-
Με προγραμμα πας 160, αλλά ειναι νωρις ακομα
-
Eχω ένα φίλο που μου λέει ακριβώς τα ίδια! Οτι με ένα προγραμματάκι θα πάρει αλλά λογικά όταν ξεκινήσω τις αναβαθμίσεις, θα δω ανάρτηση πρώτα. Εξάλλου πλέον δίνει κλειστή 6ετή εγγύηση η εταιρεία από το 3+2 μέχρι το καλοκαίρι και δε ρισκάρω τπτ.
Ευχαριστώ πολύ Δια! Ναι εξαιρετικό είναι, δεν έχω παράπονο στροφάρει ψηλά, εχει καλή δύναμη για τα γούστα μου και το αμάξωμα, συμπαθητικό ήχο και δεν καίει τίποτα!
Θα ήθελα να κάνω ένα test drive το δίλιτρο πάντως να δω διαφορά.
-
Η μόνη φορά που συμφωνώ με τον Diego. Αγόρασε ένα απο τα καλύτερα οχήματα που κυκλοφορούν. Ονειρικό.
-
@alexandros-k said in Mazda CX-30:
@wantone said in Mazda CX-30:
Παντως στο εντονο πατημα του γκαζιου το δικο μου γεμιζει βενζινη τους κυλινδρους για να μειωσει τις προαναφλεξεις.
Δε νομιζω οτι ισχυει .
Ισχυει,
-
@chrisk6 said in Mazda CX-30:
Η όλη κουβέντα έχει προκύψει λόγω προτροπής πωλητών να μην χρησιμοποιείτε η 100αρα.
Προφανώς λέγοντας η Mazda 95 κ πάνω δεν σε περιορίζει κάπου.
Απλά αν υπάρχει κάποια πληροφορία που δεν την ξέρουν οι κάτοχοι κ γιατί το λένε?
Η 100αρα θεωρητικά έχει καλύτερη απόδοση κ κατανάλωση.
Αν η διαφορά της τιμής δικαιολογεί τα ανώτερο την βάζεις. Αν οχι πας 98αρα...κλπ κλπ.Εστάλη ερώτημα. Αναμένουμε
-
@mixalis_kip said in Mazda CX-30:
Καλημέρα
Είμαι κοντά στο να αγοράσω το CX 30 στα 186 άλογα, έκδοση homura 2wd χειροκίνητο σε machine grey.
- Πότε πρέπει να γίνει η πρώτη αλλαγή λαδιών και το πρώτο service;
- Μέση κατανάλωση για ήπια οδήγηση; δεν τρέχω πάνω από 100 μέγιστο 120 στους δρόμους της Κρήτης.
- Ο φόρος πολυτελείας πάει προς κατάργηση;
- Πρέπει να ΄στρωθεί΄ στα πρώτα χιλιόμετρα; και αν ναι τι στυλ οδήγησης απαιτεί;
Οποιαδήποτε άλλη πληροφορία ή γνώμη είναι δεκτή.
Ευχαριστώ προκαταβολικά.
μάλλον είναι το πρώτο σου αυτοκίνητο, έτσι δεν είναι;
-
Πρώτο αυτοκίνητο 35-40.000 ευρώ? Μπράβο σουξέ. Τι θυμήθηκα τώρα. Εγώ ξεκίνησα από Τσέρυ 1.000 κυβικά βολιώτικο, μετάχειρο, και αυτό με χίλια ζόρια...
-
@dstou said in Mazda CX-30:
Πρώτο αυτοκίνητο 35-40.000 ευρώ? Μπράβο σουξέ. Τι θυμήθηκα τώρα. Εγώ ξεκίνησα από Τσέρυ 1.000 κυβικά βολιώτικο, μετάχειρο, και αυτό με χίλια ζόρια...
Clio του 96, με clima παρακαλώ...
-
@groover1972 said in Mazda CX-30:
@dstou said in Mazda CX-30:
Clio του 96, με clima παρακαλώ...
Nissan Micra 1.0 si με μηχανικό τιμόνι του 99
-
Εντο με ταξι δεν ειπε οτι ειναι το πρωτο του αυτοκινητο...
-
Χαχα! Αυτό σκεφτόμουν!! Ο καθένας ότι να' ναι συμπεράσματα!
-
@dublin said in Mazda CX-30:
Χαχα! Αυτό σκεφτόμουν!! Ο καθένας ότι να' ναι συμπεράσματα!
Μπορει κ να ειναι δεν αντιλεγω...αλλα ακομα δεν τον ειδαμε Γιαννη τον βαφτισαμε.
-
@diego1960 said in Mazda CX-30:
Eχω ένα φίλο που μου λέει ακριβώς τα ίδια! Οτι με ένα προγραμματάκι θα πάρει αλλά λογικά όταν ξεκινήσω τις αναβαθμίσεις, θα δω ανάρτηση πρώτα. Εξάλλου πλέον δίνει κλειστή 6ετή εγγύηση η εταιρεία από το 3+2 μέχρι το καλοκαίρι και δε ρισκάρω τπτ.
Ευχαριστώ πολύ Δια! Ναι εξαιρετικό είναι, δεν έχω παράπονο στροφάρει ψηλά, εχει καλή δύναμη για τα γούστα μου και το αμάξωμα, συμπαθητικό ήχο και δεν καίει τίποτα!
Θα ήθελα να κάνω ένα test drive το δίλιτρο πάντως να δω διαφορά.
ωπα ρε ντιεγκο.....
θεος! -
Το βρίσκω μάλλον (για να μην πω τελείως) απίθανο να πάει από τα 132 στα 160 άλογα μόνο με πρόγραμμα, ένα ατμοσφαιρικό μοτέρ 1,5 λίτρου με ήδη πολύ καλή απόδοση ίππων/λίτρο.
Για τα 160 άλογα, εγώ θα εκτιμούσα ότι θέλεις ΦΠΕ και μάλλον και εκκεντροφόρους! -
Ούτε VTEC να τανε.
-
@harisma23 said in Mazda CX-30:
Το βρίσκω μάλλον (για να μην πω τελείως) απίθανο να πάει από τα 132 στα 160 άλογα μόνο με πρόγραμμα, ένα ατμοσφαιρικό μοτέρ 1,5 λίτρου με ήδη πολύ καλή απόδοση ίππων/λίτρο.
Για τα 160 άλογα, εγώ θα εκτιμούσα ότι θέλεις ΦΠΕ και μάλλον και εκκεντροφόρους!Εδω λενε για 158
https://bbrgti.com/products/bbr-mx-5-nd-starchipΕδω για 152
https://www.br-performance.be/en-be/chiptuning/1-cars/36-mazda/6639-mx5/8242-2016/11433-1-5-skyactiv-g/Μονο με προγραμμα.
-
-
@vagnar said in Mazda CX-30:
Ούτε VTEC να τανε.
Επαιρναν τα VTEC τοσα πολλά με προγραμμα ?
Ειρωνικό ήταν, που παλιότερα οι Ιάπωνες θέλαν VTEC κτλ για να βγάλουν 100 ίππους στο λίτρο και τώρα βγαίνουν με ένα πρόγραμμα απλά;
-
Ούτε VTEC να τανε.
Επαιρναν τα VTEC τοσα πολλά με προγραμμα ?
Ειρωνικό ήταν, που παλιότερα οι Ιάπωνες θέλαν VTEC κτλ για να βγάλουν 100 ίππους στο λίτρο και τώρα βγαίνουν με ένα πρόγραμμα απλά;
Δουλευει αλλιως αυτο το μοτερ , αυτο δεν εχουν καταλαβει πολλοι. Οπως βλεπεις το εφτασαν 158 αλογα μονο με προγραμμα. Φαντασου να μην υπηρχαν οι περιορισμοι ρυπων τι θα μπορουσε να κανει .
Και δεν καιει πολυ καυσιμο οπως εκαιγαν οι VTEC -
Περιεργο παντως τοσα αλογα σε ατμοσφαιρα με ενα προγραμμα.
Εγω για να δω 10 αλογα παραπανω (δυναμομετρημενα) στο 1000αρι μου εβαλα πανω ολοσωμη/φιλτρο κ προγραμμα προφανως.Για το CX-30 εχει βγει τιποτα μιας κ που ειμαστε στο σωστο θεμα...?
Mazda CX-30