος (πάλι καλά που υπήρχε το ηλεκτρικο mokka) θα πήγαινε κάνα 2 θέσεις παραπάνω. επίσης 1 χλμ παραπάνω είναι αρκετα μεγάλη διαφορα. Ποσο μάλλον 4!!!!
Ford εγγύηση στις στροφές
-
Καλησπέρα στην ομάδα,
Κοίταζα στο site για το νέο Ford Puma Titanium με το αυτόματο κιβώτιο βάζοντας με το driver assistance pack κ χρώμα το solar silver και η τιμή του έβγαινε κοντά στα 27.300.
Γνωρίζει κανείς αν το αυτόματο κιβώτιο που έχει είναι καλό ή βγάζει προβληματα και αν έχει πίσω δισκόφρενα ή ταμπούρα;
Επίσης, γνωρίζει κάποιος που έχει αυτόματο την πραγματική μέση κατανάλωση και κατανάλωση εντός πόλης;
Και άλλη μία ερώτηση, η χωρητικότητα του πορτμπαγκάζ χωρίς το megabox αλλα με ρεζέρβα ποια είναι;Ευχαριστώ!
-
@dim_25 said in Ford Puma 2019:
Καλησπέρα στην ομάδα,
Κοίταζα στο site για το νέο Ford Puma Titanium με το αυτόματο κιβώτιο βάζοντας με το driver assistance pack κ χρώμα το solar silver και η τιμή του έβγαινε κοντά στα 27.300.
Γνωρίζει κανείς αν το αυτόματο κιβώτιο που έχει είναι καλό ή βγάζει προβληματα και αν έχει πίσω δισκόφρενα ή ταμπούρα; Δισκόφρενα
Επίσης, γνωρίζει κάποιος που έχει αυτόματο την πραγματική μέση κατανάλωση και κατανάλωση εντός πόλης; Αν θέλεις αυτόματο κ ρωτάς για κατανάλωση εντός πόλης, καλύτερα πάρε YC, θα σου πούνε σε λίγο οι Toyotaκηδες
Και άλλη μία ερώτηση, η χωρητικότητα του πορτμπαγκάζ χωρίς το megabox αλλα με ρεζέρβα ποια είναι;νομίζω είναι 400+80 megabox, η ρεζέρβα λογικά μπαίνει στο χώρο του megabox, θα σου πούνε σίγουρα οι κάτοχοι, όταν ξυπνήσουνΕυχαριστώ!
Καλημέρα. Αν διαβάσεις το νήμα θα βρεις τις απαντήσεις
-
Αν δε κάνω λάθος είναι 456 με το megabox οπότε 376 χωρίς αυτό.
-
Ford Puma Titanium
Οταν τελειωσεις την διαμορφωση στην καρτελα ''Βασικα Χαρακτηριστικα'' γραφει Δισκοφρενα εμπρος, ταμπουρα πισω.
-
Καλησπέρα στην ομάδα,
Γνωρίζει κανείς αν το αυτόματο κιβώτιο που έχει είναι καλό ή βγάζει προβληματα και αν έχει πίσω δισκόφρενα ή ταμπούρα;
Επίσης, γνωρίζει κάποιος που έχει αυτόματο την πραγματική μέση κατανάλωση και κατανάλωση εντός πόλης;
Και άλλη μία ερώτηση, η χωρητικότητα του πορτμπαγκάζ χωρίς το megabox αλλα με ρεζέρβα ποια είναι;Ευχαριστώ!
Το κιβώτιο είναι μια χαρά δεν βγάζει προβλήματα
456 λίτρα είναι όλο μαζί μείον 80 λίτρα το MegaBox = 376 λίτρα. Βέβαια όταν βάλεις ρεζέρβα στο MegaBox δεν τρως όλα τα 80 λίτρα , περισσεύει πάλι λίγος χώρος να βάλεις μικρό πράγματα ακόμα και με ρεζερβα
Τα 125 άλογα είναι με μπροστά δισκόφρενα πίσω ταμπούρα
Τα 155 άλογα είναι μπρος πίσω δισκόφρενα.
Δεν πάει με το τι έκδοση διαλέγεις (titanium, stline κτλ) , πάει με το αν θα διαλέξεις τον κινητήρα με την μικρή ή με την μεγάλη τουρμπίνα (125-155)Ρωτάς για το αυτόματο κατανάλωση αλλά δεν αναφέρεις σε πια έκδοση. Άλλες καταναλώσεις έχει το 125 άλλες το 155
Ford Puma 2019